تحولات مصر 87
وقایع مهم مصر از تاریخ 29/2/93 الي 5/3/93
· انفجارها در شمال سینا با قطع ارتباطات و اینترنت در شهرهای شمالی این منطقه همراه بود.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، سه انفجار پی در پی مناطق جنوب العریش را در شمال سینا لرزاند. همزمان با این انفجارها شبکه ارتباطات تلفن و اینترنت نیز به مدت چهارده ساعت مداوم در شهرهای شمال سینا قطع شد.
منابع قبیله ای در شمال سینا اعلام کردند بر اثر این انفجارها مردم منطقه دچار رعب و وحشت شدند. هنوز از علت این انفجارها اطلاعی در دست نیست.
· دو جریان اصلی سلفی ها در مصر از "عبدالفتاح السیسی" نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور حمایت می کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، حزب سلفی النور و جنبش دعوت سلفی مصر به طور گسترده در تبلیغات انتخاباتی عبدالفتاح السیسی در استانهای مختلف این کشور مشارکت دارند.
سلفی ها در مصر تلاش می کنند مردم این کشور را قانع کنند موضع اخوان المسلمین درباره تحریم انتخابات ریاست جمهوری آینده درست نیست.
سلفی های مصر معتقدند ، عبدالفتاح السیسی قدرت لازم برای عبور از چالش های داخلی مصر را دارد و از تجزیه این کشور جلوگیری خواهد کرد.
"اشرف ثابت" معاون رئیس حزب النور گفت:«حامیان حزب النور در انتخابات آینده به عبدالفتاح السیسی رای خواهند داد.»
تحلیلگران با این وجود معتقدند حامیان حزب النور از دیدگاه رهبری این حزب درباره حمایت از السیسی پیروی نمی کنند.
اشرف منیر روزنامه نگار در اسکندریه به این شبکه گفت:«آنچه را که رهبران حزب النور می گویند با موضع طرفداران آن متفاوت است. در موضع طرفداران حزب النور با رهبری این حزب درباره حمایت از السیسی تناقض وجود دارد.»
حزب النور در صدور بیانیه برکناری "محمد مرسی" رئیس جمهور سابق مصر هم شرکت کرده بود.
· به گزارش پایگاه خبری «الشروق» مصر، "حمدین صباحی" موسس جریان مردمی مصر و نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور در برنامه انتخاباتی ارایه شدهاش برای انتخابات امسال بند ایجاد ائتلاف با ایران و ترکیه را به همراه چند بند دیگر حذف کرده است.
صباحی که پیش از این در انتخابات ریاست جمهوری 2012 شرکت کرده بود و بعد از "محمد مرسی" و "احمد شفیق" در جایگاه سوم قرار گرفته بود، در برنامه انتخاباتیاش اعلام کرده بود که به دنبال ایجاد ائتلافی میان ایران، ترکیه و مصر است تا به این ترتیب همکاری استراتژیکی میان این سه کشور ایجاد و جایگاه مصر در منطقه حفظ شود.
بعد از برکناری مرسی از ریاست جمهوری مصر و انتقادهای مکرر مقامات ترکیه از این مسئله روابط دو کشور به پایین ترین سطح خود تنزل پیدا کرد و سفیر مصر، آنکارا را ترک کرد.
توقف صادرات گاز به اسرائیل و حمایت از مقاومت فلسطین و بازگشایی گذرگاههای مرزی با غزه و حمایت از آشتی ملی فلسطین، از دیگر برنامههای حمدین صباحی در سال 2012 بود که در برنامه انتخاباتی امسال وی دیده نمیشود.
با توجه به نقش ارتش مصر در برکناری محمد مرسی و اداره دولت در طول یک سال گذشته از سوی دولت موقت به نظر میرسد صباحی در برنامه انتخاباتی امسال، بیشتر به دنبال حل و فصل مشکلات و دغدغههای ملی شهروندان مصری است.
هنوز روشن نیست که حمدین صباحی به چه دلیل برنامههای مهم سیاست خارجی خود را تا این حد تنزل داده است.
· سرتیپ “العنانی حموده” مدیر اداره امنیت استان «مطروح» در غرب مصر اعلام کرد این کشور از سه شنبه (93.2.29) سفر شهروندان خود به لیبی را ممنوع کرده است و از ورود شهروندان لیبیایی به خاک خود نیز جلوگیری می کند. این تدابیر تا زمانی که اوضاع در لیبی به حال عادی بازگردد ادامه خواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری رویترز از قاهره، سرتیپ حموده در بیانیه ای اعلام کرد رفت و آمد کامیون ها بین دو کشور طبق توافقی که در این خصوص صورت گرفته است ادامه خواهد یافت.
· "ابراهیم محلب" نخست وزیر مصر روز دوشنبه (93.2.29) در رأس هیئتی قاهره را به مقصد دبی در امارات متحده عربی ترک کرد.
به گزارش خبرگزاری آلمان از قاهره، محلب در زمان سفر دو روزه خود به امارات در سیزدهمین همایش رسانههای عربی که سهشنبه (93.2.30) در دبی آغاز خواهد شد شرکت خواهد کرد. وی در سخنرانی خود در این همایش درباره آینده روابط مصر و امارات و نقش رسانه ها در تقویت آرمان های عربی سخن خواهد گفت.
محلب همچنین با شماری از مقامات بلندپایه اماراتی و سرمایهگذاران و روسای رسانهها دیدار خواهد کرد.
وزیران سرمایهگذاری و برنامهریزی و اطلاعرسانی و مشاور رسانهای رئیسجمهور مصر، محلب را در سفر به امارات همراهی میکنند.
· نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر تقلب در این انتخابات را بعید دانست.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، "حمدین صباحی" تاکید کرد قدرت در مصر در دست مردم این کشور است و ملت مصر بود که "محمد مرسی" را برکنار کرد.
صباحی گفت: اگر بر خلاف وعده هایم عمل کنم، ملت مصر حق دارد من را پیش از پایان دوره ریاست جمهوری سرنگون کند.
وی با انتقاد مجدد از "عبدالفتاح السیسی" رقیب خود در انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: مناظره واقعی بین ما، مقایسه چهره های حامی ماست. در حالی که جوانان انقلابی مصر از من حمایت می کنند، حامیان رقیب من از حزب حسنی مبارک هستند.
حمدین صباحی گفت: نخستین هدف برنامه انتخاباتی من مبارزه با فقر و توسعه تولید داخلی است.
صباحی متعهد شد به زنان، جوانان و قبطی ها در دولت خود سمت بدهد.
· نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر با شاهزاده میلیاردر سعودی دیدار کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، "عبدالفتاح السیسی" در دیدار با شاهزاده "ولید بن طلال" در قاهره خواستار سرمایه گذاری خارجی به ویژه سرمایه گذاری عربی در مصر شد.
السیسی تاکید کرد در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری مصر برای بهبود فضای کسب و کار و سرمایه گذاری در این کشور تلاش خواهد کرد.
وی در این دیدار افزود: سرمایه گذاری خارجی زمینه ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان و افزایش نرخ رشد اقتصادی را فراهم می کند.
· نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر تاکید کرد نمی توان گفت نتیجه انتخابات از هم اکنون مشخص است.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، "حمدین صباحی" در مصاحبه با روزنامه السفیر لبنان بخت خود را برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری مصر زیاد دانست و افزود: کسانی که میگویند نتیجه انتخابات از هم اکنون به نفع عبدالفتاح السیسی مشخص است، اشتباه می کنند.
صباحی سخنان اخیر السیسی درباره قانون تظاهرات و بازداشت های سیاسی در مصر را نگران کننده و خطری برای دموکراسی در این کشور توصیف کرد و گفت: من تعجب می کنم که چرا السیسی برنامه انتخاباتی خود را به مردم مصر ارائه نمی کند.
وی خاطر نشان کرد: هر کسی که تصور می کند نتیجه انتخابات مصر از پیش تعیین شده است درکی از واقعیت اوضاع مصر ندارد و متنوع بودن نقشه انتخابات مصر را درک نمی کند.
· شبکه خبری العربیه بامداد سه شنبه (93.2.30) گزارش داد که افراد ناشناس خط لوله گاز در جنوب شهر العریش در شمال منطقه سینای مصر را منفجر کرده اند.
این خط لوله انتقال گاز که از شهر العریش مصر به خاک اردن وصل است پیشتر نیز در چندین مورد هدف حملات افراد ناشناس قرار گرفته بود.
هنوز از میزان خسارات و تلفات احتمالی انفجار خبری منتشر نشده است.
· نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر، غرب را مسئول آنچه «هرج و مرج سلاح» در لیبی خواند، دانست.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، “عبدالفتاح السیسی” در گفتگویی تلویزیونی تاکید کرد رواج غیر قانونی سلاح در دست گروههای شبه نظامی در لیبی به بمب ساعتی تبدیل شده است که امنیت ملی مصر را هم تهدید می کند.
السیسی از غرب خواست به مسئولیت خود در برقراری ثبات در لیبی عمل کند و افزود: غرب باید به جمع آوری اسلحه و افزایش توان نیروی های امنیتی لیبی کمک کند. غرب باید بفهمد که اگر به مبارزه با تروریسم کمک نکند، تروریسم دامن گیر خود غرب هم خواهد شد.
· سخنگوی وزارت امور خارجه مصر بار دیگر از اتباع این کشور خواست از سفر به لیبی خودداری کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، "بدر عبدالعاطی" اعلام کرد مصر سفر اتباع خود به لیبی را با توجه به شرایط امنیتی این کشور و برای حفظ سلامت اتباع خود ممنوع کرد.
عبدالعاطی افزود: وزارت امور خارجه مصر همچنین از شهروندان حاضر در لیبی می خواهد با حداکثر احتیاط رفت و آمد کنند و از حمایت از طرف های درگیر در این کشور خودداری و از مناطقی که شاهد درگیریهای مسلحانه است، دوری کنند.
· به گزارش پایگاه خبری «الیوم السابع»، دادگاه جنائی قاهره در آکادمی پلیس این شهر امروز محاکمه "حسنی مبارک" رئیس جمهور مخلوع مصر و «علاء و جمال مبارک» پسران وی در پرونده معروف به «قصرهای ریاست جمهوری» را پیگیری کرد.
در این پرونده مبارک و پسرانش متهم به اختلاس ۱۲۵ میلیون جنیه مصری از بودجه ریاست جمهوری برای کاخهای ریاست جمهوری شدهاند.
بر اساس این پرونده مبارک و پسرانش همچنین متهم به جعل سند و وارد کردن خسارت عمدی به داراییهای عمومی شدهاند.
این دادگاه به ریاست قاضی "اسامه شاهین" برگزار شد که در آن مبارک به تحمل سه سال زندان و هر کدام از پسرانش نیز به ۴ سال زندان و پرداخت 125.8 میلیون پوند جریمه نقدی محکوم شدند.
مبارک در پروندههای دیگری از جمله صادرات گاز به اسرائیل و قتل معترضان در جریان اعتراضات پیش از انقلاب ۲۵ ژوئن که منجر به سقوطش شده بود، محاکمه میشود.
· نایب رئیس پارلمان کویت به منظور پیوستن به هیئت ویژه پارلمان عربی برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری مصر جمعه شب (93.3.2) وارد قاهره شد.
منابع مسئول در فرودگاه قاهره اعلام کردند "مبارک الخرینج" با هدف پیوستن به هیئت پارلمان عربی به ریاست "احمد جروان" (رئیس پارلمان عربی) برای نظارت بر روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر و نیز دیدار با جمعی از مسئولان مصری ، اعضای کمیته عالی انتخابات ریاست جمهوری و برخی ناظران بین المللی و منطقه ای انتخابات مصر وارد قاهره شده است.
به گزارش خبرگزاری آلمان از قاهره ، انتخابات ریاست جمهوری مصر با حضور دو نامزد عبد الفتاح السیسی و حمدین صباحی روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته برگزاری می شود و تبلیغات نامزدها ساعت 24 نیمه شب دیشب به پایان رسید.
قرار است ناظران بین المللی ، منطقه ای ، عربی و اتحادیه آفریقا بر روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر نظارت داشته باشند .
· پس از آنکه روزنامههای اسرائیلی گزارشهایی متعدد منتشر کردند مبنی بر اینکه دولت موقت مصر از لحاظ امنیتی هماهنگی بالایی در صحرای سینا با رژیم صهیونیستی دارد، روزنامه اسرائیلی «معاریو» جمعه (93.3.2) گزارش کرد که نیروهای امنیتی مصر «شادی المنیعی» سرکرده گروهک «انصار بیتالمقدس» را به همراه سه تن دیگر از اعضای این گروهک پنجشنبه شب (93.3.1)در صحرای سینا کشتهاند.
این روزنامه اسرائیلی افزود که تلآویو این فرد (المنیعی) را دشمن سرسخت خود معرفی میکند؛ فردی که در یک عملیات هجومی نقش داشته و چند اسرائیلی را کشته است.
این روزنامه اسرئیلی نوشت که شرایط مرگ این فرد خیلی روشن نیست و برخی میگویند با گلوله نیروهای امنیتی مصری کشته شد و روایتی دیگر میگوید که در درگیری با اعضای یکی از عشایر سینا به قتل رسیده است.
معاریو تاکید کرد که «اسرائیل» گروهک المنیعی را دشمن سرسخت خود میداند و آن را متهم میکند به شلیک چندین موشک به ایلات و منفجر کردن خط لوله گاز میان «اسرائیل» و مصر.
از طرفی دیگر، روزنامه «الحیاة» چاپ لندن، گزارش کرد که "شادی المنیعی" یکی از سرکردههای شناخته شده گروه تروریستی «انصار بیت المقدس» در درگیری مسلحانه با قبائل مصری در شبه جزیره سینا کشته شد.
بنا بر گزارش الحیاة، یک منبع آگاه امنیتی مصری تأکید کرد که المنیعی یکی از مهره های اصلی سازمان «التوحید و الجهاد» بود که در سال 2006 مسئولیت حمله به تفریحگاهی در شرم الشیخ را بر عهده گرفته بود.
دولت موقت مصر و آمریکا گروه انصار بیت المقدس را در فهرست گروه های تروریستی خود قرار دادهاند.
· از صبح شنبه (93.3.3) مرحله سکوت انتخاباتی در مصر آغاز شد و تا فردا ادامه دارد و روز دوشنبه (93.3.5) و سهشنبه (93.3.6) مرحله نهایی یعنی اخذ رأی آغاز میشود.
به گزارش الاهرام مصر، "طارق شبل عضو" دبیرخانه کمیته عالی انتخابات ریاست جمهوری مصر، اعلام کرد که قانون انتخابات در ماده 18، تصریح میکند که «تبلیغات انتخاباتی از زمان اعلام رسمی اسامی نامزدان، آغاز میشود و دو روز قبل از آغاز روز رأیگیری به پایان میرسد».
شبل افزود که هر گونه فعالیت انتخاباتی برای نامزدان و حامیان آنان که قصدش اقناع مردم به رأی دادن به نامزد مد نظر باشد، ممنوع است.
بر اساس این گزارش، قانون انتخابات در ماده 55 همچنین اعلام کرده است که هر کس قوانین سکوت انتخاباتی مذکور در ماده 19 را نقض کند، از 20 هزار تا 200 هزار پوند مصری (جُنیه) جریمه خواهد شد.
· به گفته منابع رسانه ای افراد ناشناس روز جمعه (93.3.2) یک خط لوله انتقال گاز طبیعی در منطقه العریش مصر را منفجر کردند.
افراد ناشناس روز گذشته با کار گذاشتن مواد منفجره زیر خط لوله انتقال گاز طبیعی در روستای الطویل در جنوب شهر العریش مصر ، این خط لوله را منفجر کردند که بر اثر ان جریان انتقال گاز طبیعی به منطقه صنعتی واقع در مرکز سینا،قطع شد. نیروهای دفاع مدنی مصر تلاش می کنند آتش سوزی در این خط لوله را مهار کنند. پیش از این نیز افراد ناشناس چهار روز قبل با منفجر کردن خط لوله گاز العریش سبب قطع انتقال گاز به کارخانه سیمان ارتش مصر در مرکز سینا شدند .
به گزارش خبرگزاری فلسطینی معا از قاهره ، منابع نظامی مصری در سینا اعلام کرده اند انفجار این خط لوله اولین واکنش تلافی جویانه پس از کشته شدن صبح جمعه شادی المنیعی رهبر گروه « انصار بیت المقدس» است.
· به گزارش پایگاه خبری «الاهرام»، تنها چند ساعت پیش از آغاز سکوت انتخاباتی "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع پیشین مصر و نامزد انتخابات ریاست جمهوری و "حمدین صباحی" موسس جریان مردمی تحرکات تبلیغاتی خود را افزایش داده بودند.
السیسی با حضور در برنامه ای تلویزیونی از شهروندان مصری خواست حضوری بی سابقه در انتخابات داشته باشند.
وزیر دفاع پیشین مصر گفت: اگر اراده ای جدی برای تغییر و ساختن آینده ای برای خود و فرزندانمان داریم یکی از اولین گام های این هدف شرکت در انتخابات است تا به همه جهان ثابت کنیم که عزم ما برای ساخت وطنمان جزم است.
از سوی دیگر نیز کمپین انتخاباتی حمدین صباحی موسس جریان مردمی و دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر در نشستی که در میدان عابدین برگزار شده بود با تأکید بر لزوم حضور مردمی در انتخابات اعلام کرد که با برنامه انتخاباتی اش مصر را به کشور تازه ای بدل خواهد کرد که در آن با فساد و تروریسم مبارزه جدی خواهد شد.
دو روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری مصر، سکوت انتخاباتی در این کشور آغاز شده که با آمادگی کمیته ها و مجموعه های نظارتی داخلی مصری همراه شده است.
بر اساس این گزارش 26 هزار ناظر انتخاباتی در پایگاه های اصلی و فرعی اخذ رأی در 25 استان مستقر شده اند.
در همین راستا نیز بیش از 800 روستا وشهر در طرح نظارتی سازمان های بین المللی برای نظارت و پیگیری انتخابات ریاست جمهوری مصر قرار گرفته است.
اتحادیه آفریقا، اتحادیه عرب و اتحادیه اروپا از مهم ترین نهادهایی هستند که ناظران خود را بَرای نظارت و پیگیری انتخابات به مصر اعزام کرده اند.
· ارتش مصر برای اولین بار در تاریخ این کشور ، باهدف تامین امنیت انتخابات ریاست جمهوری، پلیس نظامی زن تشکیل داد.
"سامح سیف الیزل" مدیر مرکز مطالعات استراتژیک الجمهوریه در مصر به نقل از منابع نظامی در این کشور گفت:« ارتش برای مقابله با گروههای تکفیری که غالبا از زنان برای انجام عملیات تروریستی بهره می گیرند یگان ویژه ای از پلیس نظامی زن تشکیل داد.»
سیف الیزل که در گفتگو با شبکه تلویزیونی (صدی البلد) در مصر سخن می گفت، افزود:« ماموریت پلیس نظامی زن در انتخابات بازرسی بدنی زنان است زیرا این کار را نمی توان بر عهده مردان گذاشت.»
وی بدون اینکه زمان تشکیل یا نحوه تشکیل پلیس نظامی زن را توضیح دهد گفت:« این زنان در روزهای برگزاری انتخابات در حوزه های رای گیری مستقر خواهند شد و گشتی های پلیس نظامی زن نیز در روزهای انتخابات فعال خواهند شد.»
به گزارش خبرگزاری آناتولی، "فیفیان فؤاد" عضو شورای ملی زنان مصر (شورایی دولتی در مصر) در این باره گفت:« اگر تشکیل پلیس نظامی زن با هدف بازرسی بدنی و تامین امنیت زنان در انتخابات ریاست جمهوری باشد باید این اقدام را تحسین کرد اما اگر هدف از چنین تشکیلاتی مبارزه با تروریسم باشد باید مشخص شود که یگانی که تشکیل شد نیروهایش کجا و چه دوره هایی را آموزش دیده اند؟»
"لیلی سویف" از فعالان حقوق بشر در مصر نیز در این باره گفت:« فعال شدن پلیس نظامی زن نشان می دهد پلیس زن که وابسته به وزارت کشور است به تنهایی قادر به تامین امنیت زنان در انتخابات نبوده است.»
وی افزود:« اینکه بگوییم پلیس نظامی زن برای مبارزه با تروریسمی که در قالب زنان در مصر ظاهر می شوند تشکیل شده است سخن بیهوده ای است زیرا تاکنون حتی یک مورد فعالیت تروریستی در کشور دیده نشده است که مجری و عامل آن زن باشد.»
· نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر تاکید کرد جماعت اخوان المسلمین باید تاوان اشتباه خود را بپردازد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، "حمدین صباحی" در آخرین مصاحبه تلویزیونی خود پیش از پایان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری مصر افزود: اخوان المسلمین در دوره ریاست جمهوری من جایی نخواهند داشت، زیرا این جماعت اشتباه کرد و باید تاوان این اشتباه را بپردازد.
وی خاطر نشان کرد: نامزدی من در انتخابات به مردم مصر فرصت انتخاب می دهد و آنها را از مجبور بودن برای رای دادن به یک نامزد نجات می دهد. ملت مصر باید خودش تصمیم بگیرد که چه کسی را انتخاب کند.
· تلویزیون الحره گزارش داد 48 ساعت مانده به آغاز انتخابات ریاست جمهوری مصر درگیریهایی میان تظاهرکنندگان در قاهره با نیروهای لباس شخصی رخ داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الحره، عصر شنبه در قاهره درگیریهایی میان تظاهرکنندگانی که خواستار آزادی فعالان بودند و میان افرادی که به گفته خبرگزاری فرانسه لباس شخصی به تن داشتند رخ داد. از ژانویه گذشته تاکنون، این نخستین درگیری از این دست است که در مرکز قاهره پایتخت مصر رخ می دهد. این درگیریها 48 ساعت پیش از آغاز انتخابات ریاست جمهوری مصر که قرار است در روزهای دوشنبه و سه شنبه برگزار شود، رخ داده است.
· هزاران نفر از سربازان و افسران ارتش و پلیس مصر به منظور تامین امنیت انتخابات ریاست جمهوری این کشور در روزهای دوشنبه و سه شنبه (5 و 6 خرداد)، در سراسر این کشور مستقر شده اند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاخباریه سعودی، مصر اکنون در دوره توقف تبلیغات پیش از آغاز رسمی انتخابات به سر میبرد. دستگاه های مختلف دولتی به ویژه ارتش و پلیس مصر تلاش می کنند امنیت رای دهندگان را در زمان برگزاری انتخابات در این کشور تامین کنند و آن را بدون هیچ مشکلی به پایان برسانند.
نیروهای ارتش و پلیس مصر در محل های برگزاری انتخابات مستقر شده اند تا از این محل ها بازرسی و شرایط را برای برگزاری انتخابات در روزهای دوشنبه و سه شنبه آماده کنند. در زمان برگزاری انتخابات، نیروهای امنیتی در خارج از حوزه های اخذ رای مستقر خواهند بود و فقط در صورتی وارد حوزه ها خواهند شد که مسئولان حوزه یا مسئولان کمیسیون انتخابات مصر درخواست کنند.
"عماد الدین حسین" سردبیر روزنامه الشروق مصر گفت: « بیش از 200 هزار سرباز و پلیس و بیش از 181 هزار افسر ارتش و پلیس مامور تامین امنیت انتخابات هستند. تلاش های بی سابقه ای در این زمینه صورت گرفته است و نیروهای مسلح از زمین و هوا و دریا از امنیت کشور دفاع می کنند. همچنین دوربین هایی برای تامین بهتر امنیت در مناطق حساس نصب شده است».
کمیسیون عالی انتخابات مصر به اکثر خواسته های قضات به ویژه آنچه به استقرار قضات و اعضای دادستانی در محل ماموریتشان مربوط می شود عمل کرده است تا از تکرار مشکلاتی که در انتخابات قبلی بروز کرد جلوگیری کند. نیروی هوایی ارتش مصر نیز ماموریت دارد بیش از 1100 قاضی ناظر انتخابات را به مناطق دورافتاده و روستایی منتقل کند. باشگاه قضات مصر اتاق عملیاتی به منظور پیگیری روند انتخابات در مصر ایجاد کرده است.
· "حمد بن محمد الجروان" رئیس پارلمان عربی که به منظور نظارت بر روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر در صدر هیئت بلند پایه به قاهره سفرکرده است ، شنبه شب (93.3.3) با "ابراهیم محلب" نخست وزیر این کشور دیدار کرد .
دفتر نخست وزیری مصر در بیانیه ای اعلام کرد محلب در دیدار با محمد الجروان گفت :« مصر با قدرت در مسیر اجرای کامل نقشه راه سیاسی کشور پیش می رود ».
محلب افزود پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ، مرحله جدید و مهمی از تاریخ آغاز خواهد شد و تحقق این مرحله نیازمند سازندگی ، توسعه و آبادانی و تلاش مجدانه همه آحاد جامعه است تا خواسته ها و رویاهای مردم مصر در زمینه توسعه و شکوفایی کشور محقق شود.
وی در این دیدار بر تقویت روابط و همکاری میان اعراب و پشتیبانی از پیمان برادری بین کشورهای عربی تاکید کرد تا جهان عرب به جایگاه واقعی خود برسد و بتواند از همه ظرفیت های اقتصادی و انسانی خود استفاده بهینه کند.
نخست وزیر مصر در این دیدار از سفر هیئت پارلمان عربی به قاهره به منظور نظارت و پیگیری انتخابات ریاست جمهوری مصر که قرار است روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته برگزار شود، سپاسگزاری کرد .
به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان از قاهره ، احمد محمد الجروان نیز در دیدار با ابراهیم محلب گفت :« از اینکه مصراین فرصت را فراهم کرد تا هیئتی از پارلمان عربی بر روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور نظارت داشته باشته باشد ، سپاسگزاریم ».
الجروان در این دیدار موافقت و حمایت کامل پارلمان عربی را از مصر و مردم این کشور در این مرحله بسیار حساس و تاریخی اعلام کرد .
محمد الجروان افزود ثبات و امنیت مصر در واقع ثبات و آرامش همه کشورهای عربی است و ما از هیچ تلاشی برای تقویت امنیت و برقراری ثبات در این کشور دریغ نخواهیم کرد .
الجروان همچنین بر حمایت کامل پارلمان عربی از نقشه راه سیاسی مصر و تکمیل روند اجرای دموکراسی در این کشور تاکید کرد .
گفتنی است هیئتی از پارلمان عربی پیش از این بر روند اجرای همه پرسی قانون اساسی جدید مصر که در ژانویه گذشته برگزار شد ، نظارت داشت .
· هیئتی از طرف کمیسیون انتخابات هند به ریاست "مونا شرما" یکی از مقامات ارشد این کمیسیون به منظور مشارکت در نظارت بر انتخابات ریاستجمهوری مصر وارد قاهره شد.
به گزارش خبرگزاری آلمان از قاهره، شماری از اعضای کمیسیون عالی انتخابات ریاست جمهوری مصر از هیئت هندی استقبال کردند. این هیئت از هفت کارشناس کمیسیون انتخابات هند تشکیل شده است. قرار است اعضای این هیئت در ساعات آینده با مقامات کمیسیون عالی انتخابات ریاست جمهوری مصر دیدار و تجربه هند را در زمینه برگزاری انتخابات در اختیار آنان قرار دهند. اعضای هیئت هندی همچنین به بررسی مقدمات انتخابات مصر خواهد پرداخت و از تسهیلاتی که کمیسیون انتخابات مصر در اختیار ناظران انتخابات قرار میدهد آگاه خواهد شد. این ناظران همچنین با شماری از ناظران بینالمللی به منظور هماهنگی درباره پیگیری انتخابات در مصر دیدار خوهند کرد.
· "عدلی منصور"رئیسجمهور موقت مصر مردم کشورش را به شرکت در انتخابات ریاست جمهوری فراخواند.
به گزارش شبکه تلویزیونی النیل مصر ، "عدلی منصور" یک روز مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سخنانی گفت: دمکراسی فرایند پویا و پیشرفته است و نمی توان آن را در سرنگون کردن رژیم های ظالم و مستبد خلاصه کرد. آراء مردم امانت و مسئولیت است. کسانیکه از رای دادن خودداری می کنند، در معرض حکومت کسی خواهند بود که منافع آنها را در نظر نخواهد گرفت.
· اخوان المسلمین خواستار تحریم انتخابات مصر شد.
در حالیکه مردم مصر آماده شرکت در انتخابات ریاست جمهوری کشورشان می شوند، بزرگترین گروه مخالف در این کشور یعنی اخوان المسلمین مردم و طرفداران خود را به تحریم انتخابات دعوت کرد. این انتخابات تقریبا یک سال پس از آن برگزار می شود که ارتش دولت "محمد مرسی" رئیس جمهور منتخب مردم را سرنگون کرد. مردم مصر باید میان "عبدالفتاح السیسی" فرمانده سابق ارتش و "حمدین صباحی" رقیب چپگرای او یکی را انتخاب کنند. اخوان المسلمین تاکید کرد برگزاری این انتخابات هیچ مشروعیتی به دولت تحت حمایت نظامیان نمی دهد. این جنبش همچنین سرکوب شدید طرفداران خود را محکوم کرد.
· به گزارش پایگاه خبری «اونا»، یک منبع آگاه قضائی در دادستانی کل مصر اعلام کرد که بر اساس گزارشهای بیمارستان نظامی المعادی درباره شرایط جسمی "حسنی مبارک" رئیس جمهور مخلوع مصر، مانعی برای انتقال وی به بیمارستان زندان طره برای گذراندن دوران محکومیتش وجود ندارد.
دادگاه جنائی قاهره مبارک را در پرونده اختلاس اموال قصرهای ریاست جمهوری به تحمل ۳ سال حبس محکوم کرده است.
مبارک بعد از آزادی در بیمارستان نظامی المعادی به سر میبرد، این گزارش پزشکی تأکید میکند که وضعیت جسمی مبارک خوب است و مشکلی ندارد.
· شبکه تلویزیونی سی ان ان در خبری فوری گزارش داد طبق پیش بینی کارشناسان، "عبدالفتاح السیسی" به سادگی در انتخابات ریاست جمهوری مصر پیروز خواهد شد.
"رضا سیاح"، خبرنگار شبکه نیز از قاهره گزارش داد اگر رئیسجمهور جدید مصر برای بهبود اقتصاد این کشور اقدام نکند، جای تعجب نیست که مصر دوباره شاهد آشوب های سیاسی باشد.
· شبکه تلویزیونی المیادین در خبر فوری گزارش داد: "حمدین صباحی" نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر ابراز امیدواری کرد در انتخابات امروز سی میلیون رای به دست بیاورد.
به گزارش المیادین ، صباحی پس از انداختن رای خود به صندوق تاکید کرد عملی شدن آرزوهای انقلاب مصر نزدیک شده است.
پنجاه و سه میلیون نفر واجد شرایط رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری مصر هستند.
· "عدلی منصور" رئیس جمهور موقت مصر گفت همه نهادهای دولتی در مصر نگاهی برابر به دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور دارند.
به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، عدلی منصور گفت: «نهادهای رسمی کشور و در مرکز آنها نهاد ریاست جمهوری مصر، نگاهی یکسان به نامزدهای ریاست جمهوری دارند و هیچ شهروندی به سمت انتخاب فرد خاصی سوق داده نمی شود. ما همگی برای تضمین مشارکت گسترده مردم در انتخابات تلاش می کنیم».
· به گزارش شبکه خبری «اسکای نیوز»، "حمدین صباحی" موسس جریان مردمی مصر و نامزد انتخابات ریاست جمهوری بعد از انداختن رأیش در صندوق در جمع خبرنگاران اعلام کرد که در صورتی که در انتخابات شکست بخورد ائتلاف ملی گسترده معارضان را تشکیل خواهد داد و فعالیت برای دست یابی به دموکراسی در کشور ادامه خواهد داد.
صباحی همچنین گفت: در صورت پیروزی نیز درها را به روی همه ملی گراهای شایسته باز خواهم گذاشت از جمله "عبدالفتاح السیسی".
وی تأکید کرد که در هر دو صورت شکستی در کار نیست زیرا یک تجربه دموکراتیک واقعی بنیان نهاده شده است.
در همین راستا روزنامه عربستانی عکاظ اخیرا اعلام کرده بود که احتمالا السیسی در صورت پیروزی، صباحی را به عنوان نخست وزیر مأمور تشکیل کابینه خواهد کرد.
· به گزارش پایگاه خبری «ارم نیوز»، جریان موسوم به «باطل» (غیر قابل قبول ) که از مخالفان برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری مصر است اعلام کرد که 14 میلیون امضا برای لغو انتخابات ریاست جمهوری مصر جمع آوری کرده است.
این جریان میخواهد با جمع آوری 30 میلیون امضا به آنچه «کودتای نظامیان» در مصر نامیده پایان دهد، این جریان اعلام کرد که قصد دارد 14 میلیون امضای جمع آوری شده را به سازمانها و نهادهای بین المللی ارائه دهد.
این جریان همچنین با انتقاد از انتخابات ریاست جمهوری مصر اعلام کرد ابن انتخابات از قبل به نفع "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع پیشین مصر و یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسیده و در آن تقلب صورت گرفته است.
این جریان همچنین از هواداران خود خواسته که در دو روز انتخابات با پوشیدن لباس سیاه به خیابانها بیایند و به برگزاری انتخابات با سر دادن شعار (تابوتهای شهدای ما از صندوقهای رأی شما بیشتر است) اعتراض کنند.
· مرکز «شورای روابط خارجی آمریکا» که از مراکز تصمیمساز و نزدیک به وزارت خارجه آمریکاست، در گزارشی که به وسیله چهار کارشناس متخصص در امور خاورمیانه تهیه شده، به انتخابات مصر پرداخت و پیشبینی کرد "عبدالفتاح السیسی" با آرای بالا پیروز این انتخابات شود.
بر اساس این گزارش السیسی قرار است در صورت پیروزی در انتخابات، دولتی را به دست بگیرد که با مشکلات اقتصادی و امنیتی روبروست و قرار است انتقال دموکراسی در مصر با انتخاب بیش از 600 عضو در پارلمان صورت بگیرد.
این چهار کارشناس انتخابات کنونی مصر را نماد دموکراسی ندانستند و بر عکس، به این دلیل که پس از عزل رئیس جمهور سابق مصر برگزار میشود، آن را نمادی از اقدامات غیردموکراتیک دانستند و اعلام کردند که این انتخابات و انتخاب عبدالفتاح السیسی، بذر انقلاب آینده در مصر خواهد بود.
به گزارش روزنامه الشروق مصر، "استیو کوک" کارشناس شورای روابط خارجی آمریکا، در این گزارش، پیشبینی کرد این انتقال دموکراسی در مصر با موفقیت انجام نشود.
او افزود انتخاب السیسی، در عرصه سیاسی مصر [پس از سقوط نظام "حسنی مبارک"] نقطه تحول وعطف نیست بلکه ادامه مسیر تغییرات سیاسی است که از زمان عزل مرسی آغاز شده است؛ مسئلهای که کوک آن را شکست دموکراسی و هدف انقلاب 25 ژانویه 2011 (سقوط مبارک) نامید.
کوک به این موضوع اشاره می کند که علیرغم اینکه تمام بازیگران صحنه سیاسی در مصر این انقلاب را تایید کردند اما غالب آنها، پس از آن، در مسیر غیر دموکراتیک قدم گذاشتند.
وی افزود در حالیکه نزدیک به چهار سال از سقوط "حسنی مبارک" میگذرد اما مصر به این زودی به کشوری دموکراتیک تبدیل نمیشود و مشکلاتی که با آن روبروست باعث میشود این مسئله را به عقب بیندازد.
این کارشناس شورای همکاری روابط خارجه آمریکا معتقد است احتمال قوی آن است که تلاشهای السیسی برای تسلط سیاسی بر مصر با موفقیت روبرو نشود و آشوب و هرج و مرج مصر ادامه پیدا کند اما اگر این تلاش السیسی با موفقیت روبرو شود این یعنی اینکه وی با انتخابات، سیاست مصر را به دست خواهد گرفت. کوک هر دو احتمال را برای مصر خوب ارزیابی میکند.
اما "اساندر العمرانی" مدیر برنامههای خاورمیانه و شمال آفریقا در بحرانهای بینالمللی در اظهارات خود به مسائل اقتصادی مصر و تبلیغات السیسی در این مورد پرداخت. وی گفت السیسی به دنبال احیای دولتی است که در طول سه سال گذشته در تمام زمینهها از جمله اقتصاد پس رفته است. وی سپس به کمک 20 میلیارد دلاری برخی کشورهای خلیج فارس به السیسی اشاره و اظهار امیدواری کرد وی بتواند با این کمک اقتصاد مصر را سامان ببخشد.
از سوی دیگر "چارلز دیون" مدیر برنامههای خاورمیانه وشمال آفریقا اندیشکده «فریدم هاوس» گفت انتخابات مصر به تحولی در دموکراسی نمیانجامد بلکه بالعکس این انتخابات دفن دموکراسی و بذر انقلاب آینده در مصر است.
وی پیشبینی کرد که السیسی با توجه به حمایت ارتش و نیز پشتیبانیهای بینالمللی دراین انتخابات پیروز شود.
دیون افزود، که با وجود اینکه دولت کنونی مصر منافع واشنگتن یعنی توافقنامه صلح با اسرائیل و مبارزه با تروریسم و تامین امنیت کانال سوئز را حفظ میکند، اما آمریکا با این حال هم باید از قانون اساسی جدید مصر که ارتش را بالاتر از پاسخگویی مدنی قرار داده است، انتقاد کند.
آخرین کارشناسی که در این گزارش شرکت کرده "میشل حنا" کارشناس سازمان «بنیاد القرن» است. وی مینویسد اوضاع امنیتی پس از عزل مرسی به هم ریخته است و حکومت موقت مصر با خشونت، مخالفان خود را سرکوب می کند و این اقدامات باعث شکلگیری جوی مملو از خشونت به ویژه علیه اسلامگرایان در مصر شده است.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
آفران: تحولات مصر (87) |
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |