تحولات مصر 74
وقایع مهم مصر از تاریخ 14/11/92 الي 21/11/92
به گزارش روزنامه مصری «مصری الیوم»، به نقل از منابع آگاه گزارش داد که "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع مصر که به تازگی به درجه ارتشبدی ارتقا پیدا کرده در نیمه ماه فوریه جاری در پیامی تلویزیونی برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی خواهد کرد.
بر اساس این گزارش قرار است طی چند روز آینده شورای عالی نظامی ارتش مصر نشستی برگزار کند که در آن به گزینهای که جانشین وزیر دفاع خواهد شد به توافق دست پیدا کند و به این ترتیب السیسی در نیمه دوم ماه فوریه استعفای خود را تقدیم کند و برنامه خود را برای حضور در رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری مصر اعلام کند.
از سوی دیگر نیز "سامی عنان" رئیس پیشین ستاد جنگ نیروهای مسلح ارتش مصر تصمیم دارد که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند و تا کنون 50 میلیون جنیه مصری برای کمپین انتخاباتی خود جمع آوری کرده است و تلاش می کند برای ایجاد کمپین انتخاباتیاش با چهرههای سیاسی پیشین مصر و اعضای حزب ملی و اخوان المسلمین ارتباط برقرار کند.
این در حالی است که با توجه به موضع جبهه نجات ملی برای حمایت از السیسی در انتخابات گزارشها حاکی است که "حمدین صباحی" برای شرکت در انتخابات دچار تردید شده است.
پیشتر صباحی به السیسی توصیه کرده بود که در صحنه سیاسی کشور حضور پیدا نکند و نقش حامی انقلاب مردم را بازی کند زیرا در صورت عدم موفقیت در عرصه سیاست ممکن است ارتش در مقابل مردم قرار بگیرد.
به گزارش خبرگزاری معا از قاهره، این منابع اعلام کردند در عملیات نظامی ارتش مصر بر ضد پایگاه های گروه های مسلح در منطقه سینا در دو روستای "جوز ابو رعد" در جنوب رفح و وادی اخضر در جنوب شیخ زوید 21 تروریست کشته و 20 تن زخمی شدند.
در این عملیات که با 4 فروند بالگرد آپاچی صورت گرفت درگیری های شدیدی با افراد مسلح روی داد و یک سرباز مصری نیز زخمی شد.
نیروهای ارتش مصر در این عملیات شمار زیادی از افراد تکفیری را دستگیر و مقادیر زیادی سلاح و مواد منفجره و تجهیزات بی سیم نیز از آنان کشف و ضبط کردند.
روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن در گزارشی به قلم "عبدالستار حتیته" و "سوسن ابوحسین" نوشت: در اولین سفر، بعد از تایید قانون اساسی جدید مصر، "حازم الببلاوی"، نخست وزیر این کشور، در صدر هیئتی بلند پایه به عربستان سفر خواهد کرد. "ابراهیم محلب"، وزیر اسکان مصر که در این هیئت حضور دارد به الشرق الاوسط گفت: سفر ما به عربستان برای تشکر از نقشی است که این کشور در مصر به خصوص بعد از انقلاب سی ام ژوئن ایفا کرد. علاوه بر این قرار است دیدگاه ها درباره آینده روابط دو کشور در این سفر بررسی شود.
محلب درباره اینکه آیا طرح هایی برای همکاری مصر و عربستان در آینده وجود دارد یا خیر گفت: مصر، کشوری است که سرمایه گذاری را جذب میکند و به همین سبب ممکن است وزیرانی که در هیئت مصری، حضور دارند، همکاری در همه زمینه ها را با همکاران عربستانی خود بررسی کنند.
وی درباره پیامی که این سفر دارد گفت: این سفر دو پیام دارد یکی سیاسی که بسیار مهم است و نشان دهنده حمایت نامحدود عربستان از مصر است و پیام دیگر معنوی است و میگوید مردم عربستان، در امیدها و تبادل آرا، شریک مردم مصر هستند، زیرا حکومت فاشیستی سابق مصر اگر ادامه پیدا میکرد بر همه منطقه سایه می انداخت.
به نوشته الشرق الاوسط، این سفر در شرایطی صورت میگیرد که منابع نزدیک به دولت مصر، از احتمال کمک های جدید عربستان به مصر خبر میدهند. بعد از سرنگونی "محمد مرسی" و تظاهرات میلیون ها مصری برای سرنگونی دولت اخوان المسلمین، عربستان در سطح خارجی از موضع مصر، حمایت کرد.
"هانی صلاح"، سخنگوی دولت مصر نیز درباره سفر هیئت کشورش به عربستان گفت: قرار است الببلاوی با مقامات ارشد عربستان از جمله "سلمان بن عبدالعزیز"، ولیعهد و وزیر دفاع عربستان، دیدار و راه های تقویت روابط دو جانبه را بررسی کند. علاوه بر این قرار است وزیران همراه در هیئت مصری با همتایان عربستانی خود دیدار و زمینه های همکاری دو جانبه بین مصر و عربستان را بررسی کنند.
به گفته صلاح، شورای کاری مشترک عربستان و مصر، در حاشیه این سفر، تشکیل خواهد شد. هدف از تشکیل این شورا، بررسی فرصت های سرمایه گذاری در دو کشور، تلاش برای برداشتن موانع از سر راه سرمایه گذاران و بازکردن چشم اندازهای جدید همکاری در زمینه اقتصادی است.
به گفته وی، همچنین ممکن است، نخست وزیر دیدارهای رسانه ای داشته باشد و دیدگاه های کشورش را درباره مسائل مختلف بیان کند.
سخنگوی دولت مصر درباره اهمیت سفر این هیئت مصری گفت: عربستان از اولین کشورهایی بود که انقلاب سی ام ژوئن را به رسمیت شناخت و از آن زمان تاکنون، حامی اصلی مصر و عنصری مهم برای ایجاد توازن بین مصر و جهان خارج به شمار میرود. علاوه بر این، عربستان تبادل تجاری گسترده با مصر دارد. سرمایه گذاران عربستانی، جایگاه اول را در بورس مصر دارند و عربستان توافق های مهمی با مصر دارد که بارزترین آنها طرح ارتباط شبکه برق بین دو کشور است که حدود سه هزار مگاوات برق را بین دو کشور تبادل میکند.
وزیران سرمایه گذاری، نفت، برنامه ریزی، حمل و نقل و اسکان از جمله اعضای هیئت مصری در سفر به عربستان خواهند بود.
این اندیشکده در مطلبی که به تازگی منتشر کرده تأکید کرده که شرایط داخلی مصر بعد از برکناری "مرسی" وخیم شده است.
این موسسه همچنین افزوده که تلآویو ترجیح میدهد دولتی با حمایت نظامیها در مصر حاکم باشد تا اخوان المسلمین.
در ادامه این مطلب تأکید شده که شرایط داخلی مصر از دو جهت برای این رژیم قابل توجه است، اول اینکه خشونت و حملات تروریستی در داخل مصر امنیت و ثبات این کشور را به هم میزند و این برای رژیم صهیونیستی مهم است اما از سوی دیگر ممکن است دامنه این خشونتها از طریق سینا به سرزمنی های اشغالی کشیده شود اما شکی نیست که دولتی که از سوی نظامیها حمایت شود برای صهیونیست ها بهتر از اخوان است.
این موسسه یادآور میشود که اخوانیها به ماهیت وجودی "اسرائیل" اعتراف نمیکنند اما تلآویو با دولت فعلی مصر از جمله در سینا و همکاریهای امنیتی منافع مشترکی دارد.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع» مصر، سرلشکر "حسام خیر الله" نامزد انتخابات سابق ریاست جمهوری مصر طی سخنانی در نمایشگاه کتاب به مناسبت انتشار کتاب جدیدش تحت عنوان «الطریق الی المستقبل: راه به سوی آینده»، قطر را مزدور آمریکا خواند و افزود، هنگامی که شبکه قطری الجزیره به عنوان حامی اصلی جماعت «اخوان المسلمین» تاسیس شد، یکی از اعضای هیئت امنای آن صهیونیست بود.
وی رویکرد اصلی قطر و ترکیه را اجرای سیاستهای ضد کشورهای عربی برشمرد و تشویق ساخت «سد اتیوپی» توسط "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه را دلیل این ادعایش دانست و یادآور شد که انگیزه اینگونه مواضع آنکارا دشمنی با مصر است.
خیر الله با بیان اینکه مصر سرانجام از بحران بیرون خواهد رفت، گفت: مهمترین امر در دوره آینده برگزاری انتخابات پارلمان است تا قانون اساسی را به مرحله اجرا در بیاوریم.
به گزارش شبکه خبری «العربیه»، وزارت خارجه مصر کاردار قطر در قاهره را فرا خوانده بود از مقامات قطری خواسته که "یوسف قرضاوی" رئیس سازمان موسوم به علمای مسلمان که تابعیت قطری نیز دارد و مقیم این کشور است را به قاهره تحویل دهد.
وزارت خارجه مصر تأکید کرده که دوحه باید در قبال درخواست مقامات مصری برای تحویل افرادی که به صورت قضائی تحت تعقیب هستند متعهد باشد.
پیشتر وزارت خارجه مصر تأکید کرد که باید رفتار و گفتار دوحه در قبال قاهره به دور از تناقض باشد.
وزارت خارجه مصر در پی اظهارات اخیر یوسف القرضاوی رئیس سازمان موسوم به علمای مسلمان که در آن به امارات و دولت موقت مصر تاخته بود کاردار قطر را برای پاسخ گویی فرا خوانده است.
قبل از این دولت قطر نیز با انتشار بیانیهای اظهارات قرضاوی را نظر شخصیاش خوانده بود و تأکید کرده بود که مواضع رسمی دوحه تنها از طریق دستگاه دیپلماسی این کشور منتشر خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر و 14 تن از رهبران اخوان که در پرونده موسوم به حوادث کاخ ریاست جمهوری اتحادیه متهم به قتل معترضان شدهاند وارد آکادمی پلیس قاهره شدند.
یک منبع امنیتی به خبرگزاری الشرق الاوسط گفته که مرسی از روز گذشته در آکادمی پلیس قاهره نگه داری میشده و به برج العرب در اسکندریه منتقل نشده بوده است.
دادگاه به ریاست قاضی "احمد صبری یوسف" برگزار میشود و مرسی در سومین جلسه محاکمهاش به این اتهام که برای اولین بار از تلویزیون دولتی مصر نمایش داده میشد "محمد سلیم العوا" را به عنوان وکیل خود برگزید و دادستانی نیز خواستار اشد مجازات (اعدام) برای متهمان شد.
یکی از اعضای هئیت دفاع از مرسی ضمن تأکید کرده بود که با توجه به زمان بر بودن بررسی پرونده ممکن است محاکمه مرسی در این پرونده تا یک سال ادامه داشته باشد.
مرسی همچنین در پروندههای دیگری از جمله جاسوسی برای طرفهای خارجی و فرار از زندان محاکمه میشود.
به گزارش روزنامه مصری «مصری الیوم»، "احمد الجربا" رئیس ائتلاف معارضان سوری به همراه "محمد عبده نجیب" و هیئتی از معارضان سوری وارد قاهره شد.
جربا قرار است با تعدادی از مقامات مصری و مسئولان اتحادیه عرب برای بررسی تحولات اخیر پرونده بحران سوریه دیدار و گفتگو کند.
جربا پیش از این به مسکو سفر کرده و روز گذشته با "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه دیدار کرده بود و به وزیر خارجه روسیه اطمینان خاطر داده بود که ائتلاف معارضان سوری در دور تازه گفتگوها با هئیت دولت سوریه در قالب «ژنو2» در سوئیس حضور پیدا خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، "عبدالغفار الدیب" سفیر مصر در سودان که از بیماری نارسایی کبد رنج میبرد از خارطوم برای درمان به قاهره منتقل شده بود. منابع دیپلماتیک مصری تأکید کردند که الدیب صبح امروز در یکی از بیمارستانهای این شهر درگذشته است
به گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع مصر تاکید کرد که نامزدیاش برای تصدی پست ریاستجمهوری مصر در انتخابات آتی این کشور قطعی است.
وی در گفتگو با روزنامه کویتی «السیاسة» در پاسخ به اینکه آیا برای انتخابات چند هفته دیگر ریاست جمهور مصر نامزد خواهد شد، گفت: بله، این مسئله قطعی است و من راهی جز پاسخگویی به خواست ملت مصر ندارم و این مسئلهای است که افراد دور و نزدیک آن را شنیدهاند و من به هیچوجه این درخواست را رد نخواهم کرد و من اعتماد را به ملت مصر با انتخابات آزاد بر میگردانم.
سیسی گفت: مصر برای خیزش و جهش نیازمند تلاش همگانی است و ما رهبران و مردم باید در کنار هم برای آن تلاش کنیم. ما با رویاها و آرزوهای مصریها باز نخواهیم کرد. ما دارای عصای سحرآمیز نیستیم و من به آن ها خواهم گفت که بیاید تا با هم کار کنیم.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، خیابان منتهی به پل «سوئز» و ورودیهای میدان «الألف مسکن» شاهد حضور گسترده نیروهای امنیتی مصری است.
نیروهای وزارت کشور و ارتش و خودروهای زرهی نیروهای امنیت مرکزی در خیابانها و میدانهای اصلی قاهره در آستانه تظاهرات حامیان اخوان المسلمین مستقر شدهاند. بعد از برکناری مرسی تاکنون حامیان اخوان المسلمین به صورت پیوسته اعتراض خود را به نظام کنونی از طریق برپایی تظاهراتهای هفتگی اعلام میکنند. طرفداران اخوان برکناری "مرسی" را کودتا خوانده و بربازگشت مرسی به قدرت تاکید دارند.
به گزارش پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط»، "حازم الببلاوی" نخست وزیر دولت موقت مصر انفجارهای در جیزه قاهره را محکوم کرد.
ببلاوی افزود، این گونه عملیاتهای تروریستی نمیتوانند امنیت این کشور را به بازی بگیرند و مصریها را از ادامه مسیر خود به سوی آیندهای که برای خود ترسیم کردهاند باز نخواهند داشت.
وی یادآور شد که سرنوشت تروریسم در مصر محکوم به زوال است.
"وحید عبدالمجید"، یکی از رهبران جبهه نجات ملی مصر تاکید کرد که این جبهه نشست جامع و فراگیری را برگزار کرد و طی آن موضوعات مهم بسیاری را برای مرحله آینده مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.
عبدالمجید در ادامه با بیان اینکه از جمله موضوعات مورد توافق ادامه فعالیت جبهه نجات به عنوان یک موجودیت سیاسی مستقل تا پایان مرحله انتقالی است، گفت: در این نشست همچنین مقرر شد، این جبهه به نقش ملی خود ادامه دهد و مشاورهها و رایزنیهای لازم را به دولت و رئیس جمهوری ارائه دهد.
این رهبر جبهه نجات ملی مصر در ادامه گفت: در این نشست همچنین درباره قانون انتخابات ریاست جمهوری صادره از سوی "عدلى منصور"، رئیس جمهوری موقت مصر و مواد و بندهای جدید آن نیز بحث و تبادل نظر شد.
عبدالمجید گفت: جبهه ملی در روزهای آینده سخنگوی اطلاع رسانی این جبهه انتخاب و دیدگاه استراتژیک یکپارچه خود درباره چالشهای اقتصادی و دیدگاهش در قبال انتخابات پارلمان و بهترین راههای انتخاباتی که منجر به توافق و همدلی ملی میشود و موجب تشکیل پارلمانی قدرت در کشور خواهد شد، را اعلام خواهد کرد.
عبدالمجید تاکید کرد که تاکنون جبهه ملی هیچ تصریحاتی درباره حمایت از نامزدی خاص در انتخابات ریاست جمهوری آینده مصر انجام نداده و این امر نیازمند بررسی گزینههای موجود پس از نام نویسی نامزدها و اعلام برنامههای انتخاباتیشان است و اگر در این خصوص تصریحاتی انجام شده بیان دیدگاههای شخصی و نه جبهه ملی بوده است.
به گزارش «روسیا الیوم»، سخنگوی ارتش مصر اعلام کرد که موضع "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع کنونی این کشور برای نامزدی انتخابات ریاستجمهوری مصر هنوز قطعی نیست و در صورتی که وی بخواهد نامزد شود، این مسئله مستقیما به مردم اعلام خواهد شد.
وی با تکذیب خبر منتشر شده در روزنامه کویتی «السیاسة» مبنی بر قطعی شدن تصمیم السیسی برای نامزدی ریاستجمهوری گفت که این مسئله برداشتهای رسانهای است.
این درحالی است که السیاسة نوشت که بود که وزیر دفاع مصر طی مصاحبه با این روزنامه اعلام کرده که نامزدیاش برای تصدی پست ریاستجمهوری مصر در انتخابات آتی این کشور قطعی است.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، حامیان اخوان المسلمین نیز بعد از نماز جمعه (92.11.18) در تجمعات اعتراضی گستردهای شرکت کردند که با مقابله نیروهای امنیتی روبرو شدند.
تجمع های حامیان اخوان در خیابان الفیصل، مقابل مسجد نور، مسجد الامبابی و شهرک نصر قاهره جریان دارد و تدابیر شدید امنیتی از سوی نیروهای وزارت کشور برای مقابله با آن ها صورت گرفته است و در درگیری حامیان و مخالفان ارتش در خیابان فیصل دست کم 2 نفر زخمی شدهاند.
تظاهرات مشابهی در منطقه اربعین در سوئز جریان دارد که با مقابله نیروهای امنیتی مواجه شده است.
درگیری نیروهای امنیتی با معترضان حامی اخوان در استان فیوم نیز دست کم ۱ کشته و ۳ زخمی به همراه داشته است.
به گزارش شبکه خبری «روسیا الیوم»، "حسنی مبارک" دیکتاتور پیشین مصر در گفتگو با خبرنگاری کویتی تأکید کرد که کار تمام شده و مردم میخواهند "السیسی" رئیس جمهور شود و خواسته مردم اجرا خواهد شد.
به گفته "فجر سعید علی" گفتگو با مبارک دو ساعت به طول انجامیده و او با دیکتاتور پیشین مصر درباره مسائلی چون تحولات داخلی مصر، حمله عراق به کویت و صدام حسین گفتگو کرده است.
مبارک در این دیدار همچنین دیدار با پادشاه بحرین در بیمارستان را رد کرده و افزوده که هیچ کدام از حکام و یا امرای کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با وی دیدار و یا تماسی نداشتهاند.
از سوی دیگر "مصطفی البکری" روزنامه نگار و نویسنده مصری و سخنگوی جبهه «مصر بلدی» تأکید کرد که السیسی در 16 فوریه از طریق بیانیهای مواضع خود در قبال انتخابات را اعلام خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، دو بمب دست ساز در نزدیکی خودروهای امنیت مرکزی بر روی پل العلوی در جیزه منفجر شدهاند.
رویترز نیز گزارش داد که صدای انفجار مهیبی در قاهره به گوش رسیده است. وزارت بهداشت مصر اعلام کرد که در این انفجار ۶ نفر زخمی شدهاند.
به گزارش شبکه العربیه، خودروهای آمبولانس برای انتقال مجروحان به بیمارستان به سمت محل حادثه حرکت کردهاند. این انفجار در نزدیکی محل تجمع نیروهای امنیتی مصری رخ داده است. خبرنگار العربیه افزود که این دو انفجار تعدادی زخمی به همراه داشته و خسارتهای مالی نیز به بار آورده است. تلویزیون مصر نیز گزارش داد که در این انفجار سه نیروی پلیس زخمی شدهاند.
به گزارش شبکه خبری «المیادین»، گروهی که نام ولع را برای خود برگزیده مسئولیت انفجارهای منطقه جیزه در قاهره را به عهده گرفت.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، تعدادی از حامیان ارتش مصر و "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع با تجمع در برابر ساختمان رادیو و تلویزیون مصر «ماسپیرو» به دخالتهای قطر در امور داخلی قاهره اعتراض کردند و خواستار اخراج سفیر این کشور از مصر شدند.
پیشتر نیز وزارت خارجه مصر کاردار قطر در قاهره را فراخوانده بود و از این کشور خواسته بود تعدادی از افرادی که از سوی نهاد قضائی مصر تحت پیگرد قانونی هستند از جمله "یوسف قرضاوی" را به دولت موقت مصر تحویل دهند.
قاضی "عمر الشال"، عضو مجلس امنای جریان مردمی مصر تصریح کرد: نامزدی حمدین صباحی، نامزد سابق انتخابات ریاست جمهوری این کشور در انتخابات آینده پس از پافشاریهای بسیار جریان جوانان انقلاب و جریان جوانان جریان مردمی تقریبا حتمی شده است.
الشال ادامه داد: با این حال نامزدی الصباحی نیازمند بررسی جدید، درست و جدی عرصه سیاسی مصر است، چون در هر صورت ما نمیتوانیم قبول کنیم، الصباحی به عنوان مترسکی در انتخابات شرکت کند، بلکه ما خواهان مشارکت و رقابت واقعی او هستیم.
عمر الشال توضیح داد که نشست اخیر جریان مردمی مصر با حضور صباحی برگزار شد و طی آن اغلب حاضران از الصباحی خواستند، با توجه به نبود نمایندگانی از دو انقلاب 25 ژانویه و 30 ژوئن و همچنین نامزدی مدنی و اینکه وی از جمله مبارزان رژیم سابق به شمار میآید، وی نامزد انتخابات آینده شود، اما تاکنون تصمیم قطعی گرفته نشده است.
قاضی الشال تاکید کرد: در انتخابات آینده نکته مهمی که باید به آن بسیار توجه داشت، بیطرفی رسانهها در قبال نامزدهاست، حتی اگر در میان نامزدها عبدالفتاح السیسی نیز حضور داشته باشد، به عبارتی ما تاکید داریم که فرصتهایی برابر برای همه نامزدها در عرصه انتخاباتی فراهم شود، چون در نهایت این مردم هستند که تصمیم نهایی را خواهند گرفت.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع» کمپین نامزد انقلابی با برگزاری نشستی خبری خواستار حضور "حمدین صباحی" موسس جریان «الشعبی» (مردمی) در انتخابات ریاست جمهور مصر خواهد شد.
قرار است نشستی خبری برای بزرگداشت شهدای انقلاب مصر با حضور صباحی و خانوادههای شهدای مصری به همت کمپین نامزد انقلابی، برگزار شود و این کمپین درخواست خود را برای حضور صباحی در انتخابات رسما اعلام کند.
"السید هانی" کارشناس سیاسی در گفتگو با شبکه اسکای نیوز عربی در مورد انفجارهای اخیر در قاهره گفت: بی شک مصر همچنان شاهد تظاهرات و نا امنی ها خواهد بود تا اینکه رییس جمهور، نخست وزیر و پارلمان انتخاب شوند. هم اکنون جنگی باز میان طرفداران اخوان المسلمین و دولت مصر ایجاد شده است. اخوانی ها احساس می کنند که مورد ظلم واقع شده و حق قصاص دارند.
در واقع خصومت شدید و شکاف اجتماعی گسترده ای در مصر بوجود آمده است. مصر نیازمند طرح های آشتی جویانه است که همه گروه ها از جمله اخوان المسلمین را در بر بگیرد و همه بتوانند پای صندوق های رای نظر خود را بیان کنند. اما در عین حال اخوان المسلمین همچنان خود را صاحب حق و صاحب اصلی حکومت می داند و می خواهد به مسند قدرت برگردد. از سوی دیگر عده ای این مساله را غیرقابل قبول و برگشت به عقب می دانند.
در همین حال نیروهای امنیتی مصر با هماهنگی ارتش در آماده باش کامل به سر می برند تا از هرگونه بی نظمی و نا امنی جلوگیری کنند. اگر این آمادگی نبود بی شک مصر شاهد خشونت های بسیار زیاد دیگر بود. اخوانی ها از هر فرصت و مناسبتی برای اظهار وجود استفاده خواهند کرد که نمونه آن سالگرد سقوط "حسنی مبارک" است. برای حل بحران در مصر در کنار راه های امنیتی باید راه های سیاسی را هم عملی کرد که طرح اخیر که توسط دکتر "حسن نافعه" اعلام شده می تواند راه مناسبی باشد و با تعدیلاتی به مرحله عمل برسد.
به گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، "احمد الجربا" رئیس ائتلاف معارضان سوریه پنجشنبه (92.11.17) به رایزنیهایش در قاهره به منظور آمادهشدن برای دور بعدی مذاکرات ژنو2 ادامه خواهد داد.
وی قرار است با "نبیل فهمی" وزیر خارجه مصر دیدار کند. جریا با "نبیل العربی" دبیرکل اتحادیه عرب به منظور بررسی نتایج دور نخست مذاکرات میان موافقان و مخالفان دولت سوریه در ژنو2 و دیدارهایش در مسکو گفتگو کرد.
بر اساس این گزارش، قرار است جربا و هیئت همراهش به منظور بزرگتر کردن هیئت معارضان سوری در دور بعدی مذاکرات ژنو 2، با برخی از شخصیتهای معارض داخل سوریه در قاهره دیدار و رایزنی کند.
رهبر مخالفان سوری پس از دیدار روز سه شنبه اش با "سرگئی لاوروف" در مسکو به قاهره آمده است. وی در سفر به روسیه به مقامات این کشور اعلام کرد که هیئت معارضان سوری در دور بعدی مذاکرات ژنو برای حل بحران سوریه، شرکت خواهد کرد.
"عبدالله النسور" نخست وزیر اردن برای دیدار با مسئولان بلندپایه مصری و شرکت در بیست و چهارمین نشست کمیته عالی مشترک اردن-مصر، روز دوشنبه (92.11.21) در راس هیئتی به قاهره سفر خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری دولتی قطر از امان ،در بیانیه دولت اردن در این خصوص تاکید شده است در سفر "عبدالله النسو" به مصر قرار است با مسئولان مصری درباره مهمترین مسایل مشترک بین دو کشور از جمله هماهنگی در دیدگاه های سیاسی دو کشور در قبال مسایل مختلف منطقه ای و جهانی، بررسی آینده روابط و همکاری های دو جانبه بین امان و قاهره و ضرورت گسترش و تقویت این همکاری ها در تمامی زمینه ها به ویژه در بخش های گاز ، انرژی و نیروی انسانی مصری، بحث و گفتگو شود.
بالگرد حامل دیکتاتور پیشین مصر برای ادامه بررسی پرونده موسوم به پرونده «قرن» وارد آکادمی پلیس قاهره شد.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، بالگرد حامل "حسنی مبارک" دیکتاتور پیشین مصر از بیمارستان نظامی المعادی وارد آکادمی پلیس قاهره شد.
پیشتر "حبیب العادلی" وزیر کشور وقت دوران مبارک به همراه "علاء و جمال مبارک" در سایه تدابیر شدید امنیتی وارد آکادمی پلیس قاهره شدند.
6 تن دیگر از معاونان العادلی نیز که آزاد شدهاند برای ادامه دادگاه در پرونده قتل معترضان و سوء استفاده از اموال عمومی و صادرات گاز به سرزمین های اشغالی، وارد آکادمی پلیس قاهره شدند.
محاکمه مبارک و پسرانش و وزیر کشور وقت مصر در پرونده قتل معترضان با گوش دادن دادگاه به شاهدان پیگیری میشود.
این دادگاه پیشتر نیز به شهادت برخی چهرههای شاخص دوران مبارک از جمله "محمد حسین طنطاوی" وزیر دفاع پیشین و "سامی عنان" رئیس ستاد ارتش گوش داده است.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، چند دستگی و اختلاف نظر فراوانی در جنبش تمرد برای انتخاب یک نامزد انتخاباتی واحد در انتخابات ریاست جمهوری این کشور ایجاد شده است ومیزان اختلاف بالای اعضای این ائتلاف ممکن است از هم پاشیدگی این جنش را به همراه داشته باشد.
اختلاف نظرهای اولیه در این گروه ابتدا از اختلاف نظر رهبران این جنبش در حمایت از "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع مصر و یا "حمدین صباحی" نامزد پیشین انتخابات و موسس جریان مردمی شکل گرفت، "محمود بدر" هماهنگ کننده کلی جنبش ساز حمایت از السیسی را میزند در حالی که "محمد عبدالعزیز" مسئول ارتباطات سیاسی و "حسن شاهین" سخنگوی این جنبش از کاندیداتوری صباحی حمایت کردهاند.
این اختلاف نظر تا جایی پیش رفته که دفتر اداری و اجرایی جنبش تصمیم گرفته تا چند ساعت آینده عضویت حسین شاهین و محمد عبدالعزیز را تعلیق کند.
این تصمیم بعد از حضور این دو نفر در نشست خبری جریان مردمی مصر که ریاست آن را صباحی به عهده دارد صورت گرفته و منجر به برگزاری نشست فوری اعضای دفتر اداری و اجرایی جنبش تمرد در روز دوشنبه (92.11.21) شده است.
این جنبش همچنین اعلام کرده که اکانت رسمی این صفحه در شبکه های اجتماعی از سوی جریان مردمی ربوده شده و تنها تریبون مورد تأیید این جنبش پایگاه www.tamarud.net است که امکان ارتباط مستقیم با محمود بدر موسس و هماهنگ کننده کلی جنبش و کمیته مرکزی تمرد از طریق آن وجود دارد. از سوی دیگر نیز "حسام مؤنس" سخنگوی رسمی جریام مردمی هک شدن صفحه جنبش تمرد از سوی این جریان را رد کرد و خطاب به محمود بدر گفت: میدانی که این روش ما نیست پس لطفا جریان مردمی را در موضوعات داخلی خودتان وارد نکنید زیرا خود شما بهتر میدانید که جنبش تمرد به لطف مردم و هزاران نفر از جوانان انقلابی از جمله جریان مردمی تشکیل شده است. مؤنس به موسس جنبش تمرد یادآوری کرد که جریان مردمی بر اصول و ارزشهای خود باقی خواهد ماند و همه اتهامات جنبش تمرد را دروغ و غیر واقعی خواند.
در پی نشست خبری روز شنبه جریان مردمی که برای بزرگداشت شهدای مصر با حضور خانواده شهدا و اعضای جریان مردمی تشکیل شده بود گمانه ها برای نامزدی صباحی شدت گرفت و تا چند روز آینده که قرار است وزیر دفاع مصر در نشستی خبری مسأله حضور و یا عدم حضورش در انتخابات ریاست جمهوری مصر را اعلام کند.
به گزارش روزنامه مصری «مصری الیوم»، "محمد حسنین هیکل" نویسنده و روزنامه نگار کهنه کار مصری در گفتگو با شبکه «التحریر» مصر گزارشهای منتشر شده درباره نوشتن برنامه انتخاباتی "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع مصر را رد کرد.
هیکل افزود: "جمال عبدالناصر" با وجود اینکه در ارتش حضور داشت اما ذاتا یک فرد سیاسی بود و همواره علاقه مند به امور سیاسی بود و یک نظامی خیلی خوب نبود اما السیسی یک فرد نظامی است و هیچ گاه در امور سیاسی دخالت نکرده و تجربهای در این موضوع ندارد و این مسئله خود دلیل تردید او برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری است.
وی گفت: به نظر من دلیل تأخیر السیسی برای این است که او به کاری که میتواند انجام بدهد فکر میکند و به گمان من نامزدی و ریاست جمهوری او قطعی است اما وزیر دفاع باید بداند که این مسئولیت مانند کارهایی که پیش از این انجام داده نیست.
هیکل گفت: السیسی باید بداند که همه طرفهای سیاسی باید در انتخابات حضور داشته باشند و مردم باید به دور از هیجان زدگی و با هوشیاری در انتخابات حضور پیدا کنند.
به گزارش پایگاه خبری المختصر، انتشار خبر قطعی بودن نامزدی سپهبد عبدالفتاح سیسی در روزنامه السیاسه کویت و تکذیب سریع این خبر از طرف سخنگوی ارتش مصر سبب شد مباحث جدیدی در این زمینه مطرح شود که یکی از این مباحث دلیل تاخیر در اعلام نامزدی ژنرال سیسی در انتخابات است. منابع نزدیک به سیسی در این زمینه به یکی از پایگاه های اینترنتی خبر دادند: ژنرال قبل از اعلام نامزدی در انتخابات در حال ساماندهی برخی از پرونده های پیچیده است، این پرونده ها شامل جانشین او در ارتش، نحوه ارتقای درجات نظامی در کشور و جابجایی فرماندهان عالی است.
این منابع افزودند: سیسی همچنین می خواهد این نگرانی را از بخشی از بدنه ارتش رفع کند که می گویند ارتش پس از مدتها موفق شده است جایگاه خود را در میان مردم مصر ترقی دهد اما ممکن است با اعلام نامزدی سیسی در انتخابات این جایگاه مخدوش شود.
منابع اعلام خبر افزودند: حلقه اول اطرافیان سیسی همچنین می خواهند تضمین کنند که به غیر از سیسی فرد دیگری از ارتش نامزد انتخابات نخواهد شد، البته با نامزدی هر فردی پیروزی سیسی حتمی است اما هدف از تلاش برای نامزد نشدن چهره نظامی دیگری در انتخابات این است که افکار عمومی به این باور نرسند که ارتش در درون با دو دستگی یا چند دستگی مواجه است.
یک منبع سیاسی در مصر نیز در این باره گفت: یکی از پرونده هایی که سیسی در پی تضمین آن است تداوم حمایت هایی است که در این مدت کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از مصر داشته اند، سیسی می خواهد شرایط را به گونه ای فراهم آورد که حمایت کشورهایی چون عربستان و امارات از مصر برای دوران پس از تعیین ریاست جمهوری در مصر نیز تضمین شده باشد زیرا آنگونه که از شواهد پیداست ریاض و ابوظبی چندان به نامزدی ژنرال سیسی در انتخابات تمایل نشان نداده اند.
بدر عبدالعاطی سخنگوی وزارت امور خارجه مصر روز شنبه اعلام کرد، این بیانیه به طور کامل مردود است زیرا به مواردی می پردازد که قوه قضاییه مصر بررسی می کند، مانند ارجاع دادن تعدادی از خبرنگاران به دیوان کیفری.
این مقام خاطر نشان کرد، هیچ طرفی، چه داخلی یا خارجی، حق مداخله از طریق اظهارات در این مسائل و مواردی را ندارد که قوه قضاییه مصر به آن ها رسیدگی می کند.
روز پنجشنبه در یک رای گیری، پارلمان اروپا بیانیه ای را درباره مصر منتشر کرد و پایان فوری همه اقدامات خشونت آمیز، آزار و اذیت یا ارعاب مخالفان سیاسی، خبرنگاران، اتحادیه های صنفی و نمایندگان جامعه مدنی را خواستار شد. این بیانیه از همه بازیگران سیاسی و نیروهای امنیتی در مصر خواست نهایت خویشتنداری را نشان دهند و به گفتگو و عدم توسل به خشونت پایبند باشند. در پی برکناری "محمد مرسی" از سمت ریاست جمهوری در ژوئیه گذشته، حامیان وی اعتراض هایی را علیه کادر رهبری موقت مصر برگزار کرده اند. به گزارش خبرگزاری شینهوا از قاهره، عبدالعاطی گفت این بیانیه، یک گروه تروریستی و خشن را با نیروهای امنیتی که مسئول برقراری نظم و امنیت در چارچوب قانون هستند، یکسان دانسته است.
این دیپلمات مصری خاطر نشان کرد این بیانیه بازتاب دهنده مفاهیم فراوانی است. وی یادآور شد قانون اساسی پس از مرسی با اکثریت آرا تصویب شده است.
شبکه تلویزیونی المیادین نقل از عبدالمنعم ابوالفتوح رئیس حزب مصر قدرتمند اعلام کرد ما هرگز در هیچ انتخاباتی که احتمال ناسالم بودن آن وجود داشته باشد؛ شرکت نخواهیم کرد.
ابوالفتوح گفت هم اکنون هیچ مسیر و روند دمکراسی وجود ندارد که ما بخواهیم در انتخابات شرکت کنیم . وی تاکید کرد در انتخابات ریاست جمهوری مصر نامزد نخواهد شد .
به گزارش پایگاه خبری «مصری الیوم»، حسنی مبارک دیکتاتور پیشین مصر در حین بررسی پرونده موسوم به پرونده قرن، دچار کسالت شد و این مسئله منجر به توقف جلسه برای چند دقیقه شد.
بر اساس این گزارش و در پی بالا رفتن فشار خون مبارک و تپش قلب او تیم پزشکی برای رسیدگی به وی وارد دادگاه شد و جلسه محاکمه حدود نیم ساعت متوقف شد و پس از بهبود مبارک بار دیگر از سر گرفته شد.
محاکمه مبارک و پسرانش و وزیر کشور وقت مصر در پرونده قتل معترضان با گوش دادن دادگاه به شاهدان پیگیری میشود.
این دادگاه پیشتر نیز به شهادت برخی چهرههای شاخص دوران مبارک از جمله "محمد حسین طنطاوی" وزیر دفاع پیشین و "سامی عنان" رئیس ستاد ارتش گوش داده است.
به گزارش تلویزیون «اسکای نیوز» عربی، در جریان آتش سوزی در مدینه منوره، 15 عمره گزار مصری کشته شده و 47 تن دیگر از کاروان مصری به سرزمین حجاز زخمی شدند.
این گزارش حاکی است که در جریان این آتش سوزی 12 عمره گزار کشته شده و 130 تن دیگر زخمی و یا دچار خفگی شدند.
"حسن نافعه" در گفتگو با شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی از قاهره درباره روند ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مصر و در پاسخ به این پرسش که شانس "حمدین صباحی" در این انتخابات چه قدر است، گفت: انتخابات کنونی با انتخابات گذشته متفاوت بوده و شانس صباحی در این انتخابات به شمار و کیفیت نامزدهای شرکت کننده در این انتخابات وابسته است. هنوز به صورت رسمی ثبت نام از نامزدها آغاز نشده است. بسیاری از مصری ها منتظر نامزدی عبدالفتاح السیسی در این انتخابات هستند. این انتخابات در فضای بسیار متفاوتی برگزار خواهد شد. در حال حاضر این مسئله مطرح نیست که چه کسی می خواهد خود را در این انتخابات نامزد کند و این پرسش مطرح است که آیا انتخابات سالم، بی طرف و با رقابت برگزار خواهد شد.
به سود السیسی است که این انتخابات آزاد برگزار شود و هر کسی خواست خود را نامزد کند. بعید می دانم میان نامزدهای احتمالی با السیسی معامله ای صورت گرفته باشد تا این افراد بتوانند پس از انتخاب وی به عنوان رئیس جمهور بتوانند به امتیازاتی برسند. حمدین صباحی مدت زیادی در رویای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری است و پیش بینی می کنم وی خود را در این انتخابات نامزد کند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا رقیبی جدی برای السیسی در این انتخابات وجود دارد، افزود: فکر نمی کنم السیسی رقیبی جدی در این انتخابات داشته باشد و پرسش اساسی این است که آیا وی می تواند به نود یا شصت درصد آرا دست پیدا کند. برخی از گروه های سیاسی مخالف نامزد شدن وی در این انتخابات هستند و اگر السیسی نامزد شود به وی رای نخواهند داد. همچنین ابهاماتی درباره میزان شرکت مردم در این انتخابات وجود دارد. جدی و سالم برگزار شدن این انتخابات از دیگر موضوعات اساسی است. اگر قرار است انتخابات ریاست جمهوری آینده به مراسم همه پرسی قانون اساسی مصر و حمایت مردمی از السیسی برگزار شود شمار زیادی از مصری ها و کشورهای جهان به این نتیجه می رسند که انتخابات جدی در این کشور برگزار نشده است و نتیجه این انتخابات به مشکلی برای مرحله انتقالی در مصر تبدیل خواهد شد.
نافعه در پاسخ به این پرسش که نامزدها یا برنامه آنان بر میزان آرا در انتخابات تاثیرگذار خواهد بود، بیان داشت: نامزدها بیشترین تاثیر را خواهند داشت. در صورتی که چندین نامزد در این انتخابات حضور داشته باشند، گروه های اسلامی بخواهند به نامزد خاصی رای بدهند یا گروه های انقلابی دموکراسی خواه احساس کنند در انقلاب مصر انحراف ایجاد شده و شبکه قدرت مبارک در حال بازگشت است این گروه ها از نامزد مخالف السیسی حمایت خواهند کرد. در صورتی که گروه های سیاسی درباره نامزدی مشخص به توافق برسند ممکن است این فرد به سی تا چهل و پنج درصد آرا را به دست آورد و این وضع به سود السیسی است. من تمایل داریم وی به جای نود درصد با آمار شصت درصد در این انتخابات پیروز شود چرا که این آمار اعتبار بیشتری به انتخابات می دهد. در صورتی که وی با آرای نود درصد پیروز این انتخابات اعلام شود جهان این انتخابات را بی اعتبار و فرمایشی خواهد دانست و این وضع آغازی خوشایند برای السیسی نخواهد بود. هنوز تصمیم وی برای شرکت در انتخابات قطعی نشده و وی به میزان مشکلاتی که مصر با آن روبرو بوده واقف است. من فکر نمی کنم همه تحولاتی که در مصر برای ترغیب مردم به حمایت از السیسی در انتخابات می گذرد ناشی از تدابیر وی است. السیسی به مسئولیت های خود واقف است و وی با توجه به شرایط کنونی نمی تواند انصراف خود را از نامزد شدن در این انتخابات اعلام کند و در صورتی که چنین کند باعث ناامیدی شمار زیادی از مصری ها خواهد شد. شمار زیادی از مصری ها می خواهند وی خود را در این انتخابات نامزد کند و پرسش اساسی درباره برنامه های انتخاباتی و اقدامات وی پس از رئیس جمهور شدن در کشور است.
به گزارش «بیبیسی» عربی، "هانی عبداللطیف" سخنگوی وزارت کشور مصر با صدور بیانیهای اعلام کرد که 12 فرد که در حمله به نیروهای کمین کرده پلیس مصر در «بنی سویف» شرکت داشتهاند، دستگیر شدند. در حمله مذکور پنج نیروی پلیس کشته و دو تن دیگر زخمی شدند.
وی افزود، اطلاعات موجود از صدور دستوراتی از سوی رهبران سازمان اخوان المسلمین به منظور تشکیل شاخه نظامی برای هدف قرار دادن مقرهای نظامی پلیس حکایت دارند.
عبداللطیف با بیان اینکه دستگاه های امنیتی مصر متهمان را دستگیر کردند، افزود، متهمان به هنگام دستگیری سلاح خودکار، پرچم جنبش حماس و مقادیری اموال و تعدادی از کامپیوترهای قابل حمل در اختیار داشتند.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، حزب مصر قدرتمند اعلام کرد نشست شورای نظامی برای بررسی نامزدی یکی از مقامات آن ضربه شدیدی به روند دموکراسی به شمار می رود و موسسه نظامی را از ماموریت های تعیین شده برای آن خارج می کند.
این حزب با انتشار بیانیه ای گفت مشروعیت هر نظام حاکمی با انتخاب موسسه های آن از سوی ملت بدست می آید و ملت قوه مجریه و قوه مقننه خود را انتخاب می کند.
این حزب تصمیم گرفته بود از همه پرسی درباره قانون اساسی، به علت بازداشت کسانی که به قانون اساسی رای منفی دادند و ادامه تحریک رسانه ای و تجاوزات امنیتی، خارج شود.
"عماد حمدی" در گفتگو با شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی از قاهره درباره روند ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مصر و موضع جریان مردم در خصوص نامزد شدن حمدین صباحی در این انتخابات گفت: رایزنی های جریان مردم با گروه هایی که در انقلاب سی ام ژوئن گذشته مشارکت داشتند از دو ماه پیش برای اعلام نامزد مشترک آغاز شده است. در جریان مردم دو دیدگاه وجود دارد. دیدگاه نخست از اعلام نامزدی حمدین صباحی حمایت می کند و دیدگاه دوم خواهان درنگ در این مسئله است.
اظهارات وی در جهت حمایت از شرکت در این انتخابات بوده است. جریان مردم روز سه شنبه موضع خود را درباره حمدین صباحی اعلام خواهد کرد. تصمیم گیری ما برای شرکت در این انتخابات هیچ ارتباطی به نیت افراد یا گروه های دیگر برای شرکت در این انتخابات ندارد. صباحی پیش از این گفته بود در صورتی که گروه های ملی درباره نامزدی که بتواند اهداف انقلاب را محقق کند به توافق برسند از وی حمایت خواهد کرد. این نامزد باید دارای یک برنامه سیاسی مشخص با مشارکت جوانان در دولت و به دور از سیاست های حسنی مبارک و محمد مرسی باشد.
به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع» مصر، سرهنگ ستاد "احمد محمد علی" سخنگوی ارتش مصر اعلام کرد که بر اساس اطلاعات به دست آمده، بمباران هوایی ارتش مصر علیه برخی از کانونهای تجمع عناصر تکفیری و تروریستی در جنوب منطقه «شیخ زوید» که روز جمعه گذشته صورت گرفت، 20 کشته و 70 زخمی برجای گذاشته است.
وی افزود، نیروهای لشکر دوم میدانی امروز یکشنبه مناطقی از روستای «التومه» را مورد حمله قرار دادند که بر اثر آن سه عنصر تکفیری کشته و 10 تن دیگر نیز دستگیر شدند. قربانیان از هواداران جماعت تروریستی «اخوان المسلمین» هستند. در جریان این عملیات 25 کانون تجمع عناصر تروریستی که از آن برای اجرای عملیات تروریستی علیه ارتش و پلیس استفاده میکردند، سوزانده شدند.
به گفته این مقام نظامی قاهره، نیروهای لشکر دوم میدانی ارتش مصر صبح امروز نیز موافق شدند یک بمب بسیار حساس را خنثی کنند. بمب مذکور در مسیر جادهای «رفح – شیخ زوید» کار گذاشته شده بود.
بر اساس اعلام منابع قضایی مصر، این فرد همچنین به عضویت در یک سازمان تروریستی متهم است. بـه گـزارش خبرگـزاری رویترز از قاهره، این منابع در این باره اعلام کردند "حسن البنا" به عضویت در یک گروه تروریستی (جنبش اخوان المسلمین) و دستکاری تصاویر ارسالی به شبکه الجزیره به منظور آسیب زدن به چهره نیروهای امنیتی مصر متهم است.
بر اساس گزارش های منتشر شده، «بنا» روز شنبه دستگیر و قرار بازداشت وی به مدت 15 روز صادر شد تا در این مدت، تحقیقات در خصوص اتهامات وی انجام شود.
یک منبع امنیتی مصر در این باره گفت مقامات امنیتی این کشور از چندی پیش فعالیتهای «بنا» را تحت نظر داشتند. وی با اینکه کارمند شبکه الجزیره نبود، عکسهای دستکاری شده را در اختیار این شبکه قرار می داد.
مقامات مصر طی چند ماه اخیر چندین خبرنگار شبکه الجزیره را دستگیر کرده اند. آن ها شبکه مذکور را به جانب داری از اخوان المسلمین متهم می کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، "بدر عبدالعاطی" سخنگوی وزارت امور خارجه مصر تاکید کرد مصوبات پارلمان اروپا و سخنان بعضی مقامات آمریکایی و انگلیسی درباره پرونده هایی که دستگاه قضایی مصر به آن ها رسیدگی می کند، پذیرفتنی نیست.
عبدالعاطی افزود، بیانیه پارلمان اروپا درباره آزادی ها در مصر، دخالت در امور داخلی کشور است که به هیچ وجه قابل قبول نیست.
وی با مغالطه آمیز خواندن بیانیه پارلمان اروپا خاطر نشان کرد: دستگاه قضایی مصر با استقلال و بیطرفی کار خود را انجام می دهد.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
آفران: تحولات مصر (74) |
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |