وقایع مهم مغرب عربی از تاریخ 26/7/95 تا 3/8/95
تونس
• ترور نافرجام وزیر کشور تونس.
روزنامه تونسی «الشروق» روز یکشنبه(25/7/95) خبر از ترور نافرجام "هادی مجدوب"( وزیر کشور تونس) داد. به گزارش پایگاه اینترنتی این روزنامه تونسی، اداره مبارزه با تروریسم تونس وابسته به گارد ملی وزارت کشور یک عملیات تروریستی را خنثی کرد که قصد داشت المجدوب را ترور کند. تروریست ها قصد داشتند المجدوب را که عازم منزل پدر خود واقع در جنوب تونس بود، هدف قرار دهند. شروق در ادامه از قول منابعی افزود گروهی مظنون از سوی نیروهای امنیتی توقیف و برای بازجویی به قاضی تحقیق در امور مبارزه با تروریسم ارجاع داده شده اند. خبری بیشتری از جزئیات دستگیری و نیز وابستگی و انگیزه مظنونین در دست نیست. این خبر درحالی منتشر می شود که امروز "مایکل فالون"( وزیر دفاع انگلیس )خبر از اعزام یک گروه آموزشی برای مقابله با داعش به تونس داد. فالکون اعلام کرد که کشورش 40 تن از نیروهای نظامی خود را به تونس اعزام خواهد کرد تا به تونس در برابر نفوذ گروه های تروریستی کمک کنند که از لیبی وارد تونس می شوند. این سومین گروه از نظامیان انگلیسی است که پس از کشته شدن 30 گردشگر این کشور در سواحل تونس به این کشور اعزام می شوند. فالون دراین باره همچنین تاکید کرد: ما مصمم به حمایت و پشتیبانی از همپیمانان تونسی خود در زمینه مقابله با تروریست هایی هستیم که شماری از هموطنان ما را در سال گذشته هدف قراردادند. براساس برنامه اعلام شده 200 تن از عناصر ارتش تونس در مناطق مختلف تحت نظر این گروه انگلیسی آموزش خواهند دید. سال گذشته در حمله تروریستی به هتلی ساحلی در شهر سوسه تونس، بیشترین گردشگران مستقر در این کشور را گردشگران انگلیسی ها تشکیل می دادند.
• تونس برای جبران کسری بودجه به بیش از2 میلیارد دلار وام خارجی نیاز دارد.
پیش نویس بودجه سال 2017 تونس نشان می دهد که این کشور برای جبران کسری بودجه در سال آینده میلادی، به 2.78 میلیارد دلار وام خارجی نیاز دارد. به گزارش روز یکشنبه (25/7/95)خبرگزاری رسمی تونس، این کشور برای جبران کسری بودجه خود که 5.4 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است، به دریافت وام از کشورهای خارجی نیازمند است. این درحالی است که وام خارجی سال 2016 تونس حدود 1.45 میلیارد دلار بوده است. "یوسف الشاهد"( نخست وزیر جدید تونس )با هدف افزایش درآمدهای بودجه عمومی کشور و کنترل کسری بودجه از اجرای اصلاحاتی خبر داده که شامل افزایش میزان مالیات، کاهش یارانه ها و توقف روند افزایش حقوق بخش عمومی است. خبرگزاری رسمی تونس در ادامه تاکید کرد: سندیکای عمومی مشاغل تونسی و دیگر اتحادیه های موجود، مخالفت خود را به سیاست های ریاضت اقتصادی این کشور ابراز داشته و افزودند: این اقدامات تاثیراتی منفی بر نیروی خرید شهروندان این کشور خواهد داشت. دولت تونس روز جمعه گذشته(16 مهر) موافقت خود را با بودجه سال آینده این کشور اعلام کرد، بودجه ای که در آن حدود 32.7 میلیارد دلار درآمد ( معادل 14.8 میلیارد دلار) در نظر گرفته شده است. خبرگزاری تونس با بیان این که انتظار دارد که رشد درآمدهای بودجه سال آینده 15.7 درصد افزایش یابد و از 18.8 میلیارد دینار تونس در سال جاری میلادی، به رقم 21.8 میلیارد دینار برسد، تاکید کرد: در تنظیم بودجه سال آینده این کشور، میزان رشد اقتصادی حدود 2.3 درصد درنظر گرفته شد، در حالی که این میزان در سال جاری میلادی تنها 1.5 درصد بوده است. از سوی دیگر انتظار می رود که میزان کسری بودجه سال آینده تونس در مقایسه با رقم 6.5 درصدی در بودجه امسال، به 5.4 درصد تولید ناخالص داخلی برسد. بودجه سال آینده تونس قیمت هربشکه نفت خام را 50 دلار، ارزش هر دلار در برابر واحد پول تونس را 2.25 دینار و افزایش حقوق کارمندان را 2.4 درصد در نظر گرفته است. انتظار می رود که بحث و بررسی پیرامون قانون بودجه تونس در پایان ماه آینده میلادی در مجلس این کشور و با هدف کمک به اقتصاد بیمار تونس آغاز شود. پارلمان اروپا در ماه گذشته میلادی (سپتامبر) اعلام کرده بود که شرایط اقتصادی تونس اجرای طرح حقیقی مارشال در این کشور برای کمک به اقتصاد آن را توجیه می کند. تونس امیدوار است که بتواند هرچه بیشتر بتواند سرمایه گذاری شریک اقتصادی خود یعنی اتحادیه اروپا را جذب کند.
• تمدید 3 ماهه حالت فوقالعاده در تونس.
تمدید 3 ماهه حالت فوقالعاده در تونس دولت تونس حالت فوق العاده در این کشور را به مدت 3 ماه دیگر تمدید کرد. به نقل از العربیه، دولت تونس روز سه شنبه اعلام کرد که حالت فوق العاده در این کشور که کمتر از یک سال گذشته به دلیل افزایش حملات تروریستی وضع شد، از امروز به مدت سه ماه دیگر تمدید شده است. ریاست جمهوری تونس در بیانیه ای اعلام کرد که "باجی قائد السبسی"( رئیس جمهور تونس )27/7/95 پس از رایزنی با نخست وزیر و رئیس پارلمان، حالت فوق العاده را به مدت سه ماه تمدید کرد.» از زمان سرنگوی رژیم "زبن العابدین بن علی"( دیکتاتور سابق تونس) حملات تروریستی در تونس افزایش یافت که در پی آن بیش از 100 نفر از عناصر امنیتی و ارتش و حدود 20 غیرنظامی کشته شدند.
• "راشد الغنوشی(رهبر جنبش النهضۀ)تونس: نیروهای داعش کافر نیستند!
"راشد الغنوشی"، از رهبران اخوان المسلمین تونس، با بیان اینکه نمی توان کسی را که "لا اله الا الله" میگوید کافر دانست، ادعا کرد: نمی توان داعشیها را خارج از اسلام شمرد. به نقل از پایگاه «الکُشک» مغرب، راشد الغنوشی، رهبر جنبش النهضۀ تونس و از رهبران جریان اخوان المسلمین در این کشور، در حاشیۀ شورای جنبش یاد شده، گفت که داعش پدیده ای نا آرام و غضبناک است. او با بیان اینکه «به دنبال توجیه اقدامات آنان نیست»، ادعا کرد "این گروه هم چهره ای از اسلام است، چهره ای غضبناک و خارج از عقل و حکمت، اما نمی توان آنان را تکفیر کرد بلکه باید آنان را ستمگر، خطاکار، تندرو و افراط گرا نامید."
• مقامات تونسی از خنثی کردن حمله تروریستی علیه یک مقام بلندپایه (هادی مجدوب وزیر کشور تونس )این کشور خبر دادند.
به نقل از خبرگزاری فرانسه از تونس، سخنگوی سازمان ضد تروریستی تونس دوشنبه(26/7/95) اعلام کرد یک « هسته » تروریستی متشکل از 60 عضو در حالی که برای اقداماتی علیه « کادر امنیتی »،« یک مقام بلندپایه دولت » و یک نهاد « حاکمیتی » در این کشور آماده می شدند، منهدم شدند. "سوفیین اسلیتی Sofiène Sliti "گفت در مجموع 62 تندرو در این عملیات گسترده امنیتی دست داشته اند. از بین آنها 29 نفر، 15 روز گذشته دستگیر شده اند. این در حالی است که 20 نفر از آنها گریخته اند. وی افزود : « هدف این هسته، کادر امنیتی و یک شخصیتی بود که سمتی مهم در دولت دارد. این هسته به ویژه برنامه ریزی کرده بود تا مقر یکی از نهادهای حاکمیتی کشور را هدف قرار دهد. » این مقام تونسی گفت « 29 عضو این هسته براساس قوانین ضد تروریستی در دادگاه محاکمه شده اند. هفت نفر دیگر در چهارچوب پرونده های دیگر پیش از این زندانی شده اند. شش نفر باقیمانده نیز آزاد هستند. تحقیقات ادامه دارد و سخنگو درباره اینکه این افراد در چه منطقه ای دستگیر شده اند اطلاعاتی بیان نکرده است. شمار بسیاری از رسانه ها از جمله رادیو موزائیک اف ام به نوبه خود اعلام کرده اند شخصیت اصلی که هدف قرار داشته، هادی مجدوب وزیر کشور تونس بوده است. اسلیتی این خبر را تأیید نکرد و وزارت کشور نیز در این باره هیچ توضیحی نداده است.
• نشست «شعر عاشورایی» در تونس برگزار میشود.
نشست «بررسی شعر عاشورایی و تاریخچه مرثیهخوانی در ایران» به همت رایزنی فرهنگی كشورمان در تونس برگزار میشود. نشست «شعر عاشورایی» در تونس برگزار میشود. به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی ایران در تونس و دانشکده عالی موسیقی، نشست تخصصی با موضوع «بررسی شعر عاشورایی و تاریخچه مرثیهخوانی در ایران» ۲۸ مهرماه با حضور اساتید موسیقی و دانشجویان هنر دانشکده عالی موسیقی تونس برگزار میشود. در این نشست، تاریخ موسیقی سنتی در ایران و نقش عاشورا و حماسه حسینی در پیشرفت موسیقی سنتی و مرثیهخوانی توسط ناظمپور، از محققین برجسته تاریخ موسیقی در ایران مورد بررسی قرار میگیرد. "مجید ناظمپور"( از اساتید و محققین برجسته تاریخ موسیقی در ایران9 است که تاکنون کتابهای زیادی در این زمینه تألیف کرده است. وی به دعوت جشنواره موسیقی سوسه و به همت رایزنی فرهنگی كشورمان از ۲۷ مهرماه تا سوم آبانماه سال جاری در تونس خواهد بود.
• نياز تونس به وام خارجي براي جبران کسري بودجه.
دولت تونس براي جبران کسري بودجهاش در سال 2017(1395)، نيازمند دريافت وام خارجي خواهد بود. پيش نويس بودجه سال 2017 اين کشور نشان مي دهد، دولت تونس براي جبران کسري بودجهاش در سال آينده ميلادي، به 2.78 ميليارد دلار وام خارجي نياز دارد. اين در حالي است که وام دريافتي تونس از منابع خارجي در سال جاري ميلادي (2016)، حدود 1.45 ميليارد دلار بوده است. "يوسف الشاهد"( نخست وزير جديد تونس )با هدف افزايش درآمدهاي بودجه عمومي اين کشور و کنترل کسري بودجه از اجراي اصلاحاتي خبر داده که شامل افزايش ماليات ها، کاهش يارانه ها و توقف روند افزايش حقوق بخش عمومي در تونس است. اين در حالي است که بر اساس اين گزارش، اتحاديه عمومي مشاغل تونس و ديگر اتحاديه هاي اين کشور، مخالفت خودشان را با سياست هاي رياضت اقتصادي دولت تونس اعلام و خاطر نشان کرده اند: اين اقدامات تاثيري منفي بر توان خريد شهروندان اين کشور خواهد داشت. دولت تونس روز جمعه (23/7/95)گذشته موافقت خود را با بودجه سال آينده اين کشور اعلام کرد، بودجه اي که در آن حدود 32.7 ميليارد دينار درآمد ( معادل 14.8 ميليارد دلار) در نظر گرفته شده است. بودجه سال آينده تونس قيمت هربشکه نفت خام را 50 دلار، ارزش هر دلار در برابر واحد پول تونس را 2.25 دينار و افزايش حقوق کارمندان را 2.4 درصد در نظر گرفته است.
• وزیر خارجه تونس: خواهان گسترش روابط با ایران هستیم.
"خمیس الجهیناوی(وزیر خارجه تونس) که برای دیدار با مقامات کویتی به این کشور سفر کرده، در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به سابقه دیرینه مناسبات کشورش با ایران گفت: تونس همواره روابط خوبی با تهران داشته و مراودات سیاسی و اقتصادی میان دو کشور به خوبی ادامه یافته است . وی همچنین بر اهمیت تقویت صلح و ثبات در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تاکید کرد و افزود: روابط میان تونس و تهران به خوبی ادامه یافته و ما خواهان گسترش این روابط هستیم و برخی شایعه پراکنی ها در زمینه دخالت و نفوذ ایران در تونس را بشدت رد می کنم، چرا که تونس کشوری دارای سیادت و حاکمیت است . الجهیناوی همچنین به حضور هزاران نفر از اتباع این کشور در جمع تروریست های داعش و دیگر گروههای مشابه در عراق و سوریه اشاره کرد و ضمن ابراز تأسف در این زمینه گفت: ارایه آماری دقیق درباره تعداد عناصر تروریستی تونسی که در جمع گروه داعش در حال جنگ هستند، ممکن نیست و دلیل گرایش افراد به فعالیتهای تروریستی، فضای منفی حکمفرما بر جامعه تونس بوده است . وی با اشاره به فضای ناامن در تونس و عزم راسخ دولت برای مقابله با عناصر تندرو و برقراری امنیت در این کشور اضافه کرد: نیروهای امنیتی تونس به صورت گسترده به مقابله با عناصر تروریستی و گروههای تندرو ادامه خواهند داد.
• سرکرده داعش در تونس دستگیر شد.
یک رسانه تونسی از دستگیری "ابی البراء"( سرکرده داعش) در این کشور خبر داد. به گزارش روسیا الیوم، رادیو 'موزاییک' با اعلام گفت: وی طی عملیات تجسسی امنیتی و کشف یک سلسله عملیات ترور وزیر کشور و چند چهره امنیتی و مقام های دولتی دستگیر شده است. این رسانه به نقل از منابع موثق افزود: این تروریست خطرناک به نام' "اسکندر فریح " (ملقب به 'ابی البراء) از اهالی ولایت المنستیر و 25 ساله است. عملیات امنیتی مذکور توسط اداره مقابله با تروریسم ارتش ملی کشور برای خنثی کردن یک طرح ترور در کشور صورت گرفته و پس از یک عملیات جستجو و تجسس دوماهه منجر به دستگیری 'سرکرده داعش در تونس ' شده که از مدتها پیش در شهر المنستیر از انظار پنهان شده بود.
الجزایر
• تصویر برداری فیلم «ابن بادیس» با همکاری گریمورهای ایرانی در الجزایر پایان یافت.
تصویربرداری فیلم تاریخی «ابن بادیس» از پیشگامان اصلاحات دینی در الجزایر و از داعیان مبارزه علیه استعمار فرانسه که وظیفه گریم هنرپیشه های آن فیلم را یک تیم ایرانی به عهده داشته، پایان یافت. "عزالدین میهوبی" وزیر فرهنگ الجزایر روز یکشنبه(25/6/95) در حساب تویتری خود نوشت: «باسل الخطیب» (کارگردان فیلم ابن بادیس) در تماسی تلفنی به وی اطلاع داده که تصویربرداری این فیلم پایان یافته است. سناریوی این فیلم را «رابح ظریف» نوشته و در الجزیره، پایتخت و شهرهای البلیده، تلمسان، قسنطینه و مستغانم فیلمبرداری شده است. برخی منابع که از نزدیک شاهد فیلمبرداری بوده اند، به خبرنگار ایرنا گفتند؛ شباهت بسیار نزدیک هنرپیشه ها با شخصت های واقعی فیلم به ویژه شخصیت ابن بادیس، توجه دست اندرکاران و حتی افراد پشت صحنه فیلم را به خود جلب کرده است. منابع یادشده وجود چنین شباهت های بسیار نزدیک بین هنرپیشه ها و شخصیت های واقعی فیلم را ناشی از توانمندی تیم ایرانی گریم می دانند. این منابع افزودند: گریمورهای ایرانی در همه مراحل فیلمبرداری حضور داشته و با ابتکار و نوآوری خاص، چهره عبدالحمید بن بادیس را به شخصیت های هم دوره وی نزدیک کرده اند. این منابع خاطرنشان کردند که تیم ایرانی گریم، برای این کار از برخی عکس های ابن بادیس و مبارزان جمعیت علمای مسلمان الجزایر استفاده کرده است. منابع یاد شده گفتند که دست اندرکاران فیلم و برخی اعضای جمعیت علمای مسلمان از توانایی تیم ایرانی که یوسف سحیری را تا حد بسیار زیادی شبیه شخصیت ابن بادیس گریم کرده است، شگفت زده شده اند. این فیلم زندگی عبدالحمید بن بادیس (1940-1889)(1267 تا 1318) از پیشگامان اصلاحات دینی و بنیانگذار جمعیت علمای مسلمان الجزایر را که مردم را به مقاومت در برابر استعمار فرانسه دعوت می کرد، روایت می کند. در این فیلم یوسف سحیری، سهیله معلم، عبدالحق بن معروف، ایوب عمریش، ابراهیم رزوق و دیگر بازیگران ایفای نقش کرده اند. احتمال می رود فیلم عبدالحمید بن بادیس در صورت مونتاژ بموقع، به مناسبت هفته فرهنگی الجزایر در تهران نمایش داده شود.
• بازداشت اعضای یک گروهک تروریستی در الجزایر.
وزارت دفاع الجزایر از بازداشت اعضای یک شبکه تروریستی و خنثی سازی شش بمب و تخریب یک پناهگاه متعلق به تروریستها خبر داد. به نقل از پایگاه خبری بوابه نیوز، وزارت دفاع الجزایر در بیانیهای اعلام کرد که ارتش این کشور یک مخفیگاه تروریستها که در آن شش بمب دستساز بود را در جریان عملیات جستجو و پاکسازی در مناطق "القل" و "سکیکده" در شمال شرق این کشور شناسایی و منهدم کرد. همچنین در این بیانیه آمده است، چهار عضو شبکهای تروریستی در دو استان "ورقله" و "غردایه" واقع در جنوب این کشور بازداشت شدند. از سوی دیگر نیروهای ارتش الجزایر ۱۶ مهاجر غیرقانونی را در نزدیکی دریا بازداشت کردند. طبق اعلام وزارت دفاع الجزایر، این مهاجران غیرقانونی سوار بر قایقی دستساز در شمال شرق منطقه راس الحمراء در استان عنابه (۵۰۰ کیلومتری شمال شرق الجزایر) بودند. طی چند روز گذشته وزارت دفاع الجزایر از بازداشت نزدیک به ۲۵۰ مهاجر غیرقانونی خبر داده است.
• یک سازمان مطالعات منطقهای، الجزایر را هدف آتی داعش دانست.
یک سازمان مطالعات منطقهای اعلام کرد که روند تحولات میدانی و امنیتی منطقه به سمتی در جریان است که نشان میدهد، الجزایر صحنه آتی فعالیت گروه تکفیری «داعش» خواهد بود. سازمان بین المللی «العدل و التنمیه» ، یکی از مراکز مطالعات منطقهای خاورمیانه و شمال آفریقا اعلام کرد: گشودن گذرگاههایی برای خروج عناصر تکفیری «داعش» در نبرد موصل موجب فرار و نفوذ آنها از عراق به شهر رقه در سوریه خواهد شد. به گفته این مرکز مطالعات منطقهای پیش رو بودن عملیات آزادسازی رقه از سیطره داعش موجب فرار عناصر این گروه به ترکیه و از آنجا به منطقه شمال آفریقا و کشور لیبی در این منطقه خواهد شد. سازمان بین المللی «العدل و التنمیه» با اشاره به اینکه شرایط در لیبی به گونهای است که به داعش اجازه میدهد، این کشور را به مرکز خلافت خود مبدل کند، نسبت به نقشه آینده داعش جهت نفوذ در شمال آفریقا به ویژه کشورهای الجزایر، تونس، مصر و موریتانی و مبدل کردن لیبی به مرکز ونقطه شروع حملاتش هشدار داد. سخنگوی رسمی این سازمان با بیان اینکه ترکیه با حمایتهای مالی قطر پل ارتباطی جهت انتقال عناصر داعش پس از فرار از نبردهای شهر رقه از ترکیه به لیبی از طریق دریای مدیترانه فراهم خواهد کرد، ادامه داد: این نقشهای است که هدف آن انتقال عناصر داعش به لیبی جهت آغاز حملات تروریستی به سه کشور الجزایر، تونس و مصر و تشکیل ولایتهای مورد ادعای داعش در آنهاست. پایگاه خبری «بانوراما» نوشت: به همین منظور سخنگوی رسمی سازمان «العدل و التنمیه» خواستار تشکیل ائتلافی نظامی ضد داعشی از سه کشور الجزایر، تونس و مصر جهت مبارزه با داعش در لیبی شد. درحالی که این سازمان منطقهای بر این باور است، به قدرت رسیدن اسلامگرایان در مغرب با توجه به رابطه بحرانی این کشور با الجزایر به افزایش نفوذ عناصر داعش در الجزایر کمک خواهد کرد. سازمان «العدل و التنمیه» خاطر نشان میکند: هدف محور مغرب – عربستان – ترکیه محاصره دو کشور تونس و الجزایر با تروریسم است.
مراکش
• رأی الیوم: سرانجام مغرب و ایران سوء تفاهم را پشت سر گذاشتند.
رأی الیوم: سرانجام مغرب و ایران سوء تفاهم را پشت سر گذاشتند. یک منبع خبری در لندن، اقدام مغرب در تعیین سفیر جدید خود در ایران را، عبور دو کشور از «سوءتفاهم بزرگ» تعبیر کرد. روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم» لندن، با اشاره به تعیین سفیر مغرب در تهران، نوشت که دو کشور سرانجام به قطع روابط پایان دادند. طبق این گزارش، رأی الیوم نوشته است که «روابط مغرب و ایران سوءتفاهم بزرگ خود را پس از آنکه شاه مغرب سفیری جدید در تهران منصوب کرد، پشت سر گذاشت». رأی الیوم افزود: به نظر میرسد این اقدام مغرب، پس از موفقیت رباط در توافق با ایران در خصوص روابط دوجانبه حاصل شده است حال آنکه روابط دو کشور نزدیک به یک دهه دچار تنش بود و دو کشور اواخر سال گذشته تلاش کردند روابط خود را بهبود ببخشند. محمد ششم پادشاه مغرب دو روز پیش، "حسن حامی"( را به عنوان سفیر این کشور در تهران )انتخاب کرد تا بدین ترتیب به قطع رابطه میان دو کشور پایان داده شود. وبگاه خبری «المغرب الدبوماسی» نیز در این خصوص گزارش داد که سفیر جدید رباط در تهران دکترای علوم سیاسی است که فعالیت دیپلماتیک خود را از سال (1365)1986 در وزارت خارجه این کشور آغاز کرد. وی همچنین سفیر مغرب در آذربایجان نیز بوده است. "محمد تقی مؤید" (سفیر جدید ایران در رباط) نیز پس از قطع رابطه دو کشور سال گذشته میلادی به عنوان سفیر جدید ایران در رباط انتخاب شد و مورد استقبال پادشاه مغرب هم قرار گرفت. در واقع به خاطر حمایت رباط از ژیم آل خلیفه و انتقادات ایران از این کشور در سال 2009 روابط دو کشور قطع شد. وبگاه خبری «رأی الیوم» با اعلام این خبر گزارش داد، "حسین امیر عبداللهیان"( معاون وزیر خارجه ایران )سال گذشته(1394) گفته بود که سفارت خانه های تهران و رباط بزودی باز خواهند شد. "مرضیه افخم"( سخنگوی وقت وزارت خارجه ایران ) با بیان اینکه سیاست دو کشور در راستای افزایش همکاری در همه زمینهها خواهد بود تأکید کرده بود که تهران قصد دارد بر اساس احترام متقابل و عدم مداخله در امور داخلی با منطقه شمال آفریقا به ویژه مغرب همکاری کند.
• کشف جسد یک دیپلمات سعودی در مغرب.
کشف جسد یک دیپلمات سعودی در مغرب رسانههای مغرب (مراکش) از کشف جسد یک دیپلمات میانسال سعودی در شهر برشید در شمال غرب مغرب خبر دادند. رسانههای مغربی (مراکش) از پیدا شدن جسد یک دیپلمات سعودی در یک آپارتمان اجارهای در شهر «برشید» در شمال غرب مغرب خبر دادند. پایگاه خبری «فبرایر کم»، گزارش داد که روز چهارشنبه گذشته 19 اکتبر (28/7/1395)مسئولان امنیتی مغربی گزارشی دریافت کردهاند که بوی تعفن از یک آپارتمان در برشید به مشام رسیده و بعد از ورود نیروهای امنیتی مشخص شده جسد یک عربستانی است که پیش از چند روز درگذشته است. گزارشهای اولیه حاکی است که مرگ این دیپلمات سعودی طبیعی بوده و شبهه اقدام جنائی درباره آن وجود ندارد اما پلیس اعلام کرده مقدار زیادی داروهای درمان اختلالات جنسی نیز در آپارتمان کشف شده که احتمال وجود مسمومیت دارویی را نیز تقویت میکند و تحقیقات برای کشف دلیل واقعی این حادثه بررسی میشود. پایگاه اینفومدیا گزارش داده که جسد کشف شده مربوط به یک دیپلمات 41 ساله سعودی است که در یکی ازکاخ های خاندان پادشاهی عربستان در شهر طنجه مغرب شاغل بوده و در شهر برشید همسری مغربی داشته است.
• پادشاه مغرب 12 وزیر این کشور را برکنار کرد.
پادشاه مغرب با صدور دستوری، 12 وزیر دولت موقت این کشور را بنا بر در خواست خود آنها برکنار کرد. شبکه خبری روسیا الیوم امروز /شنبه(1/8/95)/ به نقل از روزنامه مغربی الجریده گزارش داد که پادشاه المغرب شامگاه روز گذشته (جمعه30/7/95) 12 وزیر دولت این کشور را بنا به درخواست خود آنها برکنار کرد. بر اساس این گزارش، وزرای برکنار شده در انتخابات 7 اکتبر (16 مهر) سال جاری به عنوان نماینده پارلمان این کشور انتخاب شدند و بنابر قوانین مغرب، وزیر نمی تواند همزمان عضو پارلمان هم باشد. بنابراین آنها نمایندگی پارلمان را بر مقام وزارتی ترجیح داده و خواستار برکناری از سمت وزارتشان شدند. این در حالی است که "محمد ششم" (پادشاه مغرب) بار دیگر "عبدالله بنکیران"( نخست وزیر و دبیرکل حزب اسلامی عدالت و توسعه) را به عنوان حزب پیروز در انتخابات اخیر این کشور، مامور تشکیل دولت ائتلافی کرد. از روز دوشنبه گذشته (26/7/95)نیز رایزنی ها برای تشکیل دولت جدید در مغرب آغاز شده است. به موجب قانون اساسی مغرب، پادشاه این کشور نخست وزیر را از حزبی که بالاترین آرا را به دست آورد، انتخاب می کند. حزب عدالت و توسعه در انتخابات پارلمانی جمعه گذشته توانست، 135 کرسی از مجموع 395 کرسی را به دست آورد. حزب اصالت و تجدد به عنوان حزب رقیب آن نیز 102 کرسی را به خود اختصاص داد. این دو حزب در انتخابات اخیر 57،5 درصد آرا را به دست آوردند و کرسی های باقیمانده نیز میان 10حزب دیگر توزیع شد. عبدالله بنکیران برای کسب اکثریت در مجلس یعنی 198 کرسی، باید با دیگر احزاب گفت وگو و ائتلاف کند. به بیان دیگر وی برای رسیدن به این هدف، دستکم به 73 کرسی دیگر نیاز دارد.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
آفران: تحولات مغرب عربی (180) |
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |