وقایع مهم نیجریه از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· رئیس کمیسیون مستقل انتخاباتی نیجریه، به مردم این کشور اطمینان داد که انتخاباتی سالم و به دور از هر گونه ابهام در نیجریه برگزار خواهد شد. رئیس کمیسیون مستقل انتخاباتی نیجریه روز دوشنبه (29/11/93) ضمن تایید روزهای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و محلی این کشور، اعلام کرد انتخاباتی آزاد، عادلانه و قابل قبول در فوریه امسال (بهمن) در سراسر نیجریه برگزار خواهد شد که همه واجدان شرایط رای دادن در آن شرکت خواهند کرد. رئیس کمیسیون مستقل انتخاباتی نیجریه افزود انتخابات ریاست جمهوری نیجریه در روز 14 فوریه 2015 (25/11/93) و انتخابات محلی و مجلس دولتی روز 28 فوریه 2015 (9/12/93) برگزار خواهد شد. رئیس کمیسیون مستقل انتخاباتی نیجریه تاکید کرد 88 گروه بر این انتخابات نظارت خواهند داشت.
· رئیس جمهوری غنا گفت: «رهبران کشورهای غرب آفریقا اقدامات لازم را برای کمک به نیجریه به منظور برگزاری انتخاباتی آرام درماه آینده انجام داده اند.» "جان درامانی ماهاما" که رئیس جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا موسوم به اکوواس نیز است در کنفرانسی خبری در اکرا افزود: «به رغم حملات روزافزون گروه بوکوحرام در بخش های شمال شرق نیجریه، انتخابات ریاست جمهوری 14 فوریه (25/11/93) در این کشور بر اساس برنامه ریزی های انجام شده برگزار خواهد شد.» گروه بوکوحرام از طریق حملات مسلحانه، آدم ربایی، بمب گذاری و دیگر حملات هزاران نفر را طی یک سال گذشته در نیجریه کشته است. این حملات همچنین باعث شد مقامات نیجریه لغو برگزاری انتخابات در این کشور را درخواست کنند اما ماهاما تاکید کرد لغو انتخابات ریاست جمهوری نیجریه به معنی یک پیروزی برای بوکوحرام است. وی افزود نیجریه نمی تواند به علت اقدامات گروه بوکوحرام برگزاری انتخابات را لغو کند زیرا چنین اقدامی باعث می شود این گروه ه یک پیروزی دست یابد. ماهاما تصریح کرد اکوواس در تماس دائم با مقامات نیجریه و کمیسیون انتخاباتی این کشور است تا برگزاری یک انتخابات آرام را در نیجریه تضمین کند. وی گفت گروه های ناظربین المللی مختلف بر روند برگزاری انتخابات نیجریه نظارت خواهند داشت.
· بوکوحرام مسئولیت قتل عام در شمال شرق نیجریه را بر عهده گرفت. "ابوبکر شکائو"، سرکرده گروه بوکوحرام روز چهارشنبه (1/11/93) در یک فیلم ویدئویی جدید اعلام کرد نیروهای این گروه شهر باگا در ایالت بورنو را هدف قرار داده اند. شکائو همچنین کشورهای نیجر، چاد و کامرون در همسایگی نیجریه را به این حملات تهدید کرد و گفت که بوکوحرام سلاح کافی برای ادامه حملات خود را در اختیار دارد. سرکرده بوکوحرام در این فیلم ویدئویی 35 دقیقه ای ضمن به آتش کشیدن پرچم نیجریه تهدید کرد که کشتار را همچنان ادامه خواهد داد و تعداد بیشتری از مردم را به قتل خواهد رساند. این پیام ویدئویی در حالی پخش شد که مقامات نیجریه و کشورهای همسایه آن در نیامی پایتخت نیجر ملاقات کردند تا درباره چگونگی واکنش منطقه ای به تهدیدات بوکوحرام مذاکره کنند.
· منابع امنیتی و شاهدان اعلام کردند که شبه نظامیان بوکوحرام درحمله به روستایی در نزدیکی شهر مایدوگوری در شمال شرق نیجریه 15 تن را کشتند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک منبع امنیتی خاطرنشان کرد: «این تروریستهای گروه بوکوحرام به روستای کامباری در کمتر از پنج کیلومتری شهر مایدوگوری حمله کرده و 15 تن را کشتد و کل این روستا را به آتش کشیدند.» وی خاطر نشان کرد: «پس از اقدامات ناکام این شبه نظامیان برای ورود به شهر مایدوگوری، این ترویستها مسیر متفاوتی را انتخاب کردند و به روستای کامباری حمله کردند.» یک شاهد که از این حمله جان سالم به در برده است گفت که در میان کشته شدگان این حمله چندین کودک نیز حضور داشتند. این شاهد به خبرگزاری فرانسه گفت: «این افراد مسلح چهار تن از فرزندان من را در زمان حمله اشان کشتند. آن ها بی درنگ به سوی کودکان ما تیراندازی کردند. مجبور شدم با دیگر فرزندانم از خانه ام بگریزم چون خانه هایمان را از دست داده بودیم.»
· دولت نیجریه در نظردارد سربازان خود را از ماموریت های سازمان ملل در کشورهای مختلف خارج کند. یکی از مقامات ارشد نیجریه اعلام کرد، سربازان نیجریه ای که در چارچوب ماموریت های سازمان ملل در کشورهای مختلف حضور دارند، به کشور خود فراخوانده می شوند. این تصمیم باهدف تقویت توان نظامی نیجریه بویژه در شمال شرقی این کشور اتخاذ شده است. دولت نیجریه اعلام کرد برای مواجهه با چالش بوکوحرام نیازی به کمک خارجی نیست. تداوم اقدامات بوکوحرام به عاملی برای انتقاد از عملکرد گودلاک جاناتان رییس جمهوری نیجریه تبدیل شده است.
· کمیسیون انتخاباتی نیجریه روز جمعه اعلام کرد به رغم نگرانی های موجود، انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 14 فوریه (25/11/93) برگزار خواهد شد. "آتاهیرو جیجا" رییس کمیسیون انتخاباتی نیجریه تصریح کرد، تمامی اقدامات این کمیسیون از جمله چالش توزیع کارت های انتخاباتی، پیش از چهارده فوریه اجرا خواهد شد. این مقام نیجریه ای افزود، برنامه این انتخابات از حدود یک سال گذشته تنظیم شده است و این کمیسیون در تلاش است تمامی موارد برمبنای دستور کار انجام شود. "سامبو داسوکی" مشاور امنیت ملی نیجریه روز پنج شنبه (2/11/93) اعلام کرد 30 میلیون کارت انتخاباتی هنوز توزیع نشده و می توان گفت در برنامه انتخابات ریاست جمهوری مشکل ایجاد شده و این انتخابات با تعویق همراه خواهدشد. مخالفان دولت نیجریه، برگزاری انتخابات در تاریخ مقرر و احترام به نتایج آن را خواستار شده اند.
· مقام های نیجریه گفتند که گروه تروریستی بوکوحرام سحرگاه روز یکشنبه (5/11/93) حمله به شهر مایدوگوری مرکز استان بورنو را آغاز کردند. به گزارش خبرگزاری رویترز، یورش تروریست های بوکوحرام به شهر مایدوگوری با حمله به منطقه نجیمتیلو واقع در حاشیه این شهر آغاز شد. یک شاهد عینی نیز از شنیده شدن صدای گلوله و بالگردهای نظامی در اطراف شهر مایدوگوری مرکز استان بورنو واقع در شمال شرقی نیجریه خبر داد. بر اساس گزارش رویترز، اشغال این شهر مهم برای گروه تکفیری بوکوحرام که با الگو برداری از گروه تروریستی داعش قصد ایجاد خلافت خودخوانده را دارد، دستاوردی مهم محسوب می شود. خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از شاهدان عینی از درگیری شدید ارتش نیجریه با تروریست ها خبر داد.
· گروه بوکوحرام نزدیک به 200 گروگان را در نیجریه آزاد کرد. یک افسر ارتش نیجریه که خواست نامش فاش نشود روز شنبه (4/11/93) اعلام کرد، گروه بوکوحرام در مجموع 192 گروگان را روزجمعه (3/11/93) آزاد کردند. این افراد ساکنان روستایی در شمال شرق نیجریه بودندکه گروه بوکوحرام آن ها را گروگان گرفته بودند. این افسر ارتش نیجریه گفت که گروگان های آزاد شده که اکثر آن ها را زنان و کودکان تشکیل می دهند مورد آزار و اذیت جسمی و روحی گروه بوکوحرام قرار گرفته اند.
· تعدادی افراد ناشناس مسلح به محل تجمع حزب مخالف دولت نیجریه حمله کردند. پلیس نیجریه روز شنبه از بمب گذاری افراد مسلح ناشناس در بندر هارکورت نیجریه که قرار بود روز یک شنبه (5/11/93) تجمع طرفداران حزب "کنگره ترقی خواهان (APC)"، حزب اصلی مخالف دولت در آن جا برگزار شود، خبر داد. پلیس نیجریه گفت که این افراد ساعت 4:30 صبح به وقت محلی مقر برگزری تجمع را با دینامیت منفجر کردند. پلیس افزود، هیچ کس در این حمله کشته و یا زخمی نشده، فقط تریبون و لوازمی که برای تجمع معترضان آماده شده بود، از بین رفته است. هفته گذشته نیز، افراد مسلح ناشناس به دفتر این حزب در جنوب نیجریه حمله کردند.
· همزمان با ادامه درگیریهای گروه تروریستی بوکوحرام در شهر مایدوگوری نیجریه، "جان کری" برای گفتگو با مقامات این کشور وارد ابوجا پایتخت شد. وزیر خارجه آمریکا به منظور گفتوگو با مقامات نیجریهای وارد پایتخت این کشور شد. منابع رسانهای روز یک شنبه (5/11/93) گزارش دادند که تروریستهای گروه بوکوحرام در ادامه حملات اخیر خود به شهر با جمعیت دهها هزار نفری مایدوگوری در شرق نیجریه،روز یک شنبه (5/11/93) حملات شدید خود را از سر گرفتند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، در بحبوحه حملات تروریستهای بوکوحرام و ادامه اقدامات آن ها در حمله به روستاها و شهرهای دوردست، جان کری وزیر خارجه آمریکا برای دیدار و گفتوگو با مقامات نیجریه وارد پایتخت این کشور شد.
· ده ها نفر در درگیری های اخیر ارتش نیجریه و گروه تروریستی بوکوحرام در شمال شرقی این کشور کشته شدند. به گزارش خبرگزاری آناتولی، تروریست های بوکوحرام که بامداد روز یکشنبه (5/11/93) به شهر مایدوگوری مرکز ایالت ناآرام بورنو و نیز شهر نجیمتیلو در غرب مایدوگوری حمله کرده بودند، با نیروهای امنیتی نیجریه درگیر شدند. به گفته یک فرد محلی، در درگیری میان ارتش نیجریه با تروریست ها، بیش از یکصد تروریست بوکوحرام به هلاکت رسیدند. در درگیری های روز یکشنبه (5/11/93) نیز چندین نیروی محلی که به کمک نیروهای دولتی شتافته بودند، کشته شدند. یک منبع مطلع بیمارستانی به این خبرگزاری گفت که بیش از 20 جسد تحویل این بیمارستان شده است. سخنگوی ارتش نیجریه نیز حمله روز یکشنبه (5/11/93) به مایدوگوری و شهرهای اطراف آن را تایید کرد. در این شهر و همچنین توابع آن، حکومت نظامی برقرار شده است. سخنگوی یک گروه مقاومت محلی اعلام کرد که شهر مونگانو به دست تروریست ها افتاده است.
وقایع مهم نیجر از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· روحانیون مسلمان نیجری ضمن دعوت مسلمانان به آرامش، بر بی ارتباط بودن مسیحیان با انتشار کاریکاتورهای موهن به پیامبر اکرم (ص) تاکید کردند. رادیو بین المللی فرانسه روز شنبه (4/11/93) در گزارشی از آرام شدن اوضاع شهر زیندِر پس از یک هفته تظاهرات در اعتراض به انتشار کاریکاتور موهن به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) خبر داد. "اوسینی مامان" در گفت و گو با رادیو بین المللی فرانسه خاطر نشان کرد، روحانیون شهر زیندار تاکید کردند مسیحیانی که در جریان تظاهرات روزهای اخیر دچار آسیب شده اند، هیچ کاری نکرده اند. انتشار کاریکاتور موهن از سوی مجله شارلی ابدو پس از حمله به دفتر این مجله، به افزایش احساسات ضد فرانسوی در جهان اسلام منجر شد.
· مقامات نیجری 90 فعال مخالف نیجری را آزاد کردند. طبق گفته "مامودا مورتالا" یکی از مقامات حزب مخالف نیجر، 30 تن از فعالان مخالف نیجری روز پنج شنبه (2/11/93) و 60 تن دیگر روز جمعه (3/11/93) آزاد شدند. نیروهای امنیتی نیجر این مخالفان نیجری را روز یکشنبه (28/11/93) پس از برگزاری تظاهرات در نیامی دستگیر کردند.
· رئیس جمهوری نیجر برای دیداری سه روزه وارد الجزایر شد. "محمدو ایسوفو" رئیس جمهوری نیجر روز یکشنبه (5/11/93) به دعوت "عبدالعزیز بوتفلیقه" رئیس جمهوری الجزایر وارد این کشور شد. روسای جمهوری نیجر و الجزایر در این دیدار درباره همکاری های دو جانبه و اوضاع منطقه و وضعیت امنیتی لیبی که تاثیرات بدی بر منطقه می گذارد، با یکدیگر گفت و گو خواهند کرد. نیجر به عنوان یکی از کشورهای منطقه، تحولات لیبی را به دقت بررسی می کند و از تلاش های الجزایر در مالی و لیبی حمایت می کند.
· وزیر خارجه نیجر اعلام کرد، کشورهای آفریقایی که از سوی گروه افراطی بوکوحرام تهدید شده اند تلاش خواهند کرد مجوز جنگ با این گروه را از شورای امنیت دریافت کنند. خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه (2/11/93) در گزارشی افزود: «کشورهای آفریقایی قصد دارند ارتشی متشکل از نیروهای چند ملیتی را برای جنگ با گروه افراطی بوکوحرام تشکیل دهند.» "محمد بازوم" وزیر خارجه نیجر گفت: «کشورهای واقع در منطقه دریاچه چاد روز سه شنبه (30/10/93) در نشست نیامی پایتخت نیجر توافق کردند اتحادیه آفریقا طرحی در همین رابطه به سازمان ملل ارائه دهد.» بازوم درباره این که ارائه این طرح چه زمانی خواهد بود، توضیح نداد. گروه افراطی بوکو حرام که برای تشکیل ایالتی در شمال نیجریه می جنگد اقدام به حملات گسترده علیه کامرون کرده و ثبات و امنیت منطقه را که شامل کشورهای نیجر و چاد می شود، تهدید کرده است. برپایه این گزارش، بی اعتمادی و اختلافاتی که بین این کشورها وجود دارد موجب شده است تلاش برای بسیج نیروهای نظامی با شکست مواجه شود. پیشتر چهار کشور آفریقایی با ایجاد نیروهای چند ملیتی برای مقابله با شورشیان موافقت کرده بودند اما این توافق در مرحله اعزام سرباز شکست خورد. بازوم به شبکه تلویزیون نیامی گفت: «برخلاف اتفاقاتی که در گذشته افتاده است، این بار با شرکای خود توافق کردیم که شورای امنیت قطعنامه ای صادر کند تا بر اساس آن به کشورهای آفریقایی اجازه تشکیل نیروهای مشترک چند ملیتی داده شود.» وی اظهار داشت: «کشورها همچنین به پیشنهاد انتقال مقر نیروهای چند ملیتی از شهرک باجا در نیجریه که افراطی های بوکوحرام بر آن مسلط شده اند به انجامنا پایتخت چاد موافقت کردند.»
واقعه مهم ساحل عاج از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· "محمد ششم" پادشاه مراکش روز سه شنبه (30/11/93) طی دیدار با "الحسن واتارا" همتای ساحل عاجی خود در شهر مراکش 15 تفاهم نامه همکاری جدید در زمینه های مختلف از جمله امنیت، عدالت، محیط زیست، بازرگانی، مهاجرت، آموزش، سلامت و دین امضا کردند. این 15 تفاهم نامه جدید به 20 تفاهم نامه (که در سال گذشته طی سفر محمد ششم به ابیجان (پایتخت ساحل عاج) بین دو کشور امضا شد) افزوده شد. این در حالی است که تلاش برای ارتقاء روابط بین دو کشور اصلی ترین دلیل سفر واتارا به مراکش اعلام شده است. واتارا در 12 اکتبر 2014م (20/7/93) نیز به مراکش رفته بود. مراکشی ها در بخش بیمه، بان کداری، ساختمان، ارتباطات و حمل و نقل ساحل عاج بسیار فعالند.
· تأکید نخستوزیر ساحل عاج بر گسترش مناسبات تهران و ابیجان در همه زمینهها نخستوزیر ساحل عاج در دیدار سرپرست سفارت ایران بر گسترش مناسبات تهران و ابیجان در همه زمینهها تأکید کرد. "سید علیرضا قرشی" سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در ابیجان با دانیل کابلان نخستوزیر ساحل عاج دیدار و گفتوگو کرد. سرپرست سفارت ایران در این دیدار با اشاره به تأکید مقامات کشورمان بر گسترش مناسبات با آفریقا، گفت: «درصددیم فصل جدیدی در توسعه روابط و همکاریهای دوجانبه داشته باشیم.» وی از آمادگی کشورمان برای همکاری در عرصههای کشاورزی، صنعتی، زیرساختها، انرژی و بهداشت و درمان و انتقال تجربیات به ساحل عاج در این زمینهها خبر داد. نخستوزیر ساحل عاج نیز در این دیدار بر اراده کشورش برای گسترش مناسبات با ایران تأکید کرد و گفت که در جلسه هیأت دولت این موارد را مطرح خواهد کرد. دانیل کابلان نسبت به توسعه مناسبات تهران و ابیجان در همه زمینهها ابراز امیدواری کرد.
· وزیر حمل و نقل ساحل عاج در دیدار سرپرست سفارت ایران در ابیجان از علاقهمندی کشورش برای همکاری و استفاده از تجارب ایران در زمینه تولید خودرو خبر داد. "سید علی رضا قرشی" سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در ساحل عاج با "گایو سو توره" وزیر حمل و نقل ساحل عاج دیدار و گفتوگو کرد. سرپرست سفارت ایران در ابیجان در این دیدار با اشاره به سفر وزیر حمل و نقل و هیأت کارشناسان ساحل عاج به تهران و بازدید از کارخانههای ایران خودرو و سایپا اظهار داشت: «آماده همکاری در دو بخش دولتی و خصوصی با ساحل عاج هستیم.» وی افزود: «ج.ا.ا آماده است ضمن همکاری، تجربیات خود را در اختیار طرف ساحل عاجی قرار دهد.» در این دیدار «توره» با اشاره به سفرش به تهران و مشاهده توانمندیهای ایران در زمینه تولید خودرو، بر تمایل کشورش برای همکاری با ایران در این زمینه و استفاده از تجارب کشورمان تأکید کرد.
· مسلمانان ساحل عاج، در اعتراض به اقدام توهین آمیز مجله " شارلی ابدو " تظاهرات کردند. شماری از مردم ساحل عاج روز جمعه (3/11/93) در اعتراض به اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی "شارلی ابدو" در خیابان های ابیجان پایتخت اقتصادی این کشور تظاهرات کردند. تظاهرات در حالی برگزار شد، که نیروهای امنیتی و پلیس ساحل عاج، نیز در مناطق حساس مختلف شهر مستقر شده بودند. برخی از تظاهرکنندگان پیراهن هایی بر تن داشتند که بر روی آن نوشته شده بود، " آزادی بیان نباید زمینه ساز توهین به اعتقادات دیگران باشد".
واقعه مهم مالی از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· گینه برای اعزام صدها کلاه آبی به کشور آفریقایی مالی اعلام آمادگی کرد. "آلفا کونده" رئیس جمهوری گینه کوناکری روز دوشنبه (29/11/93) اعلام کرد که برای اعزام 500 نیروی کلاه آبی به کشور مالی برای تقویت مابقی نیروهای خود در این کشور آماده است. این نیروها که قرار است به 169 کلاه آبی گینه ای در مالی ملحق شوند، تا ماه فوریه (بهمن ماه) به این کشور اعزام خواهند شد. به رغم تلاش های الجزایر برای آشتی طرف های درگیر در مالی، تنش ها در مناطق مختلف این کشور و به ویژه مناطق شمالی افزایش یافته است.
· بالگرد های هلند تحت هدایت سازمان ملل، مقر شبه نظامیان جدایی طلب طوارق در شمال مالی را بمباران کردند. به گزارش خبرگزاری رویترز، "موسی آگ آچاراتومانه" سخنگوی نیروهای سازمان ملل در مالی (مینوسما) طی بیانیه ای، حملات هوایی روز سه شنبه (30/10/93) را پاسخ به حملاتی خواند که اخیرا علیه نیروهای صلحبان سازمان ملل در شهر تابانکورت صورت گرفته است. یک سرباز سازمان ملل در حمله ای به مقر این نیروها در کیدال در 17 ژانویه (27/10/93) کشته شد و نه نفر دیگر نیز در ماه اکتبر (مهر/آبان) نزدیکی شهر گائو به قتل رسیده بودند. بر اساس بیانیه مینوسما، پیش از حمله مذکور که طی آن یک خودروی شورشیان منهدم شد، به شورشیان هشدار داده شده بود. مینوسما به شمار کشته شدگان اشاره ای نکرد، اما بر تداوم این عملیات تاکید کرد. سخنگوی شبه نظامیان طوارق با تاکید بر این که پیش از حمله مذکور هیچ گونه مذاکره و یا هشداری صورت نگرفته، آن را «خطای سیاسی مهم» توصیف و اعلام کرد که در نتیجه این حمله، همکاری با صلحبانان سازمان ملل متوقف خواهد شد. وی افزود: «در این حمله پنج جنگجو کشته و چندین شبه نظامی دیگر زخمی شدند.»
واقعه مهم غنا از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· مدیرکل آفریقای وزارت امور خارجه در سفر رسمی به غنا و در ملاقات با معاون رئیس جمهور این کشور، پیام دعوت "حسن روحانی" رئیس جمهور کشورمان از رئیس جمهور آن کشور برای سفر به تهران را تسلیم کرد. "ولیالله محمدی" مدیرکل آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان در سفر رسمی به کشور غنا در ملاقات با "آمیسا آرتور" معاون رئیس جمهور این کشور، پیام دعوت حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان از رئیس جمهور آن کشور برای سفر به تهران را تسلیم وی کرد. محمدی در این دیدار با اشاره به برگزاری پنجمین اجلاس کمیسیون مشترک دو کشور و توافقات صورت گرفته برای توسعه روابط فیمابین، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری در حوزههای مختلف از جمله پتروشیمی و انتقال فناوری اعلام کرد. معاون رئیس جمهور غنا با تشکر از دریافت پیام دعوت همتای ایرانی خود، ضمن اشاره به روابط گرم بین دو کشور، ابراز اطمینان کرد سفر رئیس جمهور کشورش به جمهوری اسلامی ایران، فرصت بسیار خوبی را در جهت تعمیق روابط بین دو کشور فراهم خواهد کرد.
واقعه مهم بورکینافاسو از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· انتخابات ریاست جمهوری و مجلس کشور آفریقایی بورکینافاسو شهریور و مهر ماه آینده برگزار خواهد شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، "میشل کافاندو" رئیس جمهوری بورکینافاسو گفت: «انتخابات ریاست جمهوری 20 سپتامبر ( 29/6/94) و انتخابات مجلس این کشور 11 اکتبر (19/7/94) برگزار خواهد شد. این در حالی است که اکثر نامزدهای انتخاباتی و مردان سیاسی این کشور خواستار برگزاری دو انتخابات به طور همزمان شدند. آن ها معتقدند که برگزاری در فصل بارندگی های شدید موسمی است و به همین دلیل برگزاری هر دو انتخابات در یک زمان مثلا 20 سپتامبر ( 29/6/94) به مراتب بهتر است. بنابر این گزارش، از زمان سرنگونی "بلز کومپائوره" ریاست جمهوری سابق بعداز 27 سال، بورکینافاسو در دوره انتقالی بسر می برد.
واقعه مهم کنیا از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
تعدادی از دانش آموزان ابتدائی در کنیا به علت حمله پلیس زخمی و به بیمارستان منتقل شدند. دانش آموزان مدرسه ابتدائی لانگاتا در نایروبی پایتخت کنیا در اعتراض به غصب ورزشگاه مدرسه خود توسط ائتلاف سیاسی یوبیل تظاهرات کردند که پلیس برای متفرق کردن آن ها از گاز اشک آور استفاده کرد. "کنت اوکوت" نماینده پارلمان کنیا اعلام کرد: «ده دانش آموز به علت استفاده پلیس از گاز اشک آور مصدوم و مجروح شده اند و در بیمارستان بستری شدند.» "رایلا اودینگا" رئیس مخالفان کنیا اعلام کرد که توسل پلیس به خشونت برای متفرق کردن دانش آموزان مقطع ابتدائی به هیچ وجه قابل قبول نیست.
واقعه مهم اتیوپی از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· بیش از 12 میلیون نفر از شهروندان اتیوپی تاکنون برای شرکت در انتخابات مهم ماه می (خرداد 94) ثبت نام کرده اند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، معاون کمیسیون انتخابات اتیوپی روز چهارشنبه (1/11/93) گفت: «شمار ثبت نام کنندگان در انتخابات آتی از حد انتظار فراتر رفته است.» انتخابات پارلمانی مذکور که قرار است در تاریخ 24 ماه مه (3/3/94) برگزار شود، نخستین انتخابات ملی از زمان مرگ "ملس زناوی" نخست وزیر سابق این کشور در سال 2012م خواهد بود. بر اساس این گزارش، مسوولان انتخابات اتیوپی می گویند احتمال ثبت نام 33 میلیون نفر واجد شرایط رای دادن وجود دارد. اهمیت انتخابات مذکور از آن جهت است که جامعه جهانی آن را به عنوان سنگ محکی برای دمکراسی اتیوپی قلمداد می کند.
واقعه مهم آفریقای مرکزی از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· یک مقام جمهوری آفریقای مرکزی اعلام کرد که افراد مسلح روز یکشنبه (5/11/93) "آرمل نینگاتولوم سایو" وزیر ورزش و جوانان این جمهوری را در پایتخت ربودند. به گزارش خبرگزاری رویترز از شهر بانگویی،"تاتیانا یانگکو" سخنگوی وزیر ورزش و جوانان جمهوری آفریقای مرکزی در این خصوص گفت که خودروی سایو حین بازگشت از کلیسا به همراه همسر و برادرش، توسط چهار فرد مسلح ناشناس در شمال پایتخت متوقف شد. وی اضافه کرد که افراد مسلح شروع به تیراندازی کرده و وزیر را با زور از خودرو بیرون کشیدند و وی را با خود به منطقه بوی رابه، پایگاه نیروهای شبه نظامی ضد بالاکا بردند. وی یادآورشد که حادثه آدم ربایی به نخست وزیر جمهوری آفریقای مرکزی اطلاع داده شده است. ربودن وزیر ورزش و جوانان جمهوری آفریقای مرکزی در پی ربوده شدن یکی از کارکنان سازمان ملل و یک شهروند فرانسوی در این جمهوری روی داد.
واقعه مهم جمهوری دموکراتیک کنگو از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· حزب حاکم جمهوری دمکراتیک کنگو از اصلاح بند انتخاباتی قانون اساسی منصرف شد. "اوبَن میناکو" رئیس مجلس ملی جمهوری دمکراتیک کنگو عصر روز شنبه (4/11/93) اعلام کرد، مجلس لایحه پرمشاجره اصلاح قانون اساسی را کنار گذاشت. "ویتال کامِر" حزب "اتحاد برای ملت کنگو" یکی از اصلی ترین احزاب مخالف دولت در کنگو در واکنش به این تصمیم گفت، این یک پیروزی است، چرا که انتخابات ریاست جمهوری دیگر به تعویق نخواهد افتاد. تصویب طرح اصلاح بند انتخاباتی قانون اساسی در مجلس ملی به برگزاری تظاهرات گسترده و خونینی منجر شد. به علت نبود آمارهای رسمی شمار کشته شدگان در این تظاهرات بین 12 تا 42 نفر تخمین زده می شود. در صورت نهایی شدن این لایحه در سنا، برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آینده کنگو که برای پایان سال 2016م زمان بندی شده است، به برگزاری سرشماری منوط می شد. ناظران با تکیه بر دشواری های موجود بر سر راه سرشماری، تلاش حزب حاکم برای تصویب این قانون را اقدامی برای حفظ ژوزف کابیلا رئیس جمهوری کنگو در راس قدرت می دانستند.
واقعه مهم سومالی از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· نظامیان جیبوتی کنترل یکی از پایگاه های گروه الشباب سومالی را در اختیار گرفتند. نظامیان جیبوتی مستقر در سومالی عضو اتحادیه آفریقا کنترل منطقه هامار گب واقع در 16 کیلومتری بوله بورده یکی از پایگاه های قدیم گروه الشباب سومالی را در اختیار گرفتند. نظامیان جیبوتی موسوم به هیل و مستقر در بلد وین (واقع در مرکز سومالی) در منطقه هامار گب، با گروه الشباب سومالی درگیرشدند. نظامیان جیبوتی دو قایق گروه الشباب سومالی در رودخانه شابلی در نزدیکی بلد وین را غرق کردند. گروه الشباب سومالی از این قایق ها جهت عبور از این رودخانه استفاده می کرد.
· منابع خبری میگویند یک خودروی بمبگذاریشده هیأتی از ترکیه را قبل از سفر رئیسجمهور ترکیه به آن کشور هدف قرار داد. منابع خبری میگویند در آستانه سفر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه به سومالی، یک خودروی بمبگذاریشده هیئتی از ترکیه را در سومالی هدف قرار داده است. خبرگزاری آناتولی ترکیه ضمن اعلام این خبر افزود هیئت ترکیه در این حمله آسیبی ندیده است. به رغم این، شبکه خبری العربیه گزارش داد پنج نفر در این حمله کشته شدهاند. گروه تروریستی ـ تکفیری الشباب مسئولیت این حمله را به عهده گرفته است. رئیس جمهوری ترکیه، چهارشنبه شب (1/11/93) وارد اتیوپی شد و "هلا مریم دیسالین" نخست وزیر این کشور به همراه سفیر ترکیه از وی استقبال کردند. قرار است اردوغان در ادامه این سفر به سومالی سفر کند. خیابانهای اصلی موگادیشو پایتخت سومالی شاهد نصب پرچم های ترکیه بود. "احمد داود اوغلو"، نخستوزیر ترکیه اعلام کرد تغییری در برنامه سفر رئیسجمهور ایجاد نشده است و وی به سومالی خواهد رفت. وی افزود آنکارا در حال تحقیقات درباره این است که آیا حمله به هیئت ترکیهای هدف بمبگذاران بوده است یا خیر. ترکیه در مدت اخیر به ترمیم و بازسازی برخی تاسیسات دولتی سومالی کرده است که در درگیریهای داخلی این کشور تخریب شده بود.
· جامعه بین المللی از سومالی خواست به منظور برقراری صلح و ثبات در شاخ آفریقا به روند اصلاحات سیاسی در کشور سرعت بخشد. با توجه به طولانی شدن بحران سیاسی درسومالی، نمایندگان سازمان ملل متحد،اتحادیه اروپا، آمریکا، سازمان بین دولتی توسعه موسوم به ایگاد و ماموریت اتحادیه آفریقا در سومالی در بیانیه ای نگرانی خود را در زمینه تاخیر در اجرای چشم انداز 2016م این کشور ابراز کردند. این نمایندگان در بیانیه ای اعلام کردند، از رئیس جمهوری، نخست وزیر و پارلمان فدرال سومالی خواسته می شود، به منظور سرعت بخشیدن به روند توسعه کشور و همچنین اجرای چشم انداز سال 2016م از طریق کابینه جدید که به تصویب پارلمان رسیده است، اقدام کنند. نمایندگان جامعه بین المللی همچنین تاکید کردند سپتامبر (شهریور) 2016م آخرین مهلت برای برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سومالی خواهد بود چرا که آن ها از نهادهای دولتی سومالی خواستند در زمینه برقراری تفاهم و تامین منافع ملی متمرکز شوند. پس از آن که پارلمان سومالی فهرست کابینه دولت را رد کرد، در تاریخ هفدهم ماه ژانویه (27/10/93) با درخواست تمدید مهلت دوهفته ای "عبدالرشید شارمارکه" نخست وزیر این کشور به منظور انجام تلاشی مجدد جهت تشکیل دولتی فراگیر موافقت کرد.
واقعه مهم تانزانیا از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· "سوسپیتر موهونگو" وزیر معدن و انرژی تانزانیا به دلیل اتهام فساد مالی روز شنبه (4/11/93) استعفا داد. بر اساس این گزارش، موهونگو با رد اتهام بیش از یک میلیون دلار فساد مالی درزمینه انرژی در این کشور اعلام کرد، از سمت خود کناره گیری می کند تا بحث دراینباره را پایان دهد. وزیر انرژی تانزانیا با تاکید بر اینکه هیچ خطایی در زمان تصدی وی در این سمت نکرده است گفت، باید به مردم اجازه داده شود تا درباره مسائل مهمتر از جمله انتخابات عمومی اکتبر تمرکز کنند. قانون گذاران تانزانیایی معتقدند وزیر انرژی این کشور طی زد و بندی دست کم 122 میلیون دلار از اموال عمومی را به جیب یک شرکت خصوصی سرازیر کرده است. هرچند، مقام های دولتی می گویند نقل و انتقالات مالی صورت گرفته کاملا قانونی بوده است، گروهی از کمک کنندگان بین المللی اعلام کرده اند تنها در صورتی 500 میلیون دلار به بودجه تانزانیا کمک می کنند که نتایج تحقیق و تفحص مربوط به ارتشای مقامات دولتی منتشر شده و اقدامات مقتضی در این خصوص صورت گیرد. ذخایر گازی تانزانیا 53 تریلیون و 200 میلیارد متر مکعب برآورد شده است اما بخش انرژی آن تحت تاثیر فساد مالی و رشوه خواری همچنان فلج است. تانزانیا با بیش از 38 میلیون نفر جمعیت در شرق آفریقا به شدت به کمک های مالی خارجی متکی است. این کشور سومین تولید کننده طلا در قاره آفریقا است.
واقعه مهم زامبیا از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· نتایج انتخابات ریاست جمهوری زامبیا رسما اعلام و "ادگار لونگو" نامزد حزب حاکم این کشور به عنوان پیروز این رقابت ها معرفی شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، کمیسیون انتخابات زامبیا روز شنبه (4/11/93) اعلام کرد که لونگو با کسب 48 و 33 درصد آرا با اختلافی ناچیز از رقیب اصلی اش "هاکاینده هیچیلما" نامزد حزب مخالف اتحاد برای توسعه ملی که 46 و 67 دهم درصد آرا را به دست آورده بود، برنده انتخابات شد. حامیان لونگو با حضور در خیابان ها به جشن و پایکوبی پرداختند. انتخابات ریاست جمهوری زامبیا سه شنبه (30/10/93) برگزار شد که به دلیل بروز برخی مشکلات از جمله بارش شدید باران و عدم دسترسی مسوولان برگزاری انتخابات به مناطق دور افتاده، رای گیری به روز سوم کشیده شد.
واقعه مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 29/10/93 الی 6/11/93
· پلیس آفریقای جنوبی گزارش داد، درخشونت های چند روزه و غارت فروشگاه های متعلق به اتباع خارجی در منطقه ژوهانسبورگ دستکم دو تن کشته و 153 تن دستگیر شدند. این خشونت ها روز دوشنبه (29/11/93) پس از تیراندازی یک مغازه دار بیگانه به سوی یک پسر 14 ساله در سووتو به اتهام تلاش برای دزدی از فروشگاه ش آغاز شد. همچنین یک مرد دیگر نیز که احتمالا از اتباع بیگانه بوده در طول چند روز غارت کشته شده است. حمله و غارت فروشگاه های مهاجران اتیوپیایی، سومالیایی ودیگر کشورها در ناحیه سووتو، یادآور موج خشونت های سال 2008م ضد بیگانگان در آفریقای جنوبی است. پلیس به منظور کم اهمیت نشان دادن ادعاها درباره وجود احساسات ضد بیگانگان در این کشور به عنوان علت بروز ناآرامی های این هفته، گفت که گروه هایی از جوانان معتاد به مواد مخدر به طور کورکورانه و بی هدف، فروشگاه ها را غارت کرده اند. در جریان موج خشونت های 2008م آفریقای جنوبی و حمله به فروشگاه های بیگانگان، 62 تن کشته شدند. آفریقای جنوبی دچار نرخ بالای بیکاری و بی عدالتی و عدم تساوی عمیق اقتصادی است.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (118) |
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |