وقایع مهم نیجریه از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· رئیس مجلس نمایندگان نیجریه به مخالفان این کشور پیوست. "امین تامبووال" رئیس مجلس نمایندگان و عضو حزب "دمکراتیک خلق" حاکم نیجریه از این حزب جدا شد و به اصلی ترین حزب مخالف این کشور پیوست. تامبووال علت پیوستن خود به مخالفان را سیاست های نادرست حزب حاکم به ریاست گودلاک جاناتان رئیس جمهوری نیجریه اعلام کرد و گفت: «سیاست های حزب حاکم رضایت بخش نیست.» تامبووال افزود: «من به عضویت حزب " کنگره همه ترقی خواهان (APC) " درآمده ام و از این پس با این حزب همکاری خواهم کرد.» این درحالیست که تعدادی از اعضای حزب کنگره همه ترقی خواهان نیز در چند ماه گذشته به حزب حاکم پیوستند.
· رییس جمهوری نیجریه قصد دارد باردیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور شود. "روبن اباتی"، سخنگوی "گودلاک جاناتان" روز چهارشنبه (8/8/93) با اعلام این خبر گفت، پنج شنبه (9/8/93) جاناتان به عنوان نامزد حزب حاکم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری نیجریه نامزد می شود. انتخابات ریاست جمهوری نیجریه فوریه سال 2015م برگزار خواهد شد. اباتی در بیانیه ای تصریح کرد که رییس جمهوری نیجریه از مردم و اعضای حزب دموکراتیک ملی و هواداران خود تقدیر می کند.
· دولت نیجریه اعلام کرد، پس از تسلط گروه بوکو حرام بر شهر "موبی" هزاران نفر از ساکنان شمال شرق این کشور آواره شدند. دولت نیجریه روز پنجشنبه (9/8/93) اعلام کرد پس از تسلط گروه بوکوحرام بر شهر موبی شمال شرق این کشور هزاران نیجریه ای از خانه هایشان گریخته و آواره شده اند. مقامات امنیتی نیجریه همچنین اعلام کردند، به دنبال تصرف شهر موبی در شمال شرق این کشور ده ها تن کشته شدند.
· به گزارش امدادرسانان گروه نجات، انفجار بمب در یک ایستگاه اتوبوس در نیجریه، هشت کشته و 34 زخمی در پی داشت. بر اساس این گزارش، انفجار بمب در ایستگاه اتوبوسی در ایالات گومبه در شمال شرقی نیجریه روی داده است. این شهر با سه ایالات دیگر که در حال حاضر به دلیل مبارزه با گروه تروریستی بوکوحرام در وضعیت فوقالعاده به سر میبرند، هممرز است. شاهدان از وجود مواد منفجره در سه کیف که در ایستگاه بدده خبر میدهند. بمبگذاری در ساعات شلوغی شهر انجام شده است.
· یک مقام امنیتی نیجریه روز شنبه (10/8/93) اعلام کرد که دست کم 42 شبه نظامی بوکوحرام در درگیری با نیروهای ارتش نیجریه طی یک حمله ناکام آن ها در ایالت بورنو کشته شدند. به گزارش خبرگزاری شینهوا، این مقام امنیتی که خواست نامش ذکر نشود، تصریح کرد که این شبه نظامیان سوار بر موتور و چند خودروی تلاش کردن به منطقه در 189 کیلومتری شهر مایدوگوری حمله کنند اما با مقاومت نیروهای ارتش نیجریه روبرو شدند و نیروهای ارتش توانستند مانع از این حمله و پیشروی این شبه نظامیان شوند.
· "ابوبکر شکائو" سرکرده گروه تروریستی بوکوحرام تهدید کرد گروگان آلمانی را خواهد کشت. به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از شهر مایدوگوری، وی در یک فیلم ویدیویی جدید که شامگاه جمعه (9/8/93) منتشر شد، گفت که بوکوحرام همچنان شهروند ناشناس آلمانی را در اسارت خود دارد. "فرانک والتر اشتاین مایر" وزیر امور خارجه آلمان هفته گذشته اعلام کرد که هیچ اطلاعات جدیدی از آلمانی ربوده شده در دست نیست. یک فیلم ویدیویی دیگر که آسوشیتدپرس به آن دست یافت، صحنه سربریدن فردی را که به عنوان خلبان یک جت جنگنده مفقوده شده شناسایی شده است، نشان می دهد. بوکوحرام ادعا کرد که این جت را سرنگون کرده است. تروریست های بوکوحرام هفته گذشته نیز دو آلمانی دیگر را ربودند که یکی را کشتند و دیگری را چند ساعت بعد آزاد کردند.
وقایع مهم نیجر از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· دولت نیجر اعلام کرد که سفارت این کشور آفریقایی در لیبی تحت محاصره شبه نظامیان مسلح در آمده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت امور خارجه نیجر اعلام کرد که شبه نظامیان در ساعات اولیه روز سه شنبه در طرابلس سفارت نیجر را محاصره کردند که در اثر آن کارکنان دیپلماتیک از جمله سفیر این کشور در آن حبس شده اند. "ثانی ابراهیم"، دبیر کل وزارت امور خارجه جمهوری نیجر به خبرنگاران گفت که افراد مسلح سوار بر خودروهای نظامی به سفارت حمله نکرده اند اما وضعیت "به شدت جدی" است. وی همچنین گفت که احتمال دارد این رخداد با شایعه های غلط در مورد این که نیروهای نظامی نیجریه به سفارت لیبی در نیجر حمله کرده اند، مرتبط باشد.
واقعه مهم بورکینافاسو از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· احزاب سیاسی بورکینافاسو، به فکر جایگزینی برای رئیس جمهوری این کشور هستند. بعد از برکناری "بلز کمپائوره" رئیس جمهوری بورکینافاسو از قدرت احزاب این کشور اقدامات خود را برای انتخاب جایگزین وی آغاز کرده اند. "بنه ونده سانکارا" رهبر یکی از احزاب سیاسی مخالف رژیم بلز کمپائوره در این مورد گفت، رئیس جمهوری بورکینافاسو بدنبال تصویب لایحه جدیدی در پارلمان کشور بود که به موجب آن وی می توانست برای یک دوره دیگر رئیس جمهوری باشد. "ادوارد سانو" نماینده حزب اتحادیه برای ترقی و تغییر در پاریس و یکی از احزاب مخالف بلز کمپائوره در این باره گفت، رئیس جمهوری بورکینافاسو در این مدت که در قدرت بوده کاری کرده است که سخنان و وعده های او دیگر اعتباری نداشته باشد. "فرانسیس پانینده" فعال سیاسی بورکینافاسو نیز در مورد این که ارتش چه نقشی می تواند در این شرایط دشوار ایفا کند گفت، تنها کاری که ارتش می تواند انجام دهد تامین امنیت و محافظت از مرزهای کشور است. ده ها هزار نفر از مردم بورکینافاسو روز چهارشنبه (7/8/93) با تظاهرات در اواگادوگو پایتخت این کشور با اصلاحات در قانون اساسی با هدف تمدید حاکمیت 27 ساله "بلز کمپائوره" رئیس جمهوری بورکینافاسو مخالفت کردند. ارتش بورکینافاسو، روز پنجشنبه (8/8/93) با کودتا ضد رئیس جمهوری این کشور وی را برکنار کرد.
· رئیس جمهوری فرانسه به همتای بورکینافاسویی خود وعده یک عنوان بین المللی داده بود. "فرانسوا اولاند" رئیس جمهوری فرانسه در نامه ای خطاب به بلز کمپائوره رئیس جمهوری بورکینافاسو قول داده بود که در صورت چشم پوشی از اصلاح قانون اساسی وی را در تصاحب یک عنوان بین المللی حمایت خواهد کند. نامه رئیس جمهوری فرانسه با هدف تطمیع رئیس جمهوری بورکینافاسو هفتم ماه اکتبر (15/7/93) برای کمپائوره ارسال شده بود و وزارت امور خارجه فرانسه در 23 ماه جاری ارسال این نامه را بی آن که به محتوای آن اشاره کند، تایید کرده بود.
· در پی کناره گیری رییس جمهور بورکینافاسو از قدرت، ائتلافی از احزاب مخالف دولت و انجمن های نماینده جامعه مدنی در این کشور ضمن رد پذیرش واگذاری قدرت به ارتش، برگزاری تجمعات مردمی را در پایتخت خواستار شدند. این ائتلاف مخالفان در بیانیه خود اعلام کردند که مخالفان سیاسی و سازمان های نماینده جامعه مدنی بر این موضوع تاکید دارند که اعتراضات مردمی راه را برای انتقال دمکراتیک قدرت هموار کرد و ارتش نباید این موفقیت را به خود نسبت دهد. پس از استعفای بلز کمپائوره و گشوده شدن راه برای انتقال قدرت، ارتش بلافاصله وارد عمل شد و سرهنگ دوم "اسحاق زیدا" که از افسران گارد ریاست جمهوری بود را جایگزین وی کرد.
واقعه مهم بنین از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· هزاران بنینی معترض به بی نظمی در سازماندهی انتخابات و فقدان انتخاباتی دموکراتیک در این کشور، تظاهرات کردند. کوتونو پایتخت اقتصادی بنین روز چهارشنبه (7/8/93) صحنه تظاهرات هزاران نفر از جمله احزاب مخالف دولت، جامعه مدنی و سازمان های سندیکایی این کشور بود. معترضان، سازماندهی انتخابات آتی این کشور از جمله انتخابات شهرداری ها را در موعد مقرر خواستار شدند. شرکت کنندگان دراین تظاهرات بر برگزاری انتخابات محلی در دسامبر 2014م، انتخابات پارلمانی در مارس 2015م و انتخابات ریاست جمهوری در مارس 2016م تاکیدکردند. تظاهر کنندگان درعین حال برگزاری انتخاباتی شفاف و دموکراتیک را خواستار شدند. دولت بنین روز یکشنبه (11/8/93) از احزاب مخالف خواسته بود مشکلات مرتبط با سازماندهی انتخابات شهرداری ها را از طریق مذاکره حل کنند. این انتخابات باید مارس 2013م برگزار می شد. شورای نظارت بر سازماندهی انتخابات شهرداری ها در بنین اعلام کرده است که لیست های انتخاباتی تا اواسط دسامبر 2014م آماده نخواهندشد.
واقعه مهم مالی از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· وزارت دفاع فرانسه روز پنجشنبه (9/8/93) از وقوع درگیری های شدید میان نیروهای فرانسوی و شبه نظامیان در شمال کشور مالی خبر داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، براساس این گزارش، در این درگیری ها یکی از پرسنل نظامی فرانسه کشته شد. وزارت دفاع فرانسه همچنین اعلام کرد که نیروهای این کشور دست به عملیاتی گسترده علیه شبه نظامیان در شمال مالی زده اند. براساس گزارش ها، "توماس دوپوی" یک عضو ارتش فرانسه در درگیری های سنگین با شبه نظامیان در مناطق شمال مالی کشته شد. یک سخنگوی نظامی فرانسه گفت: «ارتش فرانسه اوضاع را تحت کنترل و درگیری ادامه دارد.»
· مذاکرات صلح دولت و گروه های مسلح مالی موقتاً متوقف شد. دولت و گروه های مسلح مالی که در الجزایر با همدیگر مذاکره می کردند، مذاکرات خود را موقتاً متوقف کرده اند. الجزایر و دیگر میانجی ها طرحی را به هیأت های مذاکره کنندۀ دولت و گروه های مسلح مالی پیشنهاد کرده اند که این هیأت ها خواستار توقف موقت مذاکرات برای بررسی این طرح شده اند. الجزیره پایتخت الجزایر میزبان مذاکرات دولت و گروه های مسلح فعال در شمال مالی است. الشعب در گزارش خود اعلام کرد که مذاکرات صلح مالی روز 26 نوامبر ازسرگرفته (5/9/93) خواهد شد و پیش بینی می شود که هیأت های مذاکره کننده در دور بعدی مذاکرات توافقنامه ای نهائی برای پایان دادن به بحران شمال این کشور امضاء کنند. از جمله بندهای طرح پیشنهادی میانجی های بحران مالی "تشکیل شورای معتمدان و بزرگان دینی ، مرکز توسعه مناطق شمالی مالی و تشکیل مرکزی برای تأمین امنیت این مناطق" است.
واقعه مهم جمهوری دموکراتیک کنگو از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· دو کشور جمهوری دمکراتیک کنگو و اوگاندا در مبارزه با ناامنی های فرامرزی با یکدیگر همکاری می کنند. مقامات دولتی در استان اوریانتال واقع در جمهوری دمکراتیک کنگو در خصوص مبارزه با ناامنی های فرامرزی با همتایان خود در استان نِبی در اوگاندا به توافق رسیدند. در مذاکراتی که بین دو طرف برگزار شد، طرفین به تبادل اطلاعات در خصوص دستگیری ها و استرداد جنایتکاران و همچنین کنترل مهاجران متعهد شدند. مذاکره کنندگان ادامه گفتگوها را به سه شنبه (13/8/93) موکول کردند.
واقعه مهم کنیا از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· منابع پلیس کنیا روز شنبه (10/8/93) اعلام کردند که در یک حمله در یک منطقه شمال این کشور هفت افسر پلیس کشته و 17 تن دیگر ناپدید شده اند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، براساس اعلام مقام های امنیتی کنیا، در این حمله که احتمالا افراد مسلح قبیله ای عامل آن بوده اند تاکنون هفت افسر پلیس کشته و 17 تن مفقود شده اند. براساس اعلام منابع آگاه، چندین افسر پلیس نیز ناپدید شده اند.این افسران به دنبال عملیاتی در یک منطقه شمال این کشور مورد حمله غافلگیرکننده قرار گرفتند و هنوز از آن ها خبری در دست نیست.
واقعه مهم اتیوپی از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· سازمان عفو بین الملل اعلام کرد که دولت اتیوپی هزاران نفر از اعضای قوم "اورومو" بزرگ ترین قوم این کشور را هدف حملات بی رحمانه و خشونت آمیز قرار داده است. به گزارش روز سه شنبه (7/8/93) خبرگزاری فرانسه، سازمان عفو بین الملل طی گزارشی که با استناد به شهادت بیش از 200 نفر تهیه شده، اعلام کرد که هزاران نفر از قوم اورومو به خاطر مخالفت با دولت اتیوپی هدف بازداشت های خودسرانه و بلندمدت، شکنجه و کشتارهای غیرقانونی قرار گرفته اند. بر اساس این گزارش، ده ها نفر از مخالفان و یا افراد مظنون به مخالفت با دولت اتیوپی به قتل رسیده اند و دست کم پنج هزار نفر از قوم اورومو از سال 2011م تاکنون به بهانه های کوچک بازداشت شده اند. بسیاری از اعضای این قوم به حمایت از شورشیان این کشور با عنوان سازمان جبهه آزادیبخش متهم هستند. دولت اتیوپی پیش تر اتهامات مشابه را رد کرده بود، اما هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده است. منطقه اورومیا با 27 میلیون نفر سکنه، پر جمعیت ترین ایالت اتیوپی است. ساکنان این ایالت به زبان اورومو سخن می گویند که با زبان رسمی اتیوپی متفاوت است. در ماه های آوریل (فروردین/اردیبهشت) و مه (اردیبهشت/خرداد) نیروهای امنیتی اتیوپی دانشجویان معترض را در ایالت اورومیا به گلوله بستند. منابع دولتی در آن زمان شمار کشته شدگان را هشت نفر اعلام کردند، اما گروه های حقوق بشری از جمله دیده بان حقوق بشر اعلام کردند که شمار تلفات این سرکوب به مراتب بیش از رقم اعلام شده است. سازمان عفو بین الملل نیز در گزارش خود تعداد قربانیان این حمله را ده ها نفر اعلام کرد.
واقعه مهم سومالی از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· "حسن شیخ محمود" رییس جمهوری سومالی از "عبد ولی شیخ احمد" نخست وزیر این کشور به دلیل مشورت نکردن با وی قبل از اصلاحات در کابینه انتقاد کرد و آن را "تصمیمی شرم آور" خواند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، نخست وزیر سومالی شنبه (3/8/93) با اجرای اصلاحاتی در کابینه این کشور، وزیر دادگستری را که به رییس جمهوری نزدیک بود، برکنار کرد. شیخ محمود با صدور بیانیه ای گفت: «تاسف بار است که نخست وزیر سومالی، گرفتن تصمیم های شرم آوری را که کلا با مسیر دولت و موسسات آن در دوران بحران کشور منافات دارد، همچنان ادامه می دهد.» وی، نخست وزیر سومالی را که ده ماه از عهده داری مسوولیتش می گذرد را متهم به عزل و نصب وزیران و مسوولان عالی رتبه این کشور به شکلی که با قانون اساسی منافات دارد، کرد. حسن شیخ محمود رییس جمهوری سومالی، اصلاحات کابینه این کشور را لغو اعلام کرد و گفت: «همه وزیران باید بدون توجه به این مساله کار خود را ادامه دهند.» سومالی پس از گذشت چندین دهه با چالش های سخت و جنگ داخلی مواجه است و پیوسته در معرض تهدیدهای تروریستی جنبش الشباب وابسته به القاعده قرار دارد. دولت کنونی سومالی در اوت 2012م تشکیل و از حمایت بین المللی برخوردار است.
· منابع امنیتی در سومالی از وقوع انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در پایتخت این کشور خبر دادند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، ابن منابع یادآورشدند که هنوز آمار دقیق رسمی تلفات این انفجار مشخص نشده اما در یکی از گزارش ها تاکنون کشته و زخمی شدن چند تن تایید شده است. یک منبع امنیتی افزود: «در این انفجار خودروی بمب گذاری شده چند تن کشته و زخمی شده اند.» "محمد ظاهر" یک مقام ارشد پلیس سومالی اعلام کرد: «این انفجار به دلیل کار گذاشتن بمبی در یک خودرو رخ داد.» تحقیقات در مورد این انفجار در جریان است. مقام های سومالی بلافاصله پس از این حادثه عامل این انفجار را گروه الشباب معرفی کردند. هنوز هیچ فرد یا گروهی مسوولیت این انفجار را بر عهده نگرفته اما گروه تروریستی الشباب پیشتر سابقه انجام حملات مختلف علیه نیروهای امنیتی و غیرنظامیان را در این کشور داشته است. فعالیت الشباب در سومالی جدی ترین مشکل امنیتی برای دولت این کشور به شمار می رود.
واقعه مهم زامبیا از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· "مایکل ساتا" رییسجمهوری زامبیا در سن 77 سالگی در یکی از بیمارستانهای لندن درگذشت. ساتا در طول هفته گذشته برای درمان در یکی از بیمارستانهای لندن تحت مراقبت بود که سهشنبه شب (6/8/93) درگذشت. هفته گذشته و بعد از پنجاهمین سالگرد استقلال زامبیا از بریتانیا، ساتا به دلیل شدت بیماریاش به لندن منتقل شد و به گفته بیبیسی به دلیل افزایش ناگهانی ضربان قلب شب گذشته در بیمارستان جان باخت.
· "گای اسکات" معاون سفید پوست رییس جمهوری زامبیا روز چهارشنبه (7/8/93) در پی درگذشت "مایکل ساتا" رییس جمهوری این کشور آفریقایی، سرپرستی این مقام را تا هنگام برگزاری انتخابات در 90 روز آتی به عهده گرفت. به گزارش اسوشیتدپرس از لوزاکا پایتخت زامبیا، اسکات که اسکاتلندی الاصل است، نخستین حاکم سفید پوست این کشور پس از درگذشت ساتا در سن 77 سالگی در بیمارستانی در لندن پس از یک دوره طولانی بیماری، به شمار می رود. با این که دولت زامبیا هنوز جزییات بیشتری در باره علت مرگ ساتا منتشر نکرده است. اسکات 70 ساله که قبلا وزیر کشاوری و کارمند وزارت دارایی این کشور بوده، گفته است که تمایلی به عهده گرفتن مقام ریاست جمهوری ندارد. هر چند که بر اساس قانون اساسی از آن جا که والدین اسکات از لحاظ مکان تولد یا اصالت، زامبیابی به شمار نمی روند، وی حق نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری را ندارد.
واقعه مهم کومور از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· انتخابات عمومی پارلمان ملی مجمع الجزایر کومور که قرار بود، ظرف چند هفته آینده برگزار شود، برای دومین بار به تعویق افتاد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، رسانه های دولتی کومور دوشنبه (2/8/93) اعلام کردند که دور نخست انتخابات عمومی در تاریخ 25 ژانویه 2015م (5/11/93) و دور دوم آن در 22 فوریه 2015م (3/11/93) برگزار خواهد شد. "ایکیلیلو دوئینین" رییس جمهوری این کشور فقیر در شرق آفریقا، در ماه سپتامبر (شهریور/مهر) نیز زمان برگزاری انتخابات عمومی را به مدت دو ماه به تعویق انداخته بود. دلیل تاخیر در برگزاری انتخابات کومور اعلام نشده است. حکم چهار ساله پارلمان فدرال کنونی کومور قرار بود در آوریل سال جاری (فروردین/ اردیبهشت) منقضی شود، اما این تاریخ به پایان سال 2014م تغییر یافت. دوره پنج ساله ریاست جمهوری دوئینین در مه 2016م (اردیبهشت/خرداد) به پایان می رسد.
واقعه مهم زیمبابوه از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· نماینده اتحادیه اروپا در هراره، از کمک های مالی اتحادیه اروپا به زیمبابوه خبر داد. "فیلیپ فان دام" نماینده اتحادیه اروپا در هراره روز جمعه (9/8/93) اعلام کرد این اتحادیه همکاری های اقتصادی و اجتماعی را با زیمبابوه همزمان با پایان اعمال تحریم ها علیه دولت "رابرت موگابه" رئیس جمهوری این کشور از سر خواهد گرفت. فیلیپ فان دام افزود، اتحادیه اروپا همچنین از آغاز سال آینده تا سال 2020م، 300 میلیون دلار کمک های مالی برای بهبود شرایط بهداشتی و کشاورزی در اختیار زیمبابوه قرار خواهد داد. نماینده اتحادیه اروپا در هراره، خاطرنشان کرد در عادی سازی روابط خود با زیمبابوه به مرحله بسیار مهمی رسیده ایم. اتحادیه اروپا در حال حاضر، تحریم های خود را علیه رابرت موگابه رئیس جمهوری زیمبابوه و همچنین چندین تن از مقامات این کشور را حفظ و در ماه فوریه 2015م در این تحریم ها بازنگری خواهد کرد. اتحادیه اروپا همچنین، محدودیت ها علیه برخی مقامات و شرکت های زیمبابوه ای را لغو کرد اما موگابه اعلام کرد خواهان لغو کامل تحریم هایی است که علیه این کشور اعمال شده است. دولت زیمبابوه، هنوز درباره اظهارات نماینده اتحادیه اروپا در هراره اظهار نظر نکرده است.
· حزب مخالف دولت زیمبابوه اعلام کرد که قصد دارد با توسل به اقدامات اعتراضی مختلف از جمله تظاهرات صلح آمیز، رییس جمهوری این کشور را وادار به پذیرش اصلاحات کند. به گزارش روز یکشنبه (10/8/93) خبرگزاری فرانسه، حزب "حرکت برای تغییر دمکراتیک" به رهبری "مورگان چانگیرای"، خواستار ایجاد اصلاحات در قوانین مربوط به انتخابات، رسانه ها و مسایل امنیتی در زیمبابوه شده است. این حزب روز شنبه (10/8/93) پس از نشستی اعلام کرد که در نظر دارد به منظور اعمال فشار بر "رابرت موگابه" رییس جمهوری زیمبابوه برای پذیرش اصلاحات، از روش های مختلف از جمله تظاهرات مسالمت آمیز در شهرهای این کشور استفاده کند. چانگیرای در انتخابات سال گذشته در مقابل موگابه 90 ساله شکست خورد. وی "تقلب گسترده" در انتخابات را عامل شکستش عنوان کرد. حزب مخالف دولن زیمبابوه اعلام کرد که تظاهرات در نظر گرفته شده، دولت رابرت موگابه را پای میز مذاکره خواهد کشاند و به شکل گیری اجماع نظری مبنی بر لزوم تعیین جدول زمانی برای برگزاری انتخاباتی آزاد و منصفانه کمک خواهد کرد. چانگیرای جمعه (9/8/93) از حامیانش خواست تا به منظور پایان دادن به مشکلات اقتصادی پیش روی زیمبابوه در مقابل موگابه بایستند. وی گفت: «باید شجاع بود و وارد عمل شد.» چانگیرای در گذشته نیز تهدید کرده بود که اعتراض های خیابانی برای فشار بر دولت موگابه به راه خواهد انداخت تا شاید راه حلی برای بحران اقتصادی این کشور آفریقایی پیدا شود.در این نشست، چانگیرای برای مدت پنج سال دیگر به عنوان رهبر حزب حرکت برای تغییر دمکراتیک زیمبابوه انتخاب شد.
واقعه مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 5/8/93 الی 11/8/93
· مجموعه تلویزیونی مریم مقدس (س) از تولیدات صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از شبکه تلویزیونی اسلام تی وی آفریقای جنوبی نمایش داده می شود. این مجموعه تلویزیونی که در سال 1379 (ه.ش) به کارگردانی "شهریار بحرانی" ساخته شد، به منظور مبادلات فرهنگی در اختیار شبکه تلویزیونی مسلمانان آفریقا (ITV) قرار گرفته است. براساس اعلام روابط عمومی مرکز امور بین الملل صدا و سیما، "عمر فرهاد" مدیر شبکه اسلام تی با تقدیر از سازندگان مجموعه های ایرانی که مفاهیم قرآنی و اسلامی را در فعالیت های فرهنگی و فیلمسازی در دستور کار خود قرار می دهند، استقبال از این آثار را در آفریقا گسترده خواند. شبکه تلویزیونی اسلام تی وی اکنون با پخش ماهواره ای، حداقل ده میلیون بیننده تنها در جنوب آفریقا دارد. برنامه یادشده را اداره مبادلات برنامه ای و جشنواره های بین المللی مرکز اموربین الملل صداوسیما در قالب مبادلات برنامه ای برای نمایندگی این سازمان در پرتوریا ارسال کرده است.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (107) |
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |