وقایع مهم مصر از تاریخ 06/11/93 الی 13/11/93
" •محمد البرادعی" معاون رئیس جمهور پیشین مصر که بعد از پایان دادن خشونتآمیز به اعتراضات رابعه العدویه از سمت خود کناره گیری کرده و به خارج از مصر مهاجرت کرده بود سکوت خود را درباره دلایل استعفا و خروج از مصر شکست.
البرادعی در گفتوگویی با روزنامه «دی پرس» اتریش، در سالروز انقلاب 25 ژانویه که به سقوط «حسنی مبارک» دیکتاتور پیشین مصر منجر شد اعلام کرد که جهان عرب در قرن 21 هنوز به دنبال کرامت انسانی خود است و نمیتواند رژیمهای سرکوبگر را تحمل کند.
وی افزود: سقوط دولتها در تونس، یمن و مصر فقط به زمان ربط داشت و با توجه به حضور نسل جدید دیگر این نسل نمیتواند ظلم را تحمل کند.
البرادعی گفت که شاید همه ما پیش از انقلابهایی که رخ داد بیش از اندازه امیدوار و خوشبین بودیم، مشکل بزرگ همه بعد از انقلاب این بود که «چه میخواهیم انجام دهیم» زیرا نمیتوان از هیچ شروع کرد.
رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی گفت: اخوان المسلمین در مصر بسیار منظم بودند، 80 سال به صورت منظم و متعهد به دور از قدرت فعالیت کردند در حالی که ارتشی که 60 سال حاکمیت را در مصر در دست داشت حاضر نشده امتیازاتی که در طول این مدت به دست آورده را ترک کند.
وی گفت که رسیدن به دموکراسی آسان نیست، در اروپا سه قرن جنگهای خونین ادامه پیدا کرد اما در مصر این پایان داستان نیست، تغییرات اجتماعی در خطی مستقیم صورت نمیگیرد بلکه به صورت سیکل و گردشی اتفاق میافتد و انقلابها با انقلابهای معکوس رو به رو میشوند.
البرادعی یادآور شد جوانان مصری که انقلاب 25 ژانویه را رقم زدند اکنون نا امیدند زیرا به دنبال آزادی، عدالت، برابری اجتماعی و جنسیتی، مبارزه با فساد و قوانین سرکوبگرانه بودند.
وی تأکید کرد که دیگر زمان فرهنگ ترس از بین رفته و روشنفکران امروزی طی 20 سال آینده جای خود را به جوانان خواهند داد و مهم ترین سوال اینجا به میان میآید که آیا این جوانان اینبار آماده خواهند بود؟ زیرا در سال 2011 مشکل مصر کمبود تجربه در زمینه دموکراسی و میل به مشارکت بود و این تجربه در محیط استبدادی ایجاد نمیشود.
البرادعی گفت: جامعه مصر خشمگین است و دچار چند دستهگی شدید شده، اسلامگراها قرار نیست تبخیر شوند تلاش برای از بین بردن اخوان المسلمین اشتباه است و بر اساس اعتدال باید اسلامگراها به آغوش جامعه بازگردانده شوند زیرا طرد این گروه از جامعه منجر به ایجاد خشونت و افراطگرایی خواهد شد، باید الگوی تونس در مصر نیز پیاده شود که به اسلامگراها اجازه حضور در پارلمان نیز داده شده است.
وی در اشاره به تحولات 30 ژوئن که به برکناری "محمد مرسی" رئیس جمهور وقت در 3 جولای بر اساس کودتای نظامی "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع دولت مرسی منجر شده بود گفت: من از انتخابات ریاست جمهوری زود هنگام حمایت کردم، مرسی توان اداره کشور را نداشت اما او دوباره میتواند برای انتخابات ریاست جمهوری کاندید شود.
البرادعی افزود: ایده ما این بود که انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام برگزار شود اما حضور اخوان در دولت به پایان نرسد اما مرسی با عدم کنارهگیری از قدرت اشتباه کرد و یک هفته بعد از کودتا نیز از اخوان المسلمین دعوت شد برای حل مشکلات بر سر میز مذاکره بنشینند که به دلیل دستگیر شدن مرسی آنها سر باز زدند.
وی با اشاره به میلش برای حل و فصل مشکلات کشور بعد از برکناری مرسی گفت وقتی که برای سرکوب اعتراضات اخوان المسلمین در رابعه العدویه و النهضه خشونت علیه مردم اعمال شد دیگر جایی برای باقی ماندن من نماند.
بعد از سرکوب خشونت آمیز اعتراضات حامیان اخوان المسلمین در میدان رابعه العدویه و النهضه، البرادعی که در آن زمان معاون «عدلی منصور» رئیس جمهور موقت بود به نشانه اعتراض از سمت خود استعفا داد.
• وزیر کشور مصر دوشنبه (6/11/93) یک روز پس از درگیریهای خونین در این کشور اعلام کرد که 516 نفر از طرفداران گروه اخوانالمسلمین در تظاهرات روز گذشته دستگیر شدند.
"محمد ابراهیم" در نشست خبری افزود: نیروهای امنیتی موفق شدند 516 نفر از عناصر وابسته به اخوان المسلمین را در مناطق مختلف این کشور که در حمله به مراکز عمومی و خصوصی و تیراندازی به نهادهای امنیتی و انفجار دست داشتند را دستگیر کنند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزیر کشور مصر افزود: 20 نفر از جمله دو نیروی پلیس روز یکشنبه(5/11/93) در درگیری 12 ساعته نیروهای پلیس و تظاهرات کنندگان کشته شدند.
انقلاب سال 2011 م که در 25 ژانویه آغاز شد سرنگونی مبارک را به دنبال داشت. در انتخاباتی که پس از سقوط مبارک برگزار شد، مرسی کاندیدای مورد حمایت اخوان المسلمین به عنوان رئیسجمهور مصر انتخاب شد سپس در پی یک کودتای نظامی به رهبری عبدالفتاح السیسی، فرمانده سابق ارتش و رئیسجمهور کنونی در ژوئیه 2013 از قدرت برکنار شد.
دولت مصر از زمان برکناری مرسی هر گونه تظاهرات مخالفان خود را سرکوب کرده به گونهای که طی یک سال گذشته صدها تن از آنان در درگیری با نیروهای امنیتی مصر کشته شدند.
• کمیسیون انتخابات مصر اعلام کرد که پنج سازمان بین المللی و 63 گروه و سازمان داخلی بر روند انتخابات پارلمانی آینده این کشور نظارت خواهند کرد.
به گزارش پایگاه خبری ورلد بولتن، این کمیسیون روز دوشنبه (6/11/93) طی بیانیهای اعلام کرد: مجوز نظارت بر انتخابات برای پنج سازمان بین المللی، 790 ناظر و 180 مترجم صادر شده است.
بر اساس بیانیه مذکور، سازمان های بین المللی عبارتند از موسسه دمکراسی در سوئد، شبکه جهانی حقوق و توسعه در نروژ، موسسه انتخاباتی دمکراسی پایدار در آفریقا و دو سازمان سوییسی موسسه بین المللی صلح، عدالت و حقوق بشر و اتحاد کلیسایی در حمایت از توسعه و حقوق بشر.
بدر عبدالعاطی" سخنگوی وزارت خارجه مصر نیز حضور نمایندگان اتحادیه آفریقا در این انتخابات خبر داده بود.
علاوه بر این، 63 سازمان محلی با اعزام بیش از 94 هزار نفر بر این انتخابات نظارت خواهند کرد.
"ایمن عباس" رییس کمیسیون انتخابات مصر پیش تر اعلام کرده بود که مرحله نخست انتخابات پارلمانی در تاریخ 21 مارس (1 فروردین 94) و مرحله دوم آن در 25 آوریل (5 اردیبهشت 94) برگزار خواهد شد.
•ائتلاف ملی حامی اخوان المسلمین اعلام کرد که موجی از تحرکات انقلابی با شعار «سخن انقلابی مصر» بعد از سالروز انقلاب 25 ژانویه شکل گرفته است.
این ائتلاف همچنین با صدور بیانیهای از مردم مصر خواست از روز چهارشنبه (8/11/93) تا جمعه در آنچه «انتفاضه خشم» نامیده حضور پیدا کنند.
حامیان اخوان المسلمین همچنین با اشاره به حوادث سالروز انقلاب مصر و کشته شدن چندین نفر به دست نیروهای امنیتی مصری، از واکنش جامعه جهانی به این حوادث انتقاد کرد.
از سوی دیگر خبرنگار شبکه خبری «الجزیره»، گزارش داد که معترضان مصری در العریش در منطقه سینا عصر روز سه شنبه ممنوعیت آمد و شد در این منطقه را زیر پا گذاشتند.
بر اساس این خبر معترضان خشمگین با تجمع در برابر دفتر نیروهای ارتشی مصر در این منطقه دفتر نیروهای مستقر در سینا را به آتش کشیدند.
دولت مصر قانون «ممنوعیت آمد و شد» را در سینا برای سه ماه دیگر تمدید کرده است؛ پایگاه «آزادی و عدالت» نزدیک به اخوان المسلمین تأکید کرده بود که این اقدام خشم اهالی این منطقه را شعله ور کرده است.
• دادگاه تجدید نظر قاهره حکم حبس «احمد ماهر» موسس جنبش 6 آوریل را تأیید کرد.
بر اساس این حکم ماهر به سه سال حبس به خاطر تجمع غیرقانونی بر اساس قانون ساماندهی تظاهرات محکوم شده است.
پایگاه خبری «الیوم السابع»، گزارش داد که "محمد عادل" و "احمد دومه" دو فعال سیاسی دیگر مصری نیز بر اساس همین حکم به سه سال زندان محکوم شدهاند.
این سه فعال سیاسی مصری که از اصلی ترین بازیگران صحنه انقلاب 25 ژانویه بودند که به سقوط "حسنی مبارک" دیکتاتور مخلوع مصر منجر شد، به پرداخت 50 هزار پوند مصری نیز محکوم شدهاند.
حکم حبس فعالان مصری تنها چند روز بعد از چهارمین سالروز انقلاب مصر به دلیل تجمع غیر قانونی بر اساس قانون ساماندهی تظاهرات تأیید شده است.
• پادشاه و ولیعهد عربستان و شیخ الازهر با صدور پیامهای جداگانهای کشته شدن شماری از سربازان و نظامیان مصری در حمله مرگبار پنجشنبه (9/11/93) به نیروهای ارتش مصر را تسلیت گفتند. گروهک تروریستی «انصار بیت المقدس» که با صدور بیانیهای حمله روز پنجشنبه به ارتش مصر را بر عهده گرفت، در بیانیهای تکمیلی جزئیات این حادثه را تشریح کرد.
پایگاه خبری «الیوم السابع»، گزارش داد که بر اساس این بیانیه گروهک تروریستی انصار بیت المقدس که بعد از اعلام وفاداری به ابوبکر بغدادی سرکرده داعش نام خود را به «ولایت سینا» تغییر داده اعتراف کرد که با استفاده از سلاحهای سنگین حملهای در شهر مرزی شیخ زوید انجام داده که ایستهای بازرسی ارتش در منطقه الکوره، البوابه، ابوطلیله و اردوگاه نظامی الزهور را مورد هدف دست کم 60 خمپاره قرار داده است.
ایست بازرسی «ولی لافی» در جنوب رفح و یک ایست بازرسی دیگر ارتش مصر در المأسوره مورد هدف خمپارههای انصار بیت المقدس قرار گرفته است.
بر اساس این بیانیه سه خودروی بمبگذاری شده با دهها تن مواد منفجره گردان 101 ارتش مصر در ایستهای بازرسی در جنوب العریش را هدف قرار داده است.
از سوی دیگر "سلمان بن عبدالعزیز" شاه عربستان ضمن محکوم کردن حمله تروریستهای انصار بیت المقدس به نیروهای ارتش مصر پیام تسلیتی به "عبدالفتاح السیسی" رئیس جمهور مصر ارسال کرد.
در همین راستا "مقرن بن عبدالعزیز" ولیعهد عربستان نیز به این حادثه واکنش نشان داد و با صدور پیامی کشته شدن شماری از سربازان ارتش مصر را به مردم و رئیس جمهور این کشور تسلیت گفت.
سرلشگر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حملات اخیر به نیروها و مقرهای ارتش مصر در صحرای سینا تاکید کرد: آنهایی که در صحرای سینا به نفرات و مقرهای ارتش مصر حمله میکنند و آتش و کشتار راه میاندازند هرکس که هستند دانسته یا ندانسته به اسرائیل اشغالگر کمک میکنند
"احمد الطیب" شیخ الازهر با صدور بیانیهای ضمن محکوم کردن این حوادث اعلام کرد که اسلام از این افراد که دست به چنین اقداماتی میزنند مبرا است و آنها حکم محارب خدا را دارند.
وی همچنین خواستار برخورد فوری و قاطع با اقدامات تروریستی در این کشور شد و از همه مردم مصر خواست که در برابر حملات تروریستها هوشیار و بیدار باشند.
حملات مرگبار تروریستی در شمال استان سیناء در شمال مصر، که روز پنجشنبه علیه ارتش مصر انجام شد، دستکم 45 کشته بر جای گذاشت.
شبکه خبری الجزیره خبر داده بود که تعداد قربانیان حمله به شمال مصر، به 45 کشته و 74 زخمی نظامی و غیر نظامی رسیده است.
• منابع خبری از احتمال برکناری "أحمد بن عبدالعزیز قطان" سفیر عربستان در مصر که از افراد نزدیک به "خالد التویجری" رئیس دفتر ملک عبدالله پادشاه متوفی این کشور شناخته میشود، خبر دادند.
برخی منابع نزدیک به سفارت عربستان در مصر به وبسایت خبری بوابة القاهره گفتهاند که بزودی احمد قطان در راستای تغییرات گستردهای که عربستان سعودی پس از مرگ ملک عبدالله و به قدرت رسیدن سلمان بن عبدالعزیز شاهد بوده، برکنار خواهد شد.
براساس این گزارش، احمد قطان که از افراد نزدیک به التویجری رئیس دفتر ملک عبدالله پادشاه متوفی به حساب می آمد، از دو روز قبل به ریاض فراخوانده شده است.
بوابة القاهره تصریح کرده که سخنرانی احمد قطان درباره روابط تاریخی عربستان و مصر که قرار بود شب گذشته در نمایشگاه بین المللی کتاب قاهره برگزار شود نیز لغو شد.
خالد التویجری که یکی از بانفوذترین شخصیتها در دوره حکومت ملک عبدالله بود و در نخستین روز به قدرت رسیدن ملک سلمان برکنار شد، براساس برخی گزارشها اکنون در ریاض در بازداشت خانگی به سر می برد و زیر نظر نیروهای امنیتی زندگی می کند.
التویجری در زمان ملک عبدالله تلاش زیادی انجام داد تا زمینه به قدرت رسیدن فرزندان ملک عبدالله از جمله "متعب بن عبدالله" و "عبدالعزیز بن عبدالله" را فراهم کند که این مسئله خشم دیگر شاهزادگان به ویژه شاهزادههای شاخه سدیری-رقبای فرزندان عبدالله در دربار آل سعود_ را برانگیخته بود.
التویجری در حوزه سیاست خارجی نیز نقش مهمی در سازماندهی مقابله همه جانبه ریاض با اخوان المسلمین و سرنگونی "محمد مرسی" داشت.
•ارتش مصر بعد از حمله مرگبار به نیروهای این کشور در العریش سینا، عملیات گستردهای برای بازداشت و تعقیب عاملان این حمله آغاز کرد.
بر اساس گزارش روزنامه «الاهرام» مصر، ارتش این کشور تا کنون دست کم 53 نفر از افراد متهم به ارتباط داشتن با حوادث روز پنجشنبه (9/11/93) بازداشت شدهاند.
شبکه خبری الجزیره خبر داده بود که تعداد قربانیان حمله به شمال مصر، به 45 کشته و 74 زخمی نظامی و غیر نظامی رسیده است.
این حمله با واکنش منفی جهانی مواجه شد و گروهک تروریستی انصار بیت المقدس که بعد از اعلام وفاداری به «ابوبکر بغدادی» سرکرده داعش نام خود را به «ولایت سینا» تغییر داده مسئولیت این حادثه را بر عهده گرفت.
• "عبدالفتاح السیسی" رئیس جمهور مصر طی سخنانی در آدیس بابا پایتخت اتیوپی تاکید کرد که حمله تروریستی در صحرای سینا که منجر به کشته شدن 45 نفر شد، به مثابه اعلام جنگ به کشورش است.
وی با اشاره به اینکه مصر درحال پرداخت هزینه مبارزه با تروریسم و افراط گرایی است گفت: مصر با قوی ترین سازمان سرّی دو قرن اخیر، با شاخههایی سرّی و ابزارهای سّری است.
گروهک تروریستی «انصار بیت المقدس» که اخیرا با گروهک تروریستی «داعش» بیعت کرده و نام خود را به «ولایت سیناء» تغییر داده است، هجومهای روز پنجشنبه به برخی مراکز ارتش در شمال سینا را بر عهده گرفت. پیش از این نیز این گروهک حملات به ارتش و پلیس مصر را پس از برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری برکنار شده مصر، بر عهده گرفته بود.
پس از این بود که رسانههای مصری خبر دادند که ارتش این کشور برای مقابله با افراد مسلح در صحرای سینا در نظر دارد بزرگترین عملیات نظامی در این منطقه را به اجرا درآورد.
• "عبد الفتاح السیسی" رییس جمهوری مصر روز شنبه(11/11/93) دستور تشکیل فرماندهی یکپارچه برای مبارزه با تروریسم در این کشور را صادر کرد.
به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، السیسی پس از نشست شورای عالی نیروهای مسلح دستور تشکیل فرماندهی یکپارچه برای منطقه شرق کانال سوئز و مبارزه با تروریسم به فرماندهی سرلشگر اسامه رشدی عسکر را صادر کرد.
شورای عالی نیروهای مسلح در بیانیه ای که پس از نشست این شورا به منظور بررسی پیامدهای حملات تروریستی به مراکز نظامی وامنیتی در شمال سینا برگزار شد، فرمان ریاست جمهوری را قرائت کرد.
السیسی در این نشست همچنین به گزارش های مقام های امنیتی درباره جزییات تحولات و اوضاع شبه جزیره سینا گوش داد و تلاش های نیروهای مسلح این کشور برای مقابله با اقدامات تروریستی در سراسر مصر را ستود.
گروه تروریستی موسوم به ولایت سینا روز چهارشنبه (8/11/93) به مراکز نظامی و امنیتی شمال سینا حمله کرد که در پی آن 30 نظامی و غیر نظامی کشته و ده ها نفر دیگر زخمی شدند.
در پی این حملات تروریستی السیسی سفرش را به اتیوپی پایتخت آفریقا برای شرکت در نشست سران اتحادیه آفریقا لغو کرد.
•"سامی ابوزهری" سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفتوگو با المیادین گفت: برخی تلاش دارند تا حماس و گردانهای عزالدین قسام را به مسائل داخلی مصر وارد کنند.
وی با محکوم کردن حکم دادگاه قاهره علیه گردانهای قسام، اظهار داشت: حکم دادگاه جنایی قاهره را به شدت محکوم میکنیم که یک اقدام سیاسی است و به سود اسرائیل است.
دادگاه بررسی امور اضطراری قاهره که پیش از این دادخواستی مبنی بر قرار دادن جنبش حماس در فهرست گروههای تروریستی مصر را رد کرده بود روز گذشته با صدور حکمی گردانهای «عز الدین قسام» شاخه نظامی جنبش حماس را در فهرست گروههای تروریستی قرار داد.
ابوزهری با اشاره به اینکه حماس نمیخواهد مسیر ارتباطی با مصر را متوقف کند، تصریح کرد که که اکنون تماسی میان دولت حماس در غزه و دولت قاهره وجود ندارد ولی کانالهای ارتباطی از طریق دستگاه اطلاعاتی مصر هنوز برقرار هستند.
برخی منابع نزدیک به حماس گفتهاند که پس از قرار گرفتن شاخه نظامی این گروه در لیست گروههای تروریستی دولت مصر، دیگر قاهره را به عنوان میانجی در مذاکرات با صهیونیستها قبول ندارند.
سخنگوی حماس با ابراز امیدواری برای بازگشت حکم دادگاه مصر علیه عزالدین قسام تاکید کرد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین هرگونه تلاش برای وارد کردن حماس به مسائل داخلی مصر را محکوم میکنیم.
دولت مصر تلاش دارد تا حماس را به دست داشتن در حملات تروریستی علیه ارتش مصر متهم کند؛ حملاتی که در روز پنجشنبه گذشته علیه ارتش مصر انجام شد و دستکم 45 کشته و 74 زخمی بر جای گذاشت.
گروهک تروریستی انصار بیت المقدس که بعد از اعلام وفاداری به «ابوبکر بغدادی» سرکرده داعش نام خود را به «ولایت سینا» تغییر داده مسئولیت این حادثه را بر عهده گرفت.
"•حسین امیرعبداللهیان" معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه کشورمان در حاشیه بیست و چهارمین نشست سران اتحادیه آفریقا در اتیوپی در دیداری کوتاه با "عبدالفتاح السیسی" رئیس جمهور مصر در خصوص تحولات منطقه از جمله عراق و سوریه گفتوگو کرد.
در این دیدار مواضع مشترک دو کشور در مخالفت با اقدامات تروریستی در منطقه به خصوص در سوریه و عراق مورد تأکید قرار گرفت.
معاون وزیر خارجه ایران در این دیدار با محکوم کردن اقدام تروریستی در شبه جزیره سینا در مصر، مشارکت همه گروههای سیاسی و وفاق ملی در مصر را حائز اهمیت خواند.
وی با اشاره به ضرورت وحدت جهان اسلام، مقابله با تحرکات تکفیری تحمیل شده بر منطقه را مورد تأکید قرار داد.
امیرعبداللهیان همچنین ادامه داد: مقامات مصر بر ضرورت تکمیل روند سیاسی، وحدت ملی و تلاش در نیل به وفاق ملی در کشور توجه داشتند. السیسی ضمن استقبال گرم با ابراز درودهای صمیمانه به رئیس جمهور کشورمان، از پاسخ روحانی به دعوت حضور در مراسم تحلیف قدردانی و برای دولت و ملت ایران بهترینها را آرزو کرد.
•دادگاهی مصری 183 نفر را در پرونده «کرداسه» به اعدام و دو تن دیگر از جمله یک نوجوان را که ظاهرا در این جنایت دست داشته به 10 سال زندان محکوم کرد.
پایگاه خبری الیوم السابع گزارش داد که دادگاه جنائی قاهره اتهامات قضائی دو تن از متهمان دیگر این پرونده را به دلیل درگذشت متهمان باطل کرده است.
پیشتر حکم اعدام این افراد به مفتی مصر ارجاع داده شده بود که دادگاه جنائی قاهره پس از بررسی گزارش مفتی اقدام به صدور حکم کرد.
در آگوست سال 2013 گروهی از حامیان اخوان المسلمین بعد از کشته شدن دست کم 627 نفر در جریان پایان دادن به تحصن حامیان "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر در میدان رابعه العدویه، با حمله به مرکز پلیس در شهرک کرداسه، نیروهای این مرکز از جمله فرمانده، افسران و سربازان این بخش را به طرز فجیعی به قتل رساندند.
در این حادثه دست کم 11 نفر کشته شدند که 5 تن از سربازان موجود در پایگاه کرداسه سر بریده شده بودند؛ ویدیویی نیز از این حادثه در شبکههای اجتماعی منتشر شده بود.
•"عبدالفتاح السیسی" یکشنبه (12/11/93) دستور دارد "پیتر گریست" خبرنگار استرالیایی الجزیره آزاد و از مصر اخراج شود.
بعد از برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری مصر در دسامبر سال ٢٠١٣، نیروهای امنیتی مصر سه خبرنگار به نامهای پیتر گرست تبعه استرالیا، "باهر محمد" خبرنگار مصری و "محمد فهمی" رئیس دفتر شبکه خبری الجزیره انگلیسی در مصر که تبعه کاناداست را به اتهام نشر اکاذیب و حمایت از گروه «اخوان المسلمین» بازداشت کردند.
دادگاهی مصری گریست و دو تن از همکارانش را محاکمه کرد و همه را به تحمل 7 سال زندان محکوم کرد که تا کنون 13 ماه از حکمشان در زندانهای مصر سپری شده است.
بازداشت و محاکمه خبرنگاران الجزیره با واکنش شدید و منفی سازمانهای حقوق بشری و کشورهای جهان مواجه شد و غرب بارها از مصر درخواست کرد تا خبرنگاران الجزیره را آزاد کند.
بر اساس گزارش پایگاه خبری «التفرج»، با وجود اینکه حکم زندان پیتر گریست در دادگاه تجدید نظر لغو شده اما او بعد از آزادی از زندانهای مصر به استرالیا منتقل میشود تا ادامه دوران محکومیت خود را در این کشور سپری کند.
عبدالفتاح السیسی پیشتر در چند سخنرانی اعلام کرده بود که ترجیح میدهد خبرنگاران خارجی را از کشور اخراج کند تا اینکه آنها در مصر محاکمه شوند.
خبرگزاری رویترز نیز به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد احتمالا «محمد فهمی» دیگر خبرنگار کانادایی تبار الجزیره که در زندان به سر میبرد تا چند روز آینده آزاد و به کانادا فرستاده خواهد شد.
•دادگاه الجیزه مصر روز دوشنبه(13/11/93) در ادامه سرکوب دولت علیه جنبش اخوان المسلمین، 183 عضو و حامی این گروه را به اتهام قتل نظامیان و افسران پلیس به اعدام محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از قاهره، این افراد به شرکت در قتل 16 مامور پلیس در اوت 2013 در شهرک کرداسه در 14 کیلومتری پایتخت در پی تظاهرات اعتراض آمیز به کودتای ارتش علیه "محمد مرسی" رییس جمهوری وقت این کشور که منجر به برکناری وی شد، متهم شده اند. از این تعداد 34 متهم به طور غیابی محکوم شدند.
سرکوب نیروهای امنیتی مصر علیه اخوان المسلمین از هنگام برکناری مرسی در کودتای ارتش به فرماندی "عبدالفتاح السیسی" بیشتر شد که در آن هزاران حامی این گروه بازداشت و به طور گروهی محاکمه شدند.
در حالی که سیسی، اخوان المسلمین را تهدید امنیتی عمده ای برای مصر توصیف کرده، این گروه بر تعهد خود برای فعالیت مسالمت آمیز تاکید کرده است.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
آفران: تحولات مصر (119) |
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |