وقایع مهم نیجریه از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در مقابل ساختمان تلویزیون نیجریه هفت تن کشته و شماری زخمی برجای گذاشت. به گزارش پایگاه خبری تلویزیون «روسیا الیوم»، بر اثر انفجار یک خودروی بمب گذاری شده که در مقابل ساختمان تلویزیون دولتی نیجریه پارک شده بود، هفت تن کشته و شمار دیگری زخمی شدند. این گزارش حاکی است که نیروهای امنیت نیجریه روز سه شنبه (24/10/92) بلافاصله بعد از وقوع انفجار، به سرعت به محل حادثه اعزام شده و قربانیان با آمبولانس به بیمارستآن های اطراف منتقل شدند. بر اساس این گزارش، وزارت کشور نیجریه تحقیقاتی را به منظور کشف علت این انفجار آغاز کرد.
· براساس آمار جدیدی که چهارشنبه (25/10/92) منتشر شد، 19 نفر در انفجاری که سه شنبه (24/10/92) در یکی از بازارهای شهر مایدوگوری در شمال نیجریه به وقوع پیوست و ارتش آن را به گروه افراطی بوکوحرام نسبت داده است کشته شدند. "لوان تانکو" رئیس پلیس ایالت بورنو که مایدوگوری مرکز آن است با اعلام افزایش آمار کشته ها گفت: « براساس آخرین آماری که ما در اختیار داریم ، شمار کشته ها به 19 نفر افزایش یافت.» بنابراعلام ارتش نیجریه، این حمله در حالی در این شهر مسلمان نشین به وقوع پیوست که نمازگزاران در حال جشن گرفتن مراسم میلاد حضرت محمد (ص) بودند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از مایدوگوری ، به گفته برخی از منابع ، بیش از 30 نفر کشته شدند اما تانکو این خبر را تکذیب کرد. وی افزود آمار زخمی ها مشخص نیست. این مجروحان به شمار زیادی از بیمارستان ها و درمانگاه های خصوصی این شهر منتقل شدند.
· "گودلاک جاناتان"، رئیس جمهوری نیجریه روز پنجشنبه (26/10/92) خبر کناره گیری "بامانگا توکور"، رهبر حزب وابسته به خود - حزب دموکراتیک خلق - را تایید کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از ابوجا، این اقدام در پی انتقادات تند و فزاینده از حزب حاکم و اختلافات بسیار در میان اعضای حزب صورت گرفت. جاناتان در جمع اعضای کمیته اجرایی حزب دموکراتیک خلق گفت توگور برای رفع تنش های موجود و ایجاد فرصت برای حل مشکلات از سمت خود کناره گیری کرد.
پس از آن که فرمانداران پنج ایالت نیجریه به اصلی ترین حزب مخالف دولت پیوستند، 37 نماینده پارلمان نیز اوایل سال 2014 از حزب حاکم خارج شدند. این تصمیمات باعث شد تا حزب رئیس جمهور از اکثریت مطلق پارلمان ساقط شود. با بروز بحران کنونی در حزب حاکم نیجریه، که از زمان پایان دیکتاتوری نظامی در سال 1999بر راس قدرت است، بیم آن می رود تا حزب دموکراتیک خلق در انتخابات عمومی سال 2015 بخورد.
وقایع مهم سنگال از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· وزیر خارجه سنگال از بازگشایی سفارتخانه این کشور در تهران پس از تعیین سفیر این کشور خبر داد و بر راهحل سیاسی به منظور حل بحران سوریه تاکید کرد. "مانکور ان دیایی" وزیر خارجه سنگال که به تهران سفر کرده ظهر روز شنبه (28/10/92) پس از دیدار و گفتوگو با "محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک و در پاسخ به سوالی درباره بازگشایی سفارتخانه این کشور در تهران عنوان کرد در حال بررسی وضعیت هستیم که شرایط را فراهم کنیم و به محض اینکه سفیرمان تعیین شود این سفارتخانه بازگشایی خواهد شد. وی به اظهارات ظریف مبنی بر کمک ایران به بازگشایی هرچه سریعتر این سفارتخانه اشاره کرد. وزیر خارجه سنگال همچنین در پاسخ به سوالی روابط دو کشور را که در طی سالهای 2011 تا 2013 قطع شد مورد اشاره قرار داد و گفت: قبل از این روابط ایران و سنگال گسترده و چند جانبه و در همه زمینهها بود. وی با اشاره به ایجاد سیستم برق فشار قوی توسط ایران در سنگال خاطرنشان کرد: در زمینه تولید اتومبیل، آمایش سرزمینی، کشاورزی و... اقدامات زیادی صورت گرفته، کارخانه تولید اتومبیل با همکاری ایرانخودرو ایجاد شده که فعالیت خوبی دارد و ایرانیها در نمایشگاههای مختلف در داکار حضور دارند و امکانات و زمینههای زیادی برای همکاری وجود دارد که امیدواریم شاهد گسترش هرچه بیشتر روابط در آینده باشیم. وزیر خارجه سنگال با اشاره به کمیسیون مشترک ایران و سنگال که قرار است در داکار برگزار شود این کمیسیون را فرصت مناسبی برای توسعه مناسبات در زمینههای مختلف برشمرد. مانکور ان دیایی در پاسخ به سوالی درخصوص بحران سوریه با بیان اینکه ما این بحران را دنبال میکنیم خاطرنشان کرد: با اظهارات وزیر خارجه ایران موافقم که بحران سوریه باید راهحل سیاسی داشته باشد و ما از برگزاری نشست ژنو 1 و 2 حمایت کرده و از راهحل مبتنی بر مذاکره حمایت میکنیم. وزیر خارجه سنگال راهحل نظامی را راهحل خوبی ندانست و افزود: راهحل نظامی نمیتواند شرایط را برای سوریه باثبات و دمکراتیک کند.
وی با اشاره به درگیری بین صهیونیست ها و فلسطینیها خاطرنشان کرد: ما از آرمانهای ملت فلسطین حمایت میکنیم و تلاش خود را در سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی و جنبش عدم تعهد انجام میدهیم تا آرمانهای ملت فلسطین محقق شود. وزیر خارجه سنگال بر ایفای نقش سازمان ملل برای ایجاد صلح در منطقه خاورمیانه تاکید کرد و افزود: شورای امنیت باید درخصوص درگیری بین رژیم صهیونیستی و فلسطین نقش مهمی ایفا کند تا ملت فلسطین در صلح و ثبات در منطقه زندگی کند. مانکور ان دیایی به تحولات کنونی در مصر اشاره کرد و افزود: ما از گفتوگوهایی که در مصر در جریان است و همچنین همهپرسی درباره قانون اساسی جدید این کشور حمایت میکنیم و امیدواریم مصر به ثبات قبلی برسد و نقش اساسی خود را در منطقه حساس خاورمیانه ایفا کند. وی با ابراز نگرانی از گسترش تروریسم در منطقه ساحل عنوان کرد: جامعه بینالملل بایستی با تروریستها مقابله کند تا این منطقه همراه با صلح و ثبات باشد و گروههای تروریستی از این منطقه بیرون رانده شوند و کشورهای منطقه ما در صلح و ثبات به حیات خود ادامه دهند. وزیر خارجه سنگال از جمهوری اسلامی ایران به خاطر انجام گفتوگوها با گروه 1+5 حمایت و ابراز امیدواری کرد که پرونده هستهای ایران هرچه سریعتر بسته شود و ایران بتواند ظرفیتها و توانمندیهای خود را در اختیار سنگال قرار دهد. وی عنوان کرد که همکاری بین تهران و داکار و همچنین بین ایران و کشورهای قاره آفریقا ادامه خواهد داشت. وزیر خارجه سنگال در ابتدای این نشست خبری نیز با بیان اینکه کشورش برای ایران اهمیت بسیار بالایی قائل است افزود: ایران کشور بسیار بزرگی است که نقش مهمی را در منطقه ایفا میکند و ما مواضع مشترکی در بسیاری از زمینهها داریم که میتوانیم در حوزههایی از جمله کشاورزی و اقتصادی این همکاریها را گسترش دهیم. وزیر خارجه سنگال همچنین از توافق ایران و 1+5 در ژنو ابراز خشنودی کرد.
واقعه مهم گینه کوناکری از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· خبرگزاری آفریقای جنوبی (ساپا) روز چهارشنبه (25/10/92) در گزارشی از کوناکری پایتخت کشور آفریقایی گینه از استعفای نخست وزیر این کشور خبر داد. این گزارش به نقل از بیانیه ای که از سوی دفتر ریاست جمهوری این کشور صادر شد آورده است که "ˈسعید فوفانا"ˈ نخست وزیر گینه چهارشنبه (25/10/92) استعفای خود و دولتش را به رییس جمهور تقدیم کرد. براساس این گزارش، فوفانا که سه سال گذشته بر این جایگاه تکیه زد، گفته است که گرچه استعفا خود و تیم اجرایی اش را تقدیم "ˈآلفا کندهˈ" رئیس جمهور کرده است، ولی خود رییس جمهور همواره از اعضای دولت به سبب همه تلاش هایشان راضی بود و از آن ها حتی تقدیر و تشکر نیز به عمل آورده بود. یادآوری می شود که 28 آبان ماه گذشته بود که مردم گینه در اعتراض به اعلام نتیجه انتخابات که به پیروزی حزب حاکم کنده منجر شده بود، تظاهرات گسترده ای را در سراسر این کشور برگزار کرده بودند. جوانان تظاهرکننده با شعارهای ضد دولتی، رییس جمهور را به تقلب برای تکیه زدن مجدد بر جایگاه قدرت اول کشور متهم کرده بودند. زیرا ابتدا قرار بود آن انتخابات شش ماه پس از تحلیف کنده در سال 2010 برگزار شود، اما به دلیل مناقشات بر سر سازماندهی آن به تاخیر افتاده بود و همین امر موجب تحریک تنش های خونبار قومی شد که از زمان استقلال گینه از فرانسه در سال 1958جامعه گینه را تهدید می کند. در همان ایام بود که "سلو دالین دیالو" رقیب اصلی کنده مدعی ناهنجاری ها در جریان انتخابات شد و بدون اینکه توضیح بیشتری دهد حزب رئیس جمهور را به تلاش برای تقلب متهم کرده بود. اعتراضات به دولت به تدریج همه گیر شد و حتی رهبران مسلمان و مسیحی این کشور نیز خواستار انتخاباتی مسالمت آمیز شده بودند و از همه احزاب خواسته بودند که کشورشان را پیشاپیش منافع شان قرار دهند. همچنین یادآوری می شود که آلفا کنده که از قوم ˈمالینکهˈ و رهبر حزب تجمع مردم گینه است مدعی است که سوسیالیست است در حالی که رقیب اصلی او دیالو از قبیله فلانی است و ریاست اتحادیه مرکزی لیبرال نیروهای دموکراتیک گینه را برعهده دارد.
وقایع مهم مالی از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· وزیر دفاع فرانسه عصر روز یکشنبه (29/10/92) و برای هفتمین بار وارد باماکو، پایتخت کشور آفریقایی مالی شد. "ژان-ایو لو دریان"، وزیر دفاع فرانسه با ورود به باماکو از نماد یادبود نظامیان فرانسوی که در عملیات سروال در مالی کشته شدند، رونمایی کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از باماکو، لو دریان، که برای هفتمین بار از آغاز مداخله نظامی فرانسه در بحران شمال مالی در ژانویه سال 2013 میلادی، به این کشور سفر کرده است، در بدو ورود به باماکو، به محل سفارت فرانسه رفته و در حضور "سومیکو بوبیه"، وزیر دفاع مالی، از نماد یادبود سربازان فرانسوی که در عملیات نظامی فرانسه علیه گروه های افراطی شمال مالی کشته شدند، رونمایی کرد. دیدار با "ابراهیم بوبکر کیتا"، رئیس جمهوری مالی و شرکت در رژه مشترک نیروهای فرانسه و مالی در مراسم جشن ارتش مالی در برنامه کاری لو دریان قرار دارد.
· "عبدالعزیز بوتفلیقه" رئیس جمهوری الجزایر با "ابراهیم بوبکر کیتا" رئیس جمهوری مالی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار که در حضور مقام های عالی الجزایری و هیئت همراه رئیس جمهوری مالی برگزار شد، دو طرف درباره همکاری های امنیتی و اقتصادی تبادل نظر کردند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از الجزایر، الجزایر مدت زمان طولانی برای آغاز گفتگو میان مقام های رسمی مالی و شبه نظامیان طوارق تلاش سازنده داشت.
وقایع مهم بنین از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· وزیر امور خارجه بنین ضمن ممنوعیت اقدامات سیاسی برای "میشل جوتودیا" در بنین حضور وی در این کشور را اقدامی در جهت برقراری صلح در جمهوی آفریقای مرکزی دانست. شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: اوضاع جمهوری آفریقای مرکزی بسیار آشفته است. میشل جوتودیا رئیس جمهوری مستعفی جمهوری آفریقای مرکزی به بنین رفت. او این کشور را به خوبی می شناسد، چرا که سال ها در این کشور زندگی کرده است. مجری از "نصیرو باکو آریفاری" وزیر امور خارجه بنین سوال کرد: «چرا بنین جوتودیا را پذیرفت؟» آریفاری در این باره گفت: «رئیس جمهوری مستعفی جمهوری آفریقای مرکزی عصر روز شنبه (21/10/92) از انجامنا پایتخت چاد وارد بنین شد.
جوتودیا به درخواست جامعه اقتصادی کشورهای مرکز آفریقا به بنین آمده است. دولت بنین به این درخواست پاسخ مثبت داد و جوتودیا را پذیرفت.» مجری سوال کرد: آیا شما برای پذیرش میشل جوتودیا شروطی را مطرح کردید؟ وزیر پاسخ داد: «بنین قصد داشت با پذیرش جوتودیا در کاهش تنش ها در جمهوری آفریقای مرکزی ایفای نقش کند. وی اجازه فعالیت های سیاسی در خاک بنین را ندارد.
بنین نمی خواهد برای فعالیت های سیاسی جدید و یا نظامی (جوتودیا) پشت جبهه باشد.» مجری گفت: «شما گفتید که با پذیرش جوتودیا قصد دارید در روند برقراری صلح در جمهوری آفریقای مرکزی مشارکت کنید. اما اوضاع این کشور همچنان آشفته است. آیا بنین نقش مهمی در حل مناقشات جمهوری آفریقای مرکزی ایفا می کند؟» وزیر پاسخ داد: «بنین به تعهدات خود در قبال اتحادیه آفریقا و جامعه اقتصادی کشورهای مرکز آفریقا احتمال می گذارد و نقش خود را ایفا می کند. مادامی که درخواستی در خصوص دخالت دولت بنین در این زمینه مطرح نشود، بنین اقدامی نخواهد کرد.»
وقایع مهم آفریقای مرکزی از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· "فرانسوا اولاند" رئیس جمهور فرانسه روز جمعه (27/10/92) اعلام کرد اوضاع در جمهوری آفریقای مرکزی به سوی آرام شدن پیش می رود اما اوضاع امنیتی همچنان « بسیار متزلزل » است. اولاند در کاخ الیزه در جمع دیپلمات های فرانسوی گفت: « درگیری هایی که از یک ماه قبل شروع شد، ادامه دارد اما اوضاع با توجه به دسترسی به کمک بشر دوستانه رو به آرام شدن می رود اما اوضاع امنیتی همچنان شکننده است.» به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، بیش از هزار و 600 نظامی فرانسوی از بیش از یک ماه قبل در چارچوب ماموریت سازمان ملل متحد به منظور تلاش برای برقراری ثبات در جمهوری آفریقای مرکزی مستقر هستند. رئیس جمهور فرانسه گفت: «جمهوری آفریقای مرکزی با فاجعه گسترده با توجه به خشونت ها و اقدامات مرگبار رو به رو بود. این کشور احتمال داشت با خطر نسل کشی رو به رو شود و برای من تداعی کننده حوادث رواندا بود.» اولاند افزود: «وزرای امور خارجه کشورهای اروپایی 20 ژانویه (30/10/92) درباره حمایت از عملیات فرانسه در جمهوری آفریقای مرکزی تصمیم گیری خواهند کرد .» وی گفت: «سازمان ملل متحد برای عملیات صلحبانی به منظور تامین امنیت و ثبات در جمهوری آفریقای مرکزی و برگزاری انتخاباتی آزاد و شفاف آماده می شود.»
· نمایندگان پارلمان جمهوری آفریقای مرکزی روز یکشنبه (29/10/92) صلاحیت هشت نفر از 24 نامزد انتخاب رئیس جمهور انتقالی این کشور را تایید کردند.
انتخاب رئیس جمهور انتقالی با هدف برقراری آرامش در جمهوری آفریقای مرکزی و پایان دادن به چند ماه خشونت در این کشور برگزار می شود. به گزارش خبرگزاری فرانسه از بانگی، "بلز فلوری اوتو"، رئیس کمیسیون ویژه مسئول انتخاب نامزدها گفت: « بعد از بررسی 24 پرونده صلاحیت هشت نفر تایید شد.»
وقایع مهم کنیا از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· مسئولان کنیا تدابیر امنیتی در امتداد مرز با سودان جنوبی را تقویت کردند تا موج آوارگانی را که از بیم درگیری نیروهای دولتی و شورشیان مسلح این کشور به کنیا فرار میکنند، کنترل کنند. "محمد حاجی درا"،کمیسر ناحیه تورکانا روز سهشنبه (24/10/2) گفت: « تعداد آوارگانی که خواهان استقرار در اردوگاه آوارگان کاکوما هستند، بسیار زیاد است. به گفته وی این اردوگاه تاکنون بیشتر از ظرفیت خود پذیرش داشته است برای همین در این اردوگاه مکان موقتی را برای پذیرش اوارگان جدید اختصاص دادهایم و برای پذیرش آوارگان بیشتر به دنبال زمینهای مناسب هستیم.» به گزارش خبرگزاری شینهوا از تورکانا،حاجی درا گفت اردوگاه کاکوما در شمال کنیا هم اکنون حدود 119 هزار آواره از ملیتهای مختلف را پذیرش کرده است که بیشتر از ظرفیت اردوگاه است. وی افزود روند کنترل آوارگان در مرز ادامه خواهد یافت تا اطمینان حاصل شود فقط آوارگان واقعی و درخواست کنندگان حقیقی پناهندگی در اردوگاه استقرار یابند نه جنایتکاران. از زمان آغاز مناقشه در سودان جنوبی حدود هفت هزار خانواده سودانی که بیشتر زن و کودک هستند از مناطق در گیر مناقشه فرار کرده و به اردوگاه کاکوما در شمال کنیا پناه بردهاند.
· منابع بخش دریانوردی کنیا اعلام کردند دزدان دریایی روز یکشنبه (29/10/92) یک فروند کشتی تجاری این کشور را در آبهای دریای سرخ ربودند و به سمت آب های ساحل سومالی بردند. "آندرو موانگورا" دبیر کل اتحادیه حمل و نقل دریایی کنیا با تایید این خبر گفت:« این کشتی شب گذشته هشدارهایی را در دریای سرخ ارسال کرده ولی پس از آن دوباره به سمت خلیج عدن به حرکتش ادامه داده بود». وی ادامه داد:« در حال پیگیری این اتفاق و پی بردن به خواسته های ربایندگان هستیم». در این کشتی اتباع هند، مصر و سوریه نیز در میان خدمه کشتی جای داشتند. باندی که کشتی را ربوده است متشکل از هشت یا نه نفر بوده است. این کشتی در سال 2011 میلادی هدف دزدان دریایی قرار گرفته بود اما آن عملیات ناکام مانده بود. در سال 2013 و با افزایش تلاش های بین المللی برای تامین امنیت دریاها، عملیات دزدان دریایی باکاهش شدیدی مواجه شده بود و حتی این اتفاق اولین عملیات کشتی ربایی در دریای سرخ از سال 2012 میلادی تاکنون است.
واقعه مهم اتیوپی از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· نخست وزیر ژاپن روز دوشنبه (23/10/92) اعلام کرد کشورش در بخش های انرژی، کشاورزی و انرژی زمین گرمایی اتیوپی سرمایه گذاری می کند. "شینز آبه"، نخست وزیر ژاپن، که سرگرم دیدار از چند کشور آفریقایی است، در نشست خبری خود در آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی گفت توکیو چهار میلیارد و 800 میلیون دلار در طرح های توسعه بخش کشاورزی اتیوپی سرمایه گذاری می کند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از آدیس آبابا، وی همچنین بدون اشاره به مبلغی خاص، از تمایل ژاپن برای سرمایه گذاری در تولید انرژی زمین گرمایی در اتیوپی خبر داد. نخست وزیر ژاپن بار دیگر بر افزایش نقش کشورش در قاره آفریقا تاکید کرد. شینزو آبه همچنین به همراه "هایله مریم دسالگن" نخستین خط پرواز مشترک میان آدیس آبابا و توکیو را به نشانه تحکیم روابط سیاسی و اقتصادی دوکشور افتتاح کردند.
وقایع مهم سومالی از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· درحالی مناطق و شهرهای مختلف سومالی شاهد برگزاری مراسم مختلف به مناسب تولد پیامبر(ص) بود که علما و روحانیون این کشور تاکید میکنند، مراسم امسال به دلایل شرایط مناسب امنیتی بسیار با شکوهتر از سالهای گذشته برگزار شد. شب چهارشنبه (25/10/92) مردم سومالی همانند دیگر مسلمانان کشورهای جهان تولد پیامبر گرامی اسلام را با حضور در مساجد و مراکز عمومی و مذهبی سومالی به همراه خانوادههایشان حضور یافتند. در موگادیشو، پایتخت سومالی جشنهایی به همین مناسبت برگزار شد که در آن شمار زیادی از علما و روحانیون این کشور و مسئولان حکومت سومالی در کنار جمع کثیری از مردم این کشور حضور داشتند. در کاخ ریاست جمهوری نیز نگهبانان این کاخ در کنار نیروهای مسلح و افسران نظامی و دیگر مسئولان سومالی این مناسبت بزرگ را گرامی داشتند و دولت و پارلمان سومالی نیز تولد پیامبر را به مردم این کشور تبریک گفتند. در مساجد سومالی از جمله موگادیشو نیز مراسمهای مختلفی به این مناسبت برگزار شد، از جمله مسجد شیخ «حسن معلم» موگادیشو که در آن پیروان طریقت «الاحمدیه» نیز مشارکت داشتند و برگزار کنندگان این جشن اقدام به توزیع شیرینی و غذا به این مناسبت میان شرکتکنندگان پرداختند. مشابه چنین مراسمهای با شکوهی در دیگر شهرها و روستاهای سومالی نیز برگزار شد، به عنوان مثال در شهر «طوسا» در مرکز سومالی علما و روحانیون اهل سنت و جماعت این شهر مراسمهای باشکوهی به این مناسبت برگزار کردند، به ویژه آنکه در سومالی این شهر به برگزاری این مراسم معروفیت خاصی دارد، اگرچه این منطقه هم اکنون تحت تسلط و کنترل گروههای وابسته به جنبش «الشباب» سومالی، وابسته به گروه تروریستی القاعده است. علما و روحانیون اهل سنت وجماعت سومالی براین باورند که مراسم گرامیداشت تولد پیامبر(ص) امسال بسیار با شکوهتر از سالهای گذشته در سومالی برگزار شد، چراکه سالهای گذشته جنبش الشباب سومالی از برگزاری چنین مراسمهای به بهانه بدعت در دین خود داری میکرد.
· گفتگو بین دولت سومالی و مسئولان منطقه سومالی لند روز شنبه (28/10/92) با میانجی گری ترکیه در شهر استانبول آغاز شد. به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی، هدف از این گفتگوها پیوستن مجدد سومالی لند به خاک سومالی است. منطقه سومالی لند در سال 1991 از سومالی اعلام استقلال کرد و دارای دولتی خودمختار است. این بخش از سومالی نسبت به دیگر مناطق این کشور نظم و امنیت بیشتری دارد و تا حد زیادی از درگیری های داخلی در امان مانده است. در همین حال "عبدالولی شیخ احمد" نخست وزیر سومالی ترکیب کابینه جدید خود را معرفی کرد. کابینه جدید 25 عضو دارد که دو نفر از آن ها زن هستند.
وقایع مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· یکی از اتحادیه های صنعت معدن در آفریقای جنوبی از تصمیم خود برای برپایی اعتصاب در معادن پلاتین این کشور خبر داد. آمکو - یکی از دو اتحادیه پرقدرت آفریقای جنوبی که از حقوق بیشترین شمار کارگران معادن در شرکت های لانمین و ایمپالا پلاتینوم حمایت می کند - روز پنجشنبه (26/10/92) اعلام کرد به منظور اعتراض به سطح پایین دستمزد کارگران معادن، آن ها را به اعتصاب دعوت می کند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژوهانسبورگ، رئیس اتحادیه آمکو تاکید کرد این اتحادیه قصد دارد روز دوشنبه (30/10/92) برنامه اعتصاب کارگران دو معدن لانمین و ایمپالا پلاتینوم را اعلام کند.
· تلویزیون آفریقای جنوبی (اس ای بی سی) روز شنبه (28/10/92) اعلام کرد که دولت این کشور از پرداخت باج به گروگانگیران وابسته به القاعده در یمن خودداری می ورزد. براساس این گزارش، پس از آن که یکشنبه گذشته (22/10/92) گروگان گیران یمنی اعلام کردند که خانم "یولانده کورکی" و همسرش"ˈپیر کورکی"ˈ معلم تبعه آفریقای جنوبی در یمن را آزاد کرده و برای آزادی شوهرش درخواست باج 32 میلیون دلاری کردند،دولت پرتوریا اعلام کرد به هیچ وجه حاضر نیست در برابر خواست غیرقانونی گروگانگیران تسلیم شود. یادآوری می شود که "ˈکلایسون مونیلا" سخنگوی وزارت خارجه آفریقای جنوبی سه شنبه گذشته (24/10/92) اعلام کرده بود که این دو تبعه آفریقای جنوبی اردیبهشت ماه گذشته توسط یک گروه ناشناس در شهر ˈتعزˈ یمن به گروگان گرفته شده بودند،پس از مذاکره رو درروی "ˈامتیاز سلیمان" رییس یک موسسه خیریه آفریقای جنوبی باگروگان گیران،آن ها صبح یکشنبه (22/10/92) آزاد و شامگاه دوشنبه (23/10/92) وارد فرودگاه ˈاولیور تامبوˈ ژوهانسبورگ شدند. ولی خبرهای بعدی حکایت از آن داشت که براساس مذاکره سلیمان با گروگان گیران فقط همسر (زن) آزاد و قرار شد که مدارک شناسایی این زوج آفریقایی تبار در اختیار گروگان گیران قرار گیرد تا برای آن ها محرز شود که گروگان ها آمریکایی نیستند. البته گروگان گیران جمعه گذشته (27/10/92) برای آزادی این دو گروگان به عنوان شهروندان آمریکایی مبلغ سه میلیون دلار درخواست کرده بودند،ولی این بار برای آزادی شوهر درخواست 32 میلیون دلار کرده و اعلام کردند درصورت عدم تحقق خواسته شان تا روز جمعه (27/10/92) پیر را خواهند کشت که البته هنوز این تهدید عملی نشد. براساس این گزارش،گرچه مبلغ درخواستی قبلی از طریق کمک های مردمی در آفریقای جنوبی تامین و به گروگان گیران پرداخت شده بود،ولی دولت این بار اعلام کرد که نمی تواند براساس خلاف کنوانسیون های بین المللی عمل کرده و باج دهی کند. به همین منظور "ابراهیم اسماییل ابراهیم" معاون وزیر خارجه این کشور صبح روز شنبه (28/10/92) عازم صنعا شد تا شخصا از نزدیک و بطور مستقیم در باره آزادی این تبعه کشورش اقدام کند.
واقعه مهم زیمبابوه از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· برنامه جهانی غذای سازمان ملل قصد دارد 60 میلیون دلار برای نجات دو میلیون تن از مردم زیمبابوه از گرسنگی جمع کند. سازمان ملل در بیانیه ای اعلام کرد: برنامه جهانی غذا به شدت نگران وضعیت امنیت غذایی در مناطق روستایی زیمبابوه است. در این بیانیه با اشاره به اینکه فصل جمع آوری محصول در زیمبابوه سه ماه از سال است آمده است: «ما نگران توان خود برای واکنش به نیاز مردم در این دوره بحرانی هستیم.» بازده کشاورزی زیمبابوه در اوایل دهه 2000 به شدت کاهش یافت و مسئولان این کاهش را به دلیل خشکسالی میدانند. به گزارش خبرگزاری آلمان، این در حالیست که منتقدان اصلاحات ارضی "رابرت موگابه" رئیس جمهور زیمبابوه را عامل این کاهش محصول عنوان میکنند. براساس این اصلاحات اراضی کشاورزی از سفیدپوستان باتجربه گرفته شده و به آفریقایی هایی که تجربه کمتری دارند واگذار شده است.
واقعه مهم ماداگاسکار از تاریخ 23/10/92 الی 30/10/92
· دیوان انتخابات ماداگاسکار روز جمعه (26/10/92) ضمن رد ادعای رقیب شکست خورده در انتخابات ریاست جمهوری ماه دسامبر اعلام کرد که وزیر دارائی سابق این کشور برنده انتخابات ریاست جمهوری است. حکم دیوان انتخابات احتمالا تظاهرات طرفداران "ژان لوئی رابینسون" نامزد شکست خورده را در پی داشته باشد. وی روز پنج شنبه (26/10/92) ضمن هشدار درباره به پایان رسیدن صبر و تحمل خود درخواست بازشماری آرا را مطرح کرده بود. ادامه اختلافات بر سر نتیجه انتخابات 20 دسامبر (29/9/92) که اولین انتخابات در این کشور از سال 2009 میلادی به شمار می رود احتمال ادامه بحران سیاسی این کشور را تشدید کرده است. یکی از مشاوران رابینسون این هفته گفت که وی خلاصه ای از بی نظمی های انتخاباتی را در اختیار جامعه توسعه جنوب آفریقا و نیز اتحادیه آفریقا قرار خواهد داد. به گزارش خبرگزاری رویترز از آنتاناناریوو، دیوان انتخابات اعلام کرد "هری راجائوناریمامپیانینا" توانست 5/53 درصد آرا را به دست آورد. رابینسون نیز 5/46 درصد آرا را به خود اختصاص داد.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (71) |
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |