وقایع مهم نیجریه از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد به «شدیدترین حالت ممکن» حملات اخیر بوکوحرام از جمله به شهر مایدوگوری نیجریه را محکوم و از همکاری کشورهای آفریقایی جهت مبارزه با تروریستها حمایت میکند. شورای امنیت سازمان ملل در بیانیهای ضمن محکوم کردن حملات اخیر تروریستهای بوکوحرام حملات ارتش چاد به تروریستها را مورد تمجید قرار داد. به گزارش پایگاه اسپوتنیک، در بیانیه منتشر شده شورای امنیت سازمان ملل آمده است: «شورای امنیت سازمان ملل به شدیدترین حالت ممکن تشدید حملات تروریستهای بوکوحرام از جمله حمله اول فوریه (12/11/93) به مایدوگوری نیجریه و افزایش حملات آن ها در منطقه دریای چاد را محکوم میکند». در این بیانیه همچنین تاکید میشود: «اعضای شورای امنیت نگرانی عمیق خود را درباره فعالیتهای بوکوحرام که تضعیف صلح و ثبات منطقه غرب و مرکز آفریقا است، اعلام میکند». شورای امنیت همچنین ضمن تمجید از اقدامات و حملات هفته گذشته ارتش چاد به مواضع بوکوحرام در کامرون، خواستار افزایش همکاریهای منطقهای برای مقابله با تروریستها شد. این بیانیه در حالی منتشر شده که اتحادیه آفریقا طی نشست اخیر خود در اتیوپی، با ایجاد نیروی نظامی متشکل از پنج کشور آفریقایی برای مقابله با تروریستهای بوکوحرام موافقت کرده و کار اخذ مجوز از شورای امنیت برای این منظور را آغاز کرده است.
· دقایقی پس از سخنرانی انتخاباتی رئیس جمهور نیجریه در میان طرفدارانش، یک خودرو بمبگذاری شده در میان مردم غیرنظامی منفجر شد. آسوشیتدپرس گزارش داد که یک خودروی بمبگذاری شده در جمع هواداران "گودلاک جاناتان" رئیس جمهور فعلی نیجریه پس از سخنرانی وی منفجر شد. چند روز قبل هم انفجاری تروریستی در جمع هواداران گودلاک جاناتان روی داد که 15 نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند.
· خبرگزاری رویترز به نقل از مقام های اطلاعاتی آمریکا اعلام کرد که گروه اسلام گرای افراطی بوکوحرام نزدیک به چهار تا شش هزار جنگ جوی متعصب دارد. به گزارش رویترز، این مقام های اطلاعاتی آمریکا روز جمعه (17/11/93) گفتند که این گروه خطر مهمی برای میدان های نفتی نیجریه در جنوب این کشور به شمار نمی رود. نیجریه بزرگ ترین تولید کننده نفت در آفریقا به شمار می رود.
· نیروهای ارتش نیجر با حمله به تروریست های بوکوحرام در شهر بوسو واقع در جنوب شرقی این کشور، 109 عضو این گروه را به هلاکت رساندند. خبرگزاری رویترز به نقل از تلویزیون دولتی نیجر گزارش داد که نیروهای ارتش این کشور روز جمعه (17/11/93) طی عملیاتی موفق شدند حمله بوکوحرام به شهر بوسو را دفع کنند و 109 تروریست عضو این گروه را از پا درآورند. در این نبرد چهار سرباز نیجری نیز کشته شدند.
· نیجریه و چاد در زمینه تشدید همکاری های نظامی برای مبارزه با تروریست های بوکوحرام تفاهم نامه امضا کردند. به گزارش پایگاه خبری ورلد بولتن، "الکس باده" رییس ستاد ارتش نیجریه، روز جمعه (17/11/93) پس از امضای این یادداشت تفاهم با "ابراهیم محمد" همتای چادی اش به خبرنگاران گفت: «نیروهای چاد در خاک نیجریه عمدتا در شهر مرزی فوتوکل و گامبورو نگالا حضور دارند.» وی افزود: «همکاری های نظامی ما از زمان امضای تفاهم نامه در 18 ژانویه (28/10/93) آغاز شد و این دیدار و امضای تفاهم نامه به عنوان مکمل دیدارهای قبلی صورت گرفت.» هنوز گزارشی درباره مفاد این تفاهم نامه منتشر نشده است. باده افزود: «چاد در حال اعزام دو الی دو هزار و 500 نیرو به نیجریه است که به زودی با پنج هزار نیروی این کشور همکاری خواهند کرد. وی همچنین گفت که درباره میزان و مقیاس همکاری نظامی کامرون هنوز اطلاعات دقیقی ندارد.روز جمعه (17/11/93) ارتش نیجریه تایید کرد که هیات های نظامی نیجر و چاد به منظور بررسی روند عملیات مبارزه با تروریسم در حوضه دریاچه چاد با یکدیگر دیدار و گفت و گو کرده اند. "کریس اولوکولاده" سخنگوی ارتش نیجریه نیز تایید کرد که نشست دوجانبه میان فرماندهان چاد و نیجریه ادامه نشست و توافقی است که ماه گذشته میان دو طرف صورت گرفت. وی افزود: «دو کشور به همراه دیگر کشورها هم اکنون در عملیات نظامی که با هدف مقابله با فعالیت های تروریست ها صورت می گیرد، همکاری دارند.»
· کمیسیون انتخابات نیجریه زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور را 28 ماه مارس (8/1/94) اعلام کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، دلیل این تصمیم ایجاد فرصت برای نیروهای چند ملیتی به منظور تامین امنیت مناطق شمال شرقی این کشور که مورد حمله تروریست های بوکوحرام قرار گرفته اند، عنوان شده است. پیش از این انتخابات ریاست جمهوری نیجریه قرار بود در تاریخ 14 فوریه (25/11/93) برگزار شود. چنان چه امنیت مناطق ناآرام این کشور تامین نشود، میلیون ها نفر از شرکت در انتخابات بازخواهند ماند. طی ده روز اخیر، عملیات گسترده از جمله حملات هوایی و زمینی نیروهای چاد و نیجریه باعث شده است که شماری از روستاها و شهرهایی که در تصرف بوکوحرام بودند، آزاد شوند. قرار است طی روزهای آینده حملات بیشتری از سوی کشورهای دیگر علیه گروه تکفیری بوکوحرام صورت بگیرد. تقاضای تعویق انتخابات از سوی دفتر "گودلاک جاناتان" رییس جمهوری کنونی و نامزد انتخابات صورت گرفته بود. ائتلاف مخالف وی که "محمد بوهاری" را به عنوان رقیب اصلی جاناتان معرفی کرده است با این پیشنهاد مخالفت کرده بود.
· پنج کشور درگیر جنگ با گروه تروریستی بوکوحرام (نیجریه، چاد، کامرون، نیجر، و بنین) روز شنبه (18/11/93) در بیانیه پایانی نشست مشترک خود متعهد شدند برای مبارزه با این گروه تروریستی هشت هزار و 700 تن نیرو تشکیل دهند. به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع مصر، این پنج کشور آفریقایی که در یاوندی پایتخت کامرون نشست ضد بوکوحرام برگزار کردند، هر کدام سهمی از این نیروها را تامین خواهند کرد. این نیرو شامل نفرات نظامی، امنیتی و غیرنظامی خواهد بود. "نکوسازانا دالمینی زوما" رییس کمیساریای اتحادیه آفریقا پیش از این خواستار تشکیل هفت هزار و 500 نیرو برای مقابله با گروه تروریستی بوکوحرام با مشارکت پنج کشور درگیر، شده بود.
· تعویق برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در نیجریه به دلیل تشدید روند مبارزه با گروه تروریستی بوکوحرام، روز یکشنبه (19/11/93) با اعتراضاتی در این کشور همراه شد. به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، اعلام خبر تعویق انتخابات ریاست جمهوری، اعتراض مردم نیجریه و "جان اودیگی اویگون" رهبر کنگره ترقی خواهان این کشور را دربر داشت. معترضان این تصمیم را بسیار تحریک آمیز و شکست بزرگی برای برقراری دمکراسی در نیجریه توصیف کردند. انتخابات ریاست جمهوری نیجریه قرار است به جای 14 فوریه (25 بهمن) در روز 28 مارس (8 فروردین 1394) برگزار شود که این امر، زمان بیشتری را در اختیار حزب حاکم که با گروه مخالف این کشور در تقابل است، قرار می دهد. تصمیم به تاخیر در برگزاری انتخابات پس از آن اتخاذ شد که مقام های امنیتی نیجریه خواستار برخورداری از زمان بیشتری به منظور برگزاری انتخاباتی امن در بخش هایی از این کشور شدند که تحت کنترل بوکوحرام است. براساس این گزارش، آمریکا از تاخیر در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در نیجریه ابراز تاسف کرده است. از سویی ناظران انتخاباتی غرب آفریقا و اتحادیه اروپا در حال حاضر در نیجریه هستند و از این کشور خواسته اند انتخابات را برگزار کند. به گفته برخی کارشناسان، تاخیر شش هفته ای در برگزاری انتخابات، تفاوتی در امنیت رای دهندگان ایجاد نمی کند.
· "محمد بوهاری" نامزد حزب مخالف نیجریه در واکنش به تعویق انتخابات ریاست جمهوری این کشور، آن موضوع را تغییری "مهندسی" شده از سوی حزب حاکم دمکراتیک خلق خواند و هوادارانش را به حفظ آرامش فرا خواند. به گزارش خبرگزاری آناتولی، وی روز یکشنبه (19/11/93) در سخنانی خطاب به طرفدارانش، افزود: «هرگونه خشونت صرفا به پیچیده تر شدن چالش های امنیتی در کشور منتهی می شود و بهانه به دست کسانی می دهد که می خواهند از هر موقعیتی برای بی نتیجه گذاشتن روند دمکراتیک بهره برداری کنند.» کمیسیون انتخابات نیجریه مسائل امنیتی و نیاز به فرصت برای تامین امنیت حوزه های انتخاباتی را دلیل این تغییر تاریخ اعلام کرد. در این انتخابات گودلاک جاناتان رییس جمهوری کنونی و نامزد حزب حاکم دمکراتیک خلق با رقیب اصلی خود بوهاری نامزد حزب کنگره همه ترقی خواهان روبرو خواهد شد. تعویق زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نیجریه از سوی اکثر ناظران به عنوان حاصل اعمال فشار حزب حاکم بر کمیسیون انتخابات تلقی می شود. بوهاری نیز در سخنانش گفت: «هرچند کمیسیون انتخابات باید بتواند در حوزه اختیاراتش تصمیم گیری کند، اما کاملا مشخص است که این تصمیم تحت فشار اتخاذ شده است.» وی همچنین درباره پیامدهای هرگونه دخل و تصرف در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری نیجریه و نیز انتخابات ایالتی هشدار داد. جاناتان نیز روز یک شنبه (19/11/93) اعلام کرد: «در صورت تعیین تکلیف با شمارش آرای انتخابات، وی تا روز 29 مارس (9/1/93) به عنوان روز پایانی دوره ریاست جمهوری اش پایبند خواهد بود. وی نیز در عین حال از حامیانش خواست آرامش خود را حفظ کنند.
· در جریان درگیری میان عناصر تروریستی بوکوحرام و نیروهای ائتلاف چاد و کامرون در مناطق شمالی این کشور، ده تروریست این گروهک کشته شدند. ده نفر از گروه تروریستی بوکوحرام در شمال کامرون و در مرز نیجریه کشته شدند. خبرگزاری آناتولی به نقل از یک منبع که نخواست نامش فاش شود، گزارش داد که ده عنصر تروریستی بوکوحرام در کراوا واقع در قسمت شمالی کامرون کشته شدند به گفته این منبع، شهر کراوا شامگاه یکشنبه (19/11/93) شاهد حملهای از سوی بوکوحرام بود و در جریان این حمله، عناصر این گروهک تروریستی بیرون رانده و نیروهای ائتلاف چاد و کامرون ده نفر از آن ها را کشتند. در جریان این درگیری، همچنین هشت سرباز کامرونی نیز زخمی شدند که وضعیتشان وخیم نیست. به گزارش این خبرگزاری، 18 مسافر اتوبوس روستای آدانگا دانگا واقع در کولوفوتا در منطقه شمالی کامرون نیز ربوده شدند. در همین راستا، تا کنون هیچ طرفی، مسئولیت ربایش این افراد را بر عهده نگرفته ولی احتمالا گروهک تروریستی بوکوحرام مسئول این عملیات است.
وقایع مهم نیجر از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· شاهدان در شهرک دیفا در کشور آفریقایی نیجر گفتند که یک مهاجم انتحاری روز یکشنبه (19/11/93) خود را نزدیک بازاری در این شهرک نزدیک مرز نیجریه، منفجر کرد. به گزارش آسوشیتدپرس از نیامی پایتخت نیجر در غرب آفریقا، این حمله انتحاری تنها چند ساعت پس از عملیات موفقیت آمیز ارتش نیجر برای دفع حمله تروریست های بوکوحرام مستقر در نیجریه، رخ داد دستکم پنج کشته برجاگذاشت. "کادر لاوان" مقیم شهرک دیفا واقع جنوب شرقی نیجر نزدیک مرز نیجریه، گفت که این حمله انتحاری در روز یکشنبه (19/11/93) رخ داد. هر چند بوکوحرام از مهاجمان انتحاری سوار بر خودروهای حامل مواد منفجره و افرادی که جلیقه های مواد منفجره می پوشند، در ده ها حمله مرگبار در بازارهای پرازدحام و ایستگاه های اتوبوس نیجریه استفاده کرده که صدها قربانی برجا گذاشته است، اما این نخستین حمله این گروه در خارج از خاک نیجریه به شمار می رود. بر اساس این گزارش، تروریست های بوکوحرام شنبه شب (18/11/93) برای دومین بار در سه روز گذشته به شهر مرزی دیفا حمله کردند. به گفته ساکنان محلی، ارتش نیجر توانست حمله عناصر این گروه را به دیفا که شنبه شب (18/11/93) آغاز شد، پس از نبرد با تروریست ها تا ساعت پنج بامداد (به وقت محلی) یکشنبه (19/11/93)، دفع کند. مقام های نیجر هنوز آمار تلفات احتمالی این درگیری ها را ارایه نکرده اند.
· در پی بمبگذاری انتحاری در نیجر دستکم پنج تن کشته و 18 تن دیگر زخمی شدند. یک بمبگذار انتحاری عضو بوکو حرام خود را در یک منطقه تجاری در شهر دیفا منفجر کرد که در اثر آن دستکم پنج تن کشته و 18 تن دیگر زخمی شدند. یک مقام محلی اعلام کرد که در حال حاضر جسد پنج تن کشف شده و تعداد دیگری زخمی شدهاند که حال برخی از آنها وخیم است و احتمال افزایش تلفات وجود دارد. این حمله انتحاری فقط چند ساعت پس از آن رخ داد که نیروهای ارتش نیجر به مواضع بوکو حرام حمله کردند.
واقعه مهم بورکینافاسو از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· به دنبال بحران سیاسی به وجود آمده در بورکینافاسو، هزاران نفر از مردم این کشور روز شنبه با برپایی تظاهرات خواستار انحلال گارد ریاست جمهوری شدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از اواگادوگو، این تظاهرات پس از آن صورت گرفت که گارد ریاست جمهوری بورکینافاسو به تازگی سبب بروز بحران سیاسی در این کشور شده و از "ایساک زیدا" نخست وزیر موقت درخواست کرد از سمت خود کناره گیری کند. این تظاهرات به دعوت جامعه مدنی برگزار شد و تظاهرات کنندگان پارچه نوشته هایی در دست داشتند که روی آن شعارهایی مبنی بر انحلال گارد جمهوری خواه نوشته بود. تظاهرات کنندگان فریاد می زدند "علی بابا رفته است اما 40 دزد بغداد هنوز اینجا هستند."
واقعه مهم ساحل عاج از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· مردان مسلح در منطقه ای واقع در جنوب غربی این کشور با نیروهای دولتی درگیر شدند. منابع آگاه در شهر گرابو از درگیری و تبادل آتش بین نیروهای ارتش و مردان مسلح خبر دادند. به گفته ساکنان منطقه، در این درگیری 90 دقیقه ای که روز یکشنبه (19/11/93) رخ داده است، عده ای مهاجمان دستگیر شده اند. این منطقه قبلا نیز شاهد اقدامات گروه های مسلح بوده است. حمله مردان مسلح در این منطقه که دهم ماه ژانویه (20/10/93) انجام گرفت، به کشته شدن دو نظامی منجر شد. در ماه مه (اردیبهشت93 ه.ش) سال پیش نیز عده زیادی در حمله یک گروه مسلح کشته شدند. ارتش ساحل عاج به اعزام نیروهای تقویتی به این منطقه مبادرت کرده است.
واقعه مهم کامرون از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· اسکای نیوز عربی خبر داد که در حمله بوکوحرام به یک منطقه روستایی در کامرون دستکم صد نفر کشته شدند. بنابر این گزارش، تروریستهای بوکوحرام در منطقه مرزی فوتکول در مرز کامرون با نیجریه تعدادی از نظامیان کامرونی و تعداد زیادی از مردم غیرنظامی این منطقه را کشتند و اقدام به تخریب منازل مسکونی و مساجد این منطقه کردند. این حمله یک روز پس از آن انجام گرفت که نیروهای ارتش کامرون، برای دور کردن تروریستها از مرز خود، وارد خاک نیجریه شدند و به اعضای بوکوحرام در شهر گامبرو حمله کردند.
واقعه مهم گینه کوناکری از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· رئیس جمهوری گینه کوناکری دستور تحقیق دربار قتل وزیر سابق را صادر کرد. "آلفا کونده" رئیس جمهوری گینه کوناکری روز شنبه (20/11/93) دستور تحقیقات درباره قتل "تیرنو علیو دائون" وزیر جوانان و ورزش سابق را که روز جمعه (17/11/93) به ضرب گلوله کشته شد، صادر کرد. دولت گینه با صدور بیانیه ای تاکید کرد، تحقیق برای شناسایی افرادی که دائون را در روز جمعه (17/11/93) در برابر منزلش به قتل رساندند، آغاز شده است. در این بیانیه آمده است، وزیر سابق بر اثر جراحات شدید ناشی از اصابت گلوله، در بیمارستان جان سپرده است. دائون در تقویت جامعه مدنی گینه نقشی فعال داشت و هماهنگی بنیاد تقویت صلح سازمان ملل نیز بر عهده وی بود.
واقعه مهم کنیا از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· یک نماینده پارلمان کنیا به همراه دو محافظ و راننده اش، بامداد روز شنبه (18/11/93) به ضرب گلوله مهاجمان ناشناس در نایروبی مرکز کنیا کشته شدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از مقام های پلیس کنیا، "جرج موچای" عضو ائتلاف حاکمجوبیلی پس از بازگشت از رستورانی در مرکز شهر نایروبی به دست مهاجمان نقاب دار کشته شد. سخنگوی پلیس نایروبی گفت: «خودروی حامل وی به هنگام عبور از میدانی سرعت خود را کاهش داد و در همین هنگام مهاجمان سوار بر خودرویی دیگر، آن ها را هدف قرار دادند.» مهاجمان پس از کشتن وی و همراهانش، کیف و دو اسلحه محافظش را برداشته و متواری شدند. هنوز اطلاعات بیشتری درباره عاملان این ترور و انگیزه آن ها منتشر نشده است.
واقعه مهم اریتره از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· جیبوتی و اتیوپی، اریتره را به بر هم زدن ثبات منطقه متهم و تحریم ها علیه این کشور را تمدید کردند. "اسماعیل عمر گیله" رییس جمهوری جیبوتی روز شنبه (18/11/93) در نشست مطبوعاتی مشترک با "هایله مریم دسالین" نخست وزیر اتیوپی گفت: «اریتره در صدد بی ثبات کردن کشورهای منطقه از جمله جیبوتی است، به همین دلیل توافق شد که تحریم ها علیه اریتره همچنان باقی بماند.» دسالین که شنبه (18/11/93) وارد جیبوتی شده بود، ضمن تایید اظهارات گیله گفت که دو کشور در زمینه دفاع از مرزهایشان با یکدیگر همکاری می کنند. طی سال های اخیر، تنش میان اریتره با جیبوتی و اتیوپی بر سر مناقشات مرزی افزایش یافته است. اتیوپی و اریتره در سال 1998م (77ه.ش) به دلیل همین مناقشات وارد جنگ با یکدیگر شدند که به مدت دو سال ادامه یافت. شورای امنیت سازمان ملل متحد در سال های 2009م (88ه.ش) و 2011م (90ه.ش) به موجب دو قطعنامه تحریم های هدفمندی از جمله تحریم تسلیحاتی، مسافرتی و مسدود کردن دارایی ها علیه برخی سران سیاسی و نظامی اریتره اعمال کرد.
وقایع مهم سومالی از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· مقامات سومالی رسماً خبر کشته شدن رهبر عملیات خارجی گروه تروریستی الشباب در حمله پهپادهای آمریکایی را تأیید کردند. به گزارش شبکه خبری اسکاینیوز، دولت سومالی پس از چند روز انتشار اخبار ضد و نقیض در خصوص سرنوشت یکی از رهبران بلندپایه گروه تروریستی الشباب، خبر کشته شدن وی را تأیید کردند. سخنگوی پنتاگون روز سهشنبه (14/11/93) گفته بود که یک فروند پهپاد آمریکایی، شنبه (11/11/93) در جنوب موگادیشو چند فروند موشک هلفایر به سمت "یوسف دیک" رهبر عملیات خارجی و برنامه ریزی اطلاعاتی و امنیتی الشباب پرتاب کرده و وی را کشته است.
· پلیس سومالی اعلام کرد دستکم دو نفر در حمله گروه الشباب به خانه یک مقام بلندپایه پلیس در منطقه نیمه خودمختار پونتلند، کشته شدند. اعضای گروه الشباب که نیروهای اتحادیه آفریقا و ارتش سومالی آنان را ازپایگاه های خود درمرکز و جنوب سومالی بیرون رانده بودند، در هفته های اخیر چندین حمله در منطقه انجام داده اند. "بشیر محمد"، مامور مسئول تامین امنیت خانه "محی الدین احمد" معاون فرمانده پلیس گفت که دراین حمله دستکم پنج نفر مجروح شدند که حال مجروحان وخیم گزارش شده است. "شیخ عبدالعزیز ابومصعب" سخنگوی گروه الشباب نیز روز یکشنبه (19/11/93) در بیانیه ای مسولیت این حمله را بر عهده گرفت.
· "عبدالله قیاد بری" نماینده پارلمان سومالی روز دوشنبه (20/11/93) ترور شد. شبکه خبری الجزیره گزارش داد که قیاد بری روز دوشنبه (20/11/93) در جریان یک حمله مسلحانه در شهر موگادیشو ترور شد. به گزارش این شبکه، وی در حالی که از منزل خود عازم پارلمان شده بود توسط چند فرد مسلح کشته شد. "احمد عثمان طوری" مسئول حوزه "حمر حجب" شهر موگادیشو درباره این حادثه گفت: « چند فرد ناشناس به سوی خودروی حامل قیاد بری در منطقه "عیل جاب" تیراندازی کردند که به کشته شدن وی منجر شد». وی با بیان این مطلب افزود: «این حمله با سایر حملاتی فرق داشت که در جریان آن اعضای پارلمان سودان کشته شدند». عثمان طوری بدون این که به جزئیات اشاره کند، انگشت اتهام را به سوی هیچ طرفی نشانه نرفت. در همین راستا، گروهک تروریستی الشباب المجاهدین عملیات ترور قائد بری را بر عهده گرفتند. "ابو مصعب" سخنگوی نظامی این گروهک تأکید کرد: « این ترور در راستای مجموعه ترورهایی صورت گرفت که علیه اعضای پارلمان سودان انجام میشود».
واقعه مهم موریس از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· "ناوینچاندرا رامگولام" نخست وزیر پیشین موریس به اتهام توطئه و پول شویی بازداشت شد. مقامات پلیس موریس روز شنبه (18/11/93) در این باره اعلام کردند رامگولام پس از بازداشت، به قید ضمانت آزاد شد. بر اساس گزارش های منتشر شده، نیروهای پلیس موریس در بازرسی از منزل مسکونی رامگولام، مقادیر زیادی وجه نقد را پیدا کردند. رامگولام در انتخابات ماه دسامبر 2014م (آذر/دی) شکست خورد.
واقعه مهم زیمبابوه از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· اتحادیه اروپا ممنوعیت سفر رئیسجمهوری زیمبابوه که به تازگی به ریاست اتحادیه آفریقا انتخاب شده را لغو کرد. اتحادیه اروپا روز سهشنبه (14/11/93) ممنوعیت سفر "رابرت موگابه"، رئیسجمهور زیمبابوه که به تازگی به ریاست اتحادیه آفریقا انتخاب شده است را به صورت مشروط لغو کرد. "کاترین ری"، سخنگوی اتحادیه اروپا روز سهشنبه (14/11/93) گفت: «ممنوعیت سفر وی هنگامی که وی به عنوان رئیس اتحادیه آفریقا سفر میکند، لغو خواهد شد.» اتحادیه اروپا در سال 2002م (81ه.ش) زیمبابوه را به دلیل اتهامات مرتبط با انتخابات هدف تحریم قرار داد. این اتحادیه برای ده ها نفر از مقامات این کشور مصادره دارایی و ممنوعیت سفر وضع کرد.
وقایع مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 13/11/93 الی 20/11/93
· تظاهرکنندگان خشمگین درآفریقای جنوبی چند ساختمان دولتی را دراین کشور به آتش کشیدند. معترضان به افزایش هزینه های خدمات عمومی و افزایش بیکاری درآفریقای جنوبی تظاهرات کردند و چند ساختمان دولتی و خدمات عمومی را به آتش کشیدند. این مسئله اندکی پیش از سخنرانی "جاکوب زوما" رئیس جمهوری این کشور در پارلمان روی داد. "دیوید وانیک" کارشناس سیاسی در این باره گفت که بزرگترین اشتباه دولت آفریقای جنوبی فاصله گرفتن از جوانان است. این گزارش می افزاید، برخی از افراد خشمگین ساختمان شهرداری را نیز به آتش کشیده اند و گفته می شود خشم تظاهرکنندگان به علت اختلاف طبقاتی است. کارشناسان معتقدند طی سال آینده و پیش از برگزاری انتخابات شهرداری ها در آفریقای جنوبی اختلافات طبقاتی می تواند موجب تنش های بیشتری شود.
· حزب حاکم آفریقای جنوبی موسوم به "کنگره ملی آفریقایی" اعلام کرد که به حمایت از فلسطینیان تا آزادی این سرزمین از اشغال رژیم صهیونیستی ادامه میدهد. "ملوسی گیگابا"، وزیر کشور و عضو حزب کنگره ملی روز شنبه (18/11/93) در استقبال از "لیلا خالد"، فعال فلسطینی در فرودگاه بینالمللی تامبو اعلام کرد که اعضای این حزب به مردم فلسطین اطمینان می دهند که تا زمانی که به آزادی خود دست یابند، در کنار آنها خواهند ایستاد. گیگابا افزود: «حزب کنگره ملی در کنار مردم مظلوم فلسطین میایستد و برای دستیابی به عدالت تلاش میکند، همان گونه که سیاهپوستان آفریقای جنوبی توانستند بر آپارتاید پیروز شوند.» خالد به دعوت کمپین جهانی انزوا، عدم سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل (BDS) به آفریقای جنوبی رفته است.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (120) |
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |