تحولات لیبی 87
وقایع مهم لیبی از تاریخ 29/2/93 الي 5/3/93
· "نوری ابوسهمین" رئیس کنگره ملی لیبی (پارلمان) یکشنبه شب (93.2.28) خبر ربوده شدن خود را به دست افراد مسلحی که به ساختمان کنگره ملی حمله کردند، تکذیب کرد.
به گزارش خبرگزاری آلمان از طرابلس، ابوسهمین به خبرگزاری لیبیایی التضامن گفت: دقایقی قبل از هجوم افراد مسلح به ساختمان پارلمان لیبی، این ساختمان را ترک کرده است.
رئیس کنگره ملی لیبی گفت در وضع جسمی خوبی قرار دارد و افزود به هیچ یک از اعضای کنگره ملی آسیبی نرسیده است.
پایگاه اینترنتی خبری “بوابه الوسط” پیش از این اعلام کرده بود افراد مسلح عضو گردان های القعقاع و الصواعق به ساختمان کنگره ملی لیبی در طرابلس حمله و ابوسهمین و شماری از اعضای کنگره ملی را بازداشت کردند و به مکان نامعلومی بردند.
· شاهدان روز یکشنبه (93.2.28) از حمله خمپارهای به دفتر یک شبکه تلویزیونی خصوصی در لیبی خبر دادند.
حمله به دفتر شبکه تلویزیونی خصوصی “لیبیا الدولیة” اندکی پس از آن صورت گرفت که این شبکه، بیانیه ای را از سوی یک سرهنگ ارتش لیبی منتشر کرد. این سرهنگ ارتش لیبی ادعا کرد به نمایندگی از ارتش سخن
می گوید.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از طرابلس، یک منبع آگاه خبری که خواست نامش فاش نشود در این باره گفت: “دست کم چهار خمپاره به دفتر این شبکه تلویزیونی اصابت کرد. بر اثر این حمله، خرابی هایی به وجود آمد اما
به هیچ کس آسیبی نرسید.”
· ارتش لیبی با صدور بیانیه ای کنگره ملی عمومی لیبی را تعطیل کرد.
در بیانیه ارتش لیبی که توسط سخنگوی ارتش قرائت و از شبکه العربیه بصورت مستقیم پخش شد آمده است: انقلاب بزرگ و تاریخی لیبی در اثر سیاستهای نادرست برخی گروهکهای منفعت گرا که بر کنگره عمومی تسلط پیدا کرده اند در حال نابود شدن است. این گروهها صلح و ثبات و انسجام اجتماعی را بر هم زدهاند و با گروههای تروریستی و جنایتکار همدست شدهاند. ما فرزندان لیبی در ارتش چنین اعلام می کنیم. فعالیتهای کنگره ملی عمومی ملغی اعلام میشود و این نهاد از این پس نمی تواند هیچ قانونی را وضع کند یا در اداره کشور دخالت نماید. از “کمیته 60” که وظیفه تدوین قانون اساسی را دارد می خواهیم که به قانونگذاری بپردازد و همراه با کمیته مستقل انتخابات زمینه اجرای انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری را فراهم کند. از دولت موقت هم می خواهیم که به عنوان حکومت اضطراری به فعالیت خود ادامه دهد و همچنان از ارتش و دستگاههای اطلاعاتی حمایت کند و با تروریستها مبارزه نماید. به مردم جهان هم اعلام می کنیم که ملت لیبی اجازه نمی دهد خاک کشورش محل جولان تروریستها باشد.
· منابع امنیتی لیبی روز دوشنبه (93.2.29) از حمله موشکی افراد ناشناس به فرودگاه بنغازی در شرق این کشور خبر دادند.
منابع امنیتی و ارتش لیبی اعلام کردند مهاجمان مسلح ناشناس بامداد دوشنبه چند موشک گراد به طرف فرودگاه شهر بنغازی شلیک کردند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از بنغازی، منابع امنیتی و ارتش لیبی با اعلام این خبر تاکید کردند درگیری های مسلحانه بین شبه نظامیان مسلح وابسته به گروههای اسلامی و نیروهای مسلح موسوم به ارتش ملی لیبی به رهبری ژنرال بازنشسته خلیفه حفتر در چند نقطه دیگر شهر بنغازی از بامداد دوشنبه آغاز شده است.
گفتنی است درگیری های مسلحانه و شدید میان نیروهای مسلح تحت فرماندهی ژنرال بازنشسته "خلیفه حفتر" و شبه نظامیان تندروی اسلامی از جمعه (93.2.26) در شهر بنغازی آغاز شد.
همزمان با آغاز درگیری ها نیروهای امنیتی لیبی فرودگاه شهر بنغازی را به علل امنیتی تعطیل کردند. این منابع تاکنون درباره جزئیات درگیری ها در بنغازی و شمار تلفات و خسارات آن گزارشی منتشر نکردند.
سرگرد "محمد الحجازی" سخنگوی تشکل نظامی موسوم به ارتش ملی لیبی وابسته به ژنرال بازنشسته ارتش خلیفه حفتر پیش تر اعلام کرده بود واحدهای وابسته به این تشکل نظامی با هدف پاکسازی طرابلس و دیگر شهرهای لیبی از حضور شبه نظامیان تندرو، در خیابان ها مستقر شده اند.
· در پی ادامه درگیریها در لیبی، یک مقام دفاعی آمریکا روز دوشنبه (93.2.29) از احتمال تعطیلی سفارت آمریکا در طرابلس خبر داد.
وی با بیان اینکه آمریکا “دقیقه به دقیقه و ساعت به ساعت” اوضاع در لیبی را ارزیابی میکند، گفت تعداد هواپیماهای اعزامی به ایتالیا که قرار است در صورت نیاز کارکنان و افراد حاضر در سفارت آمریکا را از لیبی خارج کنند، دو برابر شده و این هواپیماها منتظر دستور هستند.
درگیریها در لیبی از روز یکشنبه (93.2.28) و پس از آنکه نیروهای وفادار به ژنرال "خلیفه حفتر" به پارلمان این کشور حمله کردند، تشدید شد. دولت لیبی حفتر را که از ارتش جدا شده و تلاش میکند تا دولتی جدید روی کار آورد، به کودتا متهم کرده است.
در همین حال "وانیس بوخمده" فرمانده نیروهای ویژه ارتش لیبی روز دوشنبه اعلام کرد که نیروهایش به ژنرال حفتر پیوسته و علیه دولت وارد عمل خواهند شد. وی در جریان نطق تلویزیونی، گفت: “ما با حفتر هستیم.”
وزارت خارجه آمریکا ضمن ابراز نگرانی از خشونتهای خونین در لیبی، رهبران این کشور را به دلیل ناتوانی در حل مشکلات از طریق گفتوگو سرزنش کرد.
سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا همچنین با اعلام پیگیری دقیق تحولات لیبی از سوی دولت متبوعش گفت: شرایط میدانی لیبی میتواند در هر لحظه تغییر کند و هنوز برنامهای برای خروج پرسنل دیپلماتیک از این کشور نداریم.
کشورهای عربستان و ترکیه نیز از تعطیلی موقت دفاتر دیپلماتیک خود در این کشور خبر داده و الجزایر نیز در واکنش به گسترش ناآرامی ها در این همسایه شرقی، مرزهای خود را به روی لیبی بسته است.
· به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، "احمد معیتیق" مامور تشکیل کابینه جدید در لیبی دوشنبه (93.2.29) در مراسم افتتاح یک نمایشگاه بینالمللی تاکید کرد: ما با کمک کشورهای دوست و برادر خواهیم توانست کشوری نو بسازیم و آنچه در زمان جنگ آزادسازی نابود شد از نو آباد کنیم.
شماری از اعضای دولت و کنگره ملی لیبی و اعضای هیئتهای دیپلماتیک در لیبی هم در مراسم افتتاح این نمایشگاه حضور داشتند.
نخست وزیر جدید لیبی از همه شرکتهای بین المللی که طرح ها و قراردادهای خود را در این کشور ناتمام رها کردهاند گفت:دولت لیبی برای حفظ امنیت شرکتهای خارجی و کمک به سرمایه گذاری آنها در لیبی همه تلاش خود را خواهد کرد.
از سوی دیگر فرمانده ارتش لیبی از گروههای شبه نظامی غرب و مرکز لیبی خواست عازم طرابلس شوند.
استقرار این گروههای شبه نظامی در طرابلس میتواند زمینه ساز رویارویی احتمالی میان آنها با گروههای مسلح طرفدار "خلیفه حفتر" ژنرال سابق ارتش شود.
· دولت لیبی پیشنهاد کرده است برای مهار بحران در این کشور مجددا برای انتخاب رئیس جمهور رأی گیری شود و مجلس منحل شود.
به گزارش شبکه تلویزیونی بیبیسی عربی، به نظر نمیرسد در لیبی دورنمای نحوه اداره امور کشور و این که چه کسی زمام امور را به دست خواهد داشت روشن باشد و یا این که صرف نظر از اوضاع سیاسی و امنیتی در پشت پرده چه میگذرد. تحولات پیدرپی در این کشور و خصوصا درطرابلس و بنغازی موجب ایجاد ابهام پس ابهام ایجاد شده است. درگیریهای مجدد و شلیک موشکهایی از نوع گراد به پایگاه نظامی بنین توسط افراد ناشناس و وقوع درگیری میان نیروهای ژنرال "خلیفه حفتر" و افراد مسلح افراطی و درخواست نیروهای ویژه ارتش این کشور برای پیوستن به نیروهای حفتر و بسته شدن مرز الجزایر با لیبی از تازه ترین رویدادهای این کشور است.
علیرغم آرامش نسبی که پس از حمله نیروهای حفتر به مجلس این کشور در طرابلس به وجود آمده است اکنون این نگرانی وجود دارد که درگیری میان نیروهای طرفدار دولت و تشکل موسوم به عملیة الکرامه تحت فرماندهی حفتر از سر گرفته شود.
درحالی که دولت موقت لیبی با صدور اطلاعیه ای آنچه “اعلام عقیده سیاسی با استفاده از نیروهای مسلح “ نامیده محکوم کرده است و خواستار در پیش گرفتن سیاست منطق و گفتگو و ایجاد حکومتی قانونی مبتنی بر نهادهای مدنی شده است گروهک موسوم به “اُسُود التوحید” که به سازمان القاعده نزدیک است اعلام کرده است به جنگ با نیروهای طرفدار حفتر ادامه خواهد داد.
وضع پیچیده لیبی حاکی از حرکت این کشور به سمتی نامعلوم است. به همین علت است که سفارت عربستان سعودی در این کشور تعطیل و همه کارکنان آن تخلیه شده اند.
در این میان دولت موقت لیبی پیشنهاد کرده است برای حل بحران فعلی در این کشور مجددا برای انتخاب نخست وزیر این کشور رأی گیری شود و پس از آن کنگره ملی منحل شود تا با برگزاری انتخابات مجلس جدیدی تشکیل شود.
· دولت لیبی برای حل بحران در این کشور طرحی ده ماده ای پیشنهاد کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، تعلیق فعالیت کنگره ملی لیبی تا زمان برگزاری انتخابات آینده در این کشور مهمترین بخش طرح دولت لیبی است.
دولت لیبی بر لزوم تصویب بودجه جدید این کشور پیش از تعلیق کار کنگره ملی تاکید کرد.
دولت لیبی در این طرح تلاش کرد در کشمکش بین تندروهای وابسته به بعضی طرفها در کنگره ملی با نیروهای خلیفه حفتر بیطرف باقی بماند.
این طرح شامل رای گیری مجدد در کنگره ملی لیبی برای نخست وزیری "احمد معیتیق" است تا کابینه او به عنوان دولت موقت اداره امور این کشور را در دست بگیرد.
· یکی از رهبران انقلابیون در لیبی درباره کودتا علیه انقلاب این کشور هشدار داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، "احمد الشلطامی" تاکید کرد بعضی گروه ها که پس از انقلاب لیبی قدرت و منافع شخصی خود را از دست دادند، با حمایت طرف های منطقه ای برای سرنگون کردن انقلاب لیبی تلاش می کنند.
الشلطامی در نشست خبری در بنغازی گفت: اقدامات سرلشکر بازنشسته "خلیفه حفتر" تلاش برای کودتا علیه دولت قانونی لیبی است و به هر شیوه ای با آن برخورد خواهد شد.
وی افزود: برای آنها بسیار سخت است که می بینند همه امتیازات و مزایای خود در دوره رژیم سابق را از دست داده اند. این گروه های فاسد با حمایت قدرت های منطقه ای می خواهند انقلاب لیبی و دستاوردهای آن را ناکام بگذارند.
الشلطانی خاطر نشان کرد: خلیفه حفتر پیشینه سیاهی در قتل سربازان لیبی، کودکان، زنان و بیگناهان دارد. ما انقلابیون بنغازی به همین علت هر نوع عملیات قتل، آدم ربایی، ترور و انفجار را در این شهر محکوم می کنیم و از آن تبری می جوییم. ما از دولت می خواهیم تحقیقات ویژه ای درباره این قبیل اقدامات انجام دهد.
یکی از رهبران انقلابیون در لیبی گفت: ما اراده جدی داریم که با هر تلاشی برای اشغال بنغازی مقابله کنیم.
· رئیس ستاد ارتش لیبی عملیات نظامی نیروهای طرفدار سرلشکر "خلیفه حفتر" را تلاش برای کودتا توصیف کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، سرلشکر "جادالله العبیدی" بر لزوم مجازات عاملان برنامه ریزی برای کودتا در لیبی تاکید کرد.
افزود: آنچه ارتش ملی لیبی (به فرماندهی خلیفه حفتر) خوانده می شود، غیرقانونی است. هیچ کسی حق ندارد خود را فرمانده ارتش معرفی کند و باعث ایجاد دودستگی در نیروهای مسلح لیبی شود.
· رئیس نیروی هوایی ارتش لیبی با اعلام حمایت از حملات نظامی "خلیفه حفتر" نظامی بازنشسته ارتش لیبی علیه شبه نظامیان مسلح، تاکیدکرد به عملیات نظامی حفتر تحت عنوان کرامت لیبی می پیوندد.
سرهنگ "جمعه العبانی" روز چهارشنبه (93.2.31) در بیانیه ای ضمن اعلام پشتیبانی از عملیات نظامی موسوم به کرامت لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش علیه شبه نظامیان مسلح، از همه مردم لیبی خواست از نیروهای مسلح این کشور در مبارزه علیه تروریسم و برقراری کامل امنیت و ثبات در کشور پشتیبانی کنند.
سرهنگ جمعه العبانی افزود ما باید با هم متحد و یکپارچه باشیم تا بتوانیم اشکال مختلف تروریسم را در سراسر لیبی نابود کنیم.
وی خاطر نشان کرد مردم لیبی در همه شهرها و روستاها باید از حملات ارتش ملی و پلیس علیه تروریست ها حمایت کنند.
· وزارت امور خارجه ترکیه با صدور بیانیه ای از تشدید ناآرامی ها در لیبی ابراز نگرانی کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی تلویزیون تی آر تی ترکیه، وزارت امور خارجه ترکیه ابراز امیدواری کرد، لیبی دستاوردهای انقلاب خود را حفظ و روند گذار را با تفاهم و وفاق ملی سپری کند.
وزارت امور خارجه ترکیه با تاکید بر اینکه لیبی نیازمند برقراری ثبات و امنیت در این کشور و حل مسائل موجود از راه گفتگو و روش های دموکراتیک است، به همه طرف ها توصیه کرد با حسن نیت و اعتدال حرکت کنند.
· شبکه المیادین روز چهارشنبه (93.2.31) اعلام کرد: اوضاع بحرانی در لیبی به یک نگرانی واقعی برای همسایگان این کشور تبدیل شده است. همسایگان لیبی از آن بیم دارند که دامنه هرج و مرج و آشوب از این کشور به کشورهای آنان نیز گسترش یابد، زیرا لیبی اکنون صادر کننده تروریست و سلاح به سایر نقاط جهان است.
از زمانی که نظام "معمر القذافی" دیکتاتور سابق لیبی سرنگون شد، سلاح های انبارشده در این کشور وارد بازار شد. بیش از 15 میلیون قبضه سلاح در دست شبه نظامیان در این کشور قرار دارد و قاچاق این سلاح ها به کشورهای همسایه و کانون های بحران و تشنج در شمال آفریقا و دیگر نقاط جهان به امری آشکار تبدیل شده است.
کمیته کارشناسی سازمان ملل اعلام کرد که سلاح های لیبی در 14 کشور دیگر کشف شده است. با توجه به اینکه شبه نظامیان افراطی بیشتری در لیبی حضور دارند، انبارهای سلاح این شبه نظامیان بر روی گروه های هم فکر آنها در سایر کشورها گشوده شده است. مرزهای لیبی با کشورهای همسایه قابل کنترل نیست، زیرا این کشور بیش از چهار هزار و 300 کیلومتر مرز مشترک با همسایگان خود دارد و هر روز از این مرزها سلاح و جنگجویان به داخل تونس، مالی، الجزایر، مصر، سودان و سپس به نیجر، آفریقای مرکزی، نیجریه و سومالی قاچاق می شود.
در یک گزارش سازمان ملل آمده است که بخشی از سلاح های روسی که نظام سابق لیبی از مسکو دریافت کرده بود، به دست تروریستهای حاضر در سوریه رسیده است.
در همین حال شکل و کیفیت عملیات افراد مسلح در شبه جزیره سینا در مصر علیه نیروهای دولتی این کشور هم ثابت کرد، منابع تسلیحاتی این گروه های مسلح در لیبی است. به همین دلیل "عبدالفتاح السیسی" نامزد ریاست جمهوری مصر، صراحتا غرب را مسوول رواج سلاح در لیبی معرفی کرد و گفت که پدیده رواج سلاح در لیبی به یک بمب ساعتی تبدیل شده و امنیت ملی مصر را هم تهدید می کند.
کشورهای مغرب عربی هم ضمن اتخاذ تدابیر احتیاطی، هشدار دادند که توطئه هایی در جریان است تا هرج و مرج از لیبی به تونس و سپس به الجزایر منتقل شود.
بحران سلاح، کشورهای اروپایی را هم که تنها به اندازه دریای مدیترانه با لیبی فاصله دارند، نگران کرده است. آنان در همایشی در پایتخت ایتالیا برای اعمال فشار بر مقام های مسوول در لیبی در جهت دستیابی به توافق های سیاسی و اقدام به جمع آوری سلاح با شکست مواجه شد، زیرا تا کنون نتوانسته اند طرف گفت و گویی را در دولت لیبی بیابند.
ناامنی و رواج سلاح در لیبی موجب شده این کشور سرشار از نفت در معرض تهدید دخالت های خارجی قرار گیرد.
· رئیس مجلس موسسان لیبی اعلام کرد در تدوین قانون اساسی این کشور فصل خاصی به ارتش و پلیس اختصاص خواهد یافت.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، "علی الترهونی" گفت: در قانون اساسی آینده یک فصل کامل به بیان مسایل مربوط به ارتش و پلیس خواهد پرداخت.
الترهونی افزود: قانون اساسی لیبی تنها قانون اساسی در جهان خواهد بود که یک فصل کامل را به ارتش و پلیس اختصاص می دهد.
· منابع خبری اعلام کردند جمعه (93.3.2) چند موشک گراد در منطقه صلاح الدین در جنوب طرابلس، پایتخت لیبی، فرود آمد.
منبعی امنیتی در لیبی در این باره گفت:” یکی از موشک ها به منزلی در نزدیکی مقر اداره کل آموزش نظامی برخورد کرد و چند موشک نیز در دانشکده پلیس که منطقه استقرار نیروهای سپر لیبی است فرود آمد.”
به گزارش پایگاه خبری محیط، در این خبر به تلفات و خسارات احتمالی این حادثه اشاره نشده و منبع شلیک این موشک ها نیز ناشناس عنوان شده است.
· نخست وزیر سابق لیبی کنگره ملی را مسئول شرایط کنونی در این کشور دانست.
به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، "علی زیدان" در مصاحبه با این شبکه، دو فراکسیون “وفاداری به خون شهیدان” و “عدالت و سازندگی” وابسته به جماعت اخوان المسلمین لیبی را به سرقت کنگره ملی به نفع خود متهم کرد.
زیدان افزود: این دو فراکسیون وابسته به اخوان المسلمین با استفاده از گروه های شبه نظامی تلاش می کنند قانون “عزل سیاسی” و “حمایت از کنگره ملی” را با توسل به زور به دیگر طرف ها تحمیل کنند.
وی خاطر نشان کرد: کنگره ملی اقدامات منفی زیادی انجام داد که باعث ایجاد مانع در اداره کشور شد. گروه های افراطی می خواهند لیبی را به گروگانی در دست خود تبدیل کنند تا بتوانند هر طور که می خواهند عمل کنند.
· رئیس شورای محلی طرابلس پایتخت لیبی در اعتراض به حضور گردانهای مسلح در این شهر استعفا کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، "السادات البدری" تاکید کرد فراخواندن گردانهای مسلح به طرابلس با مشورت شورای محلی این شهر انجام نشده است.
البدری حوادث اخیر در پایتخت لیبی را جنایت علیه بشریت توصیف کرد و گفت: عاملان این جنایت باید بازخواست شوند.
· به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، انقلابیون شهر درنه در شرق لیبی با صدور بیانیهای عملیات نظامی نیروهای حفتر برای تسلط بر شهر بنغازی را محکوم کردند.
"سالم دربی"، فرمانده گردان شهدای ابوسیم در نواری ویدیویی با قرائت بیانیه مذکور گفت: سرلشکر حفتر کشور را به هرج و مرجی کشانده که به ریخته شدن خون شهروندان منجر شده است.
گردانهای انقلابیون درنه تاکید کردند: ما آمادهایم به همه ظالمان متجاوز که کشور و مردم را به خطر انداختهاند پاسخ بدهیم و از لیبیاییها میخواهیم پیرو دعوتهای فتنه انگیز فرمانده شورشی این کشور نشوند.
این بیانیه افزود: گردانهای درنه با قتل و ترور شهروندان و نظامیان مخالف است اما گفتوگو را تنها راه حل میداند.
"جمعه السائح" یکی از رهبران شاخه سیاسی نیروهای حفتر گفت: نیروهای حفتر میخواهند از شنبه (93.3.3) به مقابله با تندروها در شهر درنه بروند.
· به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، یک منبع آگاه در شرکت ملی نفت لیبی که خواست نامش فاش نشود جمعه (93.3.2) به خبرگزاری فرانسه گفت: "نوری بورعین" رئیس شرکت ملی نفت لیبی از سمت خود استعفا داد و یکی از اعضای هیئت مدیره این شرکت جانشین وی شد.
این منبع استعفای رئیس شرکت ملی نفت لیبی را با بحران سیاسی و امنیتی کنونی در این کشور مرتبط ندانست.
این منبع افزود: بورعین 69 ساله رو به کهولت است و دلیل خود را از کناره گیری احساس خستگی پس از سه سال دشوار تصدی ریاست شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد.
بورعین از زمان سرنگونی رژیم معمر القذافی در سال 2011 به سمت ریاست شرکت ملی نفت لیبی رسیده است.
به گفته این منبع، استعفای بورعین به تایید دولت "موقت عبدالله الثنی "رسید.
"عمر الشکماک"، سرپرست وزارت نفت لیبی؛ "مصطفی صنع الله" را که از اعضای هیئت مدیره این شرکت است، جانشین بورعین کرد.
لیبی عضو کشورهای صادر کننده نفت است و بیش از 96 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را نفت، تشکیل میدهد.
اما تولید نفت لیبی طی یک سال اخیر به 200 هزار بشکه در روز در برابر یک میلیون و 500 هزار بشکه در سال قبل از آن کاهش یافته است.
کاهش تولید نفت لیبی به خاطر بسته ماندن پایانههای نفتی از سوی گروههای مسلح شرق لیبی است که خواستار گرفتن سهم خود از درآمد نفتی هستند.
· چهل نماینده کنگره ملی لیبی شنبه شب (93.3.3) از عملیات نظامی به فرماندهی "خلیفه بلقاسم حفتر"، افسر بازنشسته ارتش، حمایت کردند.
این نمایندگان همچنین خواستار آن شدند تا "احمد معیتیق" به عنوان نخست وزیر جدید از تشکیل کابینه معاف شود.
"ابوبکر رجبانی" ، از نمایندگان پارلمان در بیانیه ای تلویزیونی با اعلام حمایت از خلیفه حفتر، از اقدام پارلمان در تعیین احمد معیتیق به عنوان نخست وزیر و مامور تشکیل کابینه انتقاد کرد و افزود:«برای آنکه اموال عمومی برای تشکیل دولت جدیدی که فقط دو ماه عمر خواهد داشت هزینه شود می توان برای این دو ماه نیز دولت "عبدالله الثنی" را در قدرت نگه داشت تا انتخابات در کشور برگزار شود.»
به گزارش پایگاه خبری المحیط، این بیانیه پس از آن منتشر شد که سرهنگ "جمال هابیل" که خود را سخنگوی اتاق عملیات ارتش ملی لیبی در طرابلس(ارتش ملی لیبی عنوان نیروهای تحت امر خلیفه بلقاسم حفتر است) معرفی کرد، هشدار داد هرگز به این کنگره ملی اجازه نخواهیم داد در راس قدرت باقی بماند.
هابیل در بیانیه ای که شنبه شب در شبکه «لیبیا لکل الاحرار» منتشر شد پارلمان لیبی را توطئه گر خواند و افزود:« نمایندگان کنگره در پی آن هستند به هر نحو ممکن اراده مردم کشور را دور بزنند.»
وی کنگره ملی را که عالی ترین جایگاه سیاسی در لیبی به شمار می آید از پیامد گریز از اعتراف به واقعیت های کشور بر حذر داشت و گفت:« اقدام مردم کشور در مشروعیت دادن به ارتش که در تظاهرات مردمی شهرهای مختلف آشکار شد مشروعیت را از کنگره ملی برداشته است... اتاق عملیات ارتش در طرابلس به طور رسمی عملیات خود را در مبارزه با تروریسم آغاز می کند.»
در این بیانیه خطاب به نظامیان ارتش آمده است:« به اتاق عملیات ارتش بپیوندید زیرا ارتش متعهد شده است کشور را بسازد زیرا ساختن کشور دلیل اصلی انقلاب 17 فوریه 2011 بوده است.»
· "بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل متحد روز شنبه (93.3.3) خواستار برقراری آرامش در لیبی شد.
این درخواست دبیرکل سازمان ملل متحد در بحبوحه بیم وقوع درگیری بین شبه نظامیان حامی دولت و نیروهای حامی ژنرالی مطرح شد که در پی پاکسازی لیبی از وجود افراط گرایان است.
ژنرال "خلیفه حفتر" پیشتر اعلام کرد مردم لیبی به منظور شکست شبه نظامیان به او وکالت داده اند. حفتر این سخنان را یک روز پس از تظاهرات هزاران نفر در بنغازی و لیبی در حمایت از او بیان کرد.
"استیفن دوجاریج" سخنگوی سازمان ملل متحد اعلام کرد بان کی مون «درباره تحولات اخیر در لیبی عمیقا نگران است به ویژه درباره افزایش تحرکات نظامی در شهر طرابلس و اطراف آن.»
تلاش های حفتر برای پاکسازی لیبی از وجود افراط گرایان در بحبوحه بی قانونی در این کشور سه سال پس از سرنگونی معمر قذافی از قدرت، سبب افزایش حمایت ها از او شده است.
دبیرکل سازمان ملل متحد تأکید کرد:« رویاروییهای نظامی خطر قربانی شدن مردم لیبی را طی تلاش هایشان برای به دست آوردن آزادی و شأن انسانی افزایش می دهد به ویژه در این برهه زمانی حساس که این کشور در حالی طی کردن روند انتقال سیاسی است.»
دوجاریج همچنین اعلام کرد بان کی مون « از همه طرفها در لیبی می خواهد از دست زدن به اقداماتی که سبب زیر سوال رفتن و تضعیف انتقال دموکراتیک در لیبی می شود خودداری کنند و در عین حال مذاکرات را از سر بگیرند.»
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سازمان ملل متحد، انتخابات پارلمانی لیبی با وجود وقوع خشونت های خونین و در زمانی که این کشور با بحران سیاسی شدید رو به روست، قرار است در روز 25 ماه ژوئن (93.4.4) برگزار شود.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
آفران: تحولات لیبی (87) |
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |