وقایع مهم نیجریه تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· مقام های نیجریه می گویند، عربستان به هواپیماهای باری کشورشان اجازه استفاده از حریم هوایی اش برای انتقال تجهیزات نظامی لازم برای مبارزه با تروریست های تکفیری بوکوحرام را نداده است. خبرگزاری مستقل آینس هند به نقل از روزنامه دیس دی نیجریه نوشت: «"گودلاک جاناتان" (رییس جمهوری نیجریه) که خود را برای رقابت های انتخابات ریاست جمهوری فوریه (بهمن/اسفند) آماده می کند، به مقام های ارتش اجازه داده است که برای تامین تجهیزات نظامی و اسلحه لازم برای مبارزه با تروریست های تکفیری بوکوحرام به کشورهایی به جز متحدان سنتی نیجریه که همان آمریکا، انگلیس و فرانسه هستند، متوسل شوند. این تصمیم جاناتان به دنبال تنش در مناسبات نیجریه با آمریکا و هم پیمانان غربی آن صورت گرفته است.» مقام های اطلاعاتی نیجریه روز دوشنبه (8/10/93) اعلام کردند که برای حمل هوایی تسلیحات از پاکستان و روسیه، از کشورهای متعدد، نظیر سودان اجازه گرفته اند اما عربستان با امتناع از صدور اجازه استفاده از حریم هوایی خود، بر سر راه این عملیات اضطراری مانع ایجاد کرده است. به گفته مقام های اطلاعاتی نیجریه، تنها گزینه جایگزین، استفاده از حمل و نقل دریایی است که در قیاس با حمل هوایی زمان بیشتری می طلبد. این روزنامه به نقل از همین منابع افزود: «اقدام عربستان احتمالا تیرگی مناسبات دیرینه با نیجریه را به همراه خواهد داشت.»
· شاهدان و منابع امنیتی نیجریه روز سه شنبه (9/10/93) گفتند که در حمله تروریست های بوکوحرام به یک شهرک دورافتاده در شمال شرقی این کشور آفریقایی، دستکم 15 تن کشته شده اند. به گزارش خبرگزاری رویترز از مایدوگوری، این حمله دوشنبه شب (8/10/93) در شهرک کائوتیکاری نزدیک مرز کامرون و در ده کیلومتری دهکده چیبوک رخ داد که گروه تروریستی الشباب در ماه آوریل (اردیبهشت ماه)، بیش از 200 دختر دانش آموز را از آن ربود. به گفته یکی از بازماندگان این حمله، مهاجمان حدود 20 فرد کاملا مسلح بودند که با چهار دستگاه خودروی وانت پیکاپ و چند موتورسیکلت به این محل آمده بودند. تروریست های گروه بوکوحرام در ماه دسامبر (دی ماه)، 172 زن و کودک را نزدیک همین بخش به گروگان گرفته و 35 تن دیگر را کشتند.
· ارتش نیجریه از اتخاذ تدابیر جدید ضد تروریستی علیه شبه نظامیان در این کشور با هدف تسریع روند متوقف شدن فعالیت های تروریستی آن ها خبر داد. به گزارش خبرگزاری شینهوا، مدیر روابط عمومی ارتش نیجریه به خبرنگاران گفت که استراتژی های جدید در جنگ علیه تروریسم و شبه نظامیان در این کشور به یگان های نظامی ارائه شده است. وی خاطر نشان کرد هر فردی که به عنوان نیروی جدید در عملیات های ضد تروریستی در منطقه مشارکت داشته باشد پس از استقرار در مکان های تحت درگیر آموزش های ضد تروریستی موثر خواهد دید. این مقام ارتش نیجریه خاطر نشان کرد که لزوم کاهش صدمات مرگبار، بازپس گیری چندین منطقه را که در ایالت بورنو در اختیار شبه نظامیان بوده، به تاخیر انداخته است. وی افزود: «اگر مناطق خاصی هنوز از کنترل شبه نظامیان خارج نشده است، به این دلیل بوده که ارتش نیجریه در حال تدوین طرح های بسیار دقیق برای این مناطق است. قصد نداریم طرح هایمان را در این مطقع زمانی اعلام کنیم چون ممکن است شبه نظامیان در جریان آن ها قرار بگیرند اما شما در نهایت نتایج این طرح های ما را خواهید دید.»
· اولیای دانش آموزان دختر نیجریه ای که توسط گروه مسلح بوکوحرام ربوده شده اند، برای آزادی فرزندانشان به سازمان ملل رجوع خواهند کرد. پس از آن که والدین 200 دختر ربوده شده نیجریه ای از اقدام دولت ابوجا برای آزادی فرزندانشان ناامید شدند، اعلام کردند که از سازمان ملل برای حل این مساله درخواست کمک می کنند. برپایه این گزارش نمایندگان والدین 200 دختر ربوده شده نیجریه ای که دولت نیجریه را برای آزاد کردن این دختران تحت فشار قرار داده اند، ماه گذشته با کمیسیون مقام زن سازمان ملل، نماینده سازمان ملل در نیجریه و مسوولان صندوق سازمان ملل در غرب آفریقا دیدار کردند. این نمایندگان که کارگروهی تحت عنوان "اولیای امور "تشکیل داده اند،همچنین از صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) نیز برای آزادی دانش آموزان دختر ربوده شده درخواست کمک کرده اند.
· افراد مسلح که گفته می شود تروریست های بوکوحرام بودند 40 مرد جوان را در روستایی دورافتاده در شمال شرقی نیجریه ربودند. به گزارش روز شنبه (13/10/93) پایگاه خبری ورلد بولتن، افراد مسلح که به گفته ساکنان محلی، اعضای گروه تروریستی بوکوحرام بودند، روز چهارشنبه (10/10/93) به روستای مالاری یورش بردند و بدون کشتار و شلیک، 40 پسر و مرد جوان را که عمدتا بین 15 تا 23 سال سن داشتند با خود بردند. به یکی از شاهدان عینی، اکنون هیچ مرد جوانی در این روستا باقی نمانده است. مقام های امنیتی نیجریه می گویند بوکوحرام از پسران جوان به عنوان جنگجو استفاده می کند.
· شاهدان روز یکشنبه (14/10/93) اعلام کردند که تروریست های بوکوحرام پس از درگیری شدید با نیروهای دولتی نیجریه، یک پایگاه نظامی را در نزدیکی شهر باگا در این کشور اشغال کردند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از کانو، ساکنان محلی پس از فرار به کشور چاد در همسایگی نیجریه گفتند که تروریست های بوکوحرام، سربازان دولتی را از پا درآوردند و آن ها را مجبور به ترک این پایگاه کردند. این پایگاه که در سال 1998م (77ه.ش) دایر شد، توسط نیروی ضربت مشترک چند ملیتی مورد استفاده قرار می گرفت. این نیرو متشکل از سربازانی از نیجریه، نیجر و چاد است. شاهدان گفتند که صدها سکنه هراسان از شهر باگا و پنج شهر و روستای دیگر نیجریه از حملات بوکوحرام به منازل مسکونی شان در سواحل لیک چاد گریختند و به کشور چاد در همسایگی نیجریه پناه بردند. به گفته ساکنان محلی، تروریست های بوکوحرام همچنین شامگاه شنبه (13/10/93) به شهر بابان گیدا در 50 کیلومتری شهر داماتورو مرکز ایالت یوبه حمله و منازل مسکونی را ویران کردند.
· رسانه های نیجریه روز یکشنبه (14/10/93) گزارش دادند، ده ها تن از سربازان ارتش این درحمله شبه نظامیان بوکوحرام در ایالت بورنو کشته شدند. به گزارش خبرگزاری شینهوا، رسانه های نیجریه به نقل از منابع امنیتی این کشور گزارش دادند که این سربازان ارتش در یک حمله غافلگیرکننده شبه نظامیان بوکوحرام در منطقه باگا در ایالت بورنو کشته شدند. یک مقام امنیتی نیجریه یادآورشد: «شبه نظامیان بوکوحرام به یک یگان ارتش حمله کرده و شماری از این سربازان را کشتند.» به نظر می رسد که این یک حمله غافلگیرکننده بوده باشد.
وقایع مهم نیجر تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· "ممدو ایسوفو" رئیس جمهوری نیجر روز جمعه (12/10/93) با اشاره به خشونت ها در لیبی و خطر فاجعه بار شدن اوضاع این کشور، مداخله نظامی بین المللی را اجتناب ناپذیر خواند. ایسوفو پس از ملاقات با "ژان – ایو لو دریان" وزیر دفاع فرانسه که به یک سفر دوره ای به آفریقا دست زده است گفت، لیبی پس از سقوط "معمر قذافی" در سال 2011م (90ه.ش) در بحران به سر می برد. این کشور به صحنه فعالیت شبه نظامیان مبدل شده است و همزمان دو پارلمان و دو دولت دارد، یکی نزدیک به شبه نظامیان و دیگری که از سوی جامعه بین الملل به رسمیت شناخته شده است. رئیس جمهوری نیجر آشتی پذیری شبه نظامیان را زیر سوال برد و گفت، بدون مداخله نظامی بین المللی راهکار سیاسی برای لیبی وجود نخواهد داشت.
· دولت نیجر برای مقابله با هر گونه تهاجم گروه افراط گرای مسلح بوکو حرام تدابیر امنیتی شدیدی در شرق این کشور به اجرا گذاشت. وزیر کشور نیجر تاکید کرد که برای مقابله با تهاجم احتمالی افراط گرایان بوکو حرام تدابیر امنیتی گسترده ای در منطقه دیفا در شرق کشور اتخاذ شده است. وزیر کشور نیجر مشخص نکرد که در چارچوب این تدابیر چه تعداد نیروی نظامی، امنیتی یا پلیس در منطقه مستقر شده اند. نمایندگان پارلمان نیجر در روزهای اخیر درباره شمار فزاینده جوانان نیجری که به گروه افراط گرای بوکو حرام ملحق می شوند، هشدار داده اند. این گروه مسلح تا کنون چندین منطقه مرزی نیجریه در نزدیکی نیجر را به تصرف خود درآورده است. اشغال این مناطق توسط افراط گرایان بوکو حرام موجب شد شمار زیادی از ساکنان این مناطق به منطقه مرزی دیفا در خاک نیجر فرار کنند.
وقایع مهم گامبیا تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· رییس جمهوری گامبیا هشدار داده است که کودتاچیان در این کشور هرگز موفق به سرنگونی دولت وی نخواهند شد. "یحیی جامه" رییس جمهوری گامبیا این هشدار را یک روز پس از آن داد که تلاش برای سرنگونی دولت وی از طریق یک کودتا در این کشور با شکست روبرو شد. جامه گفت کسانی که طرفدار و بانی خشونت برای تغییر رژیم هستند باید بدانند که این عمل آن ها ناقض حقوق بشر است. جامه که هنگام کودتای نافرجام در دوبی بسر می برد، شب چهارشنبه (10/10/93) با بازگشت به کشورش رهبری مقابله با کودتاچیان را به دست گرفت. پیش از این، "بان کی مون" دبیر کل سازمان ملل ضمن محکوم کردن اعمال خشونت در گامبیا خواستار توقف خشونتها و تحقیق در مورد کودتای احتمالی در این کشور شده بود. در همین حال، وزارت امورخارجه امریکا نیز خشونت های گامبیا را مردود دانست و خواستار اعاده آرامش به این کشور شد.
· خبرگزاری فرانسه روز جمعه (12/10/93) در گزارشی از بانجول به نقل از یک مقام امنیتی گامبیا اعلام کرد که نیروهای دولتی این کشور ده ها نفر را که در کودتای نافرجام علیه رییس جمهور دست داشتند دستگیر کرده اند. یک مقام نزدیک به سازمان امنیت ملی گامبیا به خبرگزاری فرانسه گفت که دستگاه امنیتی این کشور روز پنجشنبه ده ها تن از شهروندان نظامی و غیرنظامی را که به نوعی در کودتای نافرجام روز سه شنبه (9/10/93) دست داشتند پس از بازجویی و محرز شدن نقش آن ها در کودتا دستگیر کرد. کاخ "یحیی جامه" رییس جمهور کشور آفریقایی گامبیا که از شنبه (6/10/93) برای یک دیدار رسمی از فرانسه در پاریس و سپس روز سه شنبه (9/10/93) در دبی در امارات عربی متحده بسر می برد، در بانجول از یک کودتای نافرجام در امان ماند. این گزارش به نقل از شاهدان عینی که خواستند نامشان فاش نشود اعلام کرد که در آتشبار سنگینی که عصر سه شنبه (9/10/93) در اطراف کاخ جمعه رخ داد، برخی از اعضای تیم محافظ او نیز حضور داشتند که البته با تدبیر فرماندهی این گارد این کودتا نافرجام ماند. رییس جمهور گامبیا روز چهارشنبه (10/10/93) در یک نطق تلویزیونی این حمله را نه یک کودتا بلکه اقدامی تروریستی از سوی برخی کشورهای متخاصم از جمله آمریکا، آلمان و انگلیس خواند که به کمک افسران ارشد ارتش انجام گرفته بود. یادآوری می شود برخلاف رییس جمهور، "لویی گومز" رییس سازمان امنیت ملی گامبیا بلافاصله پس از این حمله نظامی به کاخ ریاست جمهوری، بدون اشاره به جزییات اقدامات ضد امنیتی گارد ریاست جمهوری، بارها در اخبار رادیو و تلویزیونی آنرا یک کودتا نا فرجام توصیف کرده بود.
· چهار روز پس ازحمله به کاخ ریاست جمهوری گامبیا، صدها نفر ازاعضای نیروی امنیتی کشور در بانجول پایتخت این کشور دست به راهپیمایی زده وحمایت خود را از "یحیی جامه" رئیس جمهوری گامبیا اعلام کردند. گزارش خبرگزاری فرانسه ازبانجول بنقل ازشاهدان حاکیست که چند صد سرباز، پلیس، ماموران آتش نشانی و خدمات دهندگان آمبولانس از مجمع ملی تا کاخ ریاست جمهوری درفاصله کمتر از یک کیلومتری راهپیمایی کردند. هدف ازراهپیمایی این بود که نیروهای امنیتی به یحیی جامه که در زمان حمله مردان مسلح به خانه دولت در اوایل سه شنبه (9/10/93) در دبی بسر می برد، ثابت کنند که هنوز از حمایت آنان برخوردار است. دردست راهپیمایان که در بین آن ها "بالا گاربا" وزیر خارجه حضور داشت، پارچه نوشته ای با مضمون "زنده باد رئیس جمهوری" قرار داشت. به گفته منابع نظامی، مردان مسلح تحت رهبری یک فراری ارتش قرار داشتند.
واقعه مهم مالی تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· یک اردوگاه نیروهای سازمان ملل در شمال کشور آفریقایی مالی هدف حمله قرار گرفت. یک اردو گاه نیروهای سازمان ملل در منطقه تسالیت که شماری از نیروهای ارتش مالی نیز درآن حضور داشتند روز دوشنبه (8/10/93) هدف حمله چندین راکت و خمپاره قرار گرفت. ماموریت سازمان ملل برای برقراری صلح در مالی مینوسما در بیانیه ای ضمن محکومیت چنین اقداماتی اعلام کرد این حمله قربانی برجای نگذاشته است. در پی این حمله، گشت هایی به محل شلیک، اعزام و یک بالگرد نیز در منطقه مستقر شد. "دیوید گرسلی" از مسئولان ماموریت سازمان ملل این حملات را بزدلانه ارزیابی کرد. گرسلی افزود که این نیروها برای برقراری ثبات و صلح در مالی حضور دارند و البته چنین حملاتی عزم نیروهای سازمان ملل برای حمایت از غیرنظامیان را راسخ تر خواهد کرد. برخی منابع اعلام کرده اند گروه انصار الدین در مالی مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.
وقایع مهم ساحل عاج تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· معترضان به بحران انتخاباتی ساحل عاج، رسیدگی دقیق به پرونده عاملان این خشونت ها را خواستار شدند. خانواده ها ونزدیکان قربانیان خشونت های بحران انتخاباتی سال 2010م (89ه.ش) ساحل عاج ، عصر روز دوشنبه (8/10/93) همزمان با برگزاری دومین جلسه دادگاه "سیمون باگبو" همسر رییس جمهوری پیشین این کشور تظاهرات کردند. این معترضان رسیدگی قضایی عادلانه و شفاف به اتهامات سیمون باگبو و 82 نفر دیگر از متمهان را خواستار شدند. سیمون باگبو به بر هم زدن امنیت کشور و مشارکت در خشونت ها و بحران انتخاباتی سال 2010م متهم است. نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات باگبو روز جمعه (5/10/93) برگزار شد.
· سرپرست سفارت ایران در ابیجان از کلینیک هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و بخشهای مختلف این کلینیک بازدید کرد. "سید علیرضا قریشی" سرپرست سفارت ج.ا.ا در ابیجان (ساحل عاج) از کلینیک هلال احمر ج.ا.ا و بخشهای مختلف این کلینیک شامل بخشهای عمومی، چشم، دندانپزشکی، پوست، سونوگرافی و ... بازدید کرد. سرپرست سفارت ایران در ساحل عاج در گفتوگو با دکتر "منتظر قائم" سرپرست مرکز، نقش مردمی و اهداف انساندوستانه مرکز را مورد تاکید قرار داد و در خصوص راهاندازی دومین کلینیک کشورمان و هماهنگی با وزارت بهداشت در ساحل عاج گفتوگو شد.
· دادگستری ساحل عاج روز دوشنبه (8/10/93) درخواست نامزدی "لوران باگبو" رئیس جمهوری پیشین ساحل عاج را برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2015م (94ه.ش)، مردود دانست. وی اکنون به اتهام جنایت علی بشریت متهم است و در انتظار محاکمه در دادگاه جنایی بین المللی در زندانی در لاهه هلند محبوس است. "پاسکال آفی نگسان" رئیس کنونی حزب "جبهه مردمی ساحل عاج" اصلی ترین رقیب درون حزبی باگبو بنیانگذار این حزب، در ابتدای ماه جاری از دادگاه خواستار لغو نامزدی رئیس جمهوری پیشین شده بود. جبهه مردمی ساحل عاج اصلی ترین حزب مخالفت دولت در ساحل عاج تلقی می شود. طرفداران باگبو به آزادی وی پیش از برگزاری انتخابات امیدوارند.
وقایع مهم کامرون تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· منابع امنیتی کامرون از کشته شدن بیش از صد عضو گروه بوکوحرام در حمله ارتش در مناطق شمالی این کشور خبر دادند. بیش از صد عضو بوکوحرام در حمله روز شنبه (6/10/93) نیروهای ارتش کامرون در شمال این کشور، کشته شده و حدود 200 نفر نیز بازداشت شدند. این حملات توسط نیروی هوایی کامرون و نیروی زمینی واکنش سریع در منطقه دوبله انجام شده است. سه عضور ارتش کامرون نیز در این حملات زخمی شده اند و اعضای بازداشت شده بوکوحرام عمدتا تبعه نیجریه و کامرون هستند. در همین حمله، 23 غیر نظامی کامرونی نیز از کشته شده و یک روستا توسط گروه بوکوحرام به آتش کشیده شده است.
· رئیس جمهوری کامرون برای مقابله با حملات گروه بوکوحرام در این کشور دستور استفاده از جنگنده های ارتش را صادر کرد. "پل بیا" رئیس جمهوری کامرون برای مقابله با حملات گروه بوکوحرام که پایگاه های نظامی این کشور را هدف حملات خود قرار داده است، تمهیدات ویژه ای اتخاذ کرد. با اتخاذ این تمهیدات، برای اولین بار از ابتدای درگیری نیروهای کامرونی با نیروهای بوکوحرام، کامرون جنگنده های خود را برای بمباران نیروهای این گروه نیجریه ای وارد عمل کرد. "عیسی شیروما باکاری" وزیر اطلاع رسانی کامرون روز یکشنبه (7/10/93) با صدور بیانیه ای از حمله جنگنده های این کشور به نیروهای بوکوحرام که به پایگاه اسیگاسیا حمله کرده بودند، خبر داد. وی گفت که به دستور پل بیا رئیس جمهوری، شکاری های ارتش کامرون برای اولین بار از ابتدای درگیری ها علیه نیروهای بوکوحرام وارد عمل شدند.
· دولت کامرون از کشته شدن 41 عضو گروه بوکوحرام در حمله نیروهای ارتش این کشور در مرز با نیجریه خبر داد. کامرون برای مقابله با نفوذ گروه بوکوحرام به مرزهای این کشور با نیجریه هزاران نیرو را به این مناطق اعزام کرد و انجام حملات هوایی علیه این گروه را تایید کرد. در همین حال وزیر اطلاع رسانی کامرون اعلام کرد که شماری از نیروهای بوکوحرام به چند منطقه مرزی کامرون با نیجریه حمله کردند. در ادامه نیروهای ارتش وارد عمل شدند و دست کم ده ها نیروی بوکوحرام را در محاصره پایگاهی مورد استفاده آنها در منطقه چوگوری کشتند.
· یک مقام امنیتی ارشد محلی کامرون روز شنبه (13/10/93) از کشته شدن دست کم 15 نفر در حمله شبه نظامیان مظنون به عضویت در گروه بوکوحرام به اتوبوسی در شمال این کشور خبر دادند. به گزارش خبرگزاری رویترز از یائونده، طی سال گذشته ، بوکوحرام که هزاران نفر را در جریان مبارزه اش برای تشکیل یک خلافت در شمال نیجریه کشت، حملاتش را به دو طرف مرز تشدید کرده و کامرون را مجبور ساخته است هزاران نیرو به شمال این کشور اعزام کند. پیشتر نیز یک افسر ارشد واحد نیروی واکنش سریع ارتش (بیر ) مستقر در منطقه گفت : «عناصر بوکو حرام روز پنجشنبه (11/10/93) به اتوبوسی که در حال انتقال مسافران زیادی از منطقه کوسیری به ماروا بود حمله کرد و در این حمله 25 نفر در دم جان سپردند. این افسر که خواست نامش برده نشود، گفت : «ده نفر دیگر به شدت زخمی شده و به بیمارستان ماروا انتقال یافتند و بیم آن می رود که شمار تلفات افزایش یابد.»
واقعه مهم جیبوتی تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· دولت جیبوتی و حزب مخالف اتحاد نجات ملی توافقنامه ای امضا کردند که می تواند راه را برای حضور این حزب در پارلمان و اجرای اصلاحات قوانین انتخابات هموار کند. به گزارش خبرگزاری رویترز، "داهر احمد فرح" سخنگوی حزب اتحاد نجات ملی گفت که این توافقنامه حاصل 18 ماه مذاکره است. وی افزود: «دولت و حزب مخالف به مدت 30 روز فرصت دارند که در زمینه رسیدن به توافقی شفاف درباره موانع پیش رو از جمله تعیین وضعیت حزب و ایجاد کمیسیون مستقل انتخابات به توافق برسند.» "محمود علی یوسف" سخنگوی دولت نیز انعقاد این توافقنامه را تایید کرد و آن را نشانه بلوغ سیاسی دولت و مخالفان دانست. حزب اتحاد نجات ملی از زمان برگزاری انتخابات پارلمانی در فوریه 2013م، پارلمان این کشور را تحریم کرده بود.
وقایع مهم کنیا تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· رییس جمهوری کنیا روز چهارشنبه (10/10/93) به عنوان بخشی از تقویت امور امنیتی این کشور یک افسر اطلاعاتی را به عنوان کاندیدای اصلی ریاست بعدی پلیس این کشور تعیین کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز، این تقویت امور امنیتی کنیا در بحبوحه تهدید شبه نظامیان گروه الشباب در این کشور انجام می شود. از زمانی که شبه نظامیان الشباب طی حمله ای در سال گذشته 67 تن را در یک مرکز خرید در نایروبی کشتند، تحت فشار بوده تا با اقدامات تروریستی جدی برخورد کند. رییس جمهوری کنیا اوایل ماه جاری به دنبال حملات مرزی در مرز کنیا با سومالی از کنار گذاشتن رییس پلیس و وزیر کشور خبر داد. این در حالی است که الشباب قول داده تا به خشونت هایش در کنیا ادامه دهد مگر آنکه کنیا نیروهایش را از سومالی خارج کند. رییس جمهور کنیا اعلام کرد که "جوزف بوینت" انتخاب وی برای سمت رییس پلیس بعدی این کشور فردی با تجربه است و می تواند سطح امنیتی این کشور را تقویت کند.
· خبرگزاری فرانسه روز یکشنبه (14/10/93) در گزارشی از نایروبی گزارش داد که سقوط یک هواپیمای خطوط داخلی کنیا در فرودگاه اصلی این شهر منجر به تعطیلی کامل این فرودگاه شد. این گزارش به نقل از مقام های فروگاه نایروبی حاکی است: «سقوط هواپیمای فوکر-50 خطوط داخلی کنیا هنگام فرود در باند اصلی این فرودگاه سبب شد تا این باند بطور کامل مسدوود و همه پرواز های این فرودگاه لغو شود.» این مقام فرودگاهی با اعلام این که تاکنون تلفاتی از سقوط این هواپیما به سبب نقص فنی گزارش نشده است، افزود: «براثر این حادثه همه پروازهای این فرودگاه تا اطلاع ثانوی در فرودگاه شهر بندری مومباسا انجام خواهد شد.» به گزارش فرانس پرس،گروه امداد و نجات همچنان برای تخلیه این باند اصلی فرودگاه مشغول کارند تا بتوانند در اسرع وقت فرود و برخواستن هواپیماهای این فرودگاه اصلی در شرق قاره آفریقا را امکان پذیر سازد.
واقعه مهم بروندی تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· یک مقام ارتش بروندی روز یکشنبه (14/10/93) از کشته شدن دست کم صد شورشی که از جمهوری دمکراتیک کنگو به این کشور حمله کرده بودند، خبر داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک فرمانده ارتش بروندی که خواست نامش فاش نشود گفت که این حمله که شامگاه دوشنبه (8/10/93) از سوی گروهی از شورشیان ناشناس در منطقه مرزی شمال شهر بوجومبورا (پایتخت) آغاز شد، پس از پنج روز نبرد سنگین به پایان رسید. وی افزود: «ارتش توانست ظرف پنج روز، 105 نفر از 121 شورشی که از جمهوری دمکراتیک کنگو وارد استان سیبیتوکه شده بودند، را کشته و چهار نفرشان را به اسارت بگیرد. بر اساس اظهارات این فرمانده ارتش بوروندی، مقداری سلاح و مهمات، از جمله صد مسلسل از شورشیان به غنیمت ارتش بروندی درآمد. وی یادآور شد که در این نبرد، دو نفر از سربازان ارتش نیز کشته شدند. پیش از این، گروه شبه نظامیان موسوم به نیروهای آزادسازی ملی مسوولیت درگیری ها در مناطق مرزی بوروندی با جمهوری دمکراتیک کنگو را بر عهده می گرفتند. بخش اصلی این گروه سازمان یافته در سال 2009م (88ه.ش) با دولت بوروندی توافق صلح امضا کرد و اکنون یک حزب سیاسی قلمداد می شود. اما برخی از اعضای گروه مذکور در سال جاری حملاتی را علیه بروندی به اجرا گذاشتند که در آخرین مورد که در ماه اکتبر (مهر/آبان) رخ داد شش سرباز بروندی کشته شدند. آن ها وعده داده اند که حملاتشان را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار است در ژوئن 2015م (تیر 94ه.ش) برگزار شود، تشدید خواهند کرد. با این حال، گروه مذکور اعلام کرده که در حمله اخیر مشارکت نداشته است.
وقایع مهم سومالی تاریخ 8/10/93 الی 15/10/93
· "حسن شیخ محمود" رئیس جمهور سومالی در راس هیاتی بلند پایه و به دعوت همتای مصری خود "عبدالفتاح سیسی" در شامگاه دوشنبه (93.10.8) وارد قاهره شد. برخی از مقامات عالی رتبه و نیز ژنرال "عبدالرحمن توریری" فرمانده نیروهای امنیتی و اطلاعاتی سومالی نیز در این سفر رئیس جمهور را همراهی می کردند. در این سفر راه های همکاری دو جانبه بین مصر و سومالی مورد بررسی قرار گرفت. ضمن این كه رئیس جمهور سومالی در نشستی با موضوع سومالی که توسط اتحادیه عرب در قاهره برگزار شد نیز شرکت داشت. وی در این نشست از آخرین تحولات سومالی، اوضاع امنیتی و احتیاجات فوری این کشور برای برقراری نظم و ثبات سخن گفت. مصر در این سفر متعهد شد تا سومالی را برای تدوین قانون اساسی جدید در اوایل سال 2015 میلادی یاری كند. همچنین عبدالفتاح سیسی قول داد که نهایت همکاری خود را با سومالی در راستای رسیدن به چشم انداز سال 2016 میلادی به کار گیرد. السیسی تاکید کرد که مصر به حمایت های خود از سومالی در زمینه برقراری ارامش و امنیت در این کشور ادامه خواهد داد. حسن شیخ محمد نیز از کمک های مصر در سال گذشته در زمینه آموش تشکر کرد و بر نقش معلم ها و موسسات الازهر مصر در سومالی در مبارزه با افراط گرایی ها و تروریسم تاکید کرد. رئیس جمهور سومالی روز چهارشنبه (93.10.10) به کشورش بازگشت.
· "جان کربی" سخنگوی پنتاگون اعلام کرد که نیروی نظامی امریکا حمله ای هوایی به قصد هدف قرار دادن فرمانده ارشد گروه الشباب در سومالی انجام داده است. وزارت دفاع ایالات متحده امریکا اعلام کرد که این حمله در نزدیکی شهر ساکو صورت پذیرفته و ارتش امریکا در حال بررسی نتایج این حمله است و در حال حاضر اطلاعی از زخمی شدن غیر نظامیان وجود ندارد. کربی گفت که اطلاعات بیشتر در زمان مناسبی که جزئیات آن بدست اید منتشر خواهد شد. در همین حال، سازمان امنیت ملی سومالی در بیانیه ای اعلام کرد: "عبدالشکور" معروف به "تهلیل" رییس نهاد اطلاعاتی الشباب در عملیات مشترک شب دوشنبه (8/10/93) نیروهای امنیت ملی سومالی و آمریکا کشته شد.
· حمله افراد ناشناس به ایستگاه رادیو گالکاسیو در مرکز سومالی موجب مجروح شدن دو خبرنگار شد. این حمله شب چهارشنبه (10/10/93) با پرتاب چند نارنجک انجام گرفت. به گفته "ایمان محمد" یکی از خبرنگاران این شبکه رادیویی یکی از نارنجک های پرتاب شده در نزدیکی دفتر سردبیر و دیگری در حیاط این ساختمان منفجر شده است. در همین حال دبیرکل اتحادیه ملی خبرنگاران سومالی ضمن محکوم کردن این اقدام آن را مغایر با اصل آزادی رسانه دانست. وی اقداماتی از این دست را تلاش برای از ساکت کردن رسانه ها در سومالی ارزیابی کرد. هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این اقدام را به عهده نگرفته است.
· كشتی های جنگی و ناوهای پشتیبانی نیروی دریایی روسیه به گشت های خود در خلیج عدن و شاخ افریقا به منظور مقابله با حملات دزدان دریایی به کشتی های غیرنظامی ادامه خواهند داد. "ویکتور چیرکوف" فرمانده نیروی دریایی روسیه روز جمعه (12/10/93) ضمن اعلام این خبر گفت که این عملیات نیروی دریایی روسیه در چارچوب ماموریت دریایی اتحادیه اروپا موسوم به آتلانتا و عملیات سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) موسوم به سپر اقیانوس انجام می شود. کشتی های نیروی دریایی روسیه جهت تامین امنیت خطوط کشتیرانی از سال 2008م (87ه.ش) در شاخ افریقا و خلیج عدن مستقر هستند.
· براساس اخبار روز جمعه (12/10/93) بر اثر انفجار یک بمب کنار جاده ای در شهری در مرکز سومالی دستکم یک نفر کشته و 14 تن دیگر از جمله هفت معلم کنیایی زخمی شدند. به گفته مقامات محلی اتوبوس حامل این افراد در حال حرکت به سمت بازاری در شهر گالک کایو بود که انفجار مهیبی باعث انهدام آن شد. بر اثر این انفجار محافظ امنیتی اتوبوس کشته و تعدادی از معلمان سرنشین آن زخمی شدند. حال دو نفر از زخمی شدگان این انفجار وخیم گزارش شده است. هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این اقدام را برعهده نگرفته است. گفتنی است که فرد کشته شده یکی از کارمندان سفارت ترکیه در موگادیشو بوده است. با این حال گروه تروریستی الشباب عامل حملات به خارجیان بویژه معلمان در سومالی معرفی شده است. در زمان حادثه دانش آموزی در این اتوبوس حضور نداشت و هنوز مشخص نیست که آیا هدف این حمله معلمان کنیایی سرنشین اتوبوس بوده اند یا خیر. علاوه بر این حمله، الشباب ضمن حمله به مقر نیروهای دولتی در استان بای در جنوب غرب کشور هفت تن از نیروهای ارتش و دولت را کشت. در این حمله سه تن از نیروهای الشباب نیز کشته شدند.
· براساس گزارش های منابع خبری، ارتش سومالی در روز جمعه (12/10/93) طی عملیاتی در بخش جنوبی لوئر شبل، موفق به کشتن "ابراهیم فلیلی" یکی از رهبران نظامی الشباب و چهار محافظ وی شدند.
· دبیر اجرایی سازمان بین الدولی توسعه(ایگاد) با تقدیر از نقش نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران مبارزه با دزدان دریایی در شاخ آفریقا، گفت: «حضور ایرانی ها بر عکس حضور بسیاری دیگر از کشورها برای مردم ما آرام بخش بوده و در تامین امنیت کشتی های نفت کش در مقابل دزدان دریایی موثر بوده است.» "محبوب معالیم" روز سه شنبه (9/10/93) در نشست هم اندیشی با کارشناسان دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی، نقش جمهوری اسلامی را در آفریقا سازنده دانست و گفت: «ایرانی ها همواره الهام بخش صلح و آرامش برای مردم آفریقا بوده اند و از گسترش حضور ایران در شاخ آفریقا استقبال می کنیم.» دبیر اجرایی سازمان بین الدولی توسعه با اشاره به مذاکرات خود با مقامات ایرانی، این سازمان را آماده توسعه روابط با تهران عنوان کرد. معالیم معتقد است نه تنها حضور نیروی دریایی ایران بلکه حضور شرکت های عمرانی و تجاری ایران در آفریقا موجب بهبود زیرساخت های این منطقه شده و بیمارستان ها، مدارس و جاده های زیادی توسط مهندسین ایرانی احداث شده است. وی به نقش ایران در مبارزه جهانی علیه تروریسم نیز اشاره کرد و گفت: «تروریسم ربطی به اسلام ندارد و نیازمند یک برنامه راهبردی جهانی برای از بین بردن ریشه های آن هستیم.» از نظر این مقام آفریقایی، بی عدالتی، فقر و جنگ قدرت از عوامل بوجود آمدن گروه های تروریستی در جهان هستند. معالیم طرح رییس جمهوری ایران تحت عنوان «جهان علیه خشونت و افراطی گری» که سال گذشته در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید را بهترین دستور کار و مشوق برای مبارزه با گسترش افراطی گری و تروریسم عنوان کرد. "سازمان بین الدولی توسعه" در سال 1986م (65ه.ش) با هدف جلوگیری از بحران های منطقه ای، توسعه زیرساخت های اقتصادی، امنیت غذایی و حفظ محیط زیست با عضویت کشورهای سودان، جیبوتی، اتیوپی، اوگاندا، کنیا و سومالی تشکیل شد. این منطقه، 5.2 میلیون کیلومتر مربع مساحت دارد و جمعیتی بالغ بر 215 میلیون نفر را شامل می شود که 8.17 میلیون نفر از آن ها بی خانمان هستند.
· یک افسر پلیس سومالی روز یکشنبه (14/10/93) گفت: «بر اثر انفجار یک خودروی حامل بمب نزدیک کاروان نیروهای ویژه این کشور که تحت نظر آمریکا آموزش دیده اند در مگادیشو پایتخت، دستکم چهار تن جان باختند.» به گزارش اسوشیتدپرس از نایروبی در کنیا به نقل از سروان "محمد حسین" افسر پلیس سومالی، یک مهاجم انتحاری خودرواش را به سوی کاروانی از نیروهای ویژه ارتش راند که از جاده فرودگاه در مگادیشو می گذشتند و در نزدیکی آن منفجر کرد. وی افزود که بیشتر قربانیان این حادثه، رهگذارانی بودند که از کنار این جاده می گذشتند. "محمد یوسف" سخنگوی وزارت امنیت ملی سومالی نیز گفت که دولت اطلاعاتی در باره تهدید این حمله انتحاری دریافت کرده بود و این خودروی بمب گذاری شده هنگامی که مهاجم تحت تعقیب قرار داشت، منفجر شد. یوسف به خبرنگاران در مگادیشو گفت که ضمن درخواست از مردم برای همکاری، به تلاش برای جلوگیری از رخ دادن چنین حملاتی ادامه می دهیم. نیروهای گروه آلفا بخشی از نیروهای ویژه امنیتی سومالی هستند که اغلب مامور اجرای عملیات علیه شبه نظامیان الشباب در این کشور می شوند که وابسته به القاعده هستند. با این که هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته، اما گروه تروریستی الشباب اقدام به شورش علیه دولت سومالی برای سرنگون کردن آن، کرده است. این حمله انتحاری چند روز پس از کشته شدن "عبدالشکور تهلیل" فرمانده امنیتی الشباب در حمله هوایی آمریکا، صورت گرفت.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (115) |
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |