وقایع مهم مصر از تاریخ 10/09/93 الی 17/09/93
• یک منبع قضائی مصری اعلام کرد که اگر "جمال مبارک" پسر کوچک "حسنی مبارک" دیکتاتور مخلوع مصر دوران محکومیتش را تا سال 2018 م به پایان برساند یا مورد عفو قرار بگیرد میتواند در انتخابات ریاست جمهوری مصر شرکت کند.
این مطلب، دو روز پس از صدور حکم تبرئه حسنی مبارک، فرزندان و وزیر کشور و معاونان وزیر کشور از همه اتهامات مربوط به فساد و قتل معترضان بیان شد؛ امری که خشم و اعتراض خانوادههای قربانیان مصری و بخشی دیگر از مردم مصر را برانگیخته است. جمال مبارک با اتهامات متعددی در زمینه فساد مالی و سوء استفاده از داراییهای عمومی مواجه شده بود. جمال مبارک در حال حاضر به همراه برادر بزرگترش "علاء مبارک" دوران محکومیت چهارساله شان در پرونده اختلاس از بودجه کاخهای ریاست جمهوری را طی میکند.
یک منبع آگاه به روزنامه مصری «الیوم السابع» گفت که از لحاظ سیاسی باید جمال مبارک 5 سال از فعالیت سیاسی منع شود و بر اساس قانون فعالیت سیاسی او یا حضور وی و همه رهبران حزب منحل «ملی» در انتخابات باید ممنوع شود.
جمال مبارک متولد سپتامبر سال 1963 تا پیش از انقلاب 25 ژانویه معاونت دبیرکل و دبیر سیاسی حزب منحل «ملی» بود. پیشرفت قابل توجه او در طول چند سال در این حزب و سوء استفاده وی از جایگاه پدرش گمانه زنی های فراوانی درباره احتمال موروثی شدن قدرت در مصر را مطرح کرد.
• "کنت راث" وکیل آمریکایی و مدیر کل سازمان دیدبان حقوقبشر از تبرئه "حسنی مبارک" دیکتاتور پیشین مصر بشدت انتقاد کرد.
"راث" با انتشار گزارشی در صفحه توئیتر خود اعلام کرد که نهاد قضائی مصر مبارک را تبرئه کرد؛ در حالی که در حکمی دیگر مسئولیت مرگ صدها نفر در میدان «رابعه» را بر گردن خود قربانیان دانست و با این عملکرد تاریخ را از نو نوشت.
حادثه میدان رابعه، درباره کشته شدن صدها معترض مصری در 14 آگوست 2013 است. روز چهارشنبه (93.9.5) گزارش کمیته حقیقتیاب حادثه میدان رابعه العدویه منتشر شد. بر اساس این گزارش، در حوادث این میدان، دستکم 850 نفر از غیرنظامیان معترض که در میدان رابعه العدویه و میدان النهضه تحصن کرده بودند؛ توسط نیروهای امنیتی وزارت کشور و ارتش مصر کشته شدند.
مدیر سازمان بینالملل دیدبان حقوق بشر گفت که این تنها «مبارک» نبود بلکه 170 افسر پلیس مصر نیز به همین اتهام محاکمه شدند که همه آنها تبرئه شدند؛ در حالی که خبرنگاران شبکه الجزیره هنوز پشت میلههای زندان هستند.
راث همچنین "عبدالفتاح السیسی" رئیس جمهور فعلی مصر را نیز از انتقاد تند خود بینصیب نگذاشت و با انتقاد از وی گفت: سیسی میخواست تبرئه مبارک یک لحظه برجسته در تاریخ باشد و تعجبی ندارد که خود سیسی بر قتل عام بیش از 817 نفر در میدان رابعه العدویه نظارت داشت زیرا او به دنبال مجازات مبارک نبود.
روز شنبه (8 آذرماه) جلسه نهایی محاکمه و اعلام حکم رئیسجمهور مخلوع مصر در پرونده معروف به پرونده قرن برگزار شد و مبارک، پسرانش، وزیر کشور وقت و معاونانش از همه اتهامات این پرونده (فساد اقتصادی و مشارکت در قتل معترضان) تبرئه شدند.
•به گزارش شبکه العالم، قائم مقام دانشگاه الازهر مصر روز یکشنبه (93.9.9) اعلام کرد که این دانشگاه به زودی کنفرانس مقابله با تروریسم برگزار خواهد کرد و برای شرکت در آن از 120 کشور دعوت کرده که برجستهترین این کشورها ایران است.
"عباس شومان" در گفتوگو با سایت خبری «الیوم السابع» مصر با اعلام این مطلب، افزود: «این کنفرانس سوم و چهارم دسامبر (12 و 13 آذر) هفته جاری با حضور نمایندگان اهل تسنن، تشیع و صابئیها تشکیل خواهد شد.»
وی تاکید کرد: «کنفرانس مزبور سیاسی و بنا به دستور هیچ کشوری نیست؛ بلکه با پیشنهاد دکتر "احمد طیب" رییس دانشگاه الازهر برگزار می شود و در آن نمایندگان قوم ایزیدیهای عراق نیز حضور خواهند یافت تا از جنایات تروریستهای داعش سخن بگویند.»
شومان همچنین در مورد مکاتب آموزشی الازهر توضیح داد: «الازهر تروریست پرورش نمیدهد. این دانشگاه در سال آینده شاهد یک تحول کامل در درون خود خواهد بود به گونهای که در شیوههای تحصیلی دانشگاه هر ساله تجدیدنظر میشود و تمامی نقطه نظرها مورد توجه و بررسی قرار میگیرد.»
• "حمدین صباحی" مؤسس حزب «جریان مردمی» مصر و نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری از "عبدالفتاح السیسی" رئیس جمهور فعلی مصر خواست موضع خود را در قبال تبرئه "حسنی مبارک" دیکتاتور پیشن مصر اعلام کند.
صباحی در نشست خبری مربوط به حزب «الکرامه» اعلام کرد که اگر عبدالفتاح السیسی در کنار مردم بایستد از وی حمایت میکنیم، در غیر این صورت با مردم علیه السیسی قیام میکنیم.
پایگاه خبری «المصریون»، گزارش داد که صباحی در این نشست اظهار داشت: اگر (حزب) «تجمع 30 ژوئن برای برکناری مرسی» بخواهد به واگذار کردن قدرت به رژیم مبارک تبدیل شود حاضر نیستیم دیگر در این تجمع حضور داشته باشیم.
نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری مصر یادآور شد که همه تجمعهای اعتراضی در راستای اعلام خشم از تبرئه مبارک برنامه ریزی خواهد شد و افزود: ما از حق آزادی بیان مسالمت آمیز خود استفاده خواهیم کرد و این به معنای تظاهرات علیه قوه قضائیه نیست بلکه اعلام بازگشت انقلاب است و اقدامات ما بر اساس حرکت کشور در مسیر انقلاب برنامه ریزی خواهد شد.
وی صدور حکم تبرئه مبارک را روز سیاه تاریخ مصر توصیف کرد و گفت که در برابر دو پرسش قرار داریم که آیا انقلاب محقق میشود، یا نه؟
این اظهارات حمدین صباحی با واکنش منفی تعدادی از شخصیتهای مصری مواجه شد و در پاسخ صباحی گفت: اعلام موضع قاطع علیه رژیم مبارک به معنای دخالت در امور داخلی نهاد قضائی نیست.
وی همچنین ضمن تأکید بر لزوم تعدیل قانون مربوط به ساماندهی تظاهرات و حق اصلی شهروندان مصری برای تظاهرات مسالمت آمیز یادآور شد که با گروه اخوان المسلمین که از قدرت کنار گذاشته شدهاند در یک جبهه قرار نخواهند گرفت.
پیشتر حزب الدستور، العیش و الحریه، جریان المصری، مصر قدرتمند، سوسیالیستهای انقلابی، جوانان برای عدالت و آزادی، جنبش جوانان 6 آوریل، 6 آوریل دموکرات و جریان مقاومت دانشجویی خواستار برگزاری اولین تظاهرات میلیونی در اعتراض به صدور حکم برائت «حسنی مبارک» دیکتاتور پیشین مصر در میدان التحریر شدند.
گروههای انقلابی معارض مصری ضمن انتقاد از تبرئه دیکتاتور مخلوع مصر اعلام کرده بودند که بر لزوم گرفتن قصاص قربانیان انقلاب 25 ژانویه پافشاری میکنند و به نشستهای خود برای انجام هماهنگیهای لازم و موضع گیری درباره این اقدام ادامه خواهند داد.
• در آستانه تظاهرات اعتراضی به تبرئه "حسنی مبارک"، رئیس جمهور مخلوع مصر، خودروهای زرهی ارتش و نیروهای وزارت کشور مصر در میادین و خیابانهای اصلی قاهره مستقر شدهاند.
پایگاه خبری «الیوم السابع»، گزارش داد که دست کم 6 خودروی زرهی و خودروهای انتقال نیروهای ویژه در خیابان اتحادیه عرب در منطقه مهندسین قاهره در نزدیکی پل اکتبر مستقر شدهاند.
روز دوشنبه (93.9.10) گروهی از احزاب و جریانهای انقلابی مصری خواستار برگزاری تظاهراتی میلیونی با اسم «حق شهید» در اعتراض به تبرئه "حسنی مبارک" دیکتاتور مخلوع مصر از همه اتهامات مربوط به فساد مالی و قتل معترضان شده بودند.
ائتلاف حامیان "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر نیز خواستار خروج حامیان مرسی و گروه اخوان المسلمین در اعتراض به صدور حکم برائت مبارک شده بود.
• "هشام برکات" دادستان مصر به صدور حکم برائت "حسنی مبارک" دیکتاتور مخلوع مصر اعتراض نمود.
دادستانی مصر با صدور بیانیهای اعلام کرد که برکات روز سه شنبه (93.9.11) دستور داده که متن درخواست برای اعتراض به حکم برائت حسنی مبارک دیکتاتور مخلوع مصر آماده شود و به دادگاه تجدید نظر ارائه شود.
پایگاه خبری «الدستور»، گزارش داد که در این بیانیه دادستانی مصر اعلام کرده اقدامات لازم در چارچوب نقش این نهاد در قانون اساسی را بازی خواهد کرد و تلاش خواهد کرد اقداماتش بر اساس قانون به نفع مردم و کشور باشد.
دادستانی مصر تأکید کرد که بدون توجه به نزاعهای سیاسی بین احزاب و جریانهای مختلف به کار خود ادامه و اعلام کرد که به محض صدور حکم برائت مبارک دستوراتی برای بررسی این حکم صادر شده که حاصل آن وجود چند ایراد در اجرای قانون بوده است.
• "محمد مصطفی" عضو دفتر سیاسی جنبش جوانان 6 آوریل اعلام کرد که این جنبش در حال آماده سازی برای اجرای تظاهرات میلیونی در چند روز آینده است.
مصطفی به روزنامه مصری «الیوم السابع»، گفت: آزادی زندانیان سیاسی، سر دادن شعارهای مربوط به انقلاب مصر از جمله، آزادی، عدالت اجتماعی و زندگی شرافت مندانه از مطالبات معترضان خواهد بود.
وی تأکید کرد که جنبش جوانان 6 آوریل خواستار سر دادن همه شعارهای مربوط به انقلاب است و تلاش دارد که تظاهرات خیابانی را تا 25 ژانویه سال 2015 (حدود دو ماه آینده) در اعتراض به صدور حکم برائت "حسنی مبارک" دیکتاتور پیشین مصر، ادامه دهد.
دیگر گروههای انقلابی معارض مصری ضمن انتقاد از تبرئه دیکتاتور مخلوع مصر اعلام کرده بودند که بر لزوم گرفتن قصاص قربانیان انقلاب 25 ژانویه پافشاری میکنند و به نشستهای خود برای انجام هماهنگیهای لازم و موضع گیری درباره این اقدام ادامه خواهند داد.
• "محمد الدماطی" عضو هیأت دفاع از گروه اخوان المسلمین خواستار اضافه شدن "عبدالفتاح السیسی" رئیس جمهور فعلی مصر به فهرست متهمان پرونده کاخ ریاست جمهوری اتحادیه شد.
پایگاه خبری «الدستور» مصر، گزارش داد که این درخواست بر این اساس صادر شده که السیسی در زمان وقوع حوادث دفتر ریاست جمهوری وزیر دفاع مصر بوده است.
این در خواست در جلسه استماع دفاعیه هیأت وکلای گروه اخوان المسلمین در پرونده معروف به حوادث کاخ ریاست جمهوری اتحادیه مطرح شد که علاوه بر "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر، 14 تن از رهبران اخوان از جمله "محمد البلتاجی"، "عصام العریان"، "اسعد الشیخه"، "احمد عبدالعاطی"، "ایمن عبدالرؤف" و "علاء حمزه" محاکمه میشوند.
دادستانی مصر به متهمان این پرونده از جمله مرسی اتهام قتل و تحریک به قتل معترضان در برابر کاخ ریاست جمهوری اتحادیه در 5 دسامبر 2012 را وارد کرده بود.
در این درگیریها دست کم 10 نفر از جمله "حسینی ابو ضیف" خبرنگار کشته و دهها تن دیگر زخمی شدند.
• قاضی "وائل شبل" دادستان شعبه مرکز قاهره دادستانی مصر اعلام کرد که طی 48 ساعت آینده تکلیف آزادی مبارک روشن خواهد شد.
خبرگزاری رویترز گزارش داد دادستانی مصر بررسی دوره بازداشت "حسنی مبارک" دیکتاتور مخلوع مصر و باقی مانده دوران محکومیت وی را آغاز کرده و در روز پنجشنبه (93.9.13) نتیجه این بررسی را اعلام خواهد کرد.
قاضی شبل تأکید کرد تصمیم دادستانی مصر درباره آزادی و یا ادامه حبس مبارک در بیمارستان نظامی معادی اعلام خواهد شد.
• گروهک تروریستی «انصار بیت المقدس»، مسئولیت قتل "ولیام هندرسون" کارشناس نفتی آمریکایی را بر عهده گرفت.
شبکه خبری العربیه گزارش داد هندرسون که کارشناس شرکت نفتی آپاچی آمریکا بود؛ آگوست 2014 در حال عبور از صحرای الغربیه در جنوب غرب قاهره بوده که مورد هدف قرار گرفته و کشته شده بود.
انصار بیت المقدس که در فهرست گروههای تروریستی دولت مصر قرار دارد اخیرا به داعش اعلام وفاداری کرده بارها نیروهای امنیتی مصری و نیروهای ارتش این کشور را مورد هدف قرار دادهاست.
وزارت خارجه مصر در بیانیهای اظهارات اخیر رئیسجمهور ترکیه در خصوص اوضاع مصر را محکوم کرده و آن را ادامه مداخله آشکار آنکارا به امور داخلی قاهره دانست.
به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، وزارت خارجه مصر در بیانیهای اظهارات اخیر "رجب طیب اردوغان"، رئیسجمهوری ترکیه را محکوم و اعلام کرد: ما از ادامه دروغگوییهای رئیسجمهوری ترکیه درباره اوضاع مصر تعجب میکنیم و آن را ادامه مداخله آشکار وی در امور داخلی مصر و اهانت به اراده مصریها که دست به انقلاب مردمی و انتخابات ریاستجمهوری شفاف زدند، میدانیم.
در بیانیه وزارت خارجه مصر آمده است: این وزارتخانه به اظهارات احمقانه رئیسجمهور ترکیه اهمیت نمیدهد. اردوغان همواره عادت دارد که از روی حماقت و نادانی و عدم درک درست از واقعیت امور در خصوص اوضاع مصر نظر بدهد و مواضع شخصی و دیدگاههای تنگنظرانه خود را درخصوص این اوضاع اعلام کند.
پیشتر نیز رجب طیب اردوغان درخصوص اوضاع مصر اظهاراتی ایراد کرده بود که موجب فرا خواندن کاردار ترکیه از سوی دولت مصر شده بود.
•رسانههای حامی اخوان المسلمین فایلهای صوتی گفتوگوهای تلفنی منسوب به "عبدالفتاح السیسی" رئیس جمهور مصر در زمانی که وزیر دفاع بود با تعدادی از فرماندهان ارتش مصر برای توطئه علیه "محمد مرسی" رئیس جمهور پیشین مصر را منتشر کرد.
در حالی که هنوز وزارت دفاع مصر، دولت یا دفتر ریاست جمهوری این کشور هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده است، پایگاه خبری «القدس العربی»، گزارش داد دادستانی مصر انتشار این فایلها از سوی رسانههای مصری را ممنوع اعلام کرده است.
در همین راستا دادستانی مصر اعلام کرد که تحقیقات گستردهای برای بررسی فایلهای صوتی منتشر شده در رسانههای وابسته به گروه اخوان المسلمین را آغاز کرده است.
در حالی که هنوز دادستانی مصر آزمایشهای مربوط به صحت این فایلها را انجام نداده مدعی شده که این فایلها ساختگی است و با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته ایجاد شدهاند.
دادستانی مصر همچنین ضمن هشدار نسبت به انتشار این فایلها تهدید کرده که با متخلفانی که این فایلها را بازنشر کنند برخورد قانونی خواهد شد.
شبکه «مکملین»، که از ترکیه برنامههای خود را پخش میکند شب پنجشنبه (93.9.13) گفتوگوهای منسوب به فرماندهان ارتش مصر و «عبدالفتاح السیسی» وزیر دفاع وقت این کشور را منتشر کرده که در پرونده مربوط به نحوه بازداشت و محاکمه مرسی سند سازی میکنند.
بر اساس این گزارش، فرماندهان ارتش محل بازداشت مرسی و زندانی شدن وی را تغییر داده تا هیأت دفاع از مرسی نتواند در جریان محاکمه به حکم حبس وی اعتراض کند.
•کنفرانس دو روزه «ضد تروریسم و افراط گرایی مذهبی» دانشگاه الازهر مصر در قاهره، روز پنجشنبه (93.9.13) با قرائت بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.
بیانیه پایانی این کنفرانس را که با حضور نمایندگان مذاهب مختلف دین اسلام و مسیحیت از 120 کشور، از جمله ایران برگزار شد، "احمد الطیب" شیخ الازهر قرائت و بر پایان دادن به جنایتهای رژیم صهیونیستی و اختلافات مذهبی در منطقه تأکید کرد.
به گزارش تلویزیون «المصریه»، بیانیه پایانی کنفرانس، جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و هتک حرمت مقدسات مسلمانان را محکوم کرد و خواستار ارجاع عاملان این جنایات به دادگاه جنایی بینالمللی شد.
این بیانیه همچنین خواستار پایان اختلافات مذهبی در منطقه و خاموش کردن آتش اختلافات دینی مذهبی در منطقه شد و از علمای مسلمان و مسیحی در منطقه خواست تا به خاموش شدن اختلافات مذهبی در عراق، سوریه، یمن و بحرین کمک کنند. همچنین بیانیه کنفرانس ضد تروریسم و افراطگرایی مذهبی قاهره، «جهاد» در اسلام را دفاع از نفس دانست و اعلام کرد که کسی یا گروهی در هر مقامی که باشد حق ندارد، خودسرانه اعلام جهاد کند.
• رسانههای مصری اعلام کردند که دو بمب در متروی قاهره و دانشگاه این شهر به وسیله نیروهای ویژه خنثی سازی بمب، خنثی شده است.
روزنامه «الیوم السابع»، گزارش داد که نیروهای ارتش مصر روز شنبه (93.9.15) عملیات گستردهای را در منطقه شیخ زوید و رفح در مناطقی که گروههای شبه نظامی در این منطقه حضور دارند آغاز کرده است.
نیروهای امنیتی مصری راههای منتهی به شیخ زوید و رفح را که به دلیل اعلام ممنوعیت عبور و مرور بسته شده بود بازگشایی کردهاند.
میدان تحریر نیز برای عبور خودروها بازگشایی شده اما خودروهای زرهی ارتش مصر در همچنان در خیابانهای منتهی به این میدان در خیابان عبدالمنعم ریاض و «قصر النیل» استقرار خواهند داشت.
میدان تحریر از روز جمعه (93.9.14) در پی درخواست جنبش جوانان 6 آوریل برای حضور در خیابانها مسدود شده بود.
• قاضی "فواد عبدالمنعم ریاض" اعلام کرد که تعدادی از قضات کهنه کار مصری در حال آماده سازی دادخواستی برای محاکمه "حسنی مبارک" دیکتاتور پیشین مصر به اتهام خیانت ملی هستند.
پایگاه خبری «الیوم السابع»، گزارش داد که این اقدام بعد از صدور حکم برائت مبارک در پرونده قتل معترضان که به پرونده «قرن» معروف شده بود صورت میگیرد.
عبدالمنعم گفت: ما منتظر خواهیم بود تا نتیجه دادگاه تجدید نظر درباره پرونده قتل معترضان صادر شود و در صورتی که مبارک از اتهامات تبرئه شود دادگاهی مردمی برای مبارک در مصر برپا خواهد شد.
وی همچنین از رسانههای مصری خواست در طول مدتی که حکم دادگاه تجدید نظر صادر میشود دست از دخالت در امور مربوط به نهاد قضائی بردارند و سعی کنند افکار عمومی را آرام کنند.
اخیرا دادگاه مصر حکم برائت مبارک را در پرونده قرن صادر کرد که با واکنش منفی گروههای انقلابی مواجه شد.
بر اساس این حکم مبارک از همه اتهامات مربوط به فساد مالی و قتل معترضان تبرئه شد. دادستانی مصر به صدور این حکم اعتراض کرد و این حکم به دادگاه تجدید نظر ارجاع داده شده است.
به گزارش شبکه المیادین، یک منبع بیمارستانی در مصر، از وخیم شدن وضعیت تنفسی حسنی مبارک دیکتاتور سابق مصر خبر داد.
وی در ادامه گفت: حسنی مبارک از ضعف حاد در جریان گردش خون نیز رنج میبرد.
•به گزارش العهد، پلیس اینترپل به درخواست مقامات پلیس مصر 42 نفر از حامیان اخوان المسلمین از جمله "یوسف القرضاوی" را در «لیست قرمز» قرار داد تا در هنگام ورود به هرکشوری از جهان دستگیر شوند.
القرضاوی هم اکنون در قطر به سر میبرد و عربستان و مصر فشار زیادی را وارد میکنند تا این مفتی مصری تبار را که تئوریسن مذهبی اخوان المسلمین به حساب می آید، از دوحه اخراج شود.
این در شرایطی است که مقامات مصری در هفته گذشته نام 180 نفر از اعضای اخوان را برای تائید نهایی حکم اعدامشان به مفتی این کشور سپرد.
اخوان المسلمین مصر در روزهای اخیر پس از تبرئه "حسنی مبارک" از اتهامات مطرح شده عیله وی درباره دست داشتن در قتل معترضان در سال 2011 م فعالیتهای خود را گسترش داده و اعتراضات فراگیری را علیه "عبدالفتاح السیسی" در شهرهای مختلف مصر سازماندهی کرده است.
• به گزارش یوم السابع، تعدادی از طرفداران اخوان المسلمین مصر در شهر قاهره به ویژه شهرک نصر و دیگر شهرهای این کشور در اعتراض به تبرئه "حسنی مبارک" دست به تظاهرات زدند.
همزمان تعدادی از مخالفان اخوان هم در مناطقی از شهر قاهره از جمله میدان عبدالمنعم دست به تظاهرات زدند و خواستار اعدام رهبران اخوانی شدند. این تظاهرات به درگیری کشیده شد و طرفداران و مخالفان اخوان المسلمین در این میدان به زد و خورد پرداختند.
همچنین وبسایت خبری اخوان آنلاین هم از اعتراضات امروز مصر گزارش داد که علاوه بر قاهره در اسکندریه نیز تحت عنوان «اعدام و اتحاد» دست به تظاهرات زدند.
موج جدید اعترضات خیابانی در مصر پس از آن آغاز شد که دادگاه جنایی قاهره حسنی مبارک دیکتاتور سابق این کشور را از اتهامات وارد شده به وی درباره قتل معترضان در سال 2011 تبرئه کرد.
•قاضی "ایمن عباس" رئیس دادگاه تجدید نظر قاهره اعلام کرد که جلسه محاکمه عاملان قتل رهبران شیعیان مصری 21 ماه دسامبر (30 آذر) برگزار میشود.
پایگاه خبری «البلد»، گزارش داد قاضی "معتز خفاجی" مسئولیت بررسی این پرونده در شعبه 14 دادگاه تجدید نظر جیزه را بر عهده دارد.
بر اساس این خبر 31 نفر به اتهام قتل "حسن شحاته" رهبر شیعیان مصر به همراه سه تن از فرزندان و همراهان وی محاکمه خواهند شد.
حسن محمد شحاته مدرس الازهر و از رهبران شیعیان مصر بود که در 6تیرماه 1392 به طرز فجیعی کشته شد و پیکرش مورد تعرض و توهین قرار گرفت.
شحاته در شامگاه 2 تیر 92 در حالی که آماده شرکت در جشن نیمه شعبان در روستای «ابومسلم» در منطقه «ابوالنمرس» در استان «الجیزة» بود؛ در محاصره سه هزار نفر از سلفی ها قرار گرفت؛ قتل فجیع وی و تعدادی دیگر از شیعیان در شامگاه اعیاد نیمه شعبان روی داد که بازتابهای وسیعی یافت.
•اولین بار بعد از برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری مصر و بعد از انتشار فایل صوتی مربوط به توطئه ارتش و "عبدالفتاح السیسی" رئیس جمهور فعلی مصر درباره بازداشت مرسی، رئیس جمهور برکنار شده مصر از جزئیان بازداشتش به وسیله ارتش سخن گفت.
مرسی برای اولین بار در جلسه دادگاه روز شنبه (93.9.15) در پرونده مربوط به جاسوسی برای طرفهای خارجی گفت که عصر روز جمعه 5 جولای "محمد ذکی" فرمانده گارد ریاست جمهوری به مرسی گفته از مقر ریاست جمهوری خارج شود.
مرسی افزود که به فرمانده گارد ریاست جمهوری گفته که اصولا باید از رئیس جمهور دستور بگیرد که ذکی در پاسخ با اشاره ضمنی به «عبدالفتاح السیسی» گفته که از او دستور میگیرد.
مرسی گفت که او را به کانال سوئز، بعد از آن به فرودگاه فاید و سپس به اسکندریه منتقل کرده بودند و از ویژگیهای محل حبس مرسی متوجه شده بود که در پایگاه نظامی زندانی شده است.
مرسی همچنین از قاضی خواست که جلسه محرمانهای با حضور السیسی، "سامی عنان" رئیس پیشین ستاد ارتش و "حسین طنطاوی" برگزار شود تا مسائل مهمی درباره فلسطین و امنیت داخلی مصر را بازگو کند.
رسانههای حامی اخوان المسلمین فایلهای صوتی گفتوگوهای تلفنی منسوب به عبدالفتاح السیسی در زمانی که وزیر دفاع بود با تعدادی از فرماندهان ارتش مصر برای توطئه علیه محمد مرسی را منتشر کرد.
بر اساس این فایل ها فرماندهان ارتش محل بازداشت مرسی و زندانی شدن وی را تغییر داده تا هیأت دفاع از مرسی نتواند در جریان محاکمه به حکم حبس وی اعتراض کند.
بر اساس این گزارش اگر در دادگاه مشخص میشد که مرسی در یک ساختمان نظامی بازداشت و نگه داری شده امکان داشت که پرونده مربوط به جاسوسی وی به صورت کامل مسدود شود. بر همین اساس فرماندهان ارتش و عبدالفتاح السیسی با جعل اسناد مربوط به بازداشت مرسی مدارکی به دادگاه ارائه دادهاند که حاکی از بازداشت مرسی در یک زندان مخصوص وزارت کشور بوده است.
• محاکمه ۱۷ تن از رهبران اخوان از جمله "محمد بدیع" رهبر اخوان و "خیرت شاطر" معاون وی در پرونده معروف به حوادث دفتر ارشاد در دادگاه جنائی قاهره در آکادمی پلیس طره برگزار شد.
پایگاه خبری «الیوم السابع»، گزارش داد قاضی "معتز الخفاجی" حکم اعدام چهار تن از متهمان این پرونده را صادر کرد و حکم آنها را به مفتی مصر ارجاع داد.
•منابع امنیتی مصری اعلام کردند بعد از قرار گرفتن نام "یوسف القرضاوی" رئیس اتحاد علمای مسلمان در فهرست پلیس بین الملل، 40 تن دیگر از رهبران گروه اخوان المسلمین نیز در این فهرست قرار گرفته و مورد پیگرد قانونی پلیس بین الملل خواهند بود.
خبرگزاری «الشرق الاوسط»، مصر گزارش داد که مقامات مصری از پلیس بین الملل خواسته قرضاوی و تعدادی از رهبران اخوان را که در قطر زندگی میکنند در فهرست پیگرد قانونی خود قرار بدهد.
بر اساس این خبر رهبران اخوان با اتهام تحریک برای خشونت و جنایت، تلاش برای تأثیر بر روابط قطر و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس متهم شدهاند.
دولت مصر به تازگی دایره سرکوب گروه اخوان المسلمین را تنگ تر کرده، روز یکشنبه (93.9.16) دادگاهی مصری ۴ تن از اعضای گروه اخوان المسلمین را در پرونده حوادث دفتر ارشاد به اعدام محکوم کرد.
قرضاوی داعیه مصری که تابعیت قطر را نیز دارد بعد از برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری مصر در قطر زندگی کرده و از سیاستهای دولت انتقالی مصر انتقاد کرد و خواستار بازگشت مرسی به روی کار بود.
•روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در مقالهای به قلم "کارولین گلیک" نوشت؛ "عبدالفتاح السیسی" رئیسجمهور مصر ، امارات و عربستان را به سمت اتحاد با رژیم صهیونیستی رهبری کرد.
در مقاله مذکور تحت عنوان «السیسی، مبارک نیست» آمده است: السیسی با حمایت امارات و عربستان، «اخوان المسلمین» را در مصر سرنگون کرد تا مانع از ملحق شدن مصر به آنچه «محور سنی جهادی » نامیده میشود، گردد. السیسی دریافته بود که پیروزی اسرائیل در شکست اسلامگرایان، مصر را امنتر خواهد کرد و اگر اسرائیل ضعیف باشد، تهدیدات مورد توجه مصر نیز بیشتر است.
جروزالم پست در ادامه میافزاید: اتحاد السیسی با اسرائیل در اقدامات او علیه حماس آشکار است و السیسی بر خلاف "حسنی مبارک" و "محمد مرسی" در جنگ اخیر غزه در کنار اسرائیل ایستاد. السیسی فقط از اسرائیل علیه حماس حمایت نکرد بلکه عربستان و امارات را در یک اتحاد غیر رسمی با اسرائیل وارد کرد و این اتحاد قوی توان ایستادگی در برابر فشارهای آمریکا برای توقف جنگ غزه یا بازگشایی معابر این باریکه را داشت.
این روزنامه صهیونیستی در پایان اعلام کرد که آمریکا به رهبری "باراک اوباما" استراتژی خود در «اتحاد» را تغییر داده است و در حال حاضر به سمت حمایت از ایران و متحدان آن و نیز اخوان المسلمین و حماس علیه متحدان سنی آمریکا و اسرائیل کشیده شده است. جروزالم پست این اتحاد جدید آمریکا را تغییر استراتژیک مهمی توصیف میکند و میافزاید که اسرائیل باید آنچه را از نظر اقتصادی و نظامی در توان دارد، برای بهرهگیری از اقدامات السیسی به کار گیرد.
• "سامح شکری" وزیر خارجه مصر اعلام کرد که کشورش با دقت نشست اخیر روسیه و ترکیه را بررسی کرده است.
شکری در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «التحریر» مصر، بار دیگر به اظهارات "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه اشاره کرد و گفت دیگر صحبت درباره ترکیه از اظهار نظر گذشته است و با صدور بیانیهای اعلام کردیم که اردوغان تلاش میکند با وارونه جلوه دادن شرایط موجود در مصر، وضعیت را با توجه به دیدگاه و تفکر خودش تغییر بدهد.
شکری همچنین در پاسخ به سوالی درباره عدم تعلیق فعالیتهای اقتصادی ترکیه در مصر گفت: اقدامات اردوغان تأثیری منفی بر ترکیه گذاشت و ترکیه کرسیاش را در شورای امنیت سازمان ملل از دست داد، بر همین اساس ما نیز تلاش میکنیم اقدامات عجولانهای اتخاذ نکنیم و با توجه به وجود سرمایه گذاریهای نسبتا چشمگیر ترکیه در مصر و بهرهای که شهروندان مصری از این سرمایه گذاریها میبرند ترجیح میدهیم روابط اقتصادی مشترک با این کشور را به حالت تعلیق در نیآوریم.
•"جمال زهران" هماهنگ کننده ائتلاف عدالت اجتماعی مصر از فشار بر دولت این کشور برای از سر گیری روابط دیپلماتیک با سوریه خبر داد.
زهران گفت باید سفیر سوریه نیز به قاهره بازگردد تا به این ترتیب مصر نقش رهبری منطقه عربی را باز پس گیرد زیرا آنچه در سوریه رخ میدهد برای همه مردم مصر حائز اهمیت است.
وی همچنین در گفتوگو با روزنامه الوطن سوریه تأکید کرد که گروه اخوان المسلمین و فشارهای عربستان از دلایل مهم قطع روابط دیپلماتیک دمشق و قاهره بوده است.
هماهنگ کننده ائتلاف عدالت اجتماعی مصر که این ائتلاف بیش از ۳۳ حزب انقلابی مصری را در خود جای داده اعلام کرد که فرا خواندن سفیر مصر از دمشق مانند خنجری در قلب اعراب بود و حضور وی در سوریه باعث میشود بتواند در حل بحران سوریه همکاری کند.
وی یادآور شد که مقامات مصری آنچه در سوریه اتفاق میافتد را بحران میدانند نه انقلاب و گفت که سقوط رژیم در سوریه قابل قبول نیست.
وی همچنین گفت که دولت سوریه وضعیت بهتری پیدا کرده زیرا این دولت بارها اعلام کرده بود که با گروهی تروریستی در حال نبرد است نه خشم مردمی.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
آفران: تحولات مصر (112) |
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |