وقایع مهم نیجریه از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· پلیس نیجریه از بازداشت چند عضو گروه تروریستی بوکوحرام خبر داد که برای اجرای عملیات انتحاری درصدد ورود به فرودگاه بین المللی "مورتالا محمد" در شهر لاگوس پایتخت اقتصادی نیجریه بودند. به گزارش روز سه شنبه (28/5/93) خبرگزاری مصری الشرق الاوسط، یک مقام امنیتی نیجریه که خواست نامش فاش نشود، با اعلام این خبر گفت: «یکی از بازداشت شدگان در بازجویی های اولیه اعتراف کرد که وی و چند تروریست دیگر ماموریت داشتند در فرودگاه یاد شده عملیات انتحاری انجام دهند، اما نیروهای امنیتی پیش از به نتیجه رسیدن ماموریت آنها، مواد منفجره را کشف و خنثی کردند.» براساس این گزارش، شهر لاگوس که با 20 میلیون جمعیت در شمال شرق نیجریه قرار دارد، تاکنون از فعالیت های تروریستی گروه بوکوحرام دور مانده بود.
· ارتش نيجريه براي مبارزه با دزدي هاي دريايي در سواحل اين کشور که در ماه هاي اخير رشد نگران کننده اي داشته است، نيروهاي خود را تقويت مي کند. "اولالکان اموتوشو" سخنگوي نيروي هوايي نيجريه اعلام کرد، مسئولان نيروي دريايي براي تقويت مبارزه با دزدي هاي دريايي هواپيماي شناسايي جديدي موسوم به ATR42-500 که به دوربين ها، گيرنده ها و رادارهاي قويي مجهز است، تهيه کرده اند. اين مسئول نظامي نيجريه که در منطقه نفت خيز دلتاي نيجر واقع در جنوب شرقي کشورش سخن مي گفت، افزود زماني که سامانه نظارت دريايي ارتش به طور کامل عملياتي شود، هيچ قايقي نمي تواند از نظارت نيروهاي دريايي نيجريه فرار کند. از ابتداي سال 2014م (92ه.ش) تا کنون 31 مورد دزدي دريايي در سواحل نيجريه گزارش شده است که اين براي نيجريه بدترين آمار از سال 2008م (87ه.ش) محسوب مي شود. دزدان دريايي در اين منطقه محموله هاي نفت يا کالا را به سرقت مي برند يا اين که براي باجگيري ملوانان را گروگان مي گيرند. بنا به اعلام اداره دريانوردي بين المللي، دزدي هاي دريايي در اين اواخر در سواحل غرب آفريقا به طور محسوسي افزايش يافته است به طوري که سال گذشته يک پنجم کل سرقت هاي دريايي جهان در اين منطقه اتفاق افتاد.
· یک مقام نیجریه روز پنجشنبه (30/5/93) گفت که گروه تروریستی بوکو حرام کنترل شهر بونی یادی در ایالت شمالی یوبه را در اختیار گرفت. به گزارش خبرگزاری فرانسه از شهر کانو در نیجریه ،سخنگوی "ابراهیم گیدام" فرماندار ایالت یوبه گفت: «همین حال که من با شما صحبت می کنم ارتش به هیچ وجه در بونی یادی حصور ندارد و افراد محلی می گویند که بوکو حرام در کمال آزادی و امنیت در این شهر در رفت و آمد هستند.» چندین نفر از اهالی این شهر که طی روزهای اخیر فرار کرده اند، گفتند: «شبه نظامیان بوکو حرام از زمان کنترل این شهر به اعدام های خودسرانه دست زده و به غارت و چپاول اموال مردم پرداختند.»
· بارش باران هاي سيل آسا در استان کادونا در شمال نيجريه و جاري شدن سيل ،به ويراني بيش از يکصد خانه در اين منطقه منجر شد. جاري شدن سيلاب در منطقه شيکوم در استان کادونا طي مدت 48 ساعت، بيش از 100 خانه را ويران کرده است. ساکنان محلي با اشاره به اين که جاري شدن سيلاب سبب آوارگي صدها نفر از ساکنان منطقه شيکوم و مرگ يک کودک شده است، از دولت نيجريه درخواست کمک کردند. ازسوي ديگر رسانه هاي خبري نيجريه اعلام کردند، جاري شدن سيلاب در اثر بارش باران هاي موسمي طي هفته هاي گذشته در نيجر نيز دستکم 12 کشته و 36 هزار آواره برجاي گذاشته است. دفتر هماهنگکننده امور بشردوستانه سازمان ملل نيز به نقل از آمار دولتي نيجر اعلام کرد، 36 هزار و 441 نفر به علت جاري شدن سيل در نيجر خانههاي خود را از دست دادهاند.
· به گزارش خبرگزاری فرانسه، رهبر بوکوحرام در یکی از شهرهای نیجریه (شمال شرقي)خلافت اسلامی اعلام کرد. پیش از این کارشناسان پیش بینی کرده بودند که با پیشرویهای گروه بوکوحرام و توان آن ها در شکست دادن ارتش در مناطق مختلف نیجریه، هدف آن ها در ایجاد خلافت اسلامی در شمال این کشور است. براساس این گزارش، بهگفته مقامهای امنیتی و کارشناسان نیجریایی، از ماه آوریل (اردیبهشت ماه) بوکوحرام بر تعداد زیادی از روستاها مسلط شده و توانسته است مناطق مهمی از شمالشرقی نیجریه را تحت کنترل خورد درآورد. پیشرویهای این گروه موجب شده است تا ارتش نیجریه عقبنشینی گستردهای داشته باشد. سرکرده گروه تروریستی بوکوحرام اخیرا در اظهاراتی حمایت خود را از "ابوبکر البغدادی" سرکرده گروه بعثی-تکفیری داعش ابراز داشته بود.
واقعه مهم نیجر از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· وزیر کشاورزی نیجر به اتهام قاچاق کودکان بازداشت شد. "عبده لابو"، روز شنبه (1/6/93) در پی تفهیم اتهام در یکی از دادگاه های نیجر، به اتهام شرکت در قاچاق کودکان از کشور نیجریه بازداشت شد. یکی از همسران "هاما آمادو"، رقیب اصلی "ممدو ایسوفو"، رئیس جمهوری نیجر نیز در میان 17 فرد بازداشت شده در ارتباط با این پرونده مشاهده می شود. از اواخر ماه ژوئن (مردادماه) تا کنون، 17 نفر از جمله 12 زن در نیجر در ارتباط با پرونده بزرگ قاچاق کودکان به این کشور از نیجریه بازداشت شده اند. لابو که در سال های 2011م (90ه.ش) تا 2013م (92ه.ش) وزیر کشور نیجر بود، در حال حاضر معاون رهبر حزب مخالف حزب کنوانسیون دموکراتیک و سوسیال به رهبری "ماهامانه اوسمانه"، اولین رئیس جمهوری نیجر در سال های 1993م (72ه.ش) تا 1996م (75ه.ش) است. لابو به رغم عضویت در حزب مخالف نیجر، به عنوان وزیر کشور و سپس وزیر کشاورزی، در دولت این کشور مشغول به کار شد. وزیر کشاورزی نیجر و نزدیکان و معاونان وی با رد اتهامات وارد شده از سوی دولت، انگیزه دستگیری لابو را سیاسی خوانده اند.
واقعه مهم سنگال از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· دیوان ویژه سنگال صلاحیت دادگاهی را که مسئولیت رسیدگی به اتهامات پسر رئیس جمهوری سابق را عهده دار است، تایید کرد. دیوان ویژه ای که صلاحیت "دیوان مبارزه با فساد مالی" را برای محاکمه "کریم واد" پسر "عبدالله واد" رئیس جمهوری سابق سنگال تایید کرد. "آنری گره گوار دیوپ" رئیس دیوان مبارزه با فساد مالی روز دوشنبه (27/5/93) در خصوص رای دیوان ویژه گفت، "دیوان مبارزه با فساد مالی" از صلاحیت لازم برای محاکمه کریم واد و همدستانش برخوردار است. وکلای کریم واد صلاحیت دیوان مبارزه با فساد مالی را برای محاکمه موکلشان مردود دانستند. رسیدگی به اتهامات کریم واد به همین دلیل به حالت تعلیق درآمد. کریم واد که در دولت پدرش مسئولیت های دولتی بر عهده داشت، از آوریل سال 2013م (92ه.ش) در بازداشت به سر می برد. وی به اختلاص 178 میلیون یورو متهم شده است. مخالفان محاکمه پسر رئیس جمهوری سابق را سیاسی دانسته و از آن به عنوان تسویه حساب سیاسی یاد می کنند.
واقعه مهم بورکینافاسو از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· احزاب مخالف دولت در بورکینافاسو علیه اصلاح بند مربوط به انتخابات در قانون اساسی تظاهرات کردند. احزاب مخالف دولت در بورکنیا فاسو علیه تصمیم حزب حاکم مبنی بر اصلاح بند 37 قانون اساسی که دوران تصدی ریاست جمهوری را به دو دوره محدود کرده است، تظاهرات کردند. معترضان در خیابان های اوآگادوگو ضمن اعتراض به عملکرد "بلز کومپائوره" رئیس جمهوری کنونی در 27 سال گذشته، تحول و تغییر در کشور را ضروری اعلام کردند. "زفیرن دیابره" رئیس گروه مخالفان در سخنانی از حضور گسترده مردم در این تظاهرات و برگزاری آرام این حرکت اعتراض آمیز ابراز خرسندی کرد و مخالفت خود را با برگزاری همه پرسی در خصوص اصلاح قانون اساسی اعلام نمود. کمپائوره از سال 1987م (66ه.ش) به عنوان رئیس جمهوری در راس حکومت بورکینا فاسو قرار دارد. حزب حاکم تلاش می کند با اصلاح قانون اساسی زمینه را برای شرکت وی در انتخابات ریاست جمهوری آینده که قرار است در نوامبر سال 2015م (94ه.ش) برگزارشود، فراهم نماید.
واقعه مهم سیرالئون از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· پارلمان سيرالئون قانون مجازات حبس براي کساني را تصويب کرد که اقدام به پنهان کردن مبتلايان به بيماري کشنده ابولا در اين کشور مي کنند. روزنامه الکترونيکي "اووکو " در شماره روز شنبه (1/6/93) خود نوشت، پنهان کردن مبتلايان به بيماري ابولا در سيرالئون دستکم دو سال حبس براي عامل آن درپي خواهد داشت با اين حال اجرايي شدن اين قانون به موافقت رييس جمهوري اين کشور بستگي دارد. براساس گزارش سازمان جهاني بهداشت ،خودداري برخي مبتلايان به بيماري ابولا ،از مراجعت به بيمارستان و مرگ آنان در خانه هايشان ،يکي از مهم ترين عوامل شيوع گسترده اين بيماري در غرب آفريقاست. باتوجه به افزايش تلفات بيماري کشنده ابولا، ساحل عاج مرزهاي زميني خود را با گينه کوناکري و ليبريا بست. سنگال نيز اخيرا مرزهاي خود را با گينه کوناکري مسدود کرد.
واقعه مهم ساحل عاج از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· اصلی ترین حزب مخالف دولت در ساحل عاج همچنان بر آزادی رئیس جمهوری سابق و سایر مخالفان دولت پافشاری می کند. حزب "جبهه مردمی ساحل عاج" روز چهارشنبه (29/5/93) با صدور بیانیه از "الحسن واتارا" رئیس جمهوری این کشور خواست، به نفع آشتی ملی در کشور به آزاد کردن زندانیان سیاسی مبادرت کند. جبهه مردمی ساحل عاج با اشاره به دستور اخیر واتارا در خصوص آزادی سه هزار تن از زندانیان سیاسی که جرم شان سبک ارزیابی شده بود، خواستار اتخاذ تمهیداتی شجاعانه برای آزادی سایر زندانیان سیاسی شد. اصلی ترین حزب مخالف دولت، شمار کسانی که در ارتباط با تنش های انتخاباتی سال 2010م (89ه.ش) دستگیر و زندانی شده اند، حدود 500 نفر اعلام کرد. جبهه مردمی ساحل عاج از ماه ها پیش خواستار "لوران باگبو" رئیس جمهوری پیشین و بنیانگذار این حزب شده است. وی به درخواست دولت ساحل عاج به اتهام جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت برای محاکمه در دادگاه جنایی بین المللی به لاهه هلند منتقل شده است.
واقعه مهم اتیوپی از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد، اتیوپی که تا پایان ژوئیه (تیرماه) گذشته میزبان حدود 729 هزار پناهجو بود؛ بزرگ ترین کشور آفریقایی پناه جو پذیر به شمار می رود. پس از آن، کنیا با 575 هزار پناهجو و متقاضی پناه جویی در رده بعدی قرار دارد. به گزارش خبرگزاری الشرق الاوسط، کمیساریا عالی پناهندگان سازمان ملل روز سه شنبه (28/5/93) در بیانیه ای در ژنو اعلام کرد که درگیری های داخلی سودان جنوبی که از نیمه دسامبر (آذر ماه) به طور جدی آغاز شد و بیش از 188 هزار آواره را راهی اتیوپی کرد، عامل اصلی افزایش شمار پناهجویان به این کشور محسوب می شود. این کمیساریا افزود: «شمار کل پناهجویان سودان جنوبی به اتیوپی بالغ بر 247 هزار نفر است که بزرگترین گروه پناهجو در این کشور را تشکیل می دهند و در رده های بعدی، سومالیایی ها و اریتره ای ها به ترتیب با 245 هزار و 99 هزار پناهجو قرار دارند.»
وقایع مهم آفریقای مرکزی از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· معاون وزير امورخارجه مصر از همکاري مصر با نيروهاي حافظ صلح بين المللي به ويژه در آفريقا خبر داد. "هشام بدر"، معاون وزير امور خارجه مصر در امور امنيت بين الملل در گفت وگويي مطبوعاتي اعلام کرد، درچارچوب تقويت همکاري هاي مصر با نيروهاي صلح بان بين المللي به ويژه در آفريقا و باتوجه به درخواست سازمان ملل، مصر اکنون با هماهنگي با وزارت دفاع يک گروهان از نيروهاي نظامي را به جمهوري آفريقاي مرکزي اعزام مي کند. براساس اين گزارش نيروهاي مصري در قالب نيروهاي بين المللي در آفريقاي مرکزي مستقر خواهند شد. بدر همچنين تاکيد کرد، براساس تعهدات قبلي مصر به سازمان ملل، اقدامات نهايي براي استقرار گروهاني از پليس نظامي مصر در کشور مالي با هدف برقراري ثبات در اين کشور ،درحال انجام است. معاون وزير امورخارجه مصر در امور امنيت بين الملل همچنين از تلاش اين کشور براي افزايش تعداد نيروهاي پليس مصر در قالب نيروهاي مشترک حافظ صلح سازمان ملل و اتحاديه آفريقا در منطقه دارفور در شرق سودان خبر داد و اعلام کرد ،همکاري مصر با نيروهاي بين المللي در جمهوري آفريقاي مرکزي، مالي و دارفور بيانگر نقش موثر آن کشور در برقراري صلح و امنيت بين المللي است. يادآور مي شود مصر نخستين بار درسال 1960 (49ه.ش) با اعزام نيرو به کنگو ،با نيروهاي صلح بان سازمان ملل همکاري داشته است .
· خبرگزاری فرانسه از کشته شدن دستکم 25 نفر در حادثه فروریختن یک معدن طلا در آفریقای مرکزی خبر داد. بر اساس این گزارش، یک منبع آگاه در ژاندارمری منطقه بامباری در مرکز آفریقای مرکزی اعلام کرد که فروریختن این معدن در بامباری حداقل 25 کشته برجای گذاشت. براین اساس، در حادثه یادشده که روز پنجشنبه (30/5/93) در منطقه انداسیمای بامباری که تحت کنترل عناصر ائتلاف سابق شورشیان این کشور موسوم به سلکا قرار دارد از تعداد مجروحان فرو ریختن این معدن اطلاعی در دست نیست. بر اساس این گزارش، این مقام ژاندمری منطقه بامباری که خواست نامش ذکر نشود، تعداد اصلی معدنچیان مدفون شده در زیر خاک را 27 نفر اعلام کرد و افزود: «اگرچه شاید تعداد دیگری از معدنچیان نیز همراه آن ها بوده باشند، اما آمار رسمی آن ها 27 نفر است که تاکنون جسد 25 نفر از آن ها از زیر آوار بیرون کشیده شده است.»
وقایع مهم جمهوری دموکراتیک کنگو از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· مردم یکی از استان های جمهوری دمکراتیک کنگو به علت ناامنی، به مناطق دیگر این کشور مهاجرت می کنند. دفتر هماهنگ کننده امور بشر دوستانه سازمان ملل در جمهوری دمکراتیک کنگو روز دوشنبه (27/5/93) اعلام کرد، هزاران نفر از مردم مناطق والیکال و لوبرو واقع در استان کیووی شمالی (شمال شرقی جمهوری دمکراتیک کنگو) به علت ناامنی، خانه های خود را ترک کرده اند. درگیری ها بین گروه های مسلح و نیروهای آزادیبخش رواندا در استان کیووی شمالی عامل اصلی مهاجرت مردم این مناطق بوده است .
· یک منبع رسمی از آخرین مرحله بازگرداندن داوطلبانه پناهندگان آنگولایی از جمهوری دمکراتیک کنگو خبر داد. دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در جمهوری دمکراتیک کنگو روز سه شنبه (28/5/93) در کینشازا (پایتخت جمهوری دمکراتیک کنگو) اعلام کرد 29 هزار پناهنده آنگولایی از این کشور به آنگولا بازگردانده می شوند. 76 هزار پناهنده کنگویی از سال 2003م (82ه.ش) به کشورشان بازگردانده شدند. کمیساریای عالی سازمان ملل خاطر نشان کرد عملیات متعددی از سال 2003م (82ه.ش) تا 2007م (86ه.ش) و از سال 2011م (90ه.ش) تا 2012م (91ه.ش) در راستای بازگردان پناهندگان آنگولایی از جمهوری دمکراتیک کنگو انجام شد. توافق سه جانبه بین کمیساریای عالی سازمان ملل، جمهوری دمکراتیک کنگو و آنگولا امکان بازگداندن این پناهنده گان آنگولایی را فراهم کرد که ممکن است تا سال 2016م (95ه.ش) ادامه داشته باشد. این اتباع آنگولایی از سال 1962 تا 1975 در طول جنگ استقلال این کشور از دست مهاجران پرتقالی و از سال 1999م (78ه.ش) تا 2002م (81ه.ش) طی جنگ داخلی در جمهوری دمکراتیک کنگو به این کشور مهاجرت کردند .
· یک مقام وزارت بهداشت جمهوری دمکراتیک کنگو اعلام کرد: «تب خونی با منشاء نامعلوم تاکنون 13 نفر را در شمال غربی این کشور به کام مرگ کشانده است.» به گزارش خبرگزاری فرانسه از کینشازا، دکتر "فلیکس کابانگه نومبی" گفت: «هر 13 نفری که جان خود را از دست داده اند دچار تب، اسهال و استفراغ و در مرحله نهایی بالا آوردن یک ماده سیاه رنگ شده بودند.» وی افزود: «تاکنون حدود 80 نفر که با این جان باختگان تماس داشتند در بیمارستان بستری شده اند.»
واقعه مهم کنیا از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· وزرای امور خارجه ایران و کنیا بر توسعه مناسبات دوجانبه تأکید و درباره مسائل منطقهای و بینالمللی به رایزنی پرداختند. "خانم امینه محمد" وزیر امور خارجه و تجارت بینالملل کنیا که برای شرکت در ششمین نشست کمیسیون مشترک جمهوری اسلامی ایران و کنیا به کشورمان سفر کرده، با "محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه دیدار و طرفین پیرامون روابط دوجانبه و مسائل منطقهای و بینالمللی رایزنی و گفتوگو کردند. وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی دو کشور، بر گسترش مناسبات بین جمهوری اسلامی ایران و کنیا در همه زمینهها به ویژه در بخش کشاورزی تاکید کرد. ظریف تصریح کرد: «کنیا به عنوان یکی از کشورهای مهم در آفریقا، دروازه ورود به این قاره محسوب میشود و میتواند نقش مهمی در تسهیل ارتباط بین ج.ا.ا و سایر کشورهای آفریقایی ایفا کند.» وزیر امور خارجه کشورمان بر تداوم رایزنیهای سیاسی بین دو کشور در خصوص مسائل گوناگون تاکید و اضافه کرد: «ایران و کنیا میتوانند در مقابله با تروریسم و افراطیگری از نزدیک همکاری کنند.» "خانم امینه محمد" وزیر امور خارجه و تجارت بینالملل کنیا نیز در این دیدار علاقمندی این کشور برای گسترش مناسبات با جمهوری اسلامی ایران را مورد تاکید قرار داد. وی خواستار افزایش حجم روابط تجاری بین دو کشور با توجه به ظرفیتهای ایران و کنیا شد. وزیر امور خارجه کنیا بر اهمیت توسعه صنعت توریسم و جهانگردی بین دو کشور تاکید کرد.
وقایع مهم سومالی از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· نیروهای امنیتی سومالی یکی از قدرتمندترین روسای دزدان دریایی این کشور را، که زمانی کشتی های بزرگ را می ربود و این اقدام میلیون ها دلار از طریق دریافت باج برای وی درامد داشت، دستگیر کرده اند. منابع امنیتی خارجی و سومالیایی روز سه شنبه (28/5/93) اعلام کردند، "محمد گارفانجی" شامگاه یکشنبه (26/5/93) در موگادیشو، پایتخت سومالی، به همراه چند نفر از محافظان مسلح خود دستگیر شد. "حسن شیخ محمود" رئیس جمهور سومالی سال گذشته دزدان دریایی را به منظور پایان دادن به حملات آن ها در نزدیکی سواحل این کشور منطقه شاخ آفریقا عفو کرد، اما اعلام کرد این عفو شامل روسای آن ها نمی شود. محمد گارفانجی طی یک عملیات خلع سلاح دستگیر شد و علت بازداشت وی دزدی دریایی نبود.
· به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع مصر، شاهدان گفتند که دو فرد مسلح روز سه شنبه (28/5/93) در موگادیشو به سمت یک افسر پلیس تیراندازی کردند و او را از پا درآوردند.
واقعه مهم رواندا از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· دولت رواندا پس از چند روز سکوت از دستگيري يکي از نظاميان عالي رتبه اين کشور خبر داد. پس از چند روز سکوت، سخنگوي ارتش رواندا روز شنبه (1/6/93) در گفتگو با نشريه نيو تايمز خبر دستگيري نظامي بازنشسته کاپيتان "دیويد کابوي" را تاييد کرد. وي جنايات مرتبط با امنيت کشور را دليل دستگيري اين نظامي اعلام کرد. به گفته اين سخنگو ژنرال بازنشسته دويد کابوي در سوء قصد عليه هواپيماي "ژووِنال آبياريمانا" رئيس جمهوري پيشين رواندا نقش داشته است. طرفداران "پل کاگامه" رئيس جمهوري رواندا اين اقدام را نشانه سرسختي وي در قبال رفتارهاي ناشايست ارزيابي مي کنند. اين در حالي است که مخالفان کاگامه بر اين باورند که اين اقدامي است براي ساکت کردن مخالفت ها و به زانو درآوردن ارتش. آبياريمانا رئيس جمهور يپيشين رواندا که از سال 1973م (52ه.ش) تا 6 آوريل سال 1994م (73) رئيس جمهوري رواندا بود، در يک سوء قصد هوايي کشته شد. اين هواپيما پيش از فرود در فروگاه گيگالي پايتخت رواندا هدف اصابت يک موشک زمين به هوا قرار گرفت.
وقایع مهم زیمبابوه از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· رهبران کشورهای عضو "جامعه توسعه جنوب افریقا" (سادک) SADC، در پایان نشست دو روزه خود، بر تقویت همکاری منطقه ای و تشکیل یک صندوق برای پیشبرد پروژه ها تاکید کردند. شرکت کنندگان در این نشست در شهر ویکتوریا فالز در زیمبابوه روز دوشنبه (27/5/93) در بیانیه پایانی اعلام کردند صنعتی سازی بر اساس یک استراتژی و نقشه راه باید در دستور کار یکپارچه سازی منطقه ای سادک قرار گیرد. "رابرت موگابه"، رئیس جمهوری زیمبابوه که بیانیه پایانی را قرائت کرد، گفت: «صندوق توسعه منطقه ای که از سوی اعضای سادک تامین مالی و برنامه ریزی می شود از وابستگی به شرکای بین المللی می کاهد و همکاری منطقه ای را افزایش خواهد داد.» موگابه، از کشورهای عضو سادک خواست برای کسب حداکثر منافع اقتصادی، به جای صادرات مواد اولیه، محصول کامل و آماده مصرف را صادر کنند. در این بیانیه همچنین به کشورهای عضو سادک درباره شیوع ویروس ابولا هشدار داده شده است و از مقامات این کشورها خواسته شده هوشیار باشند. سران 15 کشور عضو "جامعه توسعه جنوب آفریقا" در این نشست دو روزه شرکت کرده بودند.
· رییس دوره ای جامعه توسعه جنوب آفریقا، سکوت جامعه بین المللی در مقابل حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را به منزله جنایت دانست. "رابرت موگابه" رییس جمهوری زیمبابوه و رییس دوره ای جامعه توسعه جنوب آفریقا گفت، غرب که ادعای برخورداری از معیارهای والای اخلاقی در زمینه حقوق و سلامت بشر دارد، با بی تفاوتی قتل عام زنان و کودکان بی گناه فلسطینی را تحت لوای مبارزه با تروریسم، به نظاره نشسته است. موگابه ضمن تاکید بر همبستگی این جامعه با ملت فلسطین افزود، یا اسراییل آنقدر برای غرب مهم است که نمی توان مانع از جنایت هایش شد و یا آن که کودکان قتل عام شده غزه تروریست تلقی می شوند.
واقعه مهم موزامبیک از تاریخ 6/5/93 الی 13/5/93
· گروه رنامو روز یکشنبه (2/6/93) از توافق با دولت موزامبیک برای آتشبس و پایان دادن به بیش از دو سال درگیریهای مسلحانه خبر داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، گروه شورشی سابق رنامو روز یکشنبه (2/6/93) با صدور بیانیهای از امضای توافقنامه آتشبس با دولت موزابیک برای پایان دادن به دو سال درگیری مسلحانه خبر داد. بیانیه آتشبس را نمایندگان دولت و رنامو در ماپوتو پایتخت موزامبیک امضا کردهاند. مذاکرات آتشبس از حدود یکسال قبل آغاز شده بود، اما طرفین تاکنون نتوانسته بودند به توافق دست یابند. "سیمون ماکوئین" مذاکرهکننده ارشد رنامو با بیان اینکه طرفین به آتشبس دست یافتهاند، اعلام کرده است که این توافق از زمان امضا، لازمالاجرا شده است. گروه رنامو از سال 2012م (91ه.ش) و دو دهه پس از اعلام آتشبس، دست به شورش زد. از آن زمان، اعضای این گروه در بزرگراه های شمال به جنوب حملاتی را علیه خودروهای عبوری ترتیب دادند. جذب باقیمانده اعضای مسلح گروه رنامو، به نیروهای مسلح موزامبیک از جمله بندهای توافق یکشنبه شب (2/6/93) است. این گروه پیشتر با اعلام این که در حاکمیت سهم مناسبی برای آنها در نظر گرفته نشده، از پذیرش آتشبس خودداری کرده بود.
واقعه مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 27/5/93 الی 3/6/93
· در دیدار فرستادگان ویژه رئیس جمهور آفریقای جنوبی با ظریف پیام رئیس جمهور آفریقای جنوبی در خصوص تحولات غزه به روحانی تسلیم شد. "اسکو ویا" و "عزیز پهد" فرستادگان ویژه رئیس جمهور آفریقای جنوبی صبح روز سه شنبه (28/5/93) با "محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه دیدار و پیام کتبی رئیس جمهور کشورشان خطاب به "حسن روحانی" رئیس جمهوری اسلامی ایران را تسلیم وی کردند. ظریف در این دیدار از سابقه نقش و مواضع خوب دولت و مردم آفریقای جنوبی در مجامع بین المللی از حقوق مردم فلسطین و نیز از جمهوری اسلامی در موضوع هسته ای تمجید کرد و یاد و خاطره "نلسون ماندلا" و نقش و مبارزات ایشان در راستای صلح و عدالت را گرامی داشت. وزیر امور خارجه با تشریح تلاش ها و تماس های دیپلماتیک ایران در عرصه منطقه ای و بین المللی در ظرفیت ریاست جنبش عدم تعهد برای حمایت از مردم فلسطین، بر ضرورت استمرار و تداوم همکاری و هم فکری کشورهای فعال در جنبش عدم تعهد در جهت تسریع و تسهیل در کمک رسانی به مردم در غزه تاکید کرد. ظریف با اشاره به این که اکثر شهدا و مجروحان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه را مردم غیرنظامی به خصوص زنان و کودکان معصوم تشکیل می دهند، افزود: «ج.ا.ا از هرگونه تلاش و ابتکار سیاسی برای اعمال فشار به رژیم صهیونیستی جهت توقف کامل حملات جنایتکارانه به باریکه غزه و رفع محاصره کامل از این باریکه، تضمین عدم تکرار حملات و تامین زندگی آرام برای ساکنان غزه پشتیبانی می کند.» ظریف همچنین با اشاره به ابعاد خطرناک پدیده شوم تروریسم و افراط گرایی در مناطق مختلف جهان از جمله در برخی کشورهای خاورمیانه و قاره آفریقا، تنها راه مقابله با آن را اراده و رویکرد مشترک و همکاری کشورهای جهان برای ریشه کن کردن تروریسم و افراط گرایی دانست. فرستادگان ویژه رئیس جمهور آفریقای جنوبی نیز در این دیدار با ابلاغ سلام های گرم رئیس جمهور و وزیر امور خارجه این کشور به دکتر ظریف و دکتر روحانی، گزارشی از تحرکات و رایزنی های خود در راستای ابتکار عمل آفریقای جنوبی و استفاده از تجارب گذشته در زمینه ارسال کمک های بشردوستانه به مردم غزه ارائه کردند. آن ها با اشاره به نقش و نفوذ ایران در مسائل منطقه ای و همچنین تقدیر از مواضع و حمایتهای دولت و مردم ایران از قضیه فلسطین، تداوم هم فکری و همکاری بین تهران و پروتوریا و دیگر کشورهای موثر در جنش عدم تعهد و در منطقه را برای تسریع در روند ارسال کمک های بشردوستانه به غزه و نیز برقراری آتش بس پایدار با توجه به مطالبات و حقوق انسانی مردم فلسطین یادآور شدند.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (97) |
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |