وقایع مهم نیجریه از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· صدها نفر از تروریست های بوکوحرام روز سه شنبه (28/11/93) در حمله به شهری در شمالی شرقی نیجریه، منازل و ساختمان های دولتی این شهر را به آتش کشیدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از کانو، حمله بوکوحرام به شهر اسکیره اوبا در حالی صورت می گیرد که مبارزه منطقه ای علیه این گروه ادامه دارد و روسای جمهور برخی کشورهای آفریقایی روز گذشته در نشستی بر ریشه کن کردن آن تاکید کردند.
· وقوع انفجار و تیراندازی در یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت ریورز در شمال نیجریه، پیش از انتخابات ماه آینده این کشور، هرج و مرج ایجاد کرد
· "ابوبکر شیکائو" سرکرده گروه تروریستی بوکوحرام با انتشار ویدیویی جدید، وعده داد که مانع از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در نیجریه خواهد شد. به گزارش روز چهارشنبه (29/11/93) خبرگزاری فرانسه، سرکرده تروریست های بوکوحرام این وعده را پس از دو حمله انتحاری در شمال شرق نیجریه که 38 کشته بر جای گذاشت، داده است. این خبرگزاری افزود که به نظر می رسد، این اولین ویدیوئی این گروه تروریستی است که طی یک تاکتیک اطلاع رسانی جدید در شبکه اجتماعی توییتر منتشر می شود. گروه تروریستی بوکوحرام در این ویدیو اعلام کرد: «این انتخابات نیجریه برگزار نخواهد شد، مگر اینکه ما مرده باشیم.»
· ارتش نیجریه روز چهارشنبه (29/11/93) اعلام کرد که بیش از 300 تروریست بوکوحرام در جریان عملیات نظامیان این کشور برای بازپس گیری شهر اشغال شده مونگونو در استان بورنو کشته شدند.
· به گزارش خبرگزاری فرانسه، 117 تروریست بوکوحرام در درگیری با نیروهای ارتش نیجریه در منطقه دیکوا کشته شدند. دو روز پیش هم در عملیات نظامیان نیجر در منطقه دیفا که هم مرز نیجریه است، نظامیان این کشور توانستند 160 عضو گروه تروریستی بوکوحرام را دستگیر کنند.
· شبکه خبری اسکای نیوز روز جمعه (1/12/93) گزارش داد که جنگنده های نیجریه مواضع تروریست های بوکوحرام را بمباران کردند. بر اساس این گزارش، ارتش نیجریه روز گذشته اعلام کرد: «جنگنده های این کشور مواضع نظامی - آموزش و انبارهای سلاح و خودروهای وابسته به تروریست های بوکوحرام را در منطقه جنگلی سامبیسا در شمال شرق این کشور بمباران کردند.» ژنرال "کریس اولوکولادی" سخنگوی ارتش نیجریه در این باره گفت: «تعداد زیادی از تروریست ها کشته شدند و برخی از آن ها نیز موفق شدند به جنگل اطراف پایگاه نظامی فرار کنند.»
· منابع نظامی نیجریه گفتند که تروریست های بوکوحرام روز جمعه (1/12/93) حین فرار از حملات زمینی و هوایی ارتش این کشور، 21 تن را نزدیک دهکده چیبوک کشتند. به گزارش خبرگزاری رویترز از بائوچی در نیجریه، تروریست ها که از عملیات گسترده زمینی و هوایی ارتش برای پاکسازی آن ها در جنگل سامبیسا می گریختند، به روستاهای گاتاماروا، ماکالاما و لیهاوول حمله و به صورت کورکورانه و بی هدف به سوی ساکنان هراسناک آن ها، تیراندازی کردند.
· ارتش نیجریه اعلام کرد که یک شهر راهبردی را از گروهک تروریستی بوکوحرام بازپس گرفته است. شبکه خبری الجزیره گزارش داد، ارتش نیجریه شنبه (2/12/93) موفق شد شهر راهبردی باغا واقع در شمال شرق این کشور را از چنگ عناصر تروریستی بوکوحرام بازپس بگیرد.
· وزارت خزانهداری آمریکا منافع اقتصادی سه شهروند لبنانی مقیم نیجریه را به اتهام آن چه حمایت مالی از حزبالله مینامد، تحریم کرد. گزارش روزنامه الاخبار حاکی است که "مصطفی" و "فوزی فواز" و "عبدالله طحینی" سه شهروند لبنانی مقیم نیجریه بوده که پیش از این به راهاندازی شبکهای برای جمع آوری پول و حمایت از حزبالله متهم شده بودند. دستگاه قضایی نیجریه پس از بازجویی آن ها توسط سرویس جاسوسی موساد، در سال 2013م (92ه.ش) آن ها را تبرئه کرده بود. بر اساس این گزارش، تصمیم آمریکا برای تحریم این سه شهروند لبنانی بعد از گذشت کمتر از یک ماه از تبرئه فرد چهارمی به نام "طلال رضا" توسط دستگاه قضایی نیجریه صورت گرفت. رضا در روزهای نخست ماه میلادی جاری از زندان آزاد و به کشورش لبنان بازگشته است. عبدالله طحینی یکی از متهمان این پرونده در گفتوگو با روزنامه الاخبار معیارهای به اصطلاح «عدالت جهانی» را مایه تمسخر خواند و با ابراز تعجب از اقدام آمریکا در تحریمش به همراه دو تن دیگر از هموطنانش، گفت: «(گویا) آمریکا خطر داعش و بحران مالیاش را حل کرده و هم اکنون دغدغهای جز خطر فواز و طحینی بر امنیت جهانی برایش باقی نمانده است!». وی با ابراز تعجب از تحریم آن ها بعد از گذشت یک سال و شش ماه از تبرئه آن ها در نیجریه، از دخالت رژیم صهیونیستی در این پرونده سخن گفت. بویژه این که قبل از تبرئه آن ها توسط سرویس جاسوسی موساد مورد بازجویی قرار گرفته بودند. طحینی در ادامه تاکید کرد که «موساد در پشت پرده پرونده ما قرار دارد». بر اساس این گزارش، یکی از اتهامات وارده به این سه شهروند لبنانی این است که در سالهای 1987م (66ه.ش)و 1988م (67ه.ش) برای حزب الله سلاح انتقال دادهاند. این در حالی است که مصطفی فواز در آن زمان در آمریکا مشغول تحصیل بوده و طحینی نیز برای اولین بار در سال 1990م (69ه.ش) پایش به نیجریه رسیده بود.
· وزیر نفت نیجریه اعلام کرد که کشورش در صورت کاهش بیشتر قیمت نفت خواستار نشست اضطراری اوپک خواهد شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، اعلام این خبر از سوی وزیر نفت اوپک در مصاحبه با فایننشال تایمز نشان از آن دارد که زنگ خطر ناشی از تاثیر سقوط قیمت نفت بر اقتصادهای کشورهای تولید کننده به صدا در آمده است.
· حجت الاسلام "شیخ ابراهیم زکزاکی" عضو نیجریه ای مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت (ع) با نماینده آیت الله العظمی "سیستانی" در قم دیدار کرد.
· نیروهای ارتش نیجریه روز سه شنبه (12/12/93) با حمایت شبه نظامیان محلی با دفع تهاجم عناصر گروه تروریستی بوکوحرام برای اشغال شهرک راهبردی کوندوگا در نزدیکی مایدوگوری، بیش از 70 تروریست را کشتند. این درگیری شش ساعته با تهاجم گسترده حدود 150 تروریست بوکوحرام که برای ورود به کوندوگا خود را به شکل چوپان درآورده بودند، سروع شد و یک مهاجم انتحاری که قصد داشت با خودروی بمب گذاری شده به یک پاسگاه ارتش در این شهرک حمله کند، پیش از رسیدن به هدف، مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد.
· به گزارش روزنامه القدس العربی تروریست های بوکوحرام در نیجریه 74 مرد و 20 کودک را که با پیوستن به این گروه مخالفت کرده بودند، به قتل رسانده اند. این واقعه در روستای نجابا در شمال شرق نیجریه اتفاق افتاده است و هنوز هیچ مقامی بطور رسمی این خبر را تایید نکرده است.
· گروه شبه نظامی بوکوحرام که در نیجریه فعال است، در پیامی در یکی از حساب های کاربری خود در توییتر، با اعلام وفاداری به داعش با این گروه بیعت کرده است.
· "محمد ششم" شاه مراکش گفت و گوی تلفنی با "گودلاک جاناتان" رییس جمهوری نیجریه در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور را قبول نکرد. به گزارش پایگاه خبری ورلد بولتن، وزارت خارجه مراکش روز جمعه (15/12/93) اعلام کرد که شاه این کشور تماس تلفنی جاناتان در آستانه انتخابات را نادرست نامید و از پذیرش آن امتناع کرد. این وزارتخانه افزود: «به نظر می رسد که تماس یاد شده برای جلب نظر رای دهندگان مسلمان نیجریه صورت گرفته و با اصول تماس های معمول دیپلماتیک مغایرت داشته است.» انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی نیجریه قرار است در تاریخ 28 مارس (8 فروردین) برگزار شود. هر چند 14 نامزد در رقابت بر سر مسند ریاست جمهوری نیجریه حضور دارند، اما کارشناسان این رقابت را عمدتا میان جاناتان و "محمد بوهاری" نامزد اصلی مخالفان، عنوان می کنند.
وقایع مهم نیجر از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· هزاران نفر از مردم نیجر روز سه شنبه (28/11/93) در اعتراض به حملات خشونت بار روز افزون تروریست های بوکوحرام در این کشور، دست به تظاهرات زدند.
· به دنبال تشدید ناامنی و اقدامات تروریستی بوکوحرام در نیجریه و مناطق مرزی هم جوار، نظامیان نیجر طی عملیات اخیر صدها عضو این گروه را بازداشت کردند. به گزارش شبکه سیانان، در عملیات اخیر نظامیان نیجر در منطقه دیفا که هم مرز نیجریه است، نظامیان این کشور توانستند 160 عضو گروه تروریستی بوکوحرام را دستگیر کنند.
· وزارت دفاع نیجر اعلام کرد که بر اثر انفجار روز سه شنبه (28/11/93) یک مین کارگذاشته توسط گروه تروریستی بوکوحرام در شهرک بوسو در منطقه دیفا در جنوب شرقی نیجر، دستکم دو نظامی جان خود را ازدست دادند.
· مقام های محلی نیجر روز چهارشنبه (29/11/93) اعلام کردند که بین 20 تا 30 شرکت کننده در یک مراسم خاکسپاری در روستایی نزدیک مرز نیجریه در جریان حمله یک فروند هواپیمای ناشناس کشته شدند.
· گروه تروریستی بوکوحرام به جزیره ای در دریاچه چاد در نزدیکی سواحل نیجر حمله کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز، ساکنان روستای نگویگمی و نیروهای امنیتی نیز حمله روز جمعه (1/12/93) بوکوحرام به این جزیره را تایید و اعلام کردند که درگیری سنگین میان ارتش نیجر و تروریست ها ادامه دارد. روستای نگویگمی نیز پیشتر هدف حمله بوکوحرام قرار گرفته بود.
وقایع مهم چاد از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· جامعه اقتصادی کشورهای مرکز آفریقا وعده داد که در راه مبارزه با گروه تروریستی بوکوحرام، 86 میلیون دلار به دو کشور کامرون و چاد کمک مالی خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری آناتولی به نقل از یک مقام مطلع که خواست نامش فاش نشود، رقم 50 میلیون فرانک آفریقا (معادل 86 میلیون دلار) که در نشست فوق العاده این نهاد در روز دوشنبه (28/11/93) تخصیص یافت، در جهت زمینه تامین سلاح و پشتیبانی این دو کشور برای مبارزه با بوکوحرام استفاده خواهد شد.
· وزیر امور خارجه فرانسه در چارچوب سفر دوره ای خود به آفریقا، راهی چاد شد. "لوران فابیوس" روز شنبه (2/12/93) به چاد و پس ازآن به کامرون و روز یکشنبه (3/12/93) راهی نیجر شد. سفر لوران فابیوس به این سه کشور فرانسوی زبان با محوریت حملات گروه بوکوحرام انجام شد.
· ارتش چاد اعلام کرد سربازان این کشور در نبردهای روز سه شنبه (5/12/93) 207 عضو گروه تروریستی بوکو حرام را نزدیک یک شهر نیجریه در مرز کشور کامرون کشتند. به گزارش رویترز از انجامنا، ارتش چاد با صدور بیانیه ای همچنین اعلام کرد که یک سرباز این کشور در این درگیری ها نزدیک شهر گارامبو کشته و نه تن دیگر مجروح شدند.
· خبرگزاری رویترز روز سه شنبه (12/12/93) گزارش داد که نیروهای ارتش چاد یک شهرک در شمال نیجریه را از تروریست های بوکوحرام پاکسازی کردند. به گزارش این خبرگزاری، نیروهای چاد شهرک دیکوا در شمال نیجریه را از تروریست های بوکوحرام پاکسازی کردند. در این عملیات یک سرباز چاد نیز کشته شد.
واقعه مهم بورکینافاسو از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· هزاران نفر از زنان بورکینافاسو علیه گارد ریاست جمهوری این کشور تظاهرات کردند. خبرگزاری فرانسه روز یکشنبه (3/12/93) گزارش داد که این تظاهرات در بوبو دیولاسو دومین شهر بزرگ بورکینافاسو برگزار شد.
وقایع مهم کامرون از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· مقام های کامرون گفتند که دستکم 86 تروریست بوکوحرام و پنج نظامی این کشور در درگیری هایی که میان ارتش کامرون و تروریست ها در شمال ترین بخش این کشور، رخ داده است، کشته شده اند.
· هزاران نفر از شهروندان پایتخت کامرون روز شنبه (9/12/93) در اعتراض به حملات تروریستی بوکوحرام و نیز حمایت از ارتش این کشور در مقابله با تروریست ها راهپیمایی کردند.
واقعه مهم گینه کوناکری از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· دولت گینه کوناکری در ازای تحویل سلاح های غیر قانونی، پول پرداخت می کند. منابع رسمی در گینه کوناکری روز شنبه (2/12/93) اعلام کردند، دولت طرحی برای جمع آوری سلاح های غیر قانونی به اجرا گذاشته است و در ازای تحویل هر قبضه سلاح مقادیری پول پرداخت می کند. "منجور شریف" نخست وزیر گینه روز شنبه (2/12/93) ضمن اعلام این خبر از رسانه های دولتی خاطر نشان کرد که این طرح که در سال 2014م (93ه.ش) به اجرا گذاشته و پس از مدت کوتاهی به دلیل مشکلات داخلی در دولت به حالت تعلیق درآمد، مجددا به اجرا گذاشته شده است. تحویل دهندگان سلاح به مراجع دولتی مبلغی تا 200 یورو پول دریافت می کنند. تشدید تحرکات جنایت کارانه و مسلحانه دلیل اجرای این طرح اعلام شده است. ششم ماه فوریه (17/11/93) هماهنگ کننده ملی صندوق سازمن ملل برای تقویت صلح در شش در یکی از این اقدامات جنایتکارانه کشته شد. بر اساس تحقیقات انجام گرفته در خصوص این قتل، انگیزه این حادثه جنایتکارانه اعلام شد.
واقعه مهم مالی از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· "حسین امیرعبداللهیان" معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه کشورمان روز چهارشنبه (6/12/93) با "مانتایا تال" وزیر علوم جمهوری مالی که برای شرکت در اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در تهران به سر میبرد، دیدار و گفتوگو کرد.
· حامیان جنبش های مخالف دولت در کشور آفریقایی مالی در اعتراض به توافق صلح تظاهرات کردند. صدها نفر عصر روز شنبه (9/12/93) در کیدال در شمال مالی به توافق صلحی که قرار است در الجزایر بین دولت مالی و گروه های مسلح مخالف امضا شود، اعتراض کردند. تظاهر کنندگان که از حامیان شش جنبش حاضر در مذاکرات صلح هستند از نمایندگان خود خواستند که این توافق را امضا نکنند. در این توافق به موضوع خود مختاری شمال مالی و یا برقراری دولت فدرالی اشاره ای نشده است. یاد آور می شود در متن نهایی توافق (پس از پنج دور مذاکره) که توسط الجزایر به عنوان میانجی تنظیم شده، از جنبش ازواد به عنوان یک واقعیت انسانی، اجتماعی و فرهنگی در شمال مالی نام برده شده است.
· یک گروه شبه نظامی که تحت رهبری اسلام گرای تندروی الجزایری شناخته شده قرار دارد روز شنبه (16/12/93) مسئولیت مرگ پنج نفر در یک باشگاه شبانه را در پایتخت مالی به عهده گرفت. به گزارش خبرگزاری فرانسه از باماکو، این باشگاه در بین خارجیانی که در پایتخت مالی زندگی می کنند، بسیار محبوب است. یک سخنگوی گروه المرابطون به رهبری "مختار بالمختار" در یک نوار صوتی که از خبرگزاری الاخبار موریتانی پخش شد، مسئولیت این حمله را به عهده گرفت. در این نوار گفته شده است: «ما مسئولیت عملیات تازه در باماکو را توسط رزمندگان شجاع المرابطون برای گرفتن انتقام از غرب بی ایمان به دلیل اهانت به پیامبر ما، می پذیریم.» در نوار به کشته شدن یکی از شبه نظامیان به نام "احمد تسلمی" به دست نیروهای فرانسه اشاره شده است. به گفته شاهدان، دست کم یک مرد مسلح نقابدار وارد این باشگاه شبانه باماکو شد و این محل را به رگبار بست و نارنجک هایی نیز پرتاب کرد. دو اروپایی و یک مامور پلیس مالی از جمله کشته شدگان بودند.
· ساکنان و یک مقام امنیتی محلی روز یکشنبه (17/12/93) از حمله خمپاره ای و راکتی به سوی شهر کیدال واقع در شمال مالی خبر دادند. به گزارش خبرگزاری رویترز، ساکنان محلی شهر کیدال اعلام کردند که سحرگاه روز یکشنبه (17/12/93) این شهر هدف دستکم 40 خمپاره قرار گرفت. در این حملات راکتی شبه نظامیان به محل استقرار نیروهای سازمان ملل ، دست کم دو غیرنظامی و یک صلحبان کشته شدند.
واقعه مهم گینه بیسائو از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· وزیر علوم جمهوری گینه بیسائو که برای شرکت در اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در تهران بسر میبرد، روز سهشنبه (5/12/93) با "حسین امیرعبداللهیان" معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه دیدار و گفتوگو کرد.
وقایع مهم سومالی از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· پایگاه خبری الیوم السابع مصر روز سه شنبه (28/11/93) گزارش داد که گروه تروریستی الشباب چهار نفر از کارمندان فرودگاه مگادیشو پایتخت سومالی را به قتل رساند. به گزارش این پایگاه خبری، این حادثه زمانی رخ داد که افراد مسلح به سوی خودروی در حرکت کارمندان فرودگاه در مرکز پایتخت سومالی تیراندازی کردند. از سوی دیگر شبکه خبری اسکای نیوز نیز شب سهشنبه (28/11/93) به نقل از پلیس سومالی اعلام کرد که در پی حمله افراد مسلح به یک منطقه تجاری شلوغ، معاون مدیر فرودگاه موگادیشو به همراه سه کارمند دیگر فرودگاه کشته و مهاجمان نیز موفق به فرار شدند. در همین حال "عبدالعزیز ابو مصعب" سخنگوی تروریست های الشباب اعلام کرد که اعضای این گروه عامل حمله به کارمندان فرودگاه بودند.
· "صلاد محمد" معاون شهردار واجد در سومالی اعلام کرد که نیروهای این کشور 50 عنصر تروریستی گروهک موسوم به "الشباب المجاهدین" را کشتند. وی ادامه داد که نیروهای ارتش این کشور در شهر واجد واقع در منطقه بکول در جنوب غرب سومالی 50 عنصر تروریستی الشباب المجاهدین را به هلاکت رساندند. وی با بیان این مطلب افزود: «در میان افراد کشته شده هفت تروریست خارجی نیز حضور دارند». معاون شهردار شهر واجد فزود: «در این درگیری چهار سرباز نیز کشته و چهار نفر دیگر نیز زخمی شدند و به بیمارستان شهر "بیدو" منتقل شدند».
· مقامات سومالی روز جمعه (1/12/93) از انفجار یک خودروی بمب گذاریشده در شهر موگادیشو پایتخت این کشور، خبر دادهاند. بنا بر این گزارش، پس از این انفجار، مهاجمین مسلح به هتل محل اقامت چندین مقام دولتی از جمله وزرای کابینه و همچنین نمایندگان پارلمان حمله و اقدام به تیراندازی کردهاند. خبرگزاری فرانسه به نقل از پلیس موگادیشو تعداد انفجارهای روز جمعه (1/12/93) در این شهر را دو مورد اعلام کرده است. خبرگزاری رویترز هم به نقل از پلیس گزارش داده است که در جریان این حادثه دستکم 11 نفر کشته شدهاند.
· "حسین امیر عبداللهیان" معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه روز شنبه (2/12/93) با "گولد حسین قاسم" وزیر پست و ارتباطات جمهوری فدرال سومالی دیدار کرد.
· مقام های اطلاعاتی سومالی روز شنبه (2/12/93) اعلام کردند که دو انفجاری که هتل سانترال موگادیشو را لرزاند، کار دو تبعه اروپا- آفریقا بود. به گزارش خبرگزاری فرانسه از موگادیشو، مقام های اطلاعاتی سومالی معتقدند که یک زن و یک مرد با تابعیت دو گانه هلند-سومالی پیش از انفجار به هتل سانترال در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری این کشور نفوذ کردند. مقام های سازمان امنیت و اطلاعات ملی سومالی گفتند که بمب گذار مرد یک بمب را در خودروی پارک شده در محوطه هتل منفجر و بمب گذار زن نیز جلیقه انفجاری اش را داخل نمازخانه هتل منفجر کرد. گزارش های اطلاعاتی حاکی است که این زن به مدت چهار ماه به طور پاره وقت در این هتل مشغول به کار بود. رابطه وی با بمب گذار مرد هنوز مشخص نشده، اما گمان می رود که به وی بسیار نزدیک بوده است. براساس این گزارش، این انفجار در هتل سانترال موگادیشو منجر به کشته شدن 25 نفر از جمله چند تن از مقامات سومالی شد.
· گروه تروریستی الشباب سومالی به آمریکا هشدار داد که در نظر دارد یک حمله تروریستی علیه یکی از بزگترین مراکز خرید آن کشور انجام دهد. به گزارش تلویزیون سی ان ان، الشباب در یک پیام ویدیویی هشدار داد که به مرکز خرید مینسوتا حمله تروریستی خواهد کرد. مرکزخرید مینسوتاکه گفته می شود بزرگترین دردنیا است سالانه 40میلیون بازدیدکننده دارد.
· حمله خمپاره ای به منطقه حفاظت شده و امن کاخ ریاست جمهوری سومالی در موگادیشو جان یک محافظ را گرفت. به گزارش روز پنجشنبه (7/12/93) خبرگزاری فرانسه از موگادیشو، "عبدالرحمن محمد" از مسوولان امنیتی سومالی با تایید خبر کشته شدن یکی از محافظان، اعلام کرد: «دستکم چهار خمپاره به محل پارکینگ کاخ اصابت کرد.»
· انتشار شایعاتی مبنی بر احتمال حمله گروه تروریستی الشباب، باعث شد تا پلیس سومالی تدابیر امنیتی در موگادیشو پایتخت این کشور را افزایش دهد. به گزارش خبرگزاری آناتولی، خیابان های موگادیشو از روز جمعه (15/12/93) شاهد حضور سنگین نیروهای امنیتی و استقرار ایستگاه های بازرسی خودروها و سرنشینان آن ها است. "محمد یوسف" سخنگوی وزارت امنیت ملی سومالی در این ارتباط گفت که نیروهای امنیتی با هدف جلوگیری و مقابله با هرگونه حمله احتمالی الشباب به موگادیشو، به حالت آماده باش کامل درآمده اند.
واقعه مهم زیمبابوه از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· اتحادیه اروپا تحریم ها علیه زیمبابوه از جمله ممنوعیت سفر و مسدود کردن دارایی های رابرت موگابه رییس جمهوری این کشور و همسرش را بار دیگر تمدید کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز، هرچند تحریم های این اتحادیه که بنا به اتهامات تقلب در انتخابات و نقض حقوق بشر از سال 2002م (81ه.ش) علیه دولت زیمبابوه اجرا شد، با هدف تسهیل اصلاحات سیاسی کاهش یافته است، اما ممنوعیت علیه موگابه و همسرش "گریس" و نیز تحریم تسلیحاتی این کشور همچنان ادامه دارد.
وقایع مهم آفریقای جنوبی از تاریخ 27/11/93 الی 18/12/93
· رسانههای خبری از گیرافتادن 500 کارگر در یک معدن زیرزمینی در آفریقای جنوبی خبر دادهاند. خبرگزاری فرانسه ساعاتی بعد از اعلام این خبر در یک خبر فوری گزارش داد اکثر این کارگران از محل حادثه نجات یافتهاند. این خبرگزاری به رغم این از قول یک سخنگوی شرکت "هارمونی گلد" گزارش داد هنوز سرنوشت ۱۸ کارگر معدن مشخص نیست. کارگران شرکت هارمونی گلد بعد از وقوع آتشسوزی در این معدن، گیر افتاده بودند. گزارشها حاکی است آتشسوزی در این معدن حین انجام عملیات تعمیر بر روی دستگاه خنککننده هوا رخ داده است.
· دوازدهمین اجلاس کمیسیون مشتـرک همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی به زودی به ریاست وزیر امور خارجه کشورمان در تهران برگزار میشود.
· روزنامه گاردین، بخش دیگری از اسناد مربوط به ایران را منتشر کرده که از فشار آمریکا بر دیگر کشورها برای جاسوسی از ایران خبر میدهد. به نوشته این روزنامه، در سند مذکور مشخص میشود، هرچند آفریقای جنوبی به عنوان یک کشور عضو سازمان غیرمتعهدها، نسبت به ایران موضعی بیطرف داشته است، آمریکا ضمن اعمال فشار بر این کشور، سبب شده سازمان اطلاعات آفریقای جنوبی دیپلماتها و کارکنان سفارت ایران تحت نظر بگیرد.
واقعه مهم لسوتو از تاریخ 11/18/93 الی 18/12/93
· رهبر حزب مخالف اصلی دولت لسوتو اعلام کرد، به دلیل آن که انتخابات سراسری 28 فوریه (9/12/93) این کشور برنده قطعی نداشت، این حزب با دیگر احزاب دولت ائتلافی تشکیل میدهد. به گزارش آسوشیتدپرس، "پاکالیتا موسیسیلی"، رهبر حزب "کنگره دموکراتیک" روز چهارشنبه (13/12/93) در شهر ماسرو، پایتخت لسوتو اعلام کرد، با "موتتجو متسینگ"، معاون نخست وزیر لسوتو و حزب وی موسوم به "کنگره دموکراسی" و همچنین چند حزب کوچکتر دولت ائتلافی تشکیل می دهد. قرار است 120 کرسی پارلمان لسوتو با استفاده از یک سیستم ترکیبی به احزاب اختصاص پیدا کند. در این سیستم 80 کرسی از طریق آرای حوزههای انتخاباتی اختصاص پیدا کرده و 40 کرسی نیز به تناسب محاسبه میشوند. ائتلاف جدید لسوتو یک اکثریت با 61 کرسی بدون در نظر گرفتن نتایج کرسیهایی که به تناسب محاسبه میشوند، در اختیار دارد.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
آفران: تحولات آفریقای غیر عربی (122) |
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |