وقایع مهم نیجریه از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· یک مقام ارشد نیجریه بابیان اینکه عملیات نظامی علیه شبه نظامیان بوکوحرام ادامه می یابد گفت که ارتش در یک عملیات توانست شهر باما در ایالت بورنو را از بوکوحرام بازپس گیرد. به گزارش خبرگزاری رویترز، همچنین ارتش نیجریه در عملیاتی جدید مانع از پیشروی شبه نظامیان به سوی شهر مهم مایدوگوری شد. این مقام ارشد دولتی افزود: «نیروهای ارتش به سوی منطقه جنوب آداماوا در حرکت بوه اند تا این منطقه را نیز از شبه نظامیان پاکسازی کنند.» این مقام ارشد دولتی که خواست نامش ذکر نشود، تایید کرد که شبه نظامیان بوکوحرام از شهر باما به بیرون رانده شده اند. جنگنده های ارتش به تازگی مواضع بوکوحرام را در این شهر هدف قرار داده بودند. وی افزود: «شهر باما اکنون در دست نیروهای دولتی است و می توان تایید کرد که شهر مهم مایدوگوری نیز امن است.»
· 20 نفر پلیس نیجریه از زمان حمله بوکوحرام به دانشکده افسری در شمال شرقی نیجریه همچنان مفقود و در اسارت بوکوحرام هستند. به گزارش خبرگزاری فرانسه "سلیمان ابا" بازرس کل نیجریه روز چهارشنبه (19/6/93) در جمع خبرنگاران این مطلب را اعلام کرد و افزود: «تلاش ها برای یافتن افراد ناپدید شده همچنان ادامه دارد.» پلیس نیجریه ابتدا اعلام کرده بود که 35 نفر از افسران پلیس از زمان حمله بوکوحرام در تاریخ 21 آگوست (30/5/93) ناپدید شده اند، اما به گفته ابا تعدادی از این افراد اخیرا بازگشته اند. وی در این خصوص اطلاعات بیشتری ارائه نکرد. بوکوحرام دو هفته پس از اشغال مناطقی از ایالت بورنو به دانشکده ای افسری حمله کرد. این گروه تروریستی سپس در تاریخ اول سپتامبر (10/6/93) به شهر باما در شمال نیجریه حمله ور شد و شمار زیادی از مردم را به خاک و خون کشید. دولت نیجریه که با انتقادهای شدید به خاطر ضعف عملکرد در مقابله با تروریست ها مواجه است، روز سه شنبه (18/6/93) اعلام کرد که در این رابطه به موفقیت هایی دست یافته است. "مایک عمری" سخنگوی دولت از باز پس گرفتن شهر باما از گروه بوکوحرام خبر داد و افزود: «تلاش های مداوم در جهت کنترل کامل و قاطع مناطق تحت تصرف اعضای بوکوحرام در حال انجام است.» بوکوحرام از زمان آغاز فعالیت های تروریستی اش تاکنون بیش از ده هزار نفر را به قتل رسانده و بارها به مقر پلیس و ارتش حمله کرده است. گفته می شود این گروه مناطق وسیعی از ایالت بورنو را به عنوان مقر و نیز شهرها و روستاهایی در ایالت های یوب و ادماوا را اشغال کرده است. این سه ایالت از ماه مه (اردیبهشت/خرداد) سال گذشته در وضعیت فوق العاده قرار دارند.
· قبایل نیجریه از اشغال کامل شهر مایدوگوری، مرکزاستان بورنو در شمال شرق نیجریه از سوی گروه بوکوحرام خبر دادند. انجمن قبایل نیجریه روز پنجشنبه (20/6/93) در بیانیه ای با اعلام خبر اشغال شهرمایدوگوری توسط بوکوحرام تاکید کرد که افراطیون قصد دارند حملات گسترده ای را ضد یک مرکز تجاری دراین منطقه انجام دهند. انجمن قبایل نیجریه در این بیانیه از دولت نیجریه خواست برای کمک به ساکنان منطقه شمال شرق نیجریه وارد عمل شود. حمله گروه بوکوحرام به شمال شرق این کشور درحالی است که دولت برای پایان دادن به حضور آنها در منطقه اقدام جدی انجام نداده است. براساس گزارش ها، طی چند روز گذشته بوکوحرام کنترل تعدادی از شهرک ها و روستاهای مختلف این کشور را در جنوب و شرق مایدوگوری و همچنین شهرک نزدیک دریاچه چاد به دست گرفته است. در حال حاضر بیش از چهار میلیون نفر در شهر مایدوگوری زندگی می کنند. از سال 2013م (92ه.ش)، بر اثر حملات شورشیان،تا کنون هزاران تن جان خود را از دست دادند.
· بیش از صد عضو بوکوحرام توسط ارتش نیجریه کشته شدند. ارتش نیجریه روز جمعه (21/6/93) در درگیری با شبه نظامیان بوکوحرام در ایالت بورنو واقع در شمال شرقی این کشور تلفات سنگینی به این گروه وارد کرد. این گزارش حاکی است که شمار دیگری از اعضای بوکوحرام در این درگیری مجروح شدند. شبه نظامیان بوکوحرام قصد داشتند شهر کندوگا, در 35 کیلومتری مایدوگوری را به تصرف خود درآورند که با مقاومت ارتش نیجریه عقب نشینی کردند. به گفته سخنگوی ارتش نیجریه پس از سه ساعت درگیری ارتش با شبه نظامیان بوکوحرام،این گروه مجبور به عقب نشینی شد.
· به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک سخنگوی ارتش نیجریه اعلام کرد که یک هواپیمای نظامی وابسته به نیروهای هوایی این کشور از 48 ساعت پیش در شمال شرق کشور ناپدید شده است. بر اساس این گزارش، جنگنده نیروی هوایی ارتش نیجریه بر فراز مناطق شمال شرق کشور که ارتش با نیروهای گروهک بوکو حرام در حال نبرد است، پرواز کرده بود.
واقعه مهم کامرون از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· دولت کامرون اعلام کرد که ارتش این کشور بیش از یکصد عضو گروه تروریستی بوکوحرام را به هلاکت رسانده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه، "عیسی تچیرومه بکری" سخنگوی دولت کامرون روز دوشنبه (17/6/93) در بیانیه ای گفت: «ارتش کامرون در عملیات شنبه (22/6/93) علیه تروریست های بوکوحرام در شمال این کشور، توانست ضربات مهلکی به این گروه وارد کند.» بر اساس بیاینه دولت کامرون، جنگجویان بوکوحرام در آن روز دو خمپاره به سوی شهرک فوتوکل در شمالی ترین نقطه کامرون و هم مرز با نیجریه شلیک کردند، اما تلفاتی برای ارتش به همراه نداشته است. این بیانیه افزود: «نیروهای دفاعی کامرون با پاسخ به این حملات خمپاره ای، مواضع گروه تروریستی بوکوحرام را هدف قرار دادند که به کشته شدن بیش از یکصد نفر از اعضای این گروه منجر شد.» بر اساس اعلام دولت کامرون، بوکوحرام مجبور به عقب نشینی از نقاط مرزی به سوی شهر گامبورو نگالا نیجریه شد که در هفته گذشته تصرف کرده بود. بر اساس این گزارش، تنها یک پل شهر گامبورو نگالا را از شهر فوتوکل در کامرون جدا می کند.
واقعه مهم مالی از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· یک تبعه الجزایری پس از دستگیری در شمال مالی، به پایتخت این کشور منتقل شد. یک منبع امنیتی در کشور آفریقایی مالی از دستگیری یک افراط گرای الجزایری در شمال این کشور خبر داد. به گفته این منبع آگاه، شبه نظامیانی که کنترل کیدال را در دست دارند، افراط گرای الجزایری را پس از دستگیری تحویل نیروهای فرانسوی دادند. یک منبع آگاه در ژاندارمری مالی خاطر نشان کرد، فرد دستگیر شده عکسی به همراه دارد که وی را در کنار مختار بالمختار افراط گرای معروف الجزایری نشان می دهد.
واقعه مهم لیبریا از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· "الن جانسون سرلیف" رییس جمهوری لیبریا ده مقام ارشد این کشور را به دلیل بی توجهی به هشدار دولت برای بازگشت از سفرهای خارجی به منظور کمک به مبارزه با بیماری ابولا، عزل کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز از مونروویا، بیماری مسری ابولا در لیبریا دست کم یک هزار و 100 نفر را به کشتن داده است. دفتر ریاست جمهوری لیبریا با صدور بیانیه ای اعلام کرد که این مقام ها که شامل شش دستیار وزیر، دو معاون وزیر و دو مامور عالی رتبه دولتی هستند، به دلیل اقامت در خارج از کشور بدون دلیل از سمت های خود برکنار شده اند. در ماه اوت (مرداد ماه) از این ده مقام لیبریایی خواسته شد به کشورشان بازگردند. در بیانیه دفتر ریاست جمهوری لیبریا آمده است: «این مقام های دولتی حساسیتی به فاجعه ملی کشورمان نشان ندادند و به دستور صادره برای بازگشت به کشور اعتنایی نکردند.» در این بیانیه مشخص نشده که این مقام ها قرار بوده است چه نقشی در پاسخ به بحران موجود در لیبریا ایفا کنند و اینکه به چه منظور در خارج از این کشور به سر می برند.
واقعه مهم بروندی از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· دو راهبه ایتالیایی در محل صومعه شان در پایتخت کشور بروندی به قتل رسیدند. به گزارش روز دوشنبه (17/6/93) خبرگزاری فرانسه، "دامین باسکا" رییس دولت محلی ناحیه کامنگه در کشور بروندی اعلام کرد که یک جوان، مظنون به قتل فجیع این دو راهبه سالخورده ایتالیایی محسوب می شود و تحت تعقیب قرار دارد. بر اساس اعلام پلیس بروندی، این دو راهبه 75 و 83 ساله روز یکشنبه (16/6/93) در اثر ضربات چاقو به قتل رسیده اند. پلیس بروندی همچنین اعلام کرد که با توجه به این که سرقتی در این صومعه صورت نگرفته، انگیزه قتل هنوز مشخص نیست. گفته می شود مرد جواني در حالی که چاقویی در دست داشت، صحنه حادثه را ترک کرده است. در سال 2011م (90ه.ش)، یک راهبه اهل کرواسی و یک کارمند خیریه ایتالیایی در حمله سارقان به شمال بروندی به قتل رسیدند. جنگ داخلی این کشور کوچک آفریقایی در سال 2006م (85ه.ش) پس از 13 سال پایان یافت، اما فضای سیاسی آن همچنان شکننده و پرتنش است. انتخابات ریاست جمهوری بروندی قرار است در ژوئن (خرداد) 2015م (94ه.ش) برگزار شود.
واقعه مهم تانزانیا از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· "شیخ محبوب جعفر سمجی" در حاشیه همایش بین المللی علمای اسلام در حمایت از مقاومت فلسطین به خبرنگار ایرنا گفت: «برگزاری چنین گردهمایی هایی بسیار اهمیت دارد و نشان می دهد که ما مسلمانان می توانیم در کنار یکدیگر، برای مقابله با دشمنان خود که رژیم صهیونیستی در راس آنها قرار دارد، راهبرد خاص خود را تدوین کنیم.» وی افزود: «متاسفانه ما مسلمانان برای مقابله با دشمنان خود راهبرد مشخصی نداریم و آنها در این زمینه بسیار از ما جلوتر هستند. با کمال تاسف مسلمانان در خواب غفلت فرو رفته اند. البته حرکت هایی در این خصوص آغاز شده است که ان شاء الله شاهد ادامه آن ها باشیم.» این اندیشمند مسلمانان آفریقایی که با مقاله ای درباره صهیونیسم و پدیده تکفیری ها و افراطی گری در همایش شرکت کرده است، تاکید کرد: «جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که برای وحدت بین مسلمانان به گونه جدی و موثر تلاش می کند و در زمینه تدوین یک راهبرد نظام یافته و روشمند برای دفاع از اسلام و مبارزه با دشمنان گام برمی دارد.»
وقایع مهم آفریقای مرکزی از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· از زمان آغاز درگیری ها در جمهوری افریقای مرکزی از دسامبر سال 2013م (آذر ماه 92ه.ش) تاکنون، بیش از پنج هزار نفر کشته شده اند. خبرگزاری اسوشیتدپرس با انتشار آماری اعلام کرد، درگیری میان گروه های رقیب در جمهوری افریقای مرکزی در نه ماه گذشته، دستکم پنج هزار و 186 نفر کشته شده اند. انتشار این آمار در جمهوری افریقای مرکزی در حالی است که هزاران نیروی صلح بان بین المللی در این کشور مستقر شده اند.
· پاریس بر حمایت خود از رئیس جمهوری جمهوری آفریقای مرکزی تاکید کرد. "فرانسوا اولاند" رئیس جمهوری فرانسه در نامه ای به "کاترین سامبا –پانزلا" رئیس جمهوری آفریقای مرکزی، ضمن تاکید بر حمایت جدی پاریس وی خاطر نشان کرد، برای حل بحران در این کشور طرح هایی را ارائه خواهد کرد. رئیس جمهوری فرانسه در ادامه از همتای خود خواست برای اجرای مفاد توافقنامه قطع مخاصمه، خلع سلاح شبه نظامیان، مبارزه با مصونیت (قضایی)، گفت و گوی ملی، ساماندهی نیروهای امنیتی تلاش کند. اولاند در نامه خود برگزاری گردهمایی پیشنهادی دبیر کل سازمان ملل در حاشیه مجمع عمومی این سازمان در خصوص بحران جمهوری آفریقای مرکزی را برای شرکای جمهوری آفریقای مرکزی یک فرصت قلمداد کرد. جمهوری آفریقای مرکزی اواخل سال گذشته پس از سرنگونی فرانسوا بوزیزه به دست نیروهای سلکا با درگیری های قومی و بی ثباتی مواجه شد. این تنش ها به رغم حضور هزاران نیروی بین المللی در این کشور همچنان ادامه دارد.
وقایع مهم کنیا از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· گزارش های خبری در روز سه شنبه (18/6/93) حاکی است که پلیس کنیا دو شهروند آلمانی را به ظن ارتباط با گروه تروریستی الشباب سومالی بازداشت کرده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از نایروبی، "جان مولائولو" افسر پلیس ارشد ضد تروریسم کنیا گفت که این دو نفر در حالی که احتمالا قصد داشتند به آلمان بازگردند، در شهر نایروبی پایتخت کنیا بازداشت شدند. وی افزود: «ممکن است نیروهای خارجی بیشتری باشند که در حال حاضر به کشورهایشان باز می گردند، زیرا گروهی که برایش می جنگند در حال فروپاشی است.» براساس این گزارش، وزارت امور خارجه آلمان بازداشت دو شهروند آلمانی را تایید کرد، اما اطلاعات بیشتری در مورد دلیل آن ارایه نداد. سرویس دادستانی فدرال آلمان اعلام کرد که این افراد به اتهامات تروریستی در فرودگاه فرانکفورت بازداشت شدند و دادگاهی در آلمان حکم حبس قبل از محاکمه آن ها را صادر کرد. از سویی، چند تبعه غربی به ظن ارتباط با گروه الشباب در شرق آفریقا بازداشت شده اند و حال آن که کنیا به عنوان نقطه ترانزیت اصلی به کشور جنگ زده سومالی در شاخ آفریقا تلقی می شود.
· رییس جمهوری کنیا از سران احزاب مخالف این کشور خواست برای پیشرفت و رشد کنیا در همه زمینه ها، از فشار سیاسی بر دولت آن بکاهند. "اوهاراتا کنیاتا" روز شنبه (22/6/93) در سخنانی خطاب به سران حزب مخالف "ائتلاف برای اصلاحات و دموکراسی "تصریح کرد، توسعه حقیقی کشور با تداوم اقدامات مخالفان برای دسته بندی سیاسی کشور امکان پذیر نخواهد بود. رییس جمهوری کنیا افزود، زمان آن فرارسیده است تا سیاستمداران دریابند با تداوم اختلافات و دسته بندی های سیاسی، امکان پیشرفت و توسعه وجود نخواهد داشت. کنیاتا در ادامه از سران ائتلاف برای اصلاحات و دموکراسی خواست برای آغاز گفتمان سیاسی تلاش کنند بدون آنکه افکار مردم کنیا را با عبارات سیاسی بی محتوا مسموم کنند. به گفته رییس جمهوری کنیا همه خواسته های سران این حزب سیاسی ازطریق مذاکره محقق خواهد شد.
وقایع مهم اوگاندا از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· یک گروه حقوق بشری روز سه شنبه (18/6/93) اعلام کرد که گروه شورشی موسوم به "ارتش مقاومت خدا" در طول ماه گذشته بیش از 70 زن و کودک را آزاد کرده است. به گزارش آسوشیتدپرس از کامپالا در اوگاندا، سرکرده این گروه شورشی، تحت تعقیب بین المللی از جمله نیروهای نظامی آمریکا قرار دارد. گروه حقوق بشری موسوم به "کودکان نامرئی" افزود: «12 تن از ربوده شدگان در پی درگیری میان این شورشیان و نیروهای امنیتی کنگو در روزهای 23 تا 25 اوت (1-3 شهریور) موفق به فرار شدند.» قدرت این گروه شورشی همزمان با تحت تعقیب قرارگرفتن فرماندهان آن در جنگل های آفریقای مرکزی، به میزان قابل ملاحظه ای کاهش یافت. برخی از فرماندهاین این گروه به تازگی با قطع ارتباط از این گروه، خود را تسلیم نیروهای نظامی اوگاندا کردند. "کاسپر اگر" عضو یک گروه دیده بان دیگر نیز این احتمال را مطرح کرد که علت تصمیم فرماندهان این گروه برای رهایی زنان و کودکان، به منظور افزایش قابلیت تحرک نیروهای آن به علت فشار نظامی بر آن بوده است. بر اساس این گزارش، ارتش مقاومت خدا (Lord's Resistance Army) یک گروه شبه نظامی مسیحی اوگاندایی است که هدف خود را براندازی حکومت اوگاندا و استقرار حکومت دینی بر مبنای ده فرمان اعلام کرده است. برخی از فرماندهان این گروه شورشی از جمله "جوزف کانی" سرکرده آن، به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت تحت تعقیب دیوان بین المللی کیفری قرار گرفته اند.
· مقامات پلیس در اوگاندا اعلام کردند از وقوع یک سوء قصد در این کشور پیشگیری کرده اند. به گفته این منابع، شناسایی یک گروه از شبه نظامیان الشباب قصد ارتکاب این سوء قصد را داشته اند. این منابع از دستگیری چند نفر از شبه نظامیان الشباب خبر دادند. سفارت آمریکا در کامپالا پایتخت اوگاندا نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد، مقامات اوگاندایی یک گروه از اعضای الشباب را در کامپالا شناسایی و شماری از اعضای آن را دستگیر کرده اند. سفارت آمریکا برنامه ریزی این گروه برای انجام یک سوء قصد را تایید کرد.
وقایع مهم سومالی از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· حمله انتحاری به نیروهای اتحادیه آفریقا در سومالی، روز دوشنبه (17/6/93)، به کشته شدن 12 نفر و زخمی شدن 27 نفر دیگر منجر شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، مهاجم وانت حامل مواد منفجره را به کاروان نیروهای اتحادیه آفریقا کوبید. "عبدالقدیر محمد سیسی" فرماندار محلی در سومالی، می گوید: «در این حمله، خودروی بمب گذاری شده به خودروی زرهی نظامی کوبیده شد و بر اثر آن، 12 غیرنظامی در یک مینی بوس جان باختند و 27 نفر هم زخمی شدند.» حمله انتحاری در شهر آفگویه، در نزدیکی موگادیشو (پایتخت سومالی) رخ داد.
· گروه تروریستی الشباب سومالی ضمن تهدید به انجام حملات تلافی جویانه در شرق آفریقا و آمریکا، به "باراک اوباما" رییس جمهوری این کشور هشدار داد منتظر اخبار تکان دهنده به عنوان مجازاتی برای حمله موشکی اخیر واشنگتن که منجر به کشته شدن سرکرده این گروه شد، باشد. به گزارش خبرگزاری رویترز، الشباب دوشنبه شب (17/6/93) و ساعاتی پس از انجام دو حمله در خاک سومالی علیه صلح بانان آفریقایی و نیروهای دولتی، این تهدید را منتشر کرد. به گفته پلیس سومالی، روز سه شنبه (18/6/93) آمار کشته های ناشی از این دو حمله دستکم به 18 تن رسید. "فوادمحمد خلف شنغلی" مقام ارشد الشباب در یک پیام ضبط شده، با وعده تلافی حمله اخیر آمریکا که منجر به کشته شدن «احمد گودان» سرکرده این گروه شد، گفت: «بگذارید مجاهدین ما منتظر اخبار خوب و اوباما منتظر اخبار تکان دهنده باشند.»
· بر اساس بیانیه ای که روز دوشنبه (17/6/93) از شبکه رادیویی رسمی گروه تروریستی الشباب منتشر شد، القاعده از "احمد عمر ابوعبیده" سرکرده تازه این گروه تروریستی سومالی حمایت کرده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از مگادیشو، این بیانیه که هنوز نمی توان اعتبار آن را به طور مستقل تایید کرد، بارها از "رادیو آندولس" شبکه رسمی الشباب پخش شد. "احمد عبدی گودانه" معروف به "ابو زبیر" سرکرده پیشین الشباب در حمله هوایی هفته گذشته آمریکا کشته شد. الشباب که شاخه آفریقایی القاعده به شمار می رود روز شنبه (15/6/93) با تجدید عهد و وابستگی به "ایمن الظواهری" سرکرده القاعده و جانشین "اسامه بن لادن"، ابوعبیده را به عنوان جانشین ابوزبیر معرفی کرد. هر چند اطلاعات اندکی در باره ابوعبیده در دست است، اما بر اساس گزارش ها، وی ارتباط نزدیکی با گودانه داشته است.
· منابع نزدیک به کاخ ریاست جمهوری فرانسه از همکاری رئیسجمهور این کشور با واشنگتن در کشتن رهبر گروه الشباب در سومالی خبر دادند. به گزارش روزنامه فرانسوی فیگارو، منابع نزدیک به ریاست جمهوری فرانسه، "فرانسوآ اولاند" رئیسجمهور این کشور در نابودی اخیر رهبر گروه الشباب در سومالی با آمریکا همکاری کرده است. این منابع همچنین اعلام کردند: «اولاند از همکاری در زمینه اطلاعاتی و هماهنگی درباره این حمله حمایت کرده بوده است اما این عملیات فرانسوی نبوده و ما در این عملیات مشارکت نداشتیم.» بر اساس اطلاعات منتشره از سوی نشریه فرانسوی لوپوئن، رئیسجمهور فرانسه در راستای تحقق ترور رهبر الشباب، طی دستوری اطلاعات اداره کل امنیت خارجی فرانسه را در اختیار پنتاگون قرار داده است.
· گروه الشباب، یک افسر ارشد امنیتی سومالی را در موگادیشو پایتخت این کشور ترور کرد. مقامات سومالیایی روز شنبه (22/6/93) خبر ترور "محمد قنونی" افسر ارشد امنیتی و معاون فرمانده ارشد امور ضد تروریستی را در موگادیشو پایتخت این کشور تایید کردند. به گفته مقامات سومالیایی، گروه الشباب مسئول این ترور بوده است. این افسر اطلاعاتی در حالی این سمت را بر عهده گرفته بود که مقام قبلی این سمت نیز در حمله ای مشابه ترور شده بود. اعضای مسلح گروه الشباب، جلوی خودروی این مقام امنیتی را گرفتند و به سوی او شلیک کردند. از زمان کشته شدن سرکرده الشباب، مقام های امنیتی سومالی در آمادگی کامل به سر می برند. الشباب سومالی اعلام کرده است، که انتقام کشته شدن سرکرده خود را بگیرد و علیه آمریکا نیز حملاتی را ترتیب دهد.
واقعه مهم روآندا از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· "عبدالله وافی" معاون نیروهای سازمان ملل در جمهوری دمکراتیک کنگو از عملکرد شورشیان رواندایی "نیروهای دمکراتیک آزادبیخش رواندا" و بازی دوگانه این گروه شبه نظامی انتقاد کرد. وی که در یک نشست خبری شرکت کرده بود گفت، شورشیان رواندایی قصد ندارند مناطقی را که در شرق جمهوری دمکراتیک کنگو تصرف کرده اند، تخلیه نمایند. وافی خاطر نشان کرد، شورشیان رواندایی سوء نیت دارند و یک بازی دوگانه در پیش گرفته اند. وی تاکید کرد، شورشیان تسلیم شده در صورت تمایل می توانند در کنگو بمانند و یا این که به کشورشان بازگردند.
واقعه مهم جمهوری دموکراتیک کنگو از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· یک نماینده مخالف دولت در جمهوری دمکراتیک کنگو در دادگاه به حبس محکوم شد. "ژان – برتران اِوانگا" نماینده مخالف در پارلمان جمهوری دمکراتیک کنگو روز پنجشنبه (19/6/93) به اتهام اهانت به رئیس جمهوری، دولت و برخی نمایندگان در دادگاه به تحمل یک سال حبس محکوم شد. "ریشار پیندا" وکیل این نماینده ضمن اعلام این خبر، از رای دادگاه انتقاد کرد. وی خاطر نشان کرد، رای دادگاه به هیچ وجه با قانون منطبق نیست. اوانگا دبیر کل حزب "اتحاد برای ملت کنگو که سومین حزب قدرتمند کنگو تلقی می شود، در پنجم ماه اوت (14/5/93) یک روز پس از برگزاری تظاهرات علیه تصمیم حزب حاکم برای اصلاح قانون اساسی دستگیر شد. حزب حاکم قصد دارد با اصلاح یکی از بندهای قانون اساسی تصدی پست ریاست جمهوری را از دو دوره به سه دوره افزایش بدهد. این طرح با هدف ابقای "ژوزف کابیلا" در سمت ریاست جمهوری مطرح شده است. کابیلا از سال 2001م (80ه.ش) در دو دوره متوالی ریاست جمهوری کنگو را عهده دار است.
وقایع مهم زیمبابوه از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· "رابرت موگابه" رئیس جمهور زیمبابوه در دیدار با "حسین امیرعبداللهیان" معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان در شهر حراره پایتخت این کشور با ابلاغ سلام های گرم خود به حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری و ابراز خرسندی از انجام عمل جراحی موفقیت آمیز ایشان و نیز ابلاغ سلام و درودهای دوستانه خود به "حسن روحانی" رئیس جمهوری کشورمان، بر وجود روابط دوستانه و صمیمی بین رهبران و مردم دو کشور تاکید کرد. رئیس جمهور زیمبابوه در این دیدار استحکام بیش از پیش روابط و همکاری های فیمابین در زمینه های سیاسی و اقتصادی و صیانت از دستاوردهای دو کشور را مورد تاکید قرار داد. موگابه با تاکید بر حمایت زیمبابوه از حق جمهوری اسلامی ایران در فعالیت های هسته ای صلح آمیز، اعمال استانداردهای دوگانه در این زمینه را تقبیح کرد. رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به تحولات جاری در عرصه بین المللی و دخالت های آمریکا در سایر کشورها از جمله لیبی و عراق، ضمن تحسین مردم و دولت ایران به خاطر مقاومت در برابر فشارهای ناشی از تحریم های ظالمانه، افزود: «ج.ا.ا با ایفای نقش سازنده در منطقه و جهان ثابت کرده که یک کشور قابل اطمینان می باشد. موگابه تقویت همکاری، همبستگی و اتحاد بین کشورهای در حال توسعه را برای دستیابی به توسعه پایدار و ایستادگی در برابر زیاده خواهی ها ضروری ارزیابی کرد. رئیس جمهور زیمبابوه همچنین خواستار حضور فعال تر فعالان تجاری و سرمایه گذاران ایرانی در عرصه های اقتصادی و سرمایه گذاری در زیمبابوه شد. حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار با تبریک ریاست زیمبابوه بر جامعه توسعه اقتصادی جنوب آفریقا (SADC) گفت: «قاره آفریقا با نام مبارزین ضد استعمار و آپارتاید همچون "نلسون ماندلا" و رابرت موگابه شناخته می شود.» معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه بر استمرار پیوندهای دوستانه و همکاری های سازنده بین دو کشور تاکید و ابراز امیدواری کرد که زیمبابوه بتواند در چارچوب منافع ملی و با تکیه بر توان و امکانات بومی خویش بر چالش های موجود فائق آمده و با طی کردن روند توسعه، به کشوری آباد و پیشرفته در منطقه جنوب آفریقا تبدیل شود. امیرعبداللهیان سیاست ها و عملکرد نادرست آمریکا و برخی از کشورهای غربی را علت به وجود آمدن جریان های افراطی در خاورمیانه و آفریقا دانست و عزم راسخ جامعه جهانی و اقدام دست جمعی کشورهای جهان را برای رفع این معضل بزرگ خواستار شد.
· معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه ایران در ملاقات با وزیر خارجه زیمبابوه، در خصوص روند روابط و همکاری ها در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی گفتگو و تبادل نظر کرد. حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه کشورمان در ملاقات با "سیمباراشه ممبنگوی" وزیر خارجه زیمبابوه، در خصوص روند روابط و همکاری ها در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی گفتگو و تبادل نظر کرد. لزوم افزایش سرمایه گذاری ها توسط بخش خصوصی کشورمان در زیمبابوه، ضرورت پیگیری و اجرای توافقات گذشته و برنامه ریزی برای برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک، آمادگی برای تقویت همکاری های علمی و فناوری، لزوم تسهیل روابط برای تجار و بازرگانان ایرانی برای ورود به زیمبابوه، ضرورت تقویت افزایش فعالیت بخش خصوصی دو کشور از جمله موضوعات مطرح و پیگیری شده از سوی معاون وزیر امور خارجه کشورمان با وزیر امور خارجه زیمبابوه بود. طرفین در این دیدار بر توسعه روابط و مناسبات بین دو کشور در همه زمینه ها تاکید کردند.
واقعه مهم نامیبیا از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· نخست وزیر نامیبیا و نامزد حزب حاکم برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور، ناظران خارجی را به بی طرف نبودن درانتخابات ریاست جمهوری متهم کرد. "هاگه گینگوب"نخست وزیر نامیبیا ناظران خارجی را متهم کرده است که در ارزیابی خود ازانتخابات در کشورهای افریقایی منصف نیستند و جان بدارانه رفتار می کنند. وی که قرار است در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر (آبان ماه) به عنوان نامزدحزب حاکم سواپو شرکت کند، منطق نهفته درپشت دعوت ازناظران خارجی بویژه آن هایی را که از کشورهای غربی هستند برای تعیین صحت و سقم انتخابات در کشورهای افریقایی را زیر سوال برد. گینگوب افزود وی در آرزوی یک نامیبیای دموکراتیک است که در آن برای تعیین صحت و سقم نتایج انتخابات نیازی به ناظران خارجی نباشد.
وقایع مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 17/6/93 الی 24/6/93
· "حسین امیرعبداللهیان" معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان که برای شرکت در پنجمین نشست کمیته سیاسی ایران و آفریقای جنوبی در پرتوریا به سر میبرد، دیدارهای جداگانهای با معاونان وزرای امور خارجه، بهداشت و درمان و کشاورزی این کشور داشت. معاونان وزرای امور خارجه ایران و آفریقای جنوبی در نخستین دور مذاکرات خود که با حضور سفرای دو کشور برگزار شد، به بررسی موضوعات مورد علاقه به خصوص در زمینه سیاسی و بینالمللی پرداختند. ادامه مذاکرات مسئولان کمیته سیاسی دو کشور قرار است روز سهشنبه (18/6/93) طی دو جلسه جداگانه در صبح و عصر برگزار شود. حسین امیرعبداللهیان همچنین در دیدار با "فاحلا" معاون وزیر بهداشت و درمان آفریقای جنوبی با اشاره به روابط خوب دو کشور طی 20 سال گذشته، حوزه بهداشت و درمان را یکی از مهم ترین حوزهها برای همکاری فیمابین ارزیابی کرد. وی با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت، درمان و دارو و دستیابی به فناوریهای نو و فناوری سلولهای بنیادین در شناسایی، تشخیص و درمان بیماریها، این ظرفیتها را زمینهای برای همکاریها ارزیابی کرد و از آفریقای جنوبی درخواست کرد تا با تعیین کمیتهای از کارشناسان وزارت بهداشت دو کشور، نسبت به شناسایی موقعیتهای همکاری و تعیین دورههای زمانی اجرای آنان و آسیب شناسی نقاط ضعف اقدام کنند. وی همچنین با اشاره به نقش فناوری هستهای صلحآمیز در توسعه و پیشرفتهای بهداشتی و درمانی کشور، ابراز امیدواری کرد که با توافق ایران و گروه 1+5 دستاوردهای صلحآمیز هستهای ایران در اختیار سایر کشورها نیز قرار گیرد. امیرعبداللهیان نیز در این دیدار خواستار توجه بیشتر وزارت بهداشت آفریقای جنوبی نسبت به تسهیل ثبت و صادرات دارو و تجهیزات پزشکی تولیدی ایران شد. در این دیدار که معاون وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی نیز حضور داشت، طرفین بر ضرورت توجه بیشتر به ظرفیتهای دو کشور برای بسط همکاریهای فیمابین تاکید کردند. معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه همچنین با "هیکی سله" معاون وزیر کشاورزی آفریقای جنوبی دیدار کرد. وی با اشاره به نقش حوزه کشاورزی در اقتصاد دو کشور، توجه به این بخش را بسیار مهم دانست که میتواند علاوه بر ایجاد فرصتهای شغلی فراوان، نقش موثری در بهبود طبقه متوسط و ضعیف آفریقای جنوبی داشته باشد. امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر هیأت اقتصادی و تجاری آفریقای جنوبی در خرداد ماه سال جاری، موضوعات مطرح شده در این دیدار را سرفصلی برای توسعه مناسبات کشاورزی دو کشور دانست. انتقال دانش فنی، تبادل کارشناسان کشاورزی، همکاری در زمینه صادرات کالاها و ماشین آلات کشاورزی و صنایع وابسته به آن، سرمایه گذاری مشترک، همکاری در حوزه آبزیان و مراتع و جنگل داری و نیز کشت فراسرزمینی از موضوعاتی بود که مورد تاکید معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در ملاقات با معاون وزیر کشاورزی آفریقای جنوبی قرار گرفت. وی همچنین از وزیر و معاون وزیر کشاورزی آفریقای جنوبی برای سفر به ایران و بازدید از توانمندیهای کشاورزی و حوزههای وابسته به آن دعوت به عمل آود و ابراز امیدواری کرد تا با تشکیل کمیته مشترک کشاورزی دو کشور، موضوعات و زمینههای همکاری به صورت کاملا محسوس و جدی مورد توجه و پیگیری قرار بگیرد و در مورد نقاط ضعف از عدم اجرای توافقات گذشته آسیب شناسی صورت گیرد. معاون وزیر کشاورزی آفریقای جنوبی همچنین با اشاره به نگاه ویژه دولتش به بخش کشاورزی به عنوان زمینه مناسبی برای حضور و مشارکت ایران در این حوزه گفت: «رئیس جمهور و دولت کشورش توجه خاصی به بخش کشاورزی به عنوان یک بخش مولد و اشتغالزا دارد که از قبل آن توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد نظر نیز ایجاد خواهد شد.» وی ابراز امیدواری کرد با همکاری سفارتخانهها و وزارتخانههای کشاورزی، همکاریهای دو کشور وارد مرحله جدیدی شده و تا کمیسیون بعدی اولویتهای طرفین در این حوزه تبیین شود.
· معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ایران در دیدار با معاون وزیر انرژی آفریقای جنوبی، آمادگی کشورمان را برای همکاری با آفریقای جنوبی در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر آبی، بادی و خورشیدی اعلام کرد. "حسین امیرعبداللهیان" معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه مذاکرات خود با مقامات آفریقای جنوبی با خانم "ماجولا"، معاون وزیر انرژی آفریقای جنوبی دیدار و درباره توسعه روابط فی مابین در حوزه انرژی گفتوگو و تبادلنظر کرد. وی بخش انرژی را یکی از حوزههای حائز اهمیت در همکاریهای فی مابین دو کشور عنوان کرد و با تشریح دستاوردهای اخیر ایران در مذاکره با گروه 1+5 و تلاش شرکتهای غربی برای حضور در حوزه انرژی ایران ابراز امیدواری کرد با رفع فشارهای ظالمانه غرب، شاهد توسعه و گسترش همکاریهای دو کشور در این حوزه باشیم. امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به تلاشها و هزینههای آفریقای جنوبی در مبارزه با آپارتاید، اصرار جمهوری اسلامی ایران بر حقوق حقه صلحآمیز هستهای خود را مقابله با آپارتاید هستهای دانست که از سوی کشورهای زیادهخواه به کشورهای در حال توسعه تحمیل میشود و ثبات قدم در این زمینه را باعث تغییر رویه کشورهای غربی به مذاکره با ایران عنوان و ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات در آینده نزدیک به نتایج قابل قبولی منجر شود. اعلام آمادگی ایران برای همکاری با آفریقای جنوبی در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر آبی، بادی و خورشیدی از دیگر موضوعات مورد اشاره معاون وزیر امور خارجه کشورمان بود و از ضرورت انتقال دانش فنی تولید GTL از آفریقای جنوبی به ایران استقبال کرد. امیرعبداللهیان همچنین از عملیاتی شدن کریدور جنوب - شمال بین عمان، ایران و آسیای مرکزی خبر داد و این امکانات را در اختیار کشورهای دوست نظیر آفریقای جنوبی دانست که میتواند با استفاده از آن فرصتهای اقتصادی و تجاری زیادی را برای خود فراهم آورد. امیرعبداللهیان همچنین با خانم "مابودافاسی"، معاون وزیر فرهنگ و هنر آفریقای جنوبی در ساختمان مرکزی وزارت فرهنگ و هنر این کشور دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدار معاون وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به جایگاه فرهنگی آفریقای جنوبی و علقههای فرهنگی فیمابین از تلاشها و دستاوردهای "نلسون ماندلا"، رهبر فقید این کشور تقدیر و بر ضرورت تلاش جدی تمامی بخشهای دولتی دو کشور برای ارتباط بیشتر مردم با یکدیگر تاکید کرد. امیرعبداللهیان همچنین با بیان اینکه اطمینان از توسعه روابط فرهنگی ایران و آفریقای جنوبی مستلزم پایش مستمر حوزههای همکاری فرهنگی از سوی صاحبنظران امر میباشد، بر لزوم تشکیل کارگروه فرهنگی برای شناسایی فرصتهای همکاری و تدوین برنامه و جدول زمانی اجرای توافقات تاکید کرد. توجه به همکاری در حوزه کتابخانههای ملی، اسناد و آرشیو، برگزاری نمایشگاههای هنری و فرهنگی، توسعه صنعت توریسم برای شناسایی دو کشور نزد مردم، تشکیل کمیته مشترک گردشگری و نیز همکاری در امور زنان از دیگر پیشنهادهای معاون وزیر امور خارجه کشورمان به طرف آفریقای جنوبی بود. وی همچنین با توجه به منفی نمایی شبکههای مغرض علیه ج.ا.ا و لزوم شناخت مردم دو کشور از واقعیتها و پیشرفتهای دو کشور، خواستار توسعه همکاریهای رسانهای و رادیو تلویزیونی بین ایران و آفریقای جنوبی شد و ابراز امیدواری کرد که هیاتهای فیمابین در این حوزه بین دو کشور تبادل شود. خانم مابودافاسی نیز در این دیدار با اشاره به سفر قبلی خود به ایران از ظرفیتهای بزرگ فرهنگی و هنری ایران تمجید و ابراز امیدواری کرد که امکان حضور هیأتی فرهنگی از جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس بینالمللی کتابخانههای ملی که سال آینده در آفریقای جنوبی برگزار میشود، فراهم شود. معاون وزیر فرهنگ و هنر آفریقای جنوبی همچنین از همکاریهای کتابخانهای و اسناد و آرشیوی بین دو کشور استقبال کرد.
· وزیر خارجه آفریقای جنوبی ابراز امیدواری کرد که کشورش بتواند طی سه ماه آینده واردات نفت از ایران را از سر بگیرد. به گزارش رویترز، معاون وزیر خارجه آفریقای جنوبی روز سه شنبه (18/6/93)با ابراز امیدواری نسبت به لغو تحریم ها علیه ایران گفت که کشورش طی سه ماه آینده واردات نفت از ایران را از سر میگیرد. رویترز نوشت: «آفریقای جنوبی از ژوئن 2012م (91ه.ش) واردات نفت از ایران را تحت فشار آمریکا و تحریم های این کشور متوقف کرد. آفریقای جنوبی پیش از این روزانه 68 هزار بشکه نفت خام از ایران میخرید. اظهارات معاون وزیر خارجه آفریقا پس مذاکرات چند روزه مقامات این کشور با مقامات ایرانی نطرح شده است.
· «ایانسی» حزب حاکم آفریقای جنوبی در بیانیهای تاسیس رژیمصهیونیستی را «جنایت علیه بشریت» خوانده است. به گزارش پایگاه صهیونیستی تایمز اسرائیل، حزب حاکم آفریقای جنوبی تاسیس رژیم صهیونیستی را «جنایت علیه بشریت» خواند. در بیانیه منتشرشده حزب «ایانسی» آمده است: «ما در حال تشدید فعالیتها و مبارزات خود برای بایکوت و انزوای اسرائیل به عنوان «کشوری» که بر اساس آپارتاید تاسیس شده و بر مبنای حقوق بینالملل و کنوانسیونهای سازمان ملل این (تاسیس اسرائیل) جنایت علیه بشریت است.» حزب حاکم آفریقای جنوبی که با حزب کمونیسم، کنگره اتحادیه تجارت آفریقای جنوبی و سازمان ملی امور مدنی آفریقای جنوبی ائتلافی تشکیل داده اعلام کرد: «همدردی و طرفداری خود را با مردم فلسطین اعلام و از اقدام برای انزوا و تحریم اسرائیل حمایت میکنیم.» آفریقای جنوبی که مردم آن سال ها با نظام آپارتاید روبرو بوده، همواره یکی از حامیان مردم فلسطین بوده است. در جریان جنگ 50 روزه غزه نیز مردم آفریقای جنوبی بارها تظاهرات چندین هزار نفری در اعتراض به صهیونیستها و در حمایت از فلسطین برگزار کردند.
· "جولی بیشاپ"، وزیر امور خارجه استرالیا روز جمعه (21/6/93) سفر پنج روزه خود به آفریقای جنوبی، ماداگاسکار، و موریس را آغاز کرد. این نخستین سفر بیشاپ به این سه کشور افریقایی است و وزیر خارجه استرالیا تأکید کرده است که تمرکز بر روی حوزه معدن، و امنیت منطقه از مواردی است که در دستور کار این سفر قرار دارد. بیشاپ در نخستین توقف خود در آفریقای جنوبی گفت این کشور نقش مهمی در تحولات آفریقا و جهان ایفا می کند و افریاقی جنوبی بزرگترین بازار صادرات استرالیا در منطقه است. بیشاپ با "مائیه انکواناماشابانه"، وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی دیدار خواهد داشت و در این دیدار دو طرف درباره تقویت روابط دو جانبه در آینده گفتگو خواهند کرد.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (100) |
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |