تحولات مصر 84
وقایع مهم مصر از تاریخ 8/2/93 الی 15/2/93
· آمریکا درباره احکام اعدامی که یک دادگاه مصری در روز دوشنبه (93.2.9) بر علیه 682 نفر از طرفداران گروه اخوان المسلمین از جمله "محمد بدیع" رهبر این گروه صادر کرد ابراز نگرانی کرد و لغو آنها را خواستار شد.
سخنگوی رسمی "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد: حکم امروز همانند حکم ماه گذشته چالشی برابر ساده ترین قوانین عدالت بین المللی به شمار می آید.
دادگاه کیفری المنیا در جنوب مصر در جلسه ای که بیش از 10 دقیقه طول نکشید حکم اعدام این متهمان را صادر کرد.
کاخ سفید اعلام کرد درباره محاکمه های گروهی و احکام اعدام به شدت احساس نگرانی می کند و هشدار داد سرکوب مخالفان تندروی و بی ثباتی را در مصر تشدید خواهد کرد.
کاخ سفید افزود : با وجود اینکه استقلال دستگاه قضایی بخشی مهم از دموکراسی است اما این حکم نمی تواند با تعهدات مصر بر اساس حقوق بین الملل حقوق بشر هماهنگی داشته باشد.
کاخ سفید اضافه کرد :« از دولت مصر می خواهیم به محاکمه های گروهی پایان دهد و احکام گروهی کنونی و گذشته را لغو کند.
· به گزارش پایگاه خبری صدای روسیه، "هشام برکات" دادستان کل مصر با صدور بیانیهای حکم اعدام ۳۷ عضو اخوان المسلمین و حبس ابد برای ۴۹۲ تن دیگر را رد کرد.
دادستان مصر با صدور بیانیهای تأکید کرد که برای اجرای صحیح عدالت همه احکام تأیید شده اعم از احکام اعدام، حبس ابد و تبرئه متهمان را رد کرده است.
· "نبیل فهمی" وزیر امور خارجه مصر روز دوشنبه (93.2.8) هشدار داد روابط مصر و آمریکا همچنین با دشواری هایی مواجه است و بازگشت این روابط به حالت عادی مستلزم برگزاری گفتگوهایی صادقانه است.
وزیر امور خارجه مصر در حالی این سخنان را مطرح کرد که کاخ سفید از صدور حکم اعدام دسته جمعی از سوی دادگاهی در مصر برای حامیان و اعضای اخوان المسلمین به شدت انتقاد کرد.
فهمی در آستانه برگزاری نشستی بلندپایه در واشنگتن اذعان کرد روابط قاهره و واشنگتن از زمان انقلاب مصر در سال 2011 و در پی آن برکناری "محمد مرسی" از سمت ریاست جمهوری در سال گذشته، « زمان های پر تلاطمی » را تجربه کرده است.
فهمی قرار است روز سه شنبه (93.2.9) با "جان کری" و "چاک هیگل" وزرای امور خارجه و دفاع آمریکا دیدار و گفتگو کند. این نشست یک روز پس از آن برگزار می شود که دولت آمریکا بخشی از محدودیت های کمک یک میلیارد و 500 میلیون دلاری خود را به مصر لغو کرد.
آمریکا توافق کرد 10 بالگرد آپاچی را به منظور کمک به مبارزه با تروریسم در شبه جزیره سینا در اختیار مصر قرار دهد. آمریکا همچنین اعلام کرد حدود 650 میلیون دلار به ارتش مصر کمک خواهد کرد.
فهمی گفت :« کل جامعه در حال تغییر است زیرا ما در حال ساختن مصری مدرن هستیم و می خواهیم جامعه بازتر برای همگان ایجاد کنیم.»
او همچنین اعلام کرد احتمال تغییر حکم دادگاه مصر وجود دارد.
وزیر امور خارجه مصر گفت:« سریعا نباید این گونه نتیجه گیری کنیم که این پرونده و حکم قطعی است . اجازه دهید روند قانونی کاملا طی شود.»
سفارت مصر در آمریکا با صدور بیانیه ای در انتقاد از واکنش واشنگتن اعلام کرد دستگاه قضایی مصر مستقل است و روند درخواست استیناف در حال انجام است.
در این بیانیه آمده است:« این گونه تصمیم گیری ها تنها گام نخست در روند قانونی هستند که شامل مراحل مختلفی برای استیناف می شود.»
فهمی همچنین درباره رویدادهای مصر پس از برکناری مرسی گفت مصر تنها درگیر بحرانی سیاسی نبوده است بلکه « درگیری تلاش برای تعیین موجودیت و هویت مصر به عنوان یک ملت بوده است .»
وزیر امور خارجه مصر همچنین گفت کشورش از زمان برکناری محمد مرسی از سمت ریاست جمهوری مصر با موج « اقدامات تروریستی » مواجه بوده است.
فهمی گفت:« به نفع هر دو کشور است که در روابط مصر و آمریکا تجدید نظر کنند، روابطی که به نظر می رسد طی یک سال گذشته دستخوش مشکلاتی بوده است.»
او افزود:« برای انجام چنین اقدامی ، هر دو کشور باید واقعیات جدیدی را که ما با آنها مواجه هستیم، درک کنند. آمریکا باید این موضوع را درک کند که مصری جدید با ملتی قدرتمند و محکم شکل گرفته است ، مصری که می خواهد به تعامل با جهان ادامه دهد اما در مقابل فشارهای خارجی کنار نخواهد آمد.»
وزیر امور خارجه مصر همچنین گفت با این حال، « اصول این روابط در معرض آزمون قرار گرفته است و متعاقب آن اطمینان کاهش یافته است» اما مصر در پی ایجاد اطمینان بیشتر است.
فهمی گفت قبل از سرنگونی رژیم حسنی مبارک در پی قیام های مردمی در سال 2011، روابط مصر و آمریکا « دچار مشکلاتی بود و در برخی زمان ها دچار وقفه شده بود.»
فهمی گفت پس از اعلام آمریکا درباره لغو برخی محدودیت ها در کمک به مصر باید گفتگوهای بیشتری انجام شود تا بتوان به ابعاد دیگر این کمک ها نیز پرداخت .
· شبکه خبری ماهواره ای الجزیره قطر از دولت مصر غرامت یکصد و پنجاه میلیون دلاری درخواست کرده است.
شبکه الجزیره سه شنبه (93.2.10) اعلام کرد: به سبب خسارت هایی که به سرمایه گذاری های رسانه ای این شبکه در نتیجه اقدامات دولت قاهره وارد شده است ، مصر باید 150 میلیون دلار غرامت به این شبکه پرداخت کند. پیش بینی می شود درخواست غرامت از سوی الجزیره بیش از پیش روابط مصر و قطر را تیره کند.
در همین حال "کامرون دالی" وکیل مدافع بین المللی در شرکت کارتر در لندن که این پرونده را به عهده گرفته است در این خصوص گفت دولت مصر از زمان برکناری "محمد مرسی" رییس جمهوری مخلوع این کشور اقدامات مستمری ضد شبکه الجزیره صورت داده است . شبکه الجزیره مبالغ هنگفتی را در مصر سرمایه گذاری کرده است و حملات دولت نظامی مصر بر ضد الجزیره و مصادره اموال آن خسارت های زیادی به این شبکه وارد کرده است بنابراین مصر ملزم است براساس قوانین بین المللی غرامت کافی و عادلانه ای به الجزیره بپردازد.
وی افزود: قاهره شش ماه فرصت دارد تا این غرامت را براساس توافقنامه دو جانبه بین دو کشور در خصوص سرمایه گذاری که در سال 1999 امضا شده است بپردازد در غیر این صورت موضوع به داوری بین المللی محول خواهد شد. مسئولان مصری هنوز به این درخواست شبکه الجزیره واکنش رسمی نشان نداده اند.
به گزارش خبرگزاری رویتر از لندن، شبکه الجزیره از آغاز فعالیت خود در بسیاری از کشورهای دنیا از سال 2001 تاکنون 90 میلیون دلار در مصر سرمایه گذاری کرده است . کامرون دالی تصریح کرده است اضافه بر150 میلیون دلار غرامت ، ممکن است مبالغ دیگری نیز به سبب متوقف شدن احتمالی پخش برنامه های چهار شبکه الجزیره در مصر اضافه شود.
شبکه خبری الجزیره از گروه اخوان المسلمین مصر که پس از برکناری محمد مرسی، سازمانی تروریستی اعلام شده است ، حمایت و کمک مالی به این گروه ارائه می کند. به دنبال برکناری مرسی از ریاست جمهوری مصر، روابط این کشور با قطر نیز تیره شده است. همچنین سه تن از کادر خبرنگاری شبکه الجزیره به اتهام همکاری با سازمانی تروریستی در مصر بازداشت و محاکمه آنها آغاز شده است. الجزیره اتهامات وارده به این افراد را مسخره توصیف کرده است.
· به گزارش خبرگزاری رسمی مصر «اونا»، جنبش «6 آوریل» در واکنش به صدور حکم ممنوعیت فعالیتش با انتشار بیانیهای تأکید کرد که همه فعالیتهای این گروه مسالمت آمیز و بر پایه آزادی بیان است.
این جنبش همچنین از وزارت کشور و نهاد قضائی مصر انتقاد کرد و تأکید کرد که این گروه برای تأسیس و یا فعالیت خود به مجوز کسی نیاز نداشته و کسی حق ندارد به هر دلیلی این جنبش را از ادامه فعالیت منع کند.
جنبش 6 آوریل ارتش مصر را به کودتای نظامی در 30 ژوئن متهم کرد و "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع پیشین مصر را رهبر کودتا نامید.
این جنبش در ادامه بیانیه خود اعلام کرد که ارتش مصر 40 درصد از بودجه دولت را بدون هیچ نظارتی برداشت کرده و بدون اینکه به مسئولیت اصلی خود در حفظ امنیت کشور توجه داشته باشد درگیر مسائل سیاسی و اداره کمپین انتخاباتی السیسی شده تا بتواند امپراطوری اقتصادی خود را حفظ کند.
"احمد ماهر" موسس این جنبش نیز در پی اعتراض به قانون ساماندهی تظاهرات که حقوق شهروندان مصری برای آزادی بیان و آزادی تجمع مسالمت آمیز را نقض میکند در زندان به سر میبرد.
· "بان کی مون" دبیر کل سازمان ملل متحد روز دوشنبه (93.2.8) نسبت به پیامدهای احکام اعدام صادر شده برای 683 نفر از اعضا و طرفداران گروه اخوان المسلمین در مصر هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، "استفان دوجاریچ" سخنگوی دبیر کل سازمان ملل به نقل از بان کی مون گفت که احکام اعدام صادر شده برای این افراد از جمله "محمد بدیع" رهبر اخوان المسلمین مصر می تواند بر کل منطقه تاثیر بگذارد.
وی افزود: احکامی که آشکارا از معیارهای اولیه محاکمه عادلانه برخوردار نیستند بخصوص احکام اعدام می تواند دورنمای ثبات بلند مدت را مخدوش سازند.
دوجاریچ افزود: دبیر کل سازمان ملل از پیامدهای منطقه ای و امنیتی چنین احکامی آگاه است و بر این باور است که ثبات در مصر برای ثبات کل منطقه شمال آفریقا و خاورمیانه ضروری است.
· وزارت خارجه ترکیه طی بیانیه ای احکام دادگاه مصری را مغایر با اصول جهانی حقوق بشر در محاکمه عادلانه و حق زندگی دانست و اعلام کرد: رای این دادگاه، اعلامیه جهانی حقوق بشر و حقوق و آزادی های اساسی را نقض کرده است.
ترکیه در این بیانیه از جامعه بین المللی خواستار واکنش نسبت به تصمیمات دادگاه مصری شده است.
معاون نخست وزیر ترکیه نیز روز دوشنبه (93.2.8) در پی انتشار خبری مبنی بر صدور حکم اعدام برای 683 نفر دیگر از مخالفان دولت مصر گفت: صدور صدها حکم اعدام برای مخالفان در مصر ، ننگ جامعه جهانی است.
رسانه های ترکیه روز دوشنبه در خبری فوری و با عنوان اقدامی که باید جهان را منفعل کند، از صدور حکم اعدام برای 683 نفر دیگر در مصر خبر دادند.
"بلند آرینج" سخنگوی دولت و معاون نخست وزیر ترکیه گفت: این امر نه تنها ننگی برای مصر است، بلکه نشانگر وخامت اوضاع جهانی است که هنوز برخی از کشورها از کودتاگران در مصر حمایت می کنند و این مایه ننگ است.
معاون نخست وزیر ترکیه با عنوان اینکه ترکیه به وظیفه خود در این راستا عمل کرده است، از آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواست که در این خصوص سکوت را شکسته و وارد عمل شوند.
مجلس ترکیه نیز در بیانیه ای با ابراز نگرانی از صدور حکم اعدام برای صدها نفر در مصر، خواستار خودداری حکومت قاهره از اعدام مخالفان شد.
در این بیانیه آمده است: مجلس ترکیه در کنار مردم مصر قرار دارد و از مطالبات آنها برای دستیابی به دمکراسی ، آزادی های اساسی ، رعایت موازین حقوقی و دستیابی به رفاه حمایت می کند.
· "عبدالفتاح السیسی" نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر از ناتو و آمریکا خواست برای مقابله با تروریسم در لیبی مداخله نظامی کنند.
به گزارش پایگاه خبری المختصر از قاهره ، عبدالفتاح السیسی رهبر کودتای نظامی مصر گفت ناتو و آمریکا باید برای از بین بردن تروریسم احتمالی در لیبی و پایان دادن به تهدیدات گروه های اسلامی همپیمان با اخوان المسلمین در لیبی مداخله نظامی کنند.
السیسی تاکید کرد بعد از برکناری و کشته شدن معمر قذافی رهبر لیبی در این کشور هرج و مرج و خلاء سیاسی ایجاد شده است و اسلام خواهان در این کشور از این وضعیت بهره برداری کرده اند .
عبدالفتاح السیسی که هفته گذشته در دیدار با چند تن از کارشناسان امنیتی آمریکایی در قاهره سخن می گفت خاطر نشان کرد ناتو به سبب خوداری آمریکا و همپیمانانش از استقرار نیروهای زمینی خود در لیبی ، خلاء بزرگی در این کشور ایجاد کرد که مورد استفاده اسلام خواهان افراطی قرار گرفته است.
السیسی افزود گروه های مسلح اسلامی مستقر در مرزهای لیبی با مصر با گروه اخوان المسلمین همکاری می کنند.
· به گزارش تورنتو ساندی، "کارل بیلد" وزیر خارجه سوئد از صدور حکم اعدامهای گسترده در مصر انتقاد کرد.
وی در پیامی که در صفحه توییتر منتشر کرد نوشت: «جهان باید به این اقدام واکنش نشان دهد و این کار را خواهد کرد.»
· به گزارش البیان اجرای قرارداد تحویل بالگردهای آمریکا به مصر، ضربه ای بود که دولت "اوباما" به اخوان المسلمین زد.
روزنامه البیان چاپ امارات در مقاله ای به قلم "امیل امین"، با اشاره به تحویل دادن بالگردهای آپاچی آمریکا به مصر، نوشت: به نظر می آید، اخوان المسلمین ضربه شدیدی از دولت آمریکا خورده است. این گروه به توانایی خود برای ایجاد تنش در روابط آمریکا و مصر امید بسته بود. "محمد مرسی"، رئیس جمهور برکنار شده مصر، در ساعات اولیه بازداشت خود فریا زد: «آمریکایی ها، شما را رها نخواهند کرد» و این یعنی اخوان الملسلمین اعتماد کامل داشتند که واشنگتن، دیر یا زود برای بازگرداندن آنها به قدرت، وارد عمل خواهد شد. اما اجرای قرارداد بالگردهای آپاچی، نشان داد که اخوان المسلمین در تکیه کردن به آمریکا اشتباه کرده بود. اخوان المسلمین نمی تواند برداشتی عمیق از سیاست های آمریکا داشته باشد و نمیتواند تاریخ معاصر روابط واشنگتن را با اکثر کشورهای جهان بخواند و ببیند که آمریکا در تاریک ترین لحظات، دوستان خود را رها کرد. آنها فراموش کرده اند که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا و وزارت خارجه آن، همپیمان راهبردی خود در حد و اندازه حسنی مبارک را در میدان التحریر، تنها گذاشتند.
· مصر از صبح سه شنبه (93.2.9) به مدت 24 ساعت گذرگاه رفح در مرز مشترک با نوار غزه را بازگشایی می کند.
"ماهر ابوصبحه" مدیر کل گذرگاهها در نوار غزه در این باره گفت:« مقام های مصری روز دوشنبه (93.2.8) خبر دادند گذرگاه رفح را سه شنبه و چهارشنبه (93.2.10) باز خواهند گذاشت.»
به گزارش پایگاه خبری الرساله نت، ابوصبحه تصریح کرد:« طرف های مصری دلیل بازگشایی دو روزه گذرگاه رفح را تسهیل در رفت و آمد بیماران، دانشجویان و مسافران عنوان کردند.»
· به گزارش خبرگزاری «اونا»، محاکمه "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر و رهبران اخوان در پرونده جاسوسی برای طرفهای خارجی به ۶ می «۱۷ اردیبهشت» موکول شد.
امروز یکی از جلسات محاکمه که به صورت غیرعلنی برگزار میشود به بررسی و بازبینی فیلمهای مربوط به این پرونده اختصاص یافته بود.
· جنبش جوانان 6 آوریل مصر روز سه شنبه (93.2.9) اعلام کرد به حکم دادگاه درباره ممنوعیت فعالیت این جنبش اعتراض خواهد کرد.
جنبش 6 آوریل به عنوان یکی از شاخص ترین تشکل مخالفان در مصر که نقش مهمی در سرنگونی رژیم حسنی مبارک دیکتاتور سابق مصر داشت، در بیانیهای با انتقاد از حکم دادگاه درخصوص ممنوعیت فعالیت این جنبش ، تاکید کرد برای لغو این حکم به دادگاه استیناف مراجعه خواهد کرد.
جنبش جوانان 6 آوریل در این بیانیه افزود با وجود حکم دادگاه ، به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
تلاش برای مخدوش کردن چهره کشور مصر و جاسوسی با کشورهای خارجی از جمله اتهامهایی است که به جنبش 6 آوریل وارد شده است.
"محمد کمال" یکی از اعضای جنبش 6 آوریل دیروز در کنفرانس خبری گفت نظام فعلی مصر می خواهد قدرت را انحصارکامل خود داشته باشد و صدای هر مخالف واقعی را خفه کند.
کمال با اشاره به اینکه حکم دادگاه علیه 6 آوریل کاملا سیاسی است ، تصریح کرد ما تقاضای فرجام خواهیم کرد و از طرفی فعالیت خود را متوقف نخواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، "محمد فواد" سخنگوی تشکل جبهه دموکراتیک 6آوریل یکی از شاخه های وابسته به این جنبش اعلام کرد این مسئولان مصری هستند که با اقدامات و عملکرد خود به شهرت و وجهه مصر لطمه می زنند نه جنبش جوانان 6 آوریل.
از طرف دیگر ستاد انتخاباتی "حمدین صباحی" سه شنبه (93.2.9) حکم دادگاه قاهره مبنی بر ممنوع شدن فعالیت جنبش جوانان 6 آوریل را رد و اعلام کرد این رویکرد نشان دهنده بازگشت به دوران رژیم سابق با تمامی شیوه های حکومتداری آن و تلاش برای از بین بردن دستاوردهای انقلاب 25 ژانویه مصر است.
· وزیر دفاع یونان روز سه شنبه (93.2.9) با رئیس جمهور موقت مصر در قاهره دیدار کرد.
"دیمیتریس اوراموپولوس" در دیدار با "عدلی منصور" اظهار داشت: یونان از اواخر ژوئن گذشته بر موضع ثابت خود در حمایت از مصر تاکید و در این مدت همواره تلاشکرده است واقعیت تحولات و اتفاقات در مصر و نقش نیروهای مسلح این کشور را به اطلاع اعضای اتحادیه اروپا برساند.
وزیر دفاع یونان افزود کشورش امیدوار است رایزنی ها ، همکاری و همگرایی مشترک بین یونان و مصر در موضوعات مهم تداوم داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری بحرین از قاهره ، عدلی منصور در دیدار با وزیر دفاع یونان تازه ترین تحولات در ارتباط با اجرای نقشه راه سیاسی مصر و برنامه های دولت برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آینده کشور را تشریح کرد.
· مصر سه شنبه شب (93.2.9 )شش شهروند فلسطینی را از زندان آزاد کرد.
مسئولان قضایی مصر این پنج شهروند فلسطینی را پنج ماه پیش به اتهام ورود غیر قانونی از غزه به خاک مصر بازداشت و زندانی کرده بودند.
به گزارش خبرگزاری الرساله نت از قاهره ، دستگاه قضایی مصر پس از بررسی پرونده شهروندان فلسطینی که همه آنان از ساکنان شهر خان یونس در جنوب نوار غزه هستند ، تصمیم گرفت آنان را آزاد کند. شهروندان آزاد شده فلسطینی به نوار غزه بازگردانده می شوند.
· وزیر امور خارجه اتریش روز سه شنبه (93.2.9) از صدور حکم اعدام برای هواداران جنبش اخوان المسلمین در مصر انتقاد کرد.
"سباستین کورتز" اعلام کرد کشورش با مجازات اعدام برای هواداران اخوان المسلمین که به حمله به نیروهای پلیس و قتل آنها محکوم شده اند مخالف است.
وی در بیانیه ای اعلام کرد اتریش از تلاش های مصر در جهت برقراری دموکراسی و به رسمیت شناختن حقوق شهروندان مصری حمایت می کند.
· "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه (93.2.9) اعلام کرد محاکمه های دسته جمعی در مصر که به صدور حکم اعدام برای صدها نفر منجر شد ناقض اصول بین المللی است و نگرانی هایی را در زمینه پایبندی قاهره به اصول حقوق بشر به وجود آورده است.
اشتون در بیانیه ای اعلام کرد: «این گونه محاکمه های دسته جمعی کاملا ناقض قوانین بین المللی در زمینه حقوق بشر هستند.»
در این بیانیه همچنین آمده است:« اتهامات هر یک از متهمان همچنان نامشخص است و روند برگزاری محاکمه ها نیز فاقد استانداردهای اساسی است و به نظر می رسد احکام صادر شده کاملا نامنتناسب هستند.»
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از مقامات مصری خواست از این موضوع اطمینان حاصل کنند که روند قضایی محاکمه ها در این کشور بر اساس اصول و قوانین بین المللی باشد، به ویژه این که بر اساس حق محاکمه عادلانه و به موقع بر اساس اتهامات مشخص و همچنین حق دسترسی و تماس با وکلا و خانواده های متهمان باشد.
اشتون همچنین گفت تحولات اخیر سبب به وجود آمدن « روند نگران کننده ای در ارتباط با پایبندی مصر به تعهدات بین المللی خود در زمینه حقوق بشر شده است.»
او گفت: در بروکسل بر سر « جدیت روند انتقال در مصر به سوی دموکراسی وجود دارد، روندی که مستلزم وجود چارچوبی قانونی و قضایی در ارتباط با استانداردهای بین المللی حقوق بشر است.
او گفت:« اتحادیه اروپا از مقامات مصری می خواهد هر چه سریع تر این روند را اصلاح کنند.»
· "کمال هلباوی" یکی از رهبران جدا شده از گروه اخوان المسلمین در تماسی تلفنی با برنامه «باختصار» در شبکه تلویزیونی «المحور» گفت: همه قاضیان مصری در یک سطح نیستند و برخی از آنها دست به تقلب زده و برخی حاضر به این کار نشدهاند.
وی افزود: به نظر من اغلب قاضیان مصری مستقل هستند و قوانین را در احکامی که صادر میکنند مد نظر دارند اما حکمهای اعدامی که اخیرا صادر شده با قانون اساسی و شریعت مطابقت نمیکنند و نهاد قضائی مصر باید الگوی برای جهان باشد نه اینکه به نمونهای برای فتنه انگیزی در جهان معرفی شوند.
· نماینده دائم مصر در سازمان ملل متحد اعلام کرد: کشورش از تلاش های آمریکا برای حل مسأله فلسطین حمایت می کند.
"معتز احمدین خلیل"، در نشستی در شورای امنیت که به مناسبت پایان یافتن مهلت مقرر برای مذاکرات صلح خاورمیانه و با موضوع خاورمیانه برگزار شد، بیانیه ای قرائت کرد که در آن آمده است:« مصر از تلاش های آمریکا برای حل مسالمت آمیز قضیه فلسطین بر اساس طرح تشکیل دو کشور مستقل در مرزهای چهارم ژوئن 1967 و تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس، حمایت می کند.»
وی از الحاق فلسطین به کنوانسیون ژنو و برخی از معاهدات مهم بین المللی در حوزه حقوق بشر حمایت کرد و این اقدام تشکیلات خودگردان را نشان التزام فلسطین به قوانین بین الملل خواند.
وی در این بیانیه از اسرائیل خواست از تصمیم اخیرش برای عقب نشینی از مذاکرات و تحمیل تحریم های بیشتر علیه فلسطین باز گردد، تداوم اشغالگری را رها کند، تجاوزات هر روزه علیه فلسطینیان را پایان دهد ، ساخت و توسعه شهرک های یهودی نشین را متوقف کند و از محاصره ظالمانه نوار غزه دست بردارد.
به گزارش پایگاه خبری محیط، معتز احمدین ادامه داد :« حوادث سه ماه اخیر در منطقه نشان می دهد اسرائیل بار دیگر به همان منطق اشغالگرانه یعنی افزایش تنش در کشورهای عربی بازگشته است زیرا با اجتناب از عمل به مرحله چهارم آزاد سازی برخی از اسرای فلسطینی، تداوم شهرک سازی ، توسعه شهرک ها ، تجاوزات هر روزه علیه مسجد الاقصی، نشان داده است که همچنان در پی نقض قوانین بین الملل و نقض توافقنامه های امضا شده با فلسطینیان است. اسرائیل ثابت کرد که تلاش می کند شرایط جدیدی را برای شهرک نشینان یهود فراهم آورد تا آنان با استفاده از این شرایط حرمت مسجد الاقصی را هتک کنند و نکته جالب توجه اینکه انتظار دارد مجامع بین المللی از عملکرد تل آویو دفاع یا دست کم در برابر چنین عملکردهایی سکوت کنند.»
وی در این بیانیه افزود:«اسرائیل تشکیلات خودگردان را میان دو گزینه بازگشت به مذاکرات یا پیگیری آشتی ملی فلسطین مخیر کرده است اما مصر از آشتی ملی فلسطین حمایت می کند و تمام تلاشش را به کار می گیرد تا آشتی ملی به هدف برسد و مواضع فلسطینیان در تلاش برای پیگیری روند صلح منطقه ای از طریق مراجع بین المللی، تقویت شود.»
نماینده دائم مصر در سازمان ملل متحد افزود:« با تحقق چنین شرایطی این اسرائیل است که باید به عنوان نظام اشغالگر به مسئولیت هایش در سرزمین اشغالی آگاه باشد و بداند تلاش برای مقصر جلوه دادن دیگران اقدام فریبکارانه اما بیهوده است و نمی تواند تل آویو را از پاسخگویی دور کند در نتیجه انتظار می رود شورای امنیت سازمان ملل متحد به وظایفش برای واداشتن اسرائیل به مسئولیت شناسی عمل کند.»
· نماینده سابق دولت "باراک اوباما" در وزارت خارجه آمریکا اظهار داشت: رئیس کمیته فرعی ناظر بر کمک های خارجی در مجلس سنا می تواند کمک های نظامی به مصر را لغو کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، "آری راتنر" عضو طرح امنیت ملی آمریکا موسوم به طرح ترومن، در واکنش به اظهارات "پاتریک لهی" رئیس کمیته فرعی ناظر بر کمک های خارجی در مجلس سنای آمریکا درباره کمک های نظامی به مصر، گفت لهی در مجلس سنا نفوذ دارد و می تواند در حال حاضر این کمک ها را لغو کند.
وی در مصاحبه با الجزیره اظهار داشت حتی اگر اعضای دیگر در کنگره موافقت نکنند، لهی رئیس کمیته فرعی کمک های خارجی در مجلس سنا، نفوذ دارد و این کمیته مسئول ارائه کمک های خارجی است از این رو می تواند ارسال این کمک ها به مصر را لغو کند.
یادآور می شود پاتریک لهی با ارسال کمک های نظامی به ارتش مصر مخالفت کرده است.
· به گزارش خبرگزاری «اونا»، "نبیل فهمی" وزیر خارجه مصر که به ایالات متحده سفر کرده در واشنگتن با تعداد از رهبران گروههای یهودی در این کشور دیدار کرده و گزارشی از روند تحولات اخیر مصر را به آنها ارائه داد.
فهمی در این دیدار روابط مصر و آمریکا و پیشرفت این روابط در سایه تغییرات جاری مصر را بررسی کرد و تحولات ایجاد شده در کشور از جمله در زمینه عملکرد نهاد قضائی این کشور را تشریح کرد.
"بدر عبدالعاطی" سخنگوی وزارت خارجه مصر در این زمینه گفت که پرونده فلسطین و گفتوگوهای سازش و بحران سوریه نیز در این دیدار مورد بحث قرار گرفته است.
سخنگوی وزارت خارجه مصر تأکید کرد که چند موضوع دیگر از جمله روابط قاهره و مسکو و پیشرفت روابط مصر با ژاپن، هند و چین نیز بررسی شده است.
· به گزارش «فلسطین الیوم»، نتیجه یک پژوهش در رژیم صهیونیستی که توسط مرکز امنیت داخلی این رژیم وابسته به دانشگاه تل آویو انجام شده، حاکی از آن است که اگر قرارداد تجهیز مصر به جنگنده های میگ 35 توسط روسیه نهایی شود تبعات بسیار مهمی در وضعیت راهبردی منطقه خاورمیانه به دنبال خواهد داشت؛ مسئلهای که یک بار دیگر به کاهش نفوذ آمریکا در منطقه میانجامد، اما در مورد روسیه این قرارداد یک پیروزی راهبردی بزرگ در جنگ غیر علنیاش با غرب به حساب میآید.
این مطالعه سپس به وضعیت اسرائیل در صورت بسته شدن قرارداد میپردازد و میافزاید: قرارداد مذکور برای اسرائیل بسیار مهم و حیاتی است به ویژه در سایه اختلافاتی که در حال حاضر میان روسیه و غرب وجود دارد.
اما دست اندرکاران مطالعه انجام شده در ادامه مدعی می شوند واشنگتن هم چنان راهکارهای لازم برای شکست قرارداد را در اختیار دارد.
چندی پیش آمریکا از تحویل 10 بالگرد آپاچی به مصر خبر داده بود و همزمان گزارش هایی از فروش جنگنده های میگ روسی به مصر منتشر شد.
بعد از کم رنگ شدن روابط و همکاریهای نظامی مصر و آمریکا، قاهره به همکاری نظامی با مسکو تمایل نشان داد که این مسئله در چارچوب دیدارهای وزرای خارجه و دفاع دو کشور در روسیه و مصر صورت گرفت.
· شماری از مردم مصر با تظاهرات در منطقه برج العرب استان اسکندریه حکم های اعدام علیه صدها نفر از اعضای گروه اخوان المسلمین را محکوم کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، در تعدادی از شهرهای مصر برای درخواست بازگشت مشروعیت و مخالفت با نامزدی "عبدالفتاح السیسی" در انتخابات ریاست جمهوری آینده، تظاهرات گسترده ای برگزار شد.
"حسین الموسوی" گزارشگر العالم در گزارشی گفت مصر شاهد روز خونین دیگری بود تا جایی که سه انفجار در قاهره پایتخت مصر و سینا در شمال شرقی این کشور رخ داد. وزارت کشور مصر اعلام کرد براثر انفجار بمب در شرق قاهره یک پلیس کشته شد و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
در این حال طرفداران "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر تظاهرات گسترده ای در اکثر شهرهای این کشور برگزار کردند. این تظاهرات برای مخالفت با کودتا و نامزدی عبدالفتاح السیسی در انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. در منطقه برج العرب در استان اسکندریه تظاهراتی برگزار شد و تظاهرکنندگان حکم های اعدامی را که علیه صدها نفر از اعضای گروه اخوان المسلمین از جمله "محمد بدیع" رهبر این گروه صادر شده است محکوم کردند. همچنین تظاهرات دیگری در منیا القمح در استان الشرقیه برگزار شد و تظاهرکنندگان بازگشت مشروعیت و آزادی مرسی را خواستار شدند.
· مدت زمان تبلیغات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری مصر از شنبه (93.2.13) آغاز می شود و تا 20 روز دیگر ادامه خواهد داشت. خبرگزاری فرانسه در گزارشی با این موضوع نوشت: انتظار می رود در این انتخابات "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع سابق این کشور پیروز میدان شود.
صباحی می گوید نماینده آرمان های قیام مردمی سال 2011 است که باعث شد حکومت "حسنی مبارک" دیکتاتور سابق مصر سرنگون شود.
فرصت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری این کشور در تاریخ 23 مه (2 خرداد) به پایان می رسد، و روزهای 26 و 27 مه (5 و 6 خرداد) انتخابات برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، بعید به نظر می رسد سیسی که ژنرال بازنشسته ارتش مصر است، در طول دوره فعالیت های تبلیغاتی اش، از بیم مسایل امنیتی، در مجامع عمومی حاضر شود.
· به گزارش شبکه خبری «العربیه»، حزب اسلامگرای «نور» مصر اعلام کرد که در انتخابات ریاست جمهوری این کشور از "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع پیشین مصر حمایت خواهد کرد.
بعد از برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری مصر و تعلیق قانون اساسی،حزب نور همچنین در فرایند تدوین قانون اساسی جدید مصر نیز حضور داشت.
· به گزارش خبرگزاری «اونا»، "دانا روراباتچر" عضو کمیته روابط خارجه کنگره آمریکا گفت: در صورتی که "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع پیشین مصر در انتخاباتی بر اساس دموکراسی به قدرت برسد، واشنگتن با رئیس جمهور شدن او مشکلی ندارد اما مسئله مهم برای ما در حال حاضر این است که آیا انتخابات مصر آزاد خواهد بود یا نه؟
روراباتچر همچنین هشدار داد که اگر نقض حقوق بشر از سوی دولت موقت اثبات شود این مسئله نتایج فاجعه باری برای مصر به همراه خواهد داشت.
وی تأکید کرد که آمریکا تحولات مصر را به ویژه در زمینه روند تغییر به سوی دمکراسی و آزادی، پیگیری میکند.
· تلویزیون رسمی مصر گزارش داد که دادگاهی در مصر 102 تن از حامیان اخوانالمسلمین را به 10 سال زندان محکوم کرده است.
خبرگزاری رویترز به نقل از منابع قضائی گزارش داد که این افراد به اتهام قتل و تحریک به خشونت به زندان محکوم شدهاند.
· به گزارش شبکه خبری «سی ان ان»، "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع پیشین مصر و یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مصر یکشنبه شب (93.2.14) در دیدار با تعدادی از مجریهای برنامههای تلویزیون مصر گفت: مشکلات مصر از آنجا آغاز شد که رهبرانی با گرایشهای مذهبی افراطی تلاش کردند که قدرت را در کشور به دست بگیرند.
السیسی که خود سابقه اجرایی در مصر ندارد و بدون داشتن تجربه حضور در جنگ به جایگاه ارتشبدی رسیده؛ با انتقاد از رهبران اخوان گفت: آنها سابقه علمی و یا استراتژی لازم برای ساخت دولت را نداشتند.
وی همچنین دلیل حضورش در انتخابات را «عشق میهن» دانسته و گفت برخی درک نمیکنند که اگر شرایط فعلی کشور ادامه پیدا کند چه اتفاقی ممکن است برای مصر بیافتد.
السیسی افزود که قبل از حوادث 30 ژوئن که منجر به برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری مصر شده به مرسی درباره عواقب ادامه اختلافهای سیاسی هشدار داده است.
وزیر دفاع پیشین مصر مدعی شد که عصایی جادویی دارد که اراده و خواست مردم مصر است که توانایی انجام ناممکن را نیز دارد و گفت: به مردم مصر و خدا اعتماد دارم و خداوند هیچگاه مصر را رها نخواهد کرد.
وی در پاسخ به سوالی درباره رویکردش در قبال بازماندگان رژیم "مبارک" گفت: همه این افراد در نهایت مصری هستند و ما باید از قدرت خیر آنها استفاده کنیم و بدون حذف کسی با هم همکاری کنیم.
وی افزود: با وجود اینکه من علاقهای به این مسئله نداشتم اما مردم از من دعوت کردند که در انتخابات حضور بیابم و من به درخواست مردم پاسخ مثبت دادهام.
"عبدالله بن خالد آل خلیفه" رئیس شورای عالی امور اسلامی بحرین از شیخ الازهر استقبال کرده است، این نشست قرار است از دوشنبه (93.2.15) آغاز و به مدت سه روز ادامه داشته باشد.
این دومین سفر شیخ الازهر در طول یک سال گذشته به بحرین است. منامه تلاش میکند با برگزاری نشستهای این چنینی موج انتقادهای جهانی از خود به خاطر سرکوب مخالفان حکومت را کمتر کند.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» هم گزارش داده است که مجموعا 12 نفر در ارتباط با این شبکه جاسوسی بازداشت شدهاند که 3 نفر آنها مصری بوده و بقیه به عنوان گردشگر به این کشور سفر کردهاند.
در همین حال روزنامه مصری «الیوم صابع» هدف این هسته جاسوسی را ارزیابی شرایط سیاسی مصر پیش از آغاز انتخابات ریاستجمهوری اعلام کرده است.
به گزارش این پایگاه خبری، "سلطان احمد الجابر" وزیر دولت امارات در رأس هیأتی وارد قاهره شده و در دیدار با "ابراهیم محلب" نخست وزیر مصر، از وی خواسته است، هرچه سریعتر، مشکلات سرمایه گذاران اماراتی را حل کرده و امتیازات ویژهای برای آنان در نظر گرفته شود.
احمد الجابر که با ابراهیم محلب دیدار داشته در خطاب به وی گفته است: «ضرورت حل هرچه سریعتر موانع سرمایهگذاران اماراتی احساس میشود» وی از نخست وزیر مصر خواسته است در این راستا، قوانین جدیدی تصویب شود، همچنین بازار مصر باید برای جذب سرمایههای بیشتر آماده شود.
بر حسب گزارش «اسرار العربیة»، ابراهیم محلب، وزیر اماراتی را اطمینان داده است که تمامی تلاشهایش را برای ارائه تسهیلات لازم به سرمایه گذاران اماراتی به کار ببندد، همچنین زمینهایی که نخست وزیر سابق، "هشام قندیل" اجازه استفاده از آنها را به اماراتیها نداده بود، در اختیار سرمایهگذاران اماراتی قرار خواهد گرفت.
در این دیدار، احمد الجابر تلویحا، ابراهیم محلب را تهدید به قطع کمکها در صورت عدم ارائه تسهیلات لازم به سرمایهگذاران اماراتی کرده است.
دولت امارات تاکنون یکبار کمک 3 میلیارد دلاری و بار دیگر کمک 4 میلیارد دلاری را در اختیار دولت قاهره قرار داده است که یک میلیارد دلار آن بلاعوض بوده و مابقی به صورت وام بدون بهره پرداخت شده است.
این دادخواست از کمیته عالی انتخابات مصر خواسته که مدارک السیسی را تأیید نکند و او را از میان نامزدهای انتخابات حذف کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، این دانشجویان به دست داشتن در ناآرامی های اخیر در دانشگاه الازهر متهم شده اند.
رئیس دانشگاه الازهر در بیانیه ای اعلام کرد تصمیم به اخراج این دانشجویان پس از اجرای تحقیقات مدیریت دانشگاه درباره این دانشجویان اتخاذ شد زیرا این تحقیقات ثابت کرد آنان در فعالیت هایی مغایر با اساسنامه دانشگاه و فعالیت تحصیلی دست داشته اند.
در این بیانیه آمده است، 36 نفر از دخترانی که اخراج شده اند در شعبه دانشگاه الازهر در الزقازیق تحصیل می کردند.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
آفران: تحولات مصر (84) |
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |