وقايع مهم نیجریه از تاریخ 1/1/93 الي 18/1/93
· بر اثر انفجار شنبه شب 2/1/93 یک بمب در بازاری در شمال کشور نیجریه دستکم 20 نفر کشته شدند. به گزارش خبرگزاری رویترز، مقامات امنیتی نیجریه گفتند که: «این انفجار شامگاه شنبه 2/1/93 در شهر باما در ایالت بورنو روی داده و نشانه های موجود حاکی است که گروه بوکوحرام وابسته به القاعده عامل این اقدام تروریستی بوده است.» اما تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این بمب گذاری را بر عهده نگرفته و سخنگوی ارتش نیجریه در ایالت بورنو نیز از اظهار نظر خودداری کرده است. بر اساس این گزارش، عملیات نظامی ارتش نیجریه از ماه می گذشته (اردیبهشت ماه92 ه.ش) تاکنون نتوانسته است شورش ها را خاموش کند؛ شورش هایی که پس از چهار سال و نیم همچنان بزرگترین تهدید علیه بزرگترین تولید کننده نفت آفریقا هستند.
· سازمان مدیریت بحران درنیجریه روزپنجشنبه 7/1/93 اعلام کرد که: «تنها در یک سال گذشته، سه میلیون نفر دراین کشور ازحمله شبه نظامیان آسیب دیده اند.» به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این سازمان تاکید کرد که عملیات های شبه نظامی در سال گذشته، 250 هزار نفر را بی خانمان کرده است. سالمندان وکودکان درسه استان بورنو، یوبه و آداماوا، بیشترین آسیب را از حمله شبه نظامیان بوکو حرام وگروه های همسو دیده اند. براساس تخمین سازمان ملل متحد، تاکنون 470 هزار نفر دراین کشور آواره شده و 30 هزار نفر دیگر نیز به کشورهای همسایه پناه برده اند. هزاران نفر براثرحمله شبه نظامیان درنیجریه کشته شده و ده ها هزار کشاورز از زمین هایشان رانده شده اند.
· پلیس مخفی نیجریه روز یکشنبه (10/1/93) اعلام کرد: «21 نفر از بازداشت شدگان در مقر پلیس مخفی درجریان تلاش برای فرار کشته شده وگزارش های تایید نشده از دخالت گروه بوکو حرام در این فرار حکایت دارد.» به گزارش خبرگزاری فرانسه ازابوجا ، تعرض امنیتی به تاسیسات پلیس مخفی در ابوجا بویژه از سوی افرادی که بیم آن می رود از اعضای بوکو حرام باشند، موجب اضطراب دولت شده و سوالاتی تازه ای درمورد توانایی اش دربرخورد با افراط گرایان ایجاد خواهد کرد. ولی دخالت این گروه که درسال جاری به خشونت های فزاینده ای درشمال شرقی نیجریه دست زده هنوز به طور رسمی مورد تایید قرار نگرفته است. "مریلین اوگار" سخنگوی اداره خدمات کشوری ( دی اس اس ) یا سازمان اطلاعات داخلی نیجریه تنها گفت که: «این بازداشت شدگان در جریان تلاش برای فرار کشته شده اند.» وی دربیانیه ای در پست الکترونیکی خود گفت: «معلوم شده است که یک آمار تلفات 18 نفره به ثبت رسیده و در عین حال دو نفر از پرسنل این اداره نیز دچار جراحات شدید شده اند.» وی افزود: «سه بازداشتی دیگر نیز که در جریان این حادثه براثر اصابت گلوله زخمی شده بودند جان خود را از دست دادند.» در عین حال، تحقیقات در مورد علل این حادثه هنوز در جریان است.
· کشور نیجریه به عنوان یکی از اعضای غیر دائم شورای امنیت ریاست این شورا را برای ماه آوریل (فروردین ماه) برعهده گرفت. "جوی اگووا" نماینده دائم نیجریه در سازمان ملل با حضور در جمع خبرنگاران برنامه های این شورا را برای ماه جاری اعلام کرد. خانم اگووا همچنین به سوالات متعدد خبرنگاران در خصوص برنامه های آتی این شورا برای مهم ترین تحولات و بحران های جهانی پاسخ داد. نماینده دائم کشور نیجریه که پیش از این مسوولیت هدایت وزارت امور خارجه این کشور را به عهده داشت از سال 2008م (1387ه.ش) تاکنون به عنوان سفیر این کشور در سازمان ملل فعالیت می کند. دکتر جوی اگووا علاوه بر این در یک دوره دو ساله سرپرستی هیئت مدیره انستیتوی مطالعات خلع سلاح سازمان ملل را نیز عهده دار بوده است. وی دومین زن نیجریه ای است که به سمت نمایندگی دائم کشور نیجریه در سازمان ملل انتخاب شده است.
· یک منبع رسمی نیجریه روز یکشنبه (17/1/93) اعلام کرد آمار کشته های حمله روز شنبه (16/1/93) در شمال نیجریه که به گله داران فولانی نسبت داده می شود، به 79 نفر افرایش یافت. این در حالی است که آمار قبلی کشته های این حمله 30 نفر اعلام شده بود. "نوحو سلیحو آنکا"، سخنگوی فرماندار ایالت زامفارا که این حمله در آن جا رخ داده است، اعلام کرد: «فرماندار و سایر مسئولان روز یک شنبه (17/1/93) در روستای یارگالادیما بودند و در آن جا در مراسم خاکسپاری 79 نفر که در حمله سارقان مسلح گله کشته شده بودند، شرکت کردند». "لاوال عبدالهی"، سخنگوی پلیس نیز پیش تر اعلام کرده بود: «30 نفر در حمله گله داران مسلح فولانی که در نشست رؤسا و نمایندگان شبه نظامیان دفاع از خود ایالت های زامفارا، کبی، کادونا و کاستینای نیجریه در یارگالادیما نفوذ کرده بودند، کشته شده اند.» سخنگوی فرماندار زامفارا اعلام کرد: «ما سه سال است که با حملات مرگ بار گروه های غارت و دزدان مسلح احشام مواجه هستیم اما این بدترین حمله ای بود که تا امروز ما با آن مواجه شده ایم ». آنکا افزود: « فرماندار چنین نشست های گروه های دفاع از خود و رؤسای قبایل را بدون مجوز قبلی و بدون پوشش امنیتی مطمئن توسط دستگاه های امنیتی صلاحیت دار ممنوع کرده است ». یکی از رؤسای قبایلی روستایی که در آن جا این قتل عام صورت گرفته است، آماری باز هم سنگین تر از این حمله ارائه کرده است. این رئیس قبیله به نام "امدو امدو" اعلام کرد: « ما تا این لحظه 120 کشته را به خاک سپرده ایم و این رقم ممکن است باز هم افزایش یابد ». به گزارش خبرگزاری فرانسه از کانو، پلیس در مناطقی که تحت حمله قرار گرفته است، مستقر شده است.
وقايع مهم مالي از تاریخ 1/1/93 الي 18/1/93
· "ابراهیم بوبکر کیتا"، رییس جمهوری مالی که از سوی لوموند به همدستی با یک شبکه پولشویی متهم شده است، بشدت از این روزنامه فرانسوی انتقاد کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرانس تی وی انفو رییس جمهوری مالی روز شنبه (9/1/93) اعلام کرد که شکایت خود را از روزنامه فرانسوی لوموند بزودی ارایه خواهد کرد. روزنامه لوموند چاپ پاریس در شماره روز جمعه (8/1/93) گزارش داده بود که ابراهیم بوبکر کیتا به همراه شماری از سران کشورهای آفریقایی در شبکه پولشویی تاجری به نام "میشل تومی" فعالیت دارد. "ماهامان بوبی" سخنگوی دولت مالی معتقد است که این مقاله روزنامه لوموند با هدف آلوده کردن شرف ابراهیم بوبکر کیتا که همواره عزت و ارزش های زیر پا گذاشته نشده، صورت گرفته است. دو تن از قضات فرانسه سرگرم بررسی پرونده پولشویی میشل تومی هستند. پرونده وی در ژوئیه گذشته (تیر ماه92ه.ش) در دادگاه پاریس مفتوح شده بود.
· اولین نخست وزیر مالی پس از جنگ به دنبال اعلام استعفای کامل دولت خود از این سمت که شش ماه عهده دار آن بود، کناره گیری کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از باماکو ، "ابراهیم بوبکار کیتا" رئیس جمهوری مالی در ماه سپتامبر (شهریور ماه) هنگامی که این کشور نا آرام افریقای غربی شروع به تشکیل دولتی برای ورق زدن صفحه تاریخ ماه ها آشوب سیاسی و جنگ کرد، "عمر تتام لی" یک اقتصاد دان سرشناس را به عنوان نخست وزیر خود انتخاب کرد. در یک بیانیه دفتر ریاست جمهوری مالی که روز شنبه (16/1/93) از تلویزیون دولتی این کشور قرائت شد، امده است : «رییس جمهوری پس از دریافت استعفای دولت این جمهوری به وظایف عمر تتام لی نخست وزیر خاتمه داد.» در این بیانیه گفته شده است کیتا وزیر برنامه ریزی مالی "موسی مارا" را به این سمت منصوب کرده و از وی خواسته است دولت جدیدی تشکیل دهد. "سرژ دانیل" گزارش گر شبکه فرانس 24 در باماکو در این باره گفت: «برکناری نخست وزیر اقدامی شگفت آور بود. تتام لی از ماه ژانویه سال دوهزار و چهارده (دی ماه 92ه.ش) ریاست دولت مالی را برعهده گرفت و رییس جمهور نیز از وی اعلام حمایت کرده بود. یکی از نزدیکان رییس جمهور اعلام کرد وی از دولت اخراج شد اما این اخبار اشتباه است. نخست وزیر مالی خود استعفا داد. وی نمی توانست آزادانه کار کند و با رهبران حزب رییس جمهور مشکلات بسیاری داشت.»
وقايع مهم گينه از تاریخ 1/1/93 الي18/1/93
· در پی شیوع وبای موسوم به تب ابولا در کشور آفریقایی گینه، دست کم 59 نفر جان خود را از دست داده اند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، "ساکوبا کیتا" رییس مرکز پیشگیری وزارت بهداشت گینه روز شنبه 2/1/93 با اعلام این مطلب افزود: «تب ابولا که از نهم فوریه در گینه به ویژه در منطقه گیکیدو و ماسنتا شیوع یافته، تاکنون جان دست کم 59 نفر را گرفته است.» وی افزود: «ما با همکاری شرکای خود مانند سازمان بهداشت جهانی، پزشکان بدون مرز و یونیسف با این وبا مقابله می کنیم.» وی مقابله با این بیماری را دشوار خواند و در عین حال گفت: «امیدواریم در تلاش برای مقابله با ابولا و جلوگیری از آن موفق شویم.» ابولا یکی از مرگ بارترین بیماری ها شناخته شده و تاکنون جان صدها نفر را به ویژه در برخی کشورهای آفریقایی گرفته است. ویروس ابولا (Ebola) پس از وارد شدن به بدن، نوعی بیماری تب دار و خونریزی دهنده ایجاد می کند که در ۵۰ تا ۹۰درصد بیماران دارای علائم این نوع بیماری به مرگ منجر خواهد شد. ابولا اولین بار در سال ۱۹۷۶ در یکی از استان های سودان و نیز منطقه ای در نزدیکی زئیر جایی که هم اکنون جمهوری دمکراتیک کنگو قراردارد، پیدا شد.
· مردم خشمگین گینه کوناکری روز جمعه (15/1/93) در اعتراض به عملکرد پزشکان بدون مرز در مبارزه با شیوع بیماری تب ابولا، به یک مرکز درمانی در شهر ماسنتا در جنوب شرقی این کشور حمله کردند که به تعطیلی این مرکز منجر شد. به گزارش خبرگزاری رویترز از کوناکری، "سام تیلور" مسئول گروه بشر دوستانه پزشکان بدون مرز در گینه کوناکری تاکید کرد کلیه کارکنان این مرکز درمانی تخلیه و مرکز تعطیل شده است. وی افزود: «عاملان این حمله پزشکان بدون مرز را عامل انتقال و شیوع تب ابولا در این منطقه جنوب شرقی گینه کوناکری می دانند.» سام تیلور خاطر نشان کرد: «ما از حمایت کامل مسئولان محلی بهره مندیم و می کوشیم تا این مشکل را حل و به درمان بیماران ادامه بدهیم.»
وقايع مهم كامرون از تاریخ 1/1/93 الي 18/1/93
· یک مقام دولتی کامرون روز شنبه (16/1/93) اعلام کرد که: «دو کشیش ایتالیایی و یک راهبه کانادایی شبانه در شمال این کشور ربوده شدند.» به گزارش خبرگزاری رویترز از شهر یائونده، این آدم ربایی چند ماه پس از ربوده شدن یک کشیش فرانسوی در نزدیکی همین منطقه به وقوع پیوست. هنوز مشخص نیست که افراد ربوده شده به دست چه گروهی افتاده اند، اما گروه تروریستی بوکو حرام نیجریه به فعالیت در این منطقه سرشناس است. "فیلیپ استیونز" اسقف کلیسای محل آدم ربایی اظهار داشت: «افرادی ناشناس نیمه های شب درهای کلیسا را شکستند و آن ها را با خود بردند.» وی افزود: «هنوز هیچ گروهی مسوولیت این آدم ربایی را برعهده نگرفته، اما ما تقریبا می دانیم کار چه گروهی است.» یک مقام دولتی نیز در شمال کامرون گفت که: «نیروهای مسلح در تلاش برای آزادی گروگان ها هستند.» وی توضیح بیشتری در این زمینه نداد. کشیش های ربوده شده علاوه بر وظایف مذهبی خود در زمینه بهبود وضعیت آبرسانی به منطقه و مبارزه با گسترش بیماری ایدز فعالیت داشتند. وزارت امور خارجه ایتالیا اعلام کرد که: «با کمک سفارت این کشور در یائونده برای سر و سامان دادن به اوضاع همکاری می کند.» گروه تروریستی بوکوحرام در جریان نبردهای خود برای تشکیل دولت در شمال نیجریه، کشوری هم مرز با کامرون، هزاران نفر را کشته است. این گروه فوریه 2013میلادی (1392ه.ش) یک خانواده هفت نفره فرانسوی را در شمال کامرون ربود و چندی بعد آن ها را آزاد کرد. فرانسه در آن زمان پرداخت باج به بوکوحرام را رد کرد، اما یک گزارش محرمانه دولت نیجریه که رویترز به آن دست یافت، نشان داد که این گروه سه میلیون و 150 هزار دلار از مذاکره کنندگان فرانسوی و کامرونی دریافت کرده است.
وقايع مهم آفریقای مرکزی از تاریخ 1/1/93 الي 18/1/93
· نیروهای بین المللی مستقر در بانگی پایتخت آفریقای مرکزی، روز شنبه 2/1/93 با شبه نظامیان تندرو موسوم به ضد بالاکا درگیر شدند. به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، در پی آرامش شکننده در بانگی پایتخت آفریقای مرکزی، بامداد شنبه 2/1/93 درگیری میان سربازان بروندی وابسته به نیروهای بین المللی مستقر در این کشور و شبه نظامیان مسیحی موسوم به ضدبالاکا از سرگرفته شد. بالگردهای متعلق به نیروهای فرانسوی از بیم درگیرهای جدید، ظهر روز شنبه 2/1/93 برفراز منطقه درگیری به پرواز درآمدند. "عثمان أباکار" سخنگوی مسلمانان ساکن منطقه موسوم به کیلومتر پنج گفت: «هشت شهروند مسلمان در جریان این درگیری ها زخمی و برای درمان به مقر سازمان صلیب سرخ آفریقای مرکزی منتقل شدند.» وی عناصر وابسته به گروه مسیحی ضد بالاکا را به تلاش برای حمله به مسجد مرکزی بانگی پایتخت متهم کرد. منطقه کیلومتر پنج آخرین دژ مسلمانان ساکن بانگی پایتخت آفریقای مرکزی به شمار می رود با این حال بیشتر آن ها از بیم خشونت گروه مسیحی ضد بالاکا ناگزیر به ترک این شهر و فرار به سایر مناطق و کشورهای مجاور شده اند. در حال حاضر هزاران نیروی بین المللی و از جمله بیش از دو هزار نیروی فرانسوی در کشور آفریقای مرکزی مستقرند. درگیری میان مسلمانان و مسیحیان این کشور تاکنون ده ها کشته و صدها زخمی و هزاران آواره برجا گذاشته است.
· در جریان درگیری روز یکشنبه 3/1/93 میان گروه های مسلح در بانگی، پایتخت آفریقای مرکزی دست کم چهار تن کشته و شماری نیز زخمی شدند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشریه فرانسوی نوول ابزرواتور، در این درگیری ها، نیروهای حافظ صلح فرانسوی و آفریقایی مستقر در بانگی نیز دست به اسلحه شدند. بنابر این گزارش، در درگیری مسلحانه در بانگی چهار تن از جمله دو مسلمان کشته و هفت تن دیگر نیز زخمی شدند. یک افسر فرانسوی مستقر در بانگی گفت: «درگیری مسلحانه در چند منطقه شهر بانگی رخ داد و نیروهای حافظ صلح فرانسوی و آفریقایی نیز وارد درگیری شدند تا بتوانند به تبادل آتش میان دو گروه متخاصم پایان دهند.» درگیری های مسلحانه در ماه های گذشته میان گروه های مسلح مسیحی و مسلمان در مناطق مختلف آفریقای مرکزی و بویژه در شهر بانگی صدها کشته و هزاران زخمی و شمار زیادی آواره بر جا گذاشته است.
· به گزارش خبرگزاری فرانسه، سربازان چاد در قالب نیروهای اتحادیه آفریقا به جمهوری آفریقایی مرکزی اعزام شده اند. دولت چاد روز پنجشنبه (14/1/93) با صدور بیانیه ای آن چه را حمله مغرضانه علیه نیروهای چاد خواند، محکوم کرد و از تصمیم خود برای خارج کردن نیروهایش از جمهوری آفریقای مرکزی خبر داد. در این بیانیه آمده است که دولت چاد برای مقابله با اتهام های تکراری در خصوص رفتار سربازان این کشور که در قالب نیروهای اتحادیه آفریقا در جمهوری آفریقای مرکزی فعالیت دارند، تصمیم به خارج کردن نیروهایش از این کشور گرفته است. این در حالی است که بنا بر اعلام رسانه ها، جمهوری آفریقای مرکزی از ماه مارس 2013 (فروردین 1392) و در پی سرنگونی "فرانسوا بوزیزه" رییس جمهوری و جانشینی وی توسط "میشل جوتودیا" که به جامعه مسلمان این کشور تعلق داشت، به صحنه بحران و درگیری های قومی و مذهبی میان شبه نظامیان مسیحی و مسلمانان تبدیل شده است. با کناره گیری جوتودیا، خانم "کاترین سامبا پانزا" شهردار بانگی به عنوان رییس جمهوری موقت این کشور انتخاب شد. گروه خشونت طلب شبه نظامیان مسیحی سال گذشته با هدف حمله به اقلیت مسلمان این کشورکه قدرت را در دست داشتند، تشکیل شد. برپایه گزارش رسانه ها، حدود 80 هزار تن از مسلمانان آفریقای مرکزی که از خشونت ها و درگیری های این کشور گریخته اند به چاد پناهنده شده اند.
· سخنگوی دفترحقوق بشر سازمان ملل تعداد قربانیان حمله اخیر سربازان چاد به یک بازار در بانگی پایتخت آفریقای مرکزی را دست کم 30 کشته و بیش از 300 زخمی اعلام کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، "رابرت کولفیل" روز جمعه (15/1/93) گفت: «بر اثر تیراندازی سربازان ارتش چاد به سمت یک بازار در شهر بانگی پایتخت آفریقای مرکزی در تاریخ 29 مارس (9/1/93)، 30 غیرنظامی کشته و بیش از 300 نفر زخمی شدند. وی با اشاره به نتایج تحقیات اولیه افزود: «حادثه زمانی رخ داد که سربازان چاد سوار بر یک دستگاه کامیون متعلق به ارتش این کشور وارد این بازار شده و بی محابا به هر سو آتش گشودند.» وی افرود: «این حمله با ورود نیروهای پاسدار صلح کنگو به محل حادثه، پایان یافت.» مقام های محلی و کارمندان امدادرسانی پیشتر شمار کشته ها را حدود ده تن و تعداد زخمی ها را حدود 30 تن برآورد کرده بودند. این در حالی است که دولت چاد روز پنج شنبه (14/1/93) اتهام های وارده در باره عملکرد نیروهای خود در آفریقای مرکزی را مغرضانه خواند و ضمن محکوم کردن آن از تصمیم برای خارج کردن نیروهایش از این کشور خبرداد. سربازان چاد در قالب نیروهای پاسدار صلح اتحادیه آفریقا به جمهوری آفریقای مرکزی اعزام شده اند. لازم به ذکر است که نتایج تحقیقات سازمان ملل متحد در باره کشتار اخیر در شهر بانگی پایتخت آفریقای مرکزی نشان می دهد سربازان چاد که در قالب نیروهای حافظ صلح اتحادیه آفریقا در بانگی حضور دارند به طور عمدی اقدام به شلیک به سوی مردم کرده اند.
وقايع مهم سومالی از تاریخ 1/1/93 الي 18/1/93
· جیبوتی کشته شدن پنج نظامی این کشور را در حمله اخیر در سومالی تایید کرد. به گزارش خبرگزاری شینهوا از جیبوتی، تروریست های مرتبط با القاعده این هفته دو حمله را علیه اهداف دولتی و نیروی اتحادیه آفریقا در سومالی موسوم به آمیسوم در این کشور منطقه شاخ آفریقا انجام دادند. یک حمله شامگاه دوشنبه 4/1/93 علیه نظامیان جیبوتی که در چارچوب نیروی اتحادیه آفریقا در سومالی در مرکز این کشور منطقه شاخ آفریقا مستقرند، انجام شد. در این حمله پنج نظامی کشته و هفت تن دیگر زخمی شدند. این سنگین ترین تلفات نیروی نظامی جیبوتی پس از استقرار آن در سومالی در سال 2011 میلادی (1390ه.ش) است. فرمانده نیروی اتحادیه آفریقا در سومالی در پی این حمله گفت: «نظامیان جیبوتی، متحدانشان در آمیسوم و همچنین نیروهای سومالیایی حمله مهاجمان را دفع کردند. مهاجمان در این حمله متحمل تلفات سنگینی شدند.» وی افزود :« زخمی ها با هواپیما به بیمارستانی در نایروبی منتقل شدند و سپس تعدادی از آن ها که به توجه پزشکی ویژه نیاز داشتند، به آفریقای جنوبی فرستاده شدند». فرمانده آمیسوم خاطر نشان کرد تروریست های الشباب در حال تلاش برای بازپس گیری شهر بولو برده بودند. آن ها کنترل این شهر را هفته گذشته در حمله نیروهای سومالی و نظامیان آمیسوم از دست داده بودند. ترویست های الشباب این شهر را که در 210 کیلومتری غرب پایتخت سومالی واقع است در پنج سال گذشته در اشغال خود داشتند. این شهر دارای پلی راهبردی است که مناطق مختلف این کشور منطقه شاخ آفریقا را با یکدیگر مرتبط می کند. در سال 2011 میلادی (1390ه.ش)، جیبوتی هزار نظامی را به شهری در مرکز سومالی در چارچوب نیروی اتحادیه آفریقا در این کشور اعزام کرد. جیبوتی قرار است دومین گروه از نظامیان خود را به سومالی اعزام کند که در دو دهه گذشته دچار جنگ داخلی است.
· گروه تندرو الشباب در سومالی سه نفر را به اتهام جاسوسی برای سازمان اطلاعات و امنیت این کشور در شهر ساحلی باراوی در جنوب سومالی اعدام کرد. به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، مرکز رسانه ای والتا در اتیوپی نام این افراد را "محمد حسن علی"، "محمد فرح" و "عبدالنجیب شیر" عنوان کرد. این سه نفر در حضور قضات تعیین شده از سوی گروه الشباب و برخی ساکنان شهر، تیرباران شدند. یک قاضی گروه الشباب گفت: «این افراد از چند ماه پیش برای دولت فدرال کار می کردند و برنامه های این گروه و فعالیت های آن را به سازمان اطلاعات و امنیت در موگادیشو می دادند.»
وقايع مهم کنیا از تاریخ 1/1/93 الي 18/1/93
· پلیس کنیا اعلام کرد: «مهاجمان مسلح روز یکشنبه 3/1/93 با حمله به شرکت کنندگان در مراسم مذهبی در داخل یک کلیسا نزدیک شهر بندری مومباسا، دو تن را به قتل رساندند.» به گزارش خبرگزاری فرانسه از نایروبی، "رابرت موریثی" فرمانده پلیس محله لیکنی در جنوب مومباسا گفت: «افراد مسلح پیش از فرار از محل حادثه، شرکت کنندگان در این این مراسم مذهبی را به گلوله بستند و دو تن را کشتند.» این آخرین حادثه خشونت بار همزمان با افزایش هشدارها در باره خطر وقوع حملاتی از سوی گروه های تندرو به شمار می رود. هنوز هیچ گروهی مسوولیت این عملیات را برعهده نگرفته است، اما منابع رسمی کنیا اعلام کرده اند که شاخه آفریقایی القاعده در دو سال گذشته، چندین عملیات تروریستی و گروگانگیری در کنیا را به اجرا گذاشته است. حمله به یک مرکز خرید در نایروبی، در سپتامبر سال گذشته (شهریور ماه 92 ه.ش) که منجر به کشته شدن 67 تن شد، از جمله خون بارترین اقدام گروه های تروریستی بوده است. دولت کنیا پیش از این شبه نظامیان الشباب وابسته به القاعده را متهم به عملیات تروریستی کرده بود که از نایروبی می خواهند نیروهای خود را از سومالی خارج کند.
· رئیس جمهور کنیا برای دیدار رسمی به ترکیه سفر می کند. به گزارش پایگاه اینترنتی تلویزیون تی آر تی ترکیه ، دیدار رسمی چهار روزه "اوهورو کنیاتا" رئیس جمهور کنیا از ترکیه دوشنبه (18/1/93) آغاز می شود. کنیاتا سه شنبه هشت آوریل (19/1/93) در آنکارا با "عبدالله گل" رئیس جمهور و مقامات بلندپایه ترکیه دیدار و درباره توسعه روابط میان دو کشور، تحولات منطقه ای و بین المللی تبادل نظر خواهد کرد. وی همچنین روز چهارشنبه (20/1/93) در استانبول در نشست مشترک بازرگان دو کشور شرکت خواهد کرد. این دیدار نخستین دیدار رسمی رئیس جمهور کنیا از ترکیه است. عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه سال 2009 میلادی (1388ه.ش) برای دیدار رسمی به کنیا سفر کرده بود.
وقايع مهم رواندا از تاریخ 1/1/93 الي 18/1/93
· بدنبال اظهارات "پل گاگامه" رییس جمهوری روآندا درباره نقش مستقیم فرانسه در کشتار سال 1994 میلادی (1373ه.ش) توتسی ها و هوتوها، پاریس اعلام کرد که در مراسم ویژه ای که به مناسبت سال روز این کشتار برگزار می شود، شرکت نخواهد کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز، پل گاگامه در گفت وگوی ویژه با نشریه فرانسوی زبان ژون آفریک اعلام کرده است که نظامیان فرانسوی و فرانسه عامل کشتار توتسی ها و هوتوها بودند. در این کشتار 800 هزار نفر بین ماه های آوریل و ژوئن سال 1994 میلادی (فروردین و اردیبهشت 1373ه.ش) در درگیری میان هوتوها و توتسی ها قربانی شدند. "رومن نادال" سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که: «این کشور از اظهارات پل گاگامه علیه این کشور شگفت زده شده است.» وی با انتشار بیانیه ای افزود: «این اتهامات با روند گفت وگوها و آشتی که از چند سال پیش تاکنون در دو کشور دنبال می شود، مغایرت دارد.»
وقايع مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 1/1/93 الي 18/1/93
· درحالی که بیشتر از پنج هفته به انتخابات عمومی افریقای جنوبی زمان باقی نمانده است، گروهی از احزاب مخالف دولت سه شنبه (12/1/93) کناره گیری رئیس کمیسیون انتخاباتی را به علت سوء مدیریت وی خواستار شدند. پس از نشست نمایندگان ده حزب سیاسی در پروتوریا ، هشت تن از آنان توافق کردند خانم "پانسی تلاکولا" ریاست کمیسیون مستقل انتخابات فورا از سمت خود کناره گیری کند. آن ها با انتشار بیانیه ای اعلام کردند در صورتی که وی از سمت خود استعفا نکند، احزابی که درباره کناره گیری وی به توافق رسیده اند، علیه وی اقدام قانونی انجام خواهند داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از پرتوریا، احزاب افریقای جنوبی ادعا می کنند در ممیزی اخیر از کمیسیون انتخابات مشخص شد در تهیه و آماده سازی یکی از دفاتر این کمیسیون نواقص و کاستی هایی مشاهده شده است که این مسئله اتحاد و یکپارچگی کمیسیون انتخابات را به مخاطره می اندازد.
· مدیر کل گروه انگلیسی لانمین اعلام کرد: «اغلب معدن کاران آفریقای جنوبی این شرکت که سومین تولید کننده جهانی پلاتین است می خواهند به اعتصاب خود پایان دهند.» "بن مگارا" مدیر کل این گروه انگلیسی که شمار اعتصاب کنندگان را بین 20 تا 23 هزار نفر برآورد می کند، اعلام کرد:« اغلب کارگران می گویند می خواهند به سر کار خود بازگردند.» درحالی که اتحادیه افراطی آمکو ( مبتکر این اعتصاب ) آماده می شود تظاهراتی را برپا کند، مگارا گفت:« آن چه ما شاهد آن هستیم، این است که کارکنان ما بیش از پیش برای بازگشت به کار فشار وارد می کنند.» به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژوهانسبورگ، حدود 80 هزار کارگر سه تولید کننده جهانی پلاتیک یعنی شرکت آمریکایی انگلیسی آمپلاتس، شرکت ایمپلاتس و لانمین 23 ژانویه (دی ماه 92ه.ش) کار را به درخواست اتحادیه صنفی آمکو در حوزه معدنی روستنبورگ در شمال آفریقای جنوبی متوقف کردند.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (80) |
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |