تحولات مصر 73
وقايع مهم مصر از تاریخ 7/11/92 الي 14/11/92
"عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع مصر که درجه ژنرال در ارتش مصر را داشت به درجه ارتشبد ارتقا یافت.
شورای نظامی مصر به ریاست السیسی جلسهای تشکیل داده بود تا نامزدی وزیر دفاع در انتخابات ریاست جمهوری مصر را بررسی کند. السیسی نقش عمدهای در برکناری "رسی"ایفا کرده بود.
شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که شورای نظامی مصر به السیسی اختیار لازم برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور را داده است.
بر اساس گزارش شبکه خبری العربیه، شورای نظامی با استعفای السیسی از سمت خود در مقام وزیر دفاع و نامزدی وی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری موافقت کرد.
به گزارش پایگاه خبری «الشروق»، ژنرال "حمدی وهبه" رئیس پیشین ستاد ارتش مصر تأکید کرد که از لحاظ قوانین بین المللی نظامی اعطای درجه ارتشبد به "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع مصر غیر قانونی است.
وی افزود: این درجه تنها به فرماندهانی داده میشود که در نبردها و جنگهای میدانی حضور پیدا کردهاند و در این نبردها پیروز شده باشند.
وهبه در گفتگو با شبکه «ام بی سی مصر» تأکید کرد که در کشورهای عربی معمولا به قوانین بین المللی در اعطای درجه توجه نمیشود و افراد تنها با طی روند اداری ترفیع درجه می گیرند.
بر اساس این گزارش، تا کنون درباره علت استعفای معاون نخست وزیر مصر مطلبی منتشر نشده است ولی به نظر می رسد که این تغییرات در راستای ترمیم کابینه دولت موقت پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری صورت گرفته است.
از طرفی "باسم کامل" یکی از رهبران حزب «دموکراتیک اجتماعی» مصر و عضو پارلمان منحل شده این کشور در گفتوگو با پایگاه خبری «الوطن» گفت: "زیاد بهاء الدین" وقتی احساس کرد که نقش وی در مرحله جاری به پایان رسید؛ استعفای خود را تقدیم کرد. او احساس میکند که میتواند از طریق آماده شدن برای انتخابات پارلمانی آینده نقش جدیدی را ایفا کند.
به گفته کامل، قرار است بهاء الدین به سمت قبلی خود در حزب مذکور به عنوان نائب رئیس حزب «دموکراتیک اجتماعی» باز خواهد گشت.
از طرفی دیگر "حازم ببلاوی" نخست وزیر مصر نیز اعلام کرد که تصمیی درباره استعفای بهاء الدین اتخاذ نکرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا تلفنی با عبدالفتاح السیسی که برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری از وزارت دفاع استعفا داده، گفتگو کرده است.
این خبر را یک سخنگوی پنتاگون اعلام کرده و گفته است هیگل در این تماس بر همکاری مستحکم واشنگتن-قاهره در رویارویی با گروههای شبهنظامی تأکید کرده و در جریان روند انتقال قدرت در مصر قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری «الوطن» مصر، شورای «تأدیب قضات» به ریاست "محفوظ صابر" رئیس دادگاه استیناف «منصوره» هفت تن از اعضای جنبش «قضات به خاطر مصر» از جنبشهای طرفدار جماعت اخوان المسلمین را به اتهام فعالیت سیاسی برکنار کرد.
این گزارش حاکی است که هفت قاضی که برکنار شدهاند عبارتند از: "حازم صالح"، "عماد ابوهاشم"، "محمد عطا الله"، "مصطفى دویدار"، "احمد رضوان"، "عماد البنداری" و "أیمن یوسف".
بر اساس این گزارش، فعالیت سیاسی و پیوستن به جماعت اخوان المسلمین علت برکناری این هفت قاضی اعلام شده است.
به گزارش پایگاه خبری «بوابه الاهرام»، یکی از مقامات دفتر وزارت کشور مصر ترور شد. العربیه گزارش داد که سرلشکر "محمد سعید" مدیر دفتر فنی وزارت کشور بر اثر تیراندازی مقابل منزلش در استان جیزه ترور شده است.
به گزارش پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط»، "احمد شفیق" نخست وزیر دوران مبارک و نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری که با "محمد مرسی" به رقابت پرداخته بود ضمن تأکید بر عدم حضورش در این دوره انتخابات ریاست جمهوری مصر خواستار حمایت مردمی از "عبدالفتاح السیسی" شد.
شفیق همچنین از مردم خواست برای حمایت از وزیر دفاع مصر متحد شوند تا تشتت آرا صورت نگیرد.
وی که در گفتگویی تلویزیونی حضور پیدا کرده بود با اشاره به خروجش از کشور گفت: به دلایلی که همه از آن مطلع هستند از مصر خارج شده اما به زودی به کشور باز خواهم گشت.
وی همچنین با استقبال از ترفیع السیسی به درجه ارتشبد گفت: سنت خوبی در میان نیروهای مسلح وجود دارد که وزیر دفاع باید ارتشبد باشد.
شفیق یکی از افرادی است که به «بازماندگان مبارک» موسوم شدهاند و کارشناسان معتقدند که این افراد تلاش می کنند بعد از برکناری مرسی به دلیل گذشته نظامی شان، قدرت جدید مصر را به دست بگیرند.
به گزارش شبکه اسکای نیوز عربی "ایمن شبانه" استاد علوم سیاسی در گفتگویی با این شبکه در مورد تصمیم دولت مصر مبنی بر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، پیش از انتخابات پارلمانی شرکت کرد و در خصوص تفاوت میان انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی گفت: امور اجرایی انتخابات ریاست جمهوری کمتر و راحت تر از انتخابات پارلمانی است چرا که تعداد نامزدها در آن بسیار کمتر است بویژه در این دور که میزان محبوبیت ژنرال "عبدالفتاح السیسی" بسیار زیاد است. در شرایطی که مصر در آن به سر می برد، این کشور به یک رییس جمهور قوی و قدرتمند نیاز دارد که بتواند امنیت را برقرار سازد. انتخابات پارلمانی معمولا نامزدهای زیادی دارد و احزاب متعددی در رقابتها حضور دارند و به علت بالا بودن تعداد حوزه اخذ رای نیازمند اقدامات زیاد و پیچیده برای تامین امنیت و اجراست. مصر، امروز به انتخاباتی ساده و رییس دولتی قدرتمند احتیاج دارد تا کشور را به ساحل نجات برساند.
این استاد علوم سیاسی در خصوص اینکه آیا با وجود یک گروه معارض که انتخابات را تحریم می کند، فضا برای رقابت انتخاباتی آماده است یا خیر؟
گفت: این گروه از حالت تعادل خارج شده و به مردم مصر ظلم کرده اما نمی توان گفت که باید آنرا بکلی کنار گذاشت. اشخاصی در این گروه هستند که می توانند به آغوش ملت بازگردند و در سیاست شرکت کنند.
ایمن شبانه در ادامه افزود: رییس جمهور آینده مصر با وجود اینکه پارلمان تشکیل نشده نمی تواند به یک دیکتاتور تبدیل شود زیرا مردم اجازه نمی دهند و اختیارات رییس جمهور در قانون اساسی محدود شده است.
"جمال سلامه" رئیس دانشکده علوم سیاسی دانشگاه سوئز گفت: «کشورهای خارجی با مصر که رئیس جمهوری موقت و دولت انتقالی دارد مانند «کشوری بی سرپرست» برخورد می کنند بنابراین این تصمیم به مصر در برخورد با جامعه بین المللی اعتبار و اعتماد می دهد.»
سلامه تاکید کرد این تصمیم فشارهای خارجی را بر مصر در خصوص اجرای نقشه راه آینده پس از برکناری محمد مرسی در ژوییه سال 2013 میلادی کاهش خواهد داد. رئیس جمهوری موقت مصر با صدور فرمانی بر اساس قانون اساسی جدید به کمیسیون انتخابات دستور داد ظرف 90 روز انتخابات را برگزار کنند.
سلامه افزود، برگزاری انتخابات ریاست جمهوری به شکل گیری هویت مصر در برخورد با کشورهای خارجی کمک خواهد کرد.
وی تاکید کرد این تصمیم تاثیر مثبتی در داخل این کشور داشته است زیرا مصری ها قدرت رئیس جمهوری را بیشتر از سایر مقامات می دانند.
این تصمیم در حالی اتخاذ شد که مصری های هوادار ارتش دو روز پیش سومین سالگرد انقلاب مصر را در تاریخ بیست و پنجم ژانویه جشن گرفتند.
درگیری هایی نیز میان معترضان ضد دولتی و نیروهای امنیتی در سراسر مصر گزارش شد که در جریان آن 49 نفر کشته و حدود 250 نفر زخمی شدند.
پلیس مصر همچنین بیش از هزار نفر از هواداران مرسی و معترضان لیبرال را به اتهام تحریک شورش و ناآرامی بازداشت کرد.
"یسری العزباوی" یکی از محققان مرکز مطالعات سیاسی و راهبردی الاهرام ضمن موافقت با نظر سلامه گفت برگزاری انتخابات احتمالا موجب کاهش فشارهای خارجی بر مصر خواهد شد.
وی افزود، این تصمیم میزان کمک مالی خارجی به گروه اخوان المسلمین را که یک گروه تروریستی اعلام شده است، به حداقل می رساند.
العزباوی انتخاب رئیس جمهوری از طریق برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه را فرصتی برای وی و نیروهای امنیتی در خصوص برخورد قاطعانه با تروریسم خواند. این کارشناس با تاکید بر اینکه هنوز برخی احتمال بازگشت مرسی را به قدرت باور دارند تصریح کرد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری احتمالا بر جریان اخوان المسلمین تاثیر می گذارد یا موجب کاهش اعتراضات ضد دولتی می شود.
ژنرال "محمد عکاشه" کارشناس مسائل امنیتی گفت: انتخاب رئیس جمهوری جدید، پیام محکمی به جامعه بین المللی مبنی بر اینست که مصر نقشه راه پس از مرسی را برای ایجاد کشوری قدرتمند، مدنی و دموکراتیک اجرا کرده است. وی با توجه به محبوبیت عبدالفتاح السیسی فرمانده ارتش و وزیر دفاع مصر در میان تعداد زیادی از مصری ها و شایعاتی درباره نامزدی وی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در نهایت صندوق رای ، حرف آخر را می زند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره؛ "نادی البکّار" معاون رسانه ای حزب نور در واکنش به جلو انداختن انتخابات ریاست جمهوری مصر قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی اعلام کرد موضع اولیه حزب نور مبتنی بر تغییر ندادن نقشه راه است.
البکار اعلام کرد این حزب نیاز کشور را برای پر کردن خلأ منصب ریاست جمهوری درک می کند و رایزنی ها را به صورت مستقیم برای موضع گیری یکسان در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آینده آغاز خواهد کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی نیل مصر نیروهای ارتش و پلیس مصر در عملیات گسترده ای در وادی الاخضر در العریش و ابوعطیه در شیخ زویّد و رفح نه تن از تکفیری ها را بازداشت کردند و یک تن دیگر را به قتل رساندند.
نیروهای ارتش مصر در عملیات دیگری در شمال سینا طی عملیاتی با پشتیبانی هلی کوپترها یک گروه تروریستی را در منطقه شیخ زویر این منطقه را هدف حملات موشکی قرار دادند.
سرهنگ ستاد "احمد محمد علی" سخنگوی رسمی ارتش مصر گفت فرد تکفیری کشته شده عضو اخوان المسلمین بوده است و در محله توما کشته شده است. وی گفت 48 نقطه که محل استقرار و هماهنگی عملیات علیه نیروهای ارتش و پلیس مصر بود نیز نابود شد.
وی افزود، چهارتن از تکفیری ها نیز حین بمب گذاری در جاده شیخ زویّد - الجوره در شمال سینا کشته شدند.
منبع مصری اعلام کرد، "محمد فایز جبریل" سفیر لیبی در قاهره در ارتباط با ربوده شدن 5 دیپلمات مصری در لیبی، هرگز به وزارت خارجه مصر احضار نشده است و گزارش های برخی رسانه های خبری در این باره کاملا بی اساس است.
به گزارش خبرگزاری آلمان از قاهره، مهاجمان مسلح ناشناس روز با یورش به سفارت مصر در طرابلس چهار تن از کارکنان سفارت از جمله وابسته فرهنگی آن را ربودند. افراد مسلح جمعه شب نیز یکی از کارکنان سفارت مصر را در طرابلس ربودند.
در همین حال منابع دیپلماتیک اعلام کردند در پی تشدید تنش میان مصر و لیبی، دولت مصر همه دیپلمات ها و کارمندان سفارت خود را از طرابلس خارج کرد.
در ساعات اولیه روز سه شنبه دو مرد مسلح سوار بر موتور ژنرال "محمد سعید" رئیس اداره فنی وزارت کشور مصر را در خودرواش در مقابل خانه اش به قتل رساندند. گروه انصار بیت المقدس در بیانیه ای که در اینترنت منتشر شد مسئولیت قتل این ژنرال را که او را «کافر» توصیف کرد برعهده گرفت و وعده داد که حملات بیشتری را علیه مقامات مصری انجام خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از قاهره، این گروه از زمان برکناری "محمد مرسی" رئیس جمهور سابق مصر در ماه ژوئیه مسئولیت چندین حمله تروریستی را برعهده گرفته است.
افراد مسلح ناشناس خط لوله انتقال گاز طبیعی مصر به اردن را در جنوب شهر العریش در شمال منطقه سینا منفجر کردند. منابع امنیتی و شاهدان اعلام کردند این سومین انفجار در این خط لوله در کمتر از یک ماه گذشته است.
این منابع افزودند، افراد مسلح ناشناس دوشنبه شب (92.11.07) خط لوله انتقال گاز طبیعی مصر به اردن را در منطقه المقتضبه در جنوب شهر العریش در شمال سینا منفجر کردند. خبرگزاری فرانسه نیز اعلام کرد که 10 روز پیش نیز مردان مسلح خط لوله انتقال گاز طبیعی را در منطقه صنایع سنگین در مرکز سینا منفجر کردند. این خط لوله برای انتقال گاز داخلی و نه صادرات بود.
شبکه خبری العربیه گزارش داد، متهمان همچنان در حبس باقی خواهند ماند.
جلسه محاکمه "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر و تعدادی از رهبران اخوان به جرم جاسوسی آغاز شد.
"محمد بدیع" رهبر اخوان، "محمود عزت" معاون رهبر اخوان، "سعد الکتاتنی" رئیس مجلس شورای پیشین مصر، "محمد البلتاجی" و "عصام العریان" از جمله متهمانی هستند که به اتهام جاسوسی برای طرفهای خارجی از جمله حماس در جریان فرار از زندان وادی النطرون در بحبوحه انقلاب 25 ژانویه محاکمه خواهند شد.
"محمد مرسی" رئیس جمهور مصر بعد از آغاز پیگیری جلسه محاکمهاش به همراه تعدادی از رهبران اخوان المسلمین به رئیس دادگاه گفت: وقتی میخواهی مرا مخاطب قرار دهی از لقب «دکتر محمد مرسی رئیس جمهور قانونی مصر» استفاده کنید.
بعد از این مسئله متهمان دیگر که در کنار مرسی در قفس اتهام حضور داشتند مرسی را تشویق کرده اند که منجر به عصبانیت رئیس دادگاه شده است. رهبران اخوان متهم شدهاند که در جریان فرار از زندان وادی النطرون با حماس و حزب الله ارتباط داشتهاند.
مرسی همچنین "محمد سلیم العوا" را به عنوان وکیل خود در همه پروندهها انتخاب کرده است.
بر اساس بخش هایی از این محاکمه که از تلویزیون دولتی مصر پخش شد، محمد مرسی و رهبران اخوان با لباس مخصوص سفید رنگ نشان داده شد که در قفس اتهام حضور دارند. دادستانی مصر اتهامات وارد شده به مرسی و رهبران اخوان را در دادگاه قرائت کرده است و خواستار اشد مجازات برای متهمان شده است.
به گزارش پایگاه خبری محیط، "خالد العدوی" هماهنگ کننده فعالیت های انتخاباتی سامی عنان در انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با شبکه ام بی سی مصر با بیان این خبر گفت: سامی عنان برای فعالیت های انتخاباتی خود 9 دفتر مرکزی را در استان های مصر و 3 دفتر را در کشورهای خارجی مشخص کرده است و تصمیم او برای نامزدی نهایی است. وی افزود، سامی عنان به زودی درباره انتخابات ریاست جمهوری با مردم سخن می گوید.
به گزارش خبرگزاری «اونا»، ائتلاف ملی جریانهای انقلابی مصر از "عدلی منصور" موقت مصر خواست که به وعده خود درباره آزادی زندانیان سیاسی عمل کند.
این ائتلاف در بیانیهای از رئیس جمهور موقت خواسته به قانون اساسی جدید کشور عمل کند و به آزادی بیان در کشور احترام بگذارد و شهروندانی را که به امنیت کشور آسیبی وارد نکردهاند و اقدام غیر قانونی نداشتهاند بازداشت نکند.
این ائتلاف همچنین تأکید کرد که باید فعالان سیاسی احزاب انقلابی و دانشجویان وابسته به اخوان که به صورت خودسرانه بازداشت شدهاند از زندان آزاد شوند. این بیانیه همچنین تأکید کرده که ادامه بازداشت فعالان و دانشجویان در سالروز انقلاب 25 ژانویه از سوی نیروهای امنیتی نگران کننده است. دولت موقت مصر اغلب مخالفان خود را که به قانون ساماندهی تظاهرات و یا قانون اساسی کشور اعتراض کرده بودند بازداشت و زندانی کرده و اتهاماتی چون، حمله و توهین به نیروهای امنیتی و ارتش محاکمه میکند.
فعالان سیاسی و رهبران جریانهای انقلابی که نقش عمدهای در انقلاب 25 ژانویه و سرنگونی مبارک داشتهاند به اتهام تجمع غیرقانونی و توهین به نیروهای امنیتی محاکمه میشوند.
به گزارش خبرگزاری «اونا»، "احمد فوزی" عضو دبیرخانه حزب «مصر قدرتمند» تأکید کرد که دبیرخانه این حزب جلساتی را برای معرفی گزینهای برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری برگزار خواهد کرد.
فوزی تأکید کرد که در این جلسات نسبت به مسئله حضور "عبدالمنعم ابوالفتوح" رئیس این حزب در انتخابات ریاست جمهوری تصمیم گیری خواهد شد و در صورت اجماع بر ابوالفتوح حزب مصر قدرتمند وی را به عنوان گزینه این حزب معرفی خواهد کرد.
وی همچنین ضمن ابراز نگرانی درباره دخالت ارتش در امور سیاسی کشور گفت: دخالتهای بیش از حد ارتش در تحولات اخیر کشور به این نهاد اجازه داده تا در روند سیاسی مصر نیز دخالت کند.
فوزی در واکنش به اقدام شورای نظامی مصر برای دعوت از عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع این کشور برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر السیسی در تجربه خود به عنوان یک رئیس جمهور شکست بخورد موضع نهاد نظامی کشور چه خواهد بود؟
وی اقدامات اخیر دولت در سرکوب فعالان سیاسی کشور و بازداشت و محاکمه آنها را محکوم کرد. حزب مصر قدرتمند یکی از احزابی بود که قانون اساسی مصر را نیز که اخیرا تصویب شده، تحریم کرده بود.
به گزارش روزنامه مصری «المصری الیوم»، "حازم الببلاوی" نخست وزیر دولت موقت مصر تأکید کرد تعدیلهایی که قرار است در کابینه دولت موقت ایجاد شود تا پیش از پایان هفته صورت نخواهد گرفت.
وی ضمن تأکید بر اینکه این تعدیلها احتمالا سه شنبه و یا چهارشنبه اجرا خواهد شد افزود، ایجاد تغییر در سه وزارت خانه از جمله وزارت دفاع، وزارت تولیدات نظامی و جنگی و وزرات تعاون بین المللی نهائی شده است.
از سوی دیگر نیز تعدادی از مقامات مصری اعلام کردند که "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع مصر تا چند روز آینده استعفای خود را تقدیم ببلاوی خواهد کرد تا زمینه برای حضورش در انتخابات ریاست جمهوری مصر فراهم شود.
این در حالی است که مخالفان حضور وزیر دفاع در انتخابات ریاست جمهوری مصر تأکید میکنند که در صورتی که السیسی نتواند وظایف رئیس جمهور را به خوبی عهده دار شود، این مسئله به رویارویی ارتش و مردم منجر خواهد شد. پیشتر "حمدین صباحی" به السیسی توصیه کرده بود که در مقام خود باقی بماند و وارد حیطه اداره دولت نشود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، دادستانهای مصری خبر دادهاند دولت این کشور قصد دارد 20 خبرنگار را به اتهام همکاری با شبکه تلویزیونی الجزیره دادگاهی کند. 4 نفر از این خبرنگاران را خبرنگاران خارجی تشکیل میدهند که به «انتشار اخبار نادرست» متهم شدهاند.
در قرار قانونی صادر شده برای این 16 خبرنگار مصری، آن ها به «همکاری با یک سازمان تروریستی... آسیب به وحدت ملی و صلح جامعه» متهم شدهاند.
4 خبرنگار خارجی که دو نفر آن ها شهروند انگلیس، یک نفر شهروند استرالیا و دیگری شهروند هلند است نیز متهم شدهاند که با تأمین منابع مالی، تجهیزات و اطلاعات به مصریها کمک کردهاند تا به جهان خارج اطلاع دهند که مصر شاهد یک جنگ داخلی است.
از میان این 20 خبرنگار تنها 8 نفر آن ها در حال حاضر زندانی هستند. دادستان مصر پیشتر کارکنان شبکه الجزیره را به داشتن ارتباط با گروه اخوانالمسلمین که مقامات نظامی مصر آن را یک گروه تروریستی اعلام کردهاند متهم کردهاند.
دستگیری این خبرنگاران بخشی دیگر از سرکوب دولت مصر علیه گروه اخوانالمسلمین پس از خلع "محمد مرسی"، رئیس جمهور پیشین این کشور از قدرت است.
به گزارش پایگاه خبری «المصری الیوم»، جریان مردمی «الشعبی» مصر به بیانیه اخیر شورای نظامی ارتش مصر واکنش نشان داد و تأکید کرد که این بیانیه «دخالت آشکار در انتخابات ریاست جمهوری و روند شکل گیری قدرت در آینده مصر است.
در ادامه این بیانیه تأکید شده که این اقدام ارتش همچنین نقض قانون اساسی و عرف دموکراسی و اصول سیاسی است و این بیانیه این دیدگاه را تقویت میکند که وزیر دفاع مصر به عنوان گزینه نیروهای مسلح در انتخابات حضور پیدا کرده و از سوی آن ها مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
جریان مردمی مصر یادآور شد که بعد از دو انقلاب در کشور مردم مصر حق دارند رئیس جمهور خود را در فضای رقابت سیاسی واقعی انتخاب کنند.
این جریان در ادامه ضمن غیرضروری و بی دلیل خواندن بیانیه ارتش این اقدام را به نوعی مصادره جایگاه رئیس جمهور تلقی کرده است.
در ادامه جریان مردمی مصر باقی ماندن السیسی در جایگاه وزیر دفاع را لازم و ضروری دانست و نسبت به خطرناک بودن وارد شدن ارتش در امور سیاسی کشور هشدار داد.
پیشتر شورای نظامی ارتش مصر با صدور بیانیهای از "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع این کشور خواست که در انتخابات ریاست جمهوری مصر حضور پیدا کند. وزیر دفاع مصر نقش عمدهای در برکناری "محمد مرسی" رئیس جمهور این کشور که برای اولین بار طی روند قانونی انتخاب شده بود، بازی کرده است.
"احمد عبدربه"، عضو دفتر اجرایی جوانان جبهه نجات تاکید کرد که جوانان این جبهه تلاش بسیاری دارند تا نقش جوانان مصری در انتخابات آینده پارلمانی این کشور را فعالتر کنند و از جوانان چه در قالب نظام فردی و چه نظام فهرستی انتخاباتی حمایت و پشتیبانی کنند.
عبدربه افزود: هم اکنون احزاب مختلف مصر برای حضور فعالتر و تاثیرگذارتر در انتخابات آینده در حال ائتلاف با یکدیگر هستند، به خصوص احزاب لیبرال و چپگرا تلاش میکنند، با اتحاد با یکدیگر در انتخابات آینده در فهرستی مشترک حضور یابند و در صورت اجرای انتخابات براساس سیستم فردی از فرد مورد نظر خود حمایت کنند.
وی گفت: پس از اعلام قصد "عبد الفتاح السیسی" جهت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آینده به نظر میرسد، آن ها به سمت و سیاق حمایت از وی گرایش پیدا کنند.
اما در خصوص عملکرد حکومت کنونی مصر عبدربه خواستار انجام اصلاحات و تعدیلات وزارتی سریع یا استعفای دولت شد، چون عملکردی ناموفق داشته و تاکنون خدمتی به شهروندان انجام نداده، به ویژه آنکه تمایل بسیاری به پایان دادن هرچه سریعتر نقشه راهی دارد که نظامیان آن را در 3 ژوئیه ارائه دادند.
به گزارش شبکه خبری «روسیا الیوم»، وزارت خارجه مصر طی بیانیهای با رد انتقادهای اخیر واشنگتن به این کشور درباره بازداشت 20 روزنامه نگار مصری و خارجی این اقدام را دخالت در امور داخلی خود دانست.
"بدر عبدالعاطی" سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد که ارجاع تعدادی از متهمان به دادگاه جنائی بر اساس دستور دادستانی مصر صورت گرفته است و دادستانی بخشی از دولت مصر است که در این زمینه استقلال کامل دارد و هیچ کشور و دولتی حق دخالت در امور داخلی آن را ندارد.
پیشتر دادستانی مصر 20 روزنامه نگار از جمله 4 خارجی را به اتهامهایی چون شایعه پراکنی و نشر اکاذیب و وابستگی به گروههای تروریستی و اقدام علیه وحدت ملی و ثبات اجتماعی به دادگاه جنائی ارجاع داده است.
وزارت خارجه آمریکا پیشتر بازداشت و محاکمه روزنامه نگاران در مصر را محکوم کرده بود و اتهامهای وارد شده به خبرنگاران شبکه «الجزیره» در مصر را توهم خوانده بود از دولت مصر خواسته بود که به آزادی بیان احترام بگذارد.
طبق گزارش پایگاه خبری دبکا، ریاض این کمک را علاوه بر 14 میلیارد دلار قبلی به قاهره انتقال داده تا اقتصاد این کشور را تثبیت و نامزدی "عبدالفتاح السیسی"، فرمانده کل نیروهای مسلح مصر در انتخابات آینده این کشور را تقویت کند.
دبکا افزوده بخشی از این کمک به صورت نقدی و بهش دیگر به صورت محصولات نفتی به مصر اعطا خواهد شد. برخی کشورهای حوزه خلیج فارس به ویژه عربستان، کویت و امارات از زمان سرنگونی "محمد مرسی"، رئیسجمهوری برکنار شده مصر در ژوئیه سال گذشته میلادی میلیاردها دلار کمک مالی به قاهره اعطا کردهاند.
این کمکها باعث شده است که اقتصاد مصر در جریان ناآرامیهای سیاسی رکود نداشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر و تعدادی از رهبران اخوان وارد آکادمی پلیس قاهره شدند.
هیئت قضائی دادگاه به ریاست قاضی "احمد صبری" پیگیری این پرونده را به عهده دارد.
نیروهای امنیتی برای جلوگیری از هرگونه اعتراض و خشونت طرح امنیتی ویژهای برای مقابله با حامیان اخوان در نظر گرفتهاند.
بر همین اساس 15 هزار نیروی امنیتی و افسر پلیس در اطراف آکادمی پلیس قاهره که قرار است محاکمه در آن برگزار شود، مستقر شدهاند.
مرسی همچنین در پروندههای دیگری از جمله جاسوسی برای گروههای خارجی و پرونده فرار از زندان وادی النطرون در جریان انقلاب 25 ژانویه به همراه 124 عضو دیگر اخوان محاکمه میشود.
به گزارش شبکه خبری «العربیه»، محاکمه "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر در پرونده موسوم به قتل معترضان در برابر کاخ ریاست جمهوری «اتحادیه» به همراه 14 تن دیگر از رهبران گروه اخوان به 4 فوریه (15 بهمن) موکول شد.
به گزارش پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط»، "عمر البکری" یکی از سرکردههای پیشین سلفیهای لبنان اعلام کرد که گروهک تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش به دنبال تأسیس امارت جدیدی در صحرای سینای مصر است.
البکری به روزنامه الوطن کویت گفته که بعید نمیداند تا کنون عناصر داعش به سینا راه پیدا کرده باشند و پیشتر نیز گزارشهایی منتشر شده بود که نشان میداد "ابوبکر البغدادی" امیر داعش تلاش میکند انصار بیت المقدس را که حملات تروریستی اخیر در مصر را به عهده گرفته به سوی خود جذب کند.
منابع نزدیک به امیر داعش تأکید کردهاند که وی از طریق جذب گروهکهای کوچک مانند انصار بیت المقدس، بغدادی تلاش میکند قدرت خود را به رخ "الظواهری" رهبر القاعده در افغانستان بکشد و خود را برای جانشینی ظواهری آماده میکند.
به گزارش پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط»، دو دادگاه در مصر حکم 2 تا 6 سال حبس را برای 45 عضو اخوان المسلمین که متهم به شرکت در تظاهرات غیر قانونی شده بودند را صادر کرد.
13 حامی اخوان در دادگاه اسماعیلیه به اتهام شرکت در تظاهرات بدون مجوز و تخریب اموال عمومی به 6 سال زندان محکوم شدند این حکم به صورت غیابی نیز برای 3 متهم دیگر نیز صادر شده است.
از سوی دیگر نیز دادگاهی در استان قلیوبیه در شمال قاهره حکم 2 سال زندان و جریمه مالی 7187 دلاری به اتهام شرکت در تظاهرات بدون مجوز وزارت کشور را برای 32 تن از حامیان اخوان صادر کردهاست.
بعد از صدور قانون ساماندهی تظاهرات، تجمعهایی که بدون مجوز وزارت کشور مصر صورت بگیرد غیر قانونی خواهد بود و دادستانی مصر به این بهانه بسیاری از حامیان اخوان را با احکام سنگین مجازات کرده است.
به گزارش شبکه خبری «العربیه»، دادگاه جنائی شمال قاهره 62 متهم حامی اخوان المسلمین در پرونده درگیریهای میدان رمسیس را بی گناه دانست.
62 حامی اخوان به ایجاد اغتشاش و خرابکاری تلاش برای اشغال ساختمان مرکز پلیس در الازبکیه و حمله به نیروهای پلیس در پل 6 اکتبر در نیمه ماه ژوئن متهم شده بودند.
به گزارش پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط»، "عمرو موسی" دبیرکل پیشین اتحادیه عرب و رئیس کمیته تدوین قانون اساسی مصر اعلام کرد که در انتخابات ریاست جمهوری آینده مصر از "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع این کشور حمایت خواهد کرد.
موسی گفت: السیسی شایسته درجه ارتشبد است و همچنین شایستگی ریاست جمهوری مصر را نیز دارد. وی در گفتگو با روزنامه عربستانی «عکاظ» تأکید کرد که سیستم چند حزبی در پارلمان مصر را ترجیح میدهد زیرا او از حضور احزاب حمایت میکند.
موسی ضمن تأکید بر این مسئله که دیگر به کار حزبی باز نخواهد گشت گفت: با ایده شورای ریاست جمهوری مخالفم و به نظر من این ایده قابل قبول نیست.
وی که 10 سال سمت وزیری خارجه مصر را داشته و ریاست دستگاه دیپلماسی مصر در دوران "حسنی مبارک" را به عهده داشته، از گروه اخوان المسلمین انتقاد کرد و درباره آن ها گفت که در ارزیابی و اتخاذ تصمیمات دچار اشتباهات فراوانی شدهاند.
وی که در انتخابات ریاست جمهوری سال 2012 مصر به عنوان نامزد مستقل حضور پیدا کرده بود در برابر "محمد مرسی" در رقابتهای انتخاباتی شکست خورد و در جایگاه پنجم قرار گرفت.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
آفران: تحولات مصر (73) |
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |