وقایع مهم نیجریه از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· خبرگزاری فرانسه روز دوشنبه (28/7/93) در خبری از ابوجا اعلام کرد که سازمان جهانی بهداشت، نیجریه در غرب آفریقای را پس از ماه ها دست و پنجه نرم کردن با ویروس مرگبار ابولا، مبرا از این بیماری اعلام کرد. این گزارش به نقل از "روی گاما واز" نماینده این سازمان در آفریقا حاکی است: «پس از آن که نیجریه ماه ها با بیماری مهلک ابولا دست و پنجه نرم کرد، سرانجام روز دوشنبه (28/7/93) به سبب مبارزه منطقی مقام های این کشور با ویروس ناقل آن، رسما به عنوان یک کشور فاقد این ویروس معرفی شود. وی ضمن تبریک به مقام های وزارت بهداشت نیجریه به سبب تلاش و موفقیت چشمگیرشان در مبارزه جدی و طولانی با ابولا، از آن ها خواست تجربه مبارزاتی خود را در اختیار دیگر کشورهای جهان به ویژه کشورهای همسایه خود در غرب آفریقا اعم از سیرالئون و گینه نیز قرار دهند.
· در ادامه ناامنیها و درگیریها در نیجریه، انفجار بمب این بار در شمال این کشور قربانی گرفت. "محمد هارونا" سخنگوی پلیس نیجریه روز پنجشنبه (1/8/93) اعلام کرد: «انفجار بمب در یک ایستگاه اتوبوس شهر آزاره واقع در شمال نیجریه پنج کشته و 12 زخمی برجای گذاشت؛ ما در حال تحقیق درباره انفجار هستیم اما زود و ناپخته است که بگوییم این انفجار توسط بوکوحرام انجام شده باشد». این انفجار در حالی صورت گرفته که درگیریها در مناطق شمالی و برخی دیگر از مناطق نیجریه طی سالهای اخیر وجود داشته و به ویژه در ماههای اخیر گروه تروریستی بوکو حرام با تشدید حملاتش به قول خود خواهان تشکیل خلافت در این کشور بوده است.
· سفیر جمهوری اسلامی ایران در نیجریه در مصاحبهای که روز پنجشنبه (1/8/93) منتشر شد، بر آمادگی تهران برای کمک به ابوجا برای تولید برق هستهای تاکید کرد. به گزارش پایگاه نیجریهای پریمیوم تایمز، "سعید کوزهچی" سفیر ج ا ا در نیجریه در مصاحبهای گفت: «ما در ایران با استفاده از برنامه هستهای در حال توسعه و تولید برق و نیز استفاده از آن در بخشهای بهداشتی و کشاورزی هستیم. بخش برق، خون حیات اقتصاد است و بدون الکتریسیته ایجاد شغل و سرمایهگذاری، غیرممکن است». دیپلمات ارشد ایران در ابوجا همچنین تصریح کرد: «تحریمهای کشورهای غربی بر تجارت و تبادلات اقتصادی ایران با نیجریه تاثیر گذاشته و بانکهای دو کشور تبادلات مالی مفید و موثری ندارند». سفیر ج ا ا همچنین با رد ادعاها و اتهامات آمریکا و اتحادیه اروپا درباره برنامه هستهای ایران تاکید داشت: «اتهامات مطرح شده، صحت ندارند چرا که برنامه هستهای ایران کاملا صلحآمیز است. ما شاهد بیش از هفت هزار ساعت بازدید کارشناسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی از تاسیسات و فعالیتهای هستهای ایران بودهایم که در این بازدیدها هیچ چیزی درباره ارتباط فعالیتهای ما با سلاح هستهای وجود نداشته است». کوزهچی موضوع برنامه هستهای ایران و مذاکرات با آژانس بینالمللی انرژی اتمی را فنی و تکنیکی خواند و گفت: «موضوعات موجود باید در چارچوب آژانس مطرح شود چرا که موضوعات فنی است اما برخی کشورهای غربی برای سیاسی کردن موضوع در تلاش هستند». دیپلمات ارشد ج ا ا همچنین با اشاره به تجربیات تهران در زمینه تولید برق هستهای، بر آمادگی جمهوری اسلامی برای کمک به نیجریه برای بهرهگیری از انرژی هستهای جهت تولید برق تاکید کرد.
· تروریستهای بوکوحرام که صبح جمعه (25/7/93) برای آتشبس و آزادی بیش از 200 دختر ربوده شده با دولت نیجریه توافق کرده بودند، شب چهارشنبه (30/7/93) با حمله به یک روستای دورافتاده در شمال شرق نیجریه، 25 دختر جوان را ربودند. "جان کواقه" پدر سه دختر ربوده شده و "دوروتی تیژه" مادر دو دختر دیگر که قربانی این حمله بوده اند، در گفتگو با خبرنگار رویترز گفته اند که تروریستها در ساعات پایانی شب به روستا حمله کردند و زنان را در یک منطقه گردهم آوردند. بر اساس گفتههای این شاهدان عینی، تروریستها دقایقی بعد، زنان مسن و میانسال را رها کرده و دختران جوان را با خود بردند. بوکوحرام صبح جمعه (25/7/93) با دولت برای آتشبس و آزادی بیش از 200 دختر ربوده شده توافق کرده بودند ولی شب همان روز، با حمله به یک روستا، نه نفر را کشته و در عمل، توافق آتشبس را نقض کرده بودند؛ هنوز هیچ دختری هم آزاد نشده است.
· وزیر امور خارجه نیجریه نسبت به برقراری آتش بس پس از توافق با بوکوحرام ابراز خوشبینی کرد. "اَمینو ولی" وزیر امور خارجه نیجریه روز چهارشنبه (30/7/93) با صدور بیانیه ای موفقیت این کشور در برقراری آتش بس بین ارتش و بوکوحرام را تضمین کرد. ولی در این بیانیه خاطر نشان کرد، (چگونگی) روند مذاکراتی که بین نمایندگان دولت و بوکوحرام در جریان است، وی را از بازگشت امنیت به مناطق شمال شرقی این کشور مطمئن کرده است. این وزیر نیجریه ای از جامعه بین الملل خواست تا در حل مشکلی که آشوبگران برای نیجریه به وجود آورده اند، به حمایت از این کشور ادامه بدهد. ناظران عقد این توافقنامه را با تمایل "گودلاک جاناتان" رئیس جمهوری نیجریه به پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری اینده این کشور مرتبط می دانند.
· منابع محلی در شمال شرقی نیجریه از ربوده شدن 30 نوجوان توسط افراد منتسب به بوکوحرام خبر دادند. منابع محلی در روستایی درایالت بورنو (شمال شرقی ) نیجریه روز یکشنبه (4/8/93) اعلام کردند 30 نوجوان دختر و پسر در این منطقه ربوده شده اند. "الحاجی شتیما ماینا" مسئول روستای مافا خاطرنشان کرد طی دو روز گذشته 30 پسر 13 ساله و دختر 11 ساله ربوده شده اند. گروه بوکوحرام اخیرا" نیز با حمله به دو روستا در شمال شرق نیجریه 60 دختر و زن جوان را ربودند.
وقایع مهم نیجر از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· یک فروند هواپیمای بدون سرنشین آمریکا (پهپاد) به هنگام فرود در مهم ترین فرودگاه کشور آفریقایی نیجر به علت بروز سانحه، سقوط کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه روز سه شنبه (29/7/93)به نقل از بیانیه اداره امور عمومی نیروهای هوایی آمریکا در اروپا و آفریقا، دلیل این سانحه که به هنگام فرود در باند فرودگاه نیامی (پایتخت نیجر) رخ داد، مشخص نیست. بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، این هواپیما از نوع MQ-9 بوده و کسی در این حادثه مجروح نشده است. آمریکا پروازهای تجسسی در خارج از نیجر را از اوایل سال 2013 میلادی و در حمایت از نظامیان فرانسه که در کشور مالی مستقر هستند، آغاز کرد. بر اساس اظهارات یک مقام امنیتی فرودگاه نیامی، به دنبال این حادثه که حدود ساعت سه بامداد دیروز رخ داد، خسارتی به باند این فرودگاه وارد و در نتیجه فرودگاه نیامی که مهم ترین فرودگاه نیجر است، تا ساعت 12 و نیم ظهر تعطیل شد. به گفته مقام های فرودگاه بورکینافاسو، به دلیل بروز این حادثه در نیامی، هواپیمای حامل حجاج که از شهر مقدس مکه باز می گشت، مجبور شد مسیر خود را به سوی این فرودگاه تغییر داده و در بورکینافاسو به زمین بنشیند. در حالی که کشورهای اطراف نیجر، از جمله مالی، لیبی و نیجریه درگیر حملات گروه های افراط گرا هستند، این کشور به رغم مرزهای نفوذپذیرش، جزیره ثبات منطقه شناخته می شود. ماه میلادی گذشته (شهریور ماه) ارتش آمریکا اعلام کرد که به منظور بهبود عملیات تجسسی درباره گروه های افراط گرا، پایگاه پهپادهایش را از نیامی به پایگاهی در 800 کیلومتری شمال نیجر منتقل می کند.
واقعه مهم مالی از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· "ابراهیم ابوبکر کیتا" رییس جمهوری مالی گفت که از سرگیری خشونت ها توسط گروه های تروریستی - تکفیری در شمال این کشور، به تحرکات و پیشروی گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه ارتباط دارد. به گزارش روز شنبه (3/8/93) خبرگزاری فرانسه، کیتا درباره بازگشت حوادث خشونت آمیز به شمال مالی و بخش های دیگری از آفریقا گفت: «همچنین مشوق هایی از سوی داعش برای گروه های تکفیری وجود دارد که آن ها را به تداوم خشونت وادار می کند.» وی ادامه داد: «ما در کشور خود نه تنها شاهد استقبال برخی فرماندهان از داعش هستیم، بلکه می بینیم آن ها با این گروه تروریستی متحد می شوند.» رییس جمهوری مالی با اشاره به این مطلب که حوادثی در شمال کشور رخ می دهد که ما در جنوب شاهد آن نیستیم، اظهار امیدواری کرد که سازمان ملل در استقرار نیروهای این سازمان در مالی و تقویت آن ها در شمال این کشور تجدید نظر کند و بر تلاش دولت مالی برای مبارزه با تروریست های تکفیری تاکید کرد. وی ادامه داد: «ما درخواست خود برای حضور صلحبانان بین المللی در مالی را به سازمان ملل ارایه داده ایم و امیدواریم شورای امنیت در روزهای آینده به آن پاسخ مثبت دهد.» رییس جمهوری مالی نسبت به نتایج مذاکرات صلح کنونی میان دولت و شش جنبش مسلح شمال این کشور در پایتخت الجزایر، اظهار خوشبینی کرد.
· منابع امنیتی محلی در شمال مالی روز جمعه (2/8/93) از دستگیری دو شبه نظامی که برای انجام سوء قصد انفجاری برنامه ریزی کرده بودند، خبر داد. به گفته این منابع دو شبه نظامی یاد شده قصد سوء قصد انفجاری در گائو بزرگترین شهر در شمال این کشور داشته اند. فرماندهی نیروهای ژاندارمری در منطقه روز جمعه (2/8/93) در مصاحبه با این خبرگزاری خبر دستگیری این دو شبه نظامی را تایید کرد. این منبع به این که دستگیرشدگان به کدام گروه شبه نظامی تعلق دارند اشاره ای نکرده است.
واقعه مهم لیبریا از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· یک گروه 140 نفره از صلح بان چینی در لیبریا علیه ابولا فعالیت می کنند. به گفته جانشین فرمانده این گروه چینی، ویروس ابولا یکی از دشوارترین چالش هایی است که لیبریا از جنگ داخلی 2003م (82ه.ش) تاکنون با آن مواجه بوده و دولت محلی دوره بسیار سختی را طی میکند. این گروه چینی وظیفه حفاظت ازکارکنان سازمان ملل متحد،شهروندان و تاسیسات کلیدی همچون فرودگاهها را بر عهده دارند. گفته میشود با گسترش شیوع ابولا درلیبریا، دولت چین تجهیزات پزشکی، وسایل نقلیه ومواد مورد نیاز بهداشتی و درمانی را به منظور کمک به صلح بانان به لیبریا ارسال کرده است.
واقعه مهم ساحل عاج از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· ریس جمهوری ساحل عاج در مراسم بیستمین سالگرد تاسیس اتحادیه اقتصادی-پولی غرب آفریقا شرکت می کند. "الحسن اواتارا" رییس جمهوری ساحل عاج روز یکشنبه (27/7/93) ابیجان را به مقصد اواگادوگو پایتخت بورکینافاسو ترک کرد. اواتارا در بیستمین سالگر ایجاد اتحادیه اقتصادی و پولی غرب آفریقا (UEMOA) شرکت می کند. محور اصلی گردهمایی «اتحادیه اقتصادی و پولی غرب آفریقا: 20 سال، راه های توسعه منسجم» اعلام شده است. "بونی یایی" رییس جمهوری بنین به عنوان رییس دوره ای این اتحادیه، ریاست مراسم را بر عهده خواهد داشت. علاوه بر روسای کشورهای آفریقایی روسای نهادهای مختلف این اتحادیه، دستاوردها، موفقیت ها و موانع موجود در روند یکپارچه سازی اقتصاد کشورهای عضو این اتحادیه را مورد بررسی قرار می دهند. این اتحادیه در سال 1994م (63ه.ش) متشکل از بنین، بورکینافاسو، ساحل عاج، گینه بیسائو، مالی، نیجر، سنگال و توگو ایجاد شد. هماهنگی و یکپارچه سازی اقتصاد کشورهای عضو به منظور فراهم کردن یک محیط مساعد برای ایجاد ثروت و شرایط بهتر برای جمعیت غرب آفریقا مبنای تاسیس این اتحادیه بوده است.
· "کلود بارتولون" رئیس مجلس ملی فرانسه روز پنجشبه (1/8/93) در بدو ورود مورد استقبال "گیوم کیگبافوری سورو" همتای ساحل عاجی خود قرار گرفت. رئیس مجلس ملی فرانسه تاکید کرد این دیدار امکان تقویت همکاری بین فرانسه و ساحل عاج را فراهم می کند. کلود بارتولون این دیدار را تاریخی توصیف کرد و روابط دوستانه بین دو کشو را خاطرنشان کرد. "فرانسوا اولاند" رئیس جمهوری فرانسه روز 17 ژوئیه (26/4/93) سفر رسمی به ساحل عاج کرد. محور این سفر گفت و گو در مورد مسائل اقتصادی بین دو کشور بود. رئیس جمهوری فرانسه با مخالفان ساعل عاج نیز دیدار کرد. فرانسه نخستین شریک اقتصادی ساحل عاج محسوب می شود و بنابر اعلام مقامات ساحل عاجی 800 شرکت فرانسوی در این کشور فعالیت می کنند. اظهارات رئیس مجلس ملی فرانسه درحالی است که نیروهای فرانسوی در سال 2002م (81ه.ش) و با آغاز تنش ها در ساحل عاج مداخله نظامی در این کشور را آغاز کردند.
واقعه مهم گینه استوایی از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· رئیس جمهوری گینه استوایی با عفو عمومی آن دسته از معارضان که در خارج از کشور حضور دارند، موافقت کرد. تلویزیون دولتی گینه استوایی از صدور فرمان "تئودورو اوبیانگ انگما"، رئیس جمهوری این کشور مبنی بر عفو عمومی مخالفان تبعیدی خبر داد. این اقدام در چارچوب گفت و گوهای ملی صورت گرفته که قرار است ماه نوامبر (آبان ماه) برگزار شود. بر اساس این فرمان، مخالفان داخل و خارج کشور امکان حضور در گفتگو های ملی را خواهند داشت.
واقعه مهم تانزانیا از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· سفیر کشورمان در تانزانیا با اشاره به جهش صادرات غیرنفتی ایران به این کشور گفت: «تانزانیا دروازه ورود کالاهای ایرانی به شرق آفریقاست.» "مهدی آقا جعفری" سفیر جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در خصوص زمینههای همکاری اقتصادی بین ایران و تانزانیا با اشاره به موقعیت این کشور در قاره آفریقا گفت: «تانزانیا در شرق آفریقا از دیر باز به عنوان دروازه ورود به این قاره بویژه جهت دسترسی به شرق، جنوب و مرکز این قاره مورد توجه تجار ایرانی بوده است. حضور ایرانیان در این منطقه در یکهزار سال قبل و با هدف تجارت که در ادامه به برپایی حکومت شیرازیها در شرق آفریقا نیز انجامید موید این واقعیت تاریخی و جغرافیایی است.» وی ادامه داد: «قرار داشتن تانزانیا و بندر دارالسلام در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهم ترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و بخصوص خلیج فارس از جمله مزیتهای نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب میشود.» سفیر کشورمان در تانزانیا با بیان این که این کشور طی سال های اخیر از مهمترین کشورهای هدف برای صادرات غیر نفتی ایران و دروازه ورود این کالاها به شرق آفریقا بوده است، اظهار داشت: «تجزیه و تحلیل آمار صادرات کالاهای ایرانی به تانزانیا نشان میدهد که حجم صادرات غیر نفتی کشورمان به تانزانیا در چهار سال گذشته همواره روندی رو به رشد داشته و با افزوده شدن اوره به کالاهای صادراتی ایران به تانزانیا در سال 92 (27 میلیون دلار) و افزایش حجم صادرات قیر به این کشور (30 میلیون دلار)، صادرات ایران به تانزانیا در این سال با جهشی فوق العاده به تنهایی بیش از یک سوم کل صادرات غیر نفتی کشورمان به آفریقای زیر صحرا را به خود اختصاص داده است.» آقاجعفری با ذکر این نکته که در این سال بر اساس آمار رسمی گمرک و اتاق بازرگانی کشورمان حجم کل صادرات کالاهای غیر نفتی ایران به آفریقای زیر صحرا در سال 1392 (ه.ش) نزدیک به 190 میلیون دلار بوده است، یادآور شد: «در همین سال صادرات غیر نفتی ایران به تانزانیا به بیش از 65 میلیون دلار بالغ شده که یک رکورد نیز بشمار میرود.» وی افزود: «تراز تجاری کشورمان با تانزانیا همواره با فاصله قابل توجهی مثبت بوده است.» سفیر کشورمان در ادامه با ارائه گزارشی از مبادلات تجاری غیر نفتی کشورمان با تانزانیا از سال 1389 تا 1392 (ه.ش) گفت: «درسال 1389 (ه.ش) ارزش صادرات کشورمان به تانزانیا 24 میلیون دلار بود که عمدهترین کالاهای صادراتی ایران در این سال، قیر، موم و پارافین صنعتی و وازلین صنعتی بوده و در سال 90 (ه.ش) ارزش صادرات کشور با شش میلیون دلار افزایش به 30 میلیون دلار رسید.» آقاجعفری با بیان این که در سال های 91 و 92 (ه.ش) نیز به ترتیب شاهد رشد هشت میلیون و 25 میلیون دلاری بودیم گفت: «علت این جهش، افزایش صادرات اوره از 843 هزار دلار در سال 91 (ه.ش) به 5/27 میلیون دلار به 30 میلیون دلار، پارافین صنعتی چهار میلیون دلار، روغن صنعتی به نیم میلیون دلار و سیمان هم به نیم میلیون دلار بوده است.» وی میزان واردات کشورمان از تانزانیا در مقایسه با صادرات را دارای ارزش دلاری و وزن بسیار کمتر و نوسان بیشتر خواند و اظهار داشت: «به عبارت دیگر تراز تجاری ایران و تانزانیا در سال های اخیر همواره با یک فاصله قابل توجه به نفع ایران مثبت بوده است.» در سال 1389 (ه.ش) ارزش کل واردات کشورمان از تانزانیا به 700 هزار دلار، در سال 90 (ه.ش) با یک جهش بالا به ده میلیون دلار و در سال 91 (ه.ش) به هفت میلیون دلار رسید که علت جهش بالا در سال 90 (ه.ش) مربوط به واردات بالای تنباکو و توتون از تانزانیا بود.
واقعه مهم کنیا از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· سخنگوی ارتش کنیا اعلام کرد، سربازان کنیایی و سومالیایی پنج نفر را که تلاش داشتند با مواد منفجره و شش جلیقه انفجاری جاسازی شده در یک دستگاه خودرو از اتیوپی به کنیا وارد شوند، کشتند. سخنگوی ارتش کنیا گفت، در خودروی این افراد حدود 100 کیلوگرم تی ان تی پیدا شد. این سخنگو خاطرنشان کرد این افراد چند روز پیش تلاش ناموفق دیگری برای ورود به خاک کنیا انجام داده بودند. این سخنگو گفت گمان می رود این پنج نفر جزو گروه الشباب بوده اند.
· ارتش کنیا روز جمعه (2/8/93) اعلام کرد که با ادامه حملات هوایی هفته گذشته به مواضع گروه الشباب در خاک سومالی، بیش از 80 تروریست دیگر را کشت. ارتش سومالی هفته گذشته هم با حمله هوایی به مواضع تروریستهای الشباب، 60 نفر از نیروهای این گروه را کشته بود. بر اساس اعلام ارتش که در خبرگزاری آناتولی منتشر شده، جنگندههای کنیایی روز جمعه (2/8/93) به مواضع الشباب در مناطق جمامه و ماگامبو، ضمن بمباران مخفیگاههای اعضای الشباب، چهار خودروی حامل سلاحهای سنگین را نیز منهدم کردند. تروریستها از این مخفیگاهها به عنوان پایگاه حمله به شهر بولاگادود استفاده میکردند؛ شهری که به تازگی از کنترل الشباب در آمده و در حال حاضر در اختیار ارتش ملی سومالی و نیروهای حافظ صلح اتحادیه آفریقا قرار دارد.
واقعه مهم جمهوری دموکراتیک کنگو از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· وزیر دادگستری کنگو اعلام کرد، افراد مسلح حدود 300 زندانی را در شرق این کشور آزاد کردند. "کریستوف ندیبچه" وزیر دادگستری کنگو روز یکشنبه (27/7/93) گفت، این افراد مسلح پس از غلبه بر نیروهای امنیتی، تمام زندانیان زندان مرکزی بوتمبو در استان کیووی شمالی را آزاد کردند. ندیبچه افزود، نیروهای امنیتی تا کنون توانسته اند حدود 30 نفر از این زندانیان را دستگیر کنند. استان کیووی شمالی که در مرز کشورهای رواندا و اوگاندا قرار دارد، اخیرا شاهد فعالیت های گسترده شبه نظامیان مسلح بوده است.
· دو تن در شرق جمهوری دموکراتیک کنگو درحالی که به نظامیان سازمان ملل متحد حمله می کردند، کشته شدند. جامعه مدنی استان نورد کیووی شمالی روز چهارشنبه (30/7/93) در بیانیه ای اعلام کرد، در شهر امبو شماری از جوانان مخالف حضور نیروهای سازمان ملل یکی از خودروهای مشترک ارتش کنگو و کلاه آبی ها را که مسئول محافظت از غیر نظامیان هستند، متوقف کردند. این بیانیه افزود، باتوجه به آن که این جوانان می خواستند نیروهای پاسدار صلح را بکشند، نظامیان ارتش کنگو مداخله کردند آنان در تلاش برای متفرق کردن تظاهرکنندگان که به تبر، نیزه و سنگ مسلح بودند، تیراندازی هوایی کردند. جامعه مدنی اعلام کرد، مهاجمان با بی توجهی به هشدارهای ارتش کنگو بیشتر به کاروان نزدیک شدند و درگیری شدیدی اتفاق افتاد. در این درگیری سه جوان مورد اصابت گلوله قرار گرفتند که دو تن براثر شدت جراحات جان خود را از دست دادند و یک تن براثر این تیراندازی زخمی شد.
· دو کشور جمهوری دمکراتیک کنگو و اوگاندا در مبارزه با ناامنی های فرامرزی با یکدیگر همکاری می کنند. مقامات دولتی در استان اوریانتال واقع در جمهوری دمکراتیک کنگو در خصوص مبارزه با ناامنی های فرامرزی با همتایان خود در استان نِبی در اوگاندا به توافق رسیدند. در مذاکراتی که بین دو طرف برگزار شد، طرفین به تبادل اطلاعات در خصوص دستگیری ها و استرداد جنایتکاران و همچنین کنترل مهاجران متعهد شدند. مذاکره کنندگان ادامه گفتگوها را به سه شنبه آینده موکول کردند.
واقعه مهم سومالی از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· رایزنی نکردن نخست وزیر سومالی با رئیس جمهوری این کشور درباره تعدیل در کابینه، به اختلاف دو طرف منجر شده است. " حسن شیخ محمود " رئیس جمهوری سومالی در بیانیه ای اعلام کرد "عبد الولى شیخ أحمد" نخست وزیر سومالی با وی درباره تغییرات در کابینه رایزنی نکرده است و درنتیجه این تغییرات، باطل است. رئیس جمهوری سومالی از دولت این کشور خواسته است که تغییرات در کابینه از سوی نخست وزیر را نادیده بگیرد. حسن شیخ محمود در این بیانیه افزود که وزرا باید در سمت های سابق خود بمانند و نیروهای امنیتی باید تلاش خود را برای حفظ امنیت کشور دوچندان کنند. تعدیل در کابینه سومالی شامل تغییر "فارح عبد القادر" وزیر دادگستری که هم پیمان نزدیک به رئیس جمهوری سومالی است، شده است و وی مامور تصدی پست وزیر منابع حیوانی شده است.
واقعه مهم موزامبیک از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· حزب مخالف موسوم به "جنبش دموکراتیک موزامبیک" نتیجه انتخابات پارلمانی این کشور را رد کرد. "جنبش دموکراتیک موزامبیک" که در انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری این کشور در جایگاه سوم قرار گرفت، روز یکشنبه (27/7/93) اعلام کرد، به دلیل حضور نداشتن نمایندگان این حزب در مراکز رای گیری در ساعات اولیه انتخابات، نتیجه این انتخابات را رد می کند. به گفته رهبران "جنبش دموکراتیک موزامبیک"، نمایندگان این حزب به دلیل نداشتن مجوز، در چند ساعت اولیه انتخابات، مجاز به حضور در مراکز رای گیری نبودند. بر اساس نتایج اعلام شده در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی روز چهارشنبه (23/7/93) موزامبیک، حزب فریلیمو که سال ها بر این کشور حاکم بوده است با کسب 62 درصد آراء پیشتاز است و جنبش رنامو نیز با کسب 32 درصد آراء در پشت سر آن قرار دارد. حزب فرلیمو از زمان استقلال موزامبیک در سال 1975م (54ه.ش) تا کنون قدرت را در این کشور در دست دارد. موزامبیک یکی از پیشروترین اقتصادهای آفریقا است و ارزش منابع طبیعی آن به میلیاردها دلار می رسد. با این حال مخالفان مدعی اند تنها گروه اندکی از نخبگان وابسته به حزب حاکم از منابع این کشور متنفع می شوند. بیش از ده میلیون و 700 هزار نفر در 11 استان موزامبیک برای شرکت در این انتخابات روز چهارشنبه (30/7/93) شرکت کردند.
واقعه مهم بوتسوآنا از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· "اوسوپیله ماروبا" سخنگوی کمیسیون انتخابات بوتسوانا اعلام کرد، رای گیری ساعت شش و سی دقیقه روز جمعه (2/8/93) به وقت محلی در همه شعب رای گیری آغاز شده است. از آغاز انتخابات رای دهندگان در شعب رای گیری صف تشکیل داده اند. حدود 800 هزار رای دهنده برای شرکت در انتخابات پارلمانی بوتساوانا ثبت نام کرده اند. این انتخابات یکی از پرچالش ترین انتخابات برای حزب حاکم دموکراتیک بوتسوانا به شمار می رود که ریاست آن را "یان خاما" رییس جمهور این کشور به عهده دارد. خاما به نظر می رسد برای کسب آرای رای دهنگان در مناطق شهری با مشکل روبرو است چرا که احزاب مخالف توانسته اند از زمان گروه تشکیل جنبش دموکراتیک در سال 2010م (92ه.ش) موفقیت هایی برای کسب آرای مردم در این مناطق به دست آورند. خاما61 ساله که پسر "سرتسه خاما" نخستین رییس جمهور بوتسوانا است، همچنین رییس سنتی قبیله بانگواتو است و می تواند برای پیروزی در انتخابات برای دومین دوره بر روی حمایت گسترده مناطق روستایی حساب کند. پارلمان جدید بوتسوانا پس از آغاز به کار رییس جمهوری را انتخاب می کند.
واقعه مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 28/7/93 الی 5/8/93
· وزیر دارایی آفریقای جنوبی اعلام کرد، اقتصاد این کشور در نقطه عطفی قرار دارد که دولت را به تعدیل هزینه ها و افزایش مالیات ها مجبور می کند. "نهلانهلا نن" وزیر دارایی آفریقای جنوبی که بودجه شش ماهه را به پارلمان ارائه کرد روز چهارشنبه (30/7/93) در گفتگو با خبرنگاران گفت: «کسری بودجه بالا است و سطح بدهی به محدوده های قابل تحمل رسیده است.» وزیر دارایی آفریقای جنوبی پیش بینی رشد را برای سال 2014م یک و چهار دهم درصد در برابر دو و هفت دهم درصد برآوردهای ماه فوریه اعلام کرد. بانک مرکزی آفریقای جنوبی از رقم یک و هفت دهم درصد برای سال 2014م خبر داده بود. نهلانهلا که به تازگی به عنوان وزیر دارایی منصوب شده است همچنین به احتمال ملی کردن چند شرکت دولتی اشاره کرد. وزیر دارایی آفریقای جنوبی اذعان کرد بخشی از این پیش بینی کاهش ناشی از فضای جهانی و همچنین کسری انرژی کشور ، اعتصاب های اخیر در بخش های تجاری مانند معادن و نیز نقایص اداری است.
· خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که سارقان مسلح سخنگوی دولت آفریقای جنوبی که نماینده مجلس این کشور نیز هست را مجروح کردند. یک نماینده پارلمان و سخنگوی حزب حاکم کنگره ملی آفریقا (ای ان سی) را با شلیک گلوله مجروح کردند. این خبرگزاری به نقل از سرتیپ "سلوی موهالالا" سخنگوی پلیس ژوهانسبورگ گفت که سارقان مسلح روز دوشنبه (28/7/93) در حمله به یک بانک در ویتبنک در غرب ژوهانسبورگ "جکسون اماتمبو" سخنگوی دولت و حزب حاکم کنگره ملی آفریقا (ای ان سی) را به ضرب گلوله مجروح کردند. به گفته وی، سارقان با نزدیک شدن به سخنگوی دولت آفریقای جنوبی ، علاوه بر سرقت اموال وی، این نماینده مجلس این کشور را مجروح کردند. براساس این گزارش، سخنگوی دولت آفریقای جنوبی، پس از فرار سارقان مسلح به بیمارستان منتقل شد.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (106) |
۱۳۹۳/۸/۶ |
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |