وقایع مهم مغرب عربی از تاریخ 3/8/95 تا 10/8/95
تونس
• تظاهرات تونسیها در محکومیت تجاوز عربستان به یمن .
شهروندان تونسی بار دیگر با برگزاری تظاهرات تجاوز عربستان به یمن را محکوم کرده و شعار مرگ بر آل سعود و مرگ بر اسرائیل سر دادند. شماری از تشکلها و احزاب تونس تظاهراتی پرشور برای حمایت از یمن در برابر تجاوز ظالمانه و وحشیانه آل سعود سازماندهی کردند. تظاهرات کنندگان در این تظاهرات پرشور که گروههای مختلف مردم در آن شرکت داشتند، با سردادن شعارهایی از دولت تونس خواستند که تجاوز به یمن را محکوم کرده و از ائتلاف عربی به سرکردگی سعودی بخواهد که دست از جنگ علیه یمنی ها بردارد. شهروندان تونسی ضمن سردادن شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آل سعود، این دو رژیم را مسئول کشتار مسلمانان و اعراب، و تخریب کشورهای آنها و تجزیه منطقه در راستای خدمت به سرورشان آمریکا و حفاظت از امنیت رژیم اشغالگر صهیونیستی دانستند. شهروندان تونسی همچنین از ارتش عربی سوریه که به نمایندگی از امت عربی علیه تروریسم وهابی میجنگند تشکر و قدردانی کردند. معترضان پرچمهای مقاومت لبنان، سوریه، یمن، فلسطین، تونس و تصاویر کودکان شهید یمنی را به همراه دست داشتند. تظاهرات کنندگان در بیانیه پایانی خود از جامعه جهانی خواستند که برای توقف جنگ علیه یمن هرچه سریعتر وارد عمل شود. در این بیانیه همچنین تاکید شد که بیمارستانهای یمن به دلیل کمبود دارو با فاجعه انسانی مواجه هستند. "احمد قرفاش"( عضو دفتر اجرایی حزب الوحده تونس) در حاشیه این تظاهرات در گفتگو با خبرنگاری در تونس گفت: ما در تونس مخالف این جنگ بیهوده هستیم و ما در حزب الوحده از دولت تونس می خواهیم که این تجاوز را محکوم کند. وی گفت که فلسطین قبله ما است همانطور که قبله همه آزادگان جهان است. ما در تونس همانطور که از سوریه در جنگ علیه تکفیریها حمایت کردیم از یمن نیز در این تجاوز که مرتکبان آن هر روز جنایاتی علیه غیرنظامیان و زنان و کودکان مرتکب می شوند حمایت می کنیم. عربستان سعودی ضمن ائتلاف با برخی کشورهای عربی منطقه از ششم فروردین 94 حملات گسترده علیه یمن را کلید زد تا از این طریق بتواند "عبدربه منصور هادی"( رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن) را به قدرت بازگرداند. وزارت بهداشت یمن اعلام کرده است که شمار قربانیان تجاوز عربستان به این کشور به بیش از 27 هزار شهید و زخمی رسیده است.
• دستگیری اعضای یک شبکه تروریستی وابسته به داعش در تونس.
وزارت کشور تونس اعلام کرد که اعضای یک شبکه ترویستی وابسته به داعش را در منطقه «تاجروین» در استان «الکاف» در شمال غرب این کشور دستگیر کرده است. به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، این وزارتخانه در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد که در پی بازداشت یک تروریست از وی یک قبضه سلاح و یک دستگاه رایانه حاوی پیام های الکترونیکی کشف شد. در تحقیقات از این فرد مشخص شد که وی با شماری از تروریست ها در ارتباط است که با زیر نظرگرفتن تحرکات شان، این مظنونان دستگیر شدند و از آنها چند دستگاه رایانه حاوی عکس و فیلم با محتوای تروریستی به دست آمد. از آنجا که اعضای این شبکه به داشتن ارتباط و بیعت با داعش اعتراف کرده اند، دادستانی دستور بازداشت و ادامه تحقیقات از آنان را صادر کرد. تونس پس از حمله انتحاری 24 نوامبر (سوم آذر) به اتوبوس حامل نیروهای گارد ریاست جمهوری این کشور در پایتخت، وضعیت فوق العاده اعلام کرد. حضور گروه تروریستی داعش با بهره برداری از خلأ امنیتی و سیاسی در کشور نفت خیز لیبی، برای همسایگان آن مانند تونس و الجزایر نیز مشکلات امنیتی ایجاد کرده است. داعش در سال میلادی گذشته طی چندین نوبت٬ تونس را هدف حملات خود قرار داد که طی آن دهها نیروی نظامی تونسی و چندین گردشگر خارجی کشته شدند. در حمله تروریستی سال گذشته گروه تروریستی داعش به تفرجگاه ساحلی سوسه در26 ژوئن (پنجم تیر94) 38 انگلیسی کشته شدند. این حمله تنها سه ماه پس از تیراندازی مهاجمان در موزه ملی باردو در تاریخ 18 مارس 2015 (27 اسفند 93) در پایتخت تونس رخ داد که طی آن نیز 21 گردشگر کشته شدند. گروه تروریستی داعش مسئولیت هر دو حمله را بر عهده گرفت.
• آمریکا از پایگاه تونس برای عملیات در لیبی استفاده می کند.
یک مقام دولتی آمریکا روز چهارشنبه(5/8/95) اعلام کرد، آمریکا در حال حاضر از یک پایگاه هوایی تونس برای انجام عملیات پهپادهای خود علیه داعش در لیبی استفاده می کند. به گزارش خبرگزاری رویترز، روزنامه واشنگتن پست نیز صبح چهارشنبه(5/8/95) نوشت، پهپادهای نیروی هوایی آمریکا از اواخر ژوئن پروازهای خود را از پایگاهی در تونس شروع کردند. طبق اعلام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، آمریکا به درخواست دولت لیبی، مواضع داعش را در این کشور هدف حمله هوایی قرار می دهد. نخستین حمله هوایی آمریکا به مواضع داعش با هماهنگی دولت وفاق ملی لیبی در اوت(مرداد) امسال صورت گرفت. به گفته پنتاگون هدف این حملات که با مجوز "باراک اوباما"(رئیس جمهوری) انجام شد، پشتیبانی از نیروهای دولتی لیبی است که با داعش در جنگ هستند. بحران و هرج و مرجی که پس از سقوط "معمر قذافی"لیبی را فرا گرفت به نیروهای داعش فرصت داد تا از سایر کشورها، عمدتا سوریه، در لیبی مستقر شوند.
• تونس استفاده آمریکا از پایگاه خود علیه داعش در لیبی را تکذیب کرد.
تونس خبر استفاده آمریکا از یک پایگاه نظامی این کشور علیه تروریست های داعش در لیبی را تکذیب کرد. به نقل از پایگاه الیوم السابع مصر، سخنگوی وزارت دفاع تونس عصر چهارشنبه(5/8/95) در گفت وگو با شبکه اسکای نیوز عربی گفت: موضوع خبر این است که تونس اخیرا چند هواپیمای شناسایی برای آموزش ارتش خود و نظارت بر تحرکات در مرزهای جنوبی (از آمریکایی ها) دریافت کرده است. "فرحات الحرشانی"( وزیر دفاع تونس) نیز روز چهارشنبه (5/8/95) گفت که ارتش این کشور چند فروند هواپیمای شناسایی و نیز مجموعه ای از هواپیماهای بدون سرنشین را از آمریکا تحویل گرفته است. یک مقام دولتی آمریکا روز چهارشنبه (5/8/95) اعلام کرد، این کشور در حال حاضر از یک پایگاه هوایی تونس برای انجام عملیات پهپادهای خود علیه داعش در لیبی استفاده می کند. به گزارش خبرگزاری رویترز، روزنامه واشنگتن پست نیز صبح چهارشنبه(5/8/95) نوشت، پهپادهای نیروی هوایی آمریکا از اواخر ژوئن پروازهای خود را از پایگاهی در تونس شروع کردند. طبق اعلام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، آمریکا به درخواست دولت لیبی، مواضع داعش را در این کشور هدف حمله هوایی قرار می دهد. نخستین حمله هوایی آمریکا به مواضع داعش با هماهنگی دولت وفاق ملی لیبی در اوت(مرداد) امسال صورت گرفت. به گفته پنتاگون هدف این حملات که با مجوز "باراک اوباما"( رئیس جمهوری) انجام شد، پشتیبانی از نیروهای دولتی لیبی است که با داعش در جنگ هستند. بحران و هرج و مرجی که پس از سقوط "معمر قذافی" لیبی را فرا گرفت به نیروهای داعش فرصت داد تا از سایر کشورها، عمدتا سوریه، در لیبی مستقر شوند.
• تونس اوایل ۲۰۱۷ میزبان نشست بینالمللی درباره لیبی است.
وزارت امور خارجه تونس اعلام کرد که گروه کشورهای مذاکره کننده (۵+۵) کشورهای شمال و جنوب غرب حوزه دریای مدیترانه با پیشنهاد تونس مبنی بر میزبانی این کشور از نشست بینالمللی در اوایل سال ۲۰۱۷ (1396)برای بررسی اوضاع لیبی موافقت کردهاند. به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، وزارت امور خارجه تونس در بیانیهای با اشاره به این مطلب، اعلام کرد که این پیشنهاد تونس در چهرچوب تلاشهای دیپلماتیک تونس با هدف دستیابی به راهها و سازوکارهای تضمینی با هدف کمک به برادران لیبیایی جهت دستیابی به راه حلی برای کشورشان است. در گروه (۵+۵) کشورهای اتحادیه مغرب عربی که شامل تونس، لیبی، الجزایر، مراکش و موریتانی هستند و همچنین کشورهای شمال غرب حوزه دریای مدیترانه که شامل ایتالیا، فرانسه، مالت، اسپانیا و پرتغال است، حضور دارند.
• استقبال سرد تونسیها از فراخوان برای تظاهرات اعتراضی.
به رغم فراخوان اتحادیه مشاغل تونس برای اعتصاب عمومی و تظاهرات علیه سیاست "ریاضت اقتصادی" که دولت جدید تونس تصویب کرده مردم این کشور از این فراخوان استقبال نکردند. به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، با وجود فراخوان اتحادیه مشاغل تونس برای راهپیمایی در خیابانها و تظاهرات سراسری علیه برنامههای دولت با درخواست توقف افزایش حقوق بخش عمومی در سال 2017 (1396)، مردم تونس این فراخوانها را نادیده گرفته و تنها تعداد اندکی از تونسیهای حامی حزب جبهه مردمی (ائتلاف احزاب چپگرا و مخالف این کشور) برای اعتراض به پیشنویس قانون دارایی به خیابانها آمدند. این اتحادیه در بیانیهای ضمن اعلام مخالفت خود با توقف افزایش حقوق و سیاست ریاضت اقتصادی تاکید کرد، این پیشنویس شامل اقداماتی است که بستر را برای یک انفجار اجتماعی اجتنابناپذیر فراهم میکند. طبق گزارشهای برخی رسانههای تونس، فراخوان اتحادیه مشاغل تونس باعث نگرانی مردم این کشور نسبت به این مساله شده که بر گزاری برخی اعتصابها و تظاهرات احتمالا "ثبات شکننده" در این کشور را به خطر اندازد. مردم تونس تلاش میکنند از هرگونه اقدامی که باعث ایجاد آشوب در کشورشان میشود، اجتناب ورزند. آنها امیدوارند که بتوانند به راهحلهایی مسالمتآمیز و آرام از طریق گفتگو و بدون نیاز به "انقلاب جدید"دست یابند. دولت تونس نیز اعلام کرد که به گفتگوی خود با مسئولان مربوطه ادامه خواهد داد و اگر تولید ناخالص داخلی در سال 2017(1396) سه درصد افزایش یابد، افزایش حقوقها را در دستور کار خود قرار خواهد داد. طبق گزارشها فراخوان اتحادیه مشاغل تونس برای اعتراض از سوی مردم تونس مورد استقبال قرار نگرفت چرا که اضای این اتحادیه تنها نمایندگان هشت درصد از مردم این کشور هستند. انتظار میرود پارلمان تونس ظرف چند روز آینده پیشنویس این بودجه را مورد بررسی قرار دهد.
• تونس اوایل (1396)۲۰۱۷ میزبان نشست بینالمللی درباره لیبی است.
وزارت امور خارجه تونس اعلام کرد که گروه کشورهای مذاکره کننده (۵+۵) کشورهای شمال و جنوب غرب حوزه دریای مدیترانه با پیشنهاد تونس مبنی بر میزبانی این کشور از نشست بینالمللی در اوایل سال ۲۰۱۷ برای بررسی اوضاع لیبی موافقت کردهاند. به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، وزارت امور خارجه تونس در بیانیهای با اشاره به این مطلب، اعلام کرد که این پیشنهاد تونس در چهارچوب تلاشهای دیپلماتیک تونس با هدف دستیابی به راهها و سازوکارهای تضمینی با هدف کمک به برادران لیبیایی جهت دستیابی به راه حلی برای کشورشان است. در گروه (۵+۵) کشورهای اتحادیه مغرب عربی که شامل تونس، لیبی، الجزایر، مراکش و موریتانی هستند و همچنین کشورهای شمال غرب حوزه دریای مدیترانه که شامل ایتالیا، فرانسه، مالت، اسپانیا و پرتغال است، حضور دارند.
الجزایر
• بازدید وزیر بهداشت از تاسیسات بهداشتی الجزایر/ تهران به پیشبرد داروسازی الجزیره کمک می کند.
"حسن قاضی زاده هاشمی"( وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی) کشورمان در اولین گام همکاری های بهداشتی و دارویی ایران و الجزایر، در بازدید از مجتمع آزمایشگاهی «فراتیر رایزس» الجزیره در خصوص «تحول عرصه بهداشت و درمان» آن کشور ابراز امیدواری کرد. قاضی زاده هاشمی عصر چهارشنبه(5/8/95) در حاشیه بازدید از مجتمع فراتیر رایزس با" همراهی "عبدالمالک ابوضیاف "(وزیر بهداشت، جمعیت و بهبود بیمارستان های الجزایر) گفت که این اولین گام همکاری ایران با الجزایر در عرصه بهداشت و داروسازی است و ابراز امیدواری کرد که این عرصه در آینده در الجزایر پیشرفت کند. مقام های بهداشتی و متخصصان داروسازی الجزایر در این بازدید توضیحات مفصلی به وزیر بهداشت ایران و هیات همراهش ارائه دادند. قاضی زاده هاشمی همچنین به همراه همتای الجزایری خود از اولین مرکز تولید داروهای بیولوژیک در الجزایر بازدید کردند. بازدید از مرکز رادیولوژی و پزشکی هسته ای دانشگاهی «لمین دباغین» نیز یکی از برنامه های روز چهارشنبه قاضی زاده هاشمی بود. پیشتر، دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران که به دعوت عبدالمالک بوضیاف همتای الجزایری خود به الجزیره رفته است گفت: ایران آمادگی دارد تا تجربه بهداشتی و دارویی خود را در اختیار الجزایر قرار دهد. وی با بیان این که روابط دوجانبه ایران و الجزایر سابقه طولانی دارد،تاکید کرد: دیدار از الجزایر با هدف همکاری در زمینه های بهداشتی، صنعت داروسازی و تبادل تجارب بهداشتی صورت گرفته است. هاشمی با اشاره به تجربه ایران در زمینه تولید داروها و تجهیزات پزشکی، افزود: ایران آمادگی کامل دارد تا تجربه خود را به کشور دوست الجزایر منتقل کند. هاشمی با بیان این که ایران در زمینه پزشکی به ویژه در پیوند اعضای کبد و پانکراس و پزشکی هسته ای تجربه های زیادی دارد، افزود: تهران آمادگی دارد تا به درخواست الجزیره در چارچوب قوانین بین المللی پاسخ مثبت دهد. وی در ادامه از سفر قریب الوقوع همتای الجزایری خود به تهران خبر داد و افزود: سفر آقای بوضیاف به تهران می تواند به الجزایر کمک کند تا وی و همکارانش از نزدیک با سطح دانش پزشکی ایران آشنا شوند. عبدالمالک بوضیاف وزیر بهداشت الجزایر نیز گفت: ما از تجربه ایران در زمینه پزشکی، بهداشت و صنایع داروسازی مطلع هستیم و کاملا طبیعی است که به این امر اهتمام ورزیم و درصدد بهره مندی از توان ایران در این زمینه باشیم. بوضیاف افزود: دیدار وزیر بهداشت ایران از الجزایر فرصت مناسبی را ایجاد کرده است تا از نزدیک بتوانیم از دانش، توان و تجربه ایران در زمینه پزشکی استفاده کنیم. "رضا عامری"( سفیر جمهوری اسلامی ایران )در الجزیره نیز در این باره گفت: ایران پیش از انقلاب اسلامی، 97 درصد از نیازهای دارویی و صنایع پزشکی خود را از خارج وارد می کرد، اما تحریم ها سبب شد تا ایران به خود متکی شود، به گونه ای که اکنون 95 درصد از نیازهای دارویی و پزشکی خود را تامین کرده و حتی محصولات دارویی خود را به کشورهای دیگر نیز صادر می کند. عامری تاکید کرد: ایران آمادگی کامل دارد تا تجربه خود در زمینه بهداشت را در اختیار الجزایر قرار دهد.
• نخست وزیر الجزایر به ایران می آید.
"عبدالمالک سلال "(نخست وزیر الجزایر) برای افتتاح هفته فرهنگی این کشور در ایران، آذرماه به تهران سفر خواهد کرد. نخست وزیر الجزایر شامگاه چهارشنبه(5/8/95) ازغرفه ایران در نمایشگاه کتاب الجزایر به همراه عزالدین میهوبی وزیر فرهنگ این کشور بازدید و با مسئولان ایرانی دست اندرکار گفت وگو کرد. "امیر موسوی"( رایزن فرهنگی سفارت ایران در الجزایر) گفت که" عبدالمالک سلال" وعده حضور در تهران برای گشایش هفته فرهنگی الجزایر در ایران را داد. موسوی افزود: نخست وزیر الجزایر از مرکز ترمیم آثار خطی ایران در الجزایر بازدید و اقدامات و فن آوری پیشرفته این مرکز را تحسین کرد. هفته فرهنگی الجزایر اوایل ماه دسامبر (دهه دوم آذرماه پیش رو) در تهران افتتاح خواهد شد.
تاکید الجزایر بر توسعه همکاری های پزشکی با ایران
"محمد العربی ولد خلیفه"( رئیس مجلس ملی – مردمی الجزایر) دستاوردهای ایران در زمینه بهداشتی درمانی را تحسین و بر همکاری با تهران در این زمینه تاکید کرد. وی روز جمعه(7/8/95) در دیدار با "حسن قاضی زاده هاشمی "(وزیر بهداشت ایران )بر ضرورت تداوم ارتباط با ایران در همه زمینه ها تاکید کرد و گفت که تهران و الجزیره در مورد مسائل مهم در عرصه بین المللی مشورت و همفکری می کنند. ولد خلیفه تصریح کرد: روابط تاریخی و همکاری میان دو کشور در زمینه های اقتصادی، پولی و علمی بعد از دو سفر "عبد العزیز بو تفلیقه"( رئیس جمهوری الجزای)ر و سفرهای دیگر مقامات این کشور به تهران تقویت شده است. از سوی دیگر قاضی زاده هاشمی با اشاره به روابط مستحکم ایران و الجزایر تاکید کرد که این رابطه در زمینه های سیاسی و اقتصادی میان دو کشور ادامه خواهد داشت. طبق اعلام مجلس الجزایر، موضوع دیدار هاشمی و مقامات الجزایر، همکاری دو جانبه در زمینه بهداشتی، علمی، اهمیت عملیاتی کردن توافق های امضا شده و امضای توافق های جدید در زمینه تعمیق روابط دو جانبه میان طرفین و تبادل تجارب بوده است. همچنین مقامات ایران و الجزایر با اشاره به اوضاع ناآرام منطقه، بر ضرورت احترام به حاکمیت کشورها برای تحقق امنیت و صلح بین المللی تاکید کردند. وزیر بهداشت ایران پیش از این نیز با "عبدالقادر بن صالح "(رئیس مجلس سنای الجزایر) دیدار و در مورد روابط دو جانبه و تمایل به توسعه این روابط تاکید کردند. هاشمی در این دیدار به تحول بخش بهداشت و درمان در ایران به ویژه در زمینه صنایع داروسازی، پژوهش های علمی و دستاوردهای تهران در زمینه بیمه تامین اجتماعی اشاره کرد. رئیس مجلس سنای الجزایر نیز تلاش ها و اقدامات ایران در زمینه بهداشت و درمان و پژوهای های علمی را تحسین و بر ضرورت تداوم این پیشرفت ها و تبادل تجارب میان دو کشور تاکید کرد. وزیر بهداشت ایران از روز چهارشنبه به دعوت رسمی "عبد المالک بوضیاف"( همتای الجزایری )اش عازم این کشور شده است. هاشمی در این سفر از تاسیسات بیمارستانی و داروسازی الجزایر به صورت میدانی بازدیده کرده است
• داعش مسئولیت کشتن نیروی پلیس الجزایر را به عهده گرفت.
گروه تروریستی داعش مسئولیت عملیات منجر به کشته شدن یک نیروی پلیس الجزایری در شهر «قسنطینه» را بر عهده گرفت. از الجزیره سه تروریست جمعه شب یک نیروی پلیس الجزایر به نام "بوکعبور عمر" را در رستورانی واقع در شهر قسنطینه (400 کیلومتری شرق پایتخت الجزایر) با شلیک سه گلوله کشتند، مسلسل کلاشنیکوف او را به سرقت بردند و گریختند. روزنامه الخبر الجزایر به نقل از خبرگزاری اعماق وابسته به گروه تروریستی داعش نوشت که این گروه مسئولیت ترور نیروی پلیس الجزایر و سرقت سلاحش را بر عهده گرفته است. داعش در این بیانیه درجه نظامی عضو کشته شده پلیس الجزایر را «سرتیپ» ذکر کرده است. پایگاه خبری «همه چیز درباره الجزایر» نیز به نقل از منابع امنیتی نوشته است که فردی به نام «لعویره» ملقب به «ابوهمام» فرمانده گروه تروریستی «الغرباء» که شاخه داعش در شرق الجزایر شناخته می شود از جمله سه تروریستی است که اقدام به کشتن نیروی پلیس الجزایر کرده اند. جستجو درباره هویت دو تروریست دیگر همچنان ادامه دارد و پلیس نشانه هایی برای دستگیری تروریست ها در اختیار دارد.
• ظهور مجدد داعش در الجزایر.
گروهکهای تروریستی وابسته به داعش که در حدود یک سال گذشته در الجزایر منهدم شده بودند دوباره در این کشور بروز پیدا کردند. داعش از اولین عملیاتهای تروریستیاش بعد از دو سال در کشور الجزایر پرده برداشت. پایگاه خبری «الفجر» مصر، گزارش داد که داعش امروز یکشنبه (9/8/95) مسئولیت عملیات ترور یک پلیس الجزائری در مرکز شهر قسنطنه الجزایر را برعهده گرفته است. این حادثه روز جمعه(7/8/95) گذشته رخ داده بود که داعش امروز مسئولیت آن را برعهده گرفت. الجزایر موفق شده بود در مارس سال 2015 (1394)گروهکی تروریستی تحت عنوان «جند الخلافه» را که از شاخه القاعده در منطقه غرب کشورهای اسلامی آسیا تأسیس شده بود، شناسایی و منهدم کند. این گروهک به داعش نیز اعلام وفاداری کرده و یک شهروند فرانسوی را در سپتامبر 2014(1393) ربوده و به قتل رسانده بود.
•داعش مسئولیت قتل پلیس الجزایری را به عهد گرفت.
پیشتر مقامات الجزایر اعلام کرده بودند که این افسر پلیس توسط یک گروه تروریستی به قتل رسیده است. گروه تروریستی داعش بامداد روز دوشنبه(10/8/95) مسئولیت قتل یک پلیس الجزایری را برعهده گرفته است. بنا بر گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، گروه داعش در حال گسترش نیروهای خود در الجزایر است جاییکه شاخه القاعده در شمال آفریقا و دیگر گروه های افراط گرا مدتهاست مستقر شده و علیه دولت الجزایر فعالیت میکردند. بر اساس این گزارش، وبسایت اعماق وابسته به گروه تروریستی داعش در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای این گروه روز جمعه در منطقه کنستانتین واقع در 400 کیلومتری شرق الجزیره پایتخت الجزایر، این افسر پلیس را هدف قرار داده بودند. این وبسایت بعد از انتشار این بیانیه، تصویری را از یک اسلحه منتشر کرد که مدعی شده است اسلحه این افسر پلیس الجزایری بوده است. مقامات الجزایر پیشتر اعلام کرده بودند که این افسر پلیس توسط یک گروه تروریستی به قتل رسیده است اما جزئیات بیشتری اعلام نکرده بودند.
• الجزایر ۲ باند تروریستی را متلاشی کرد.
وزارت دفاع الجزایر از متلاشی شدن دو باند تروریستی در شرق این کشور خبر داد. به نقل از المنار، وزارت دفاع الجزایر اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور دو باند تروریستی وابسته به گروههای تروریستی القاعده و جندالخلافه در شرق این کشور را متلاشی کردند. وزارت دفاع الجزایر در بیانیهای اعلام کرد که باند اول متشکل از سه نفر و وابسته به گروه تروریستی القاعده است. از سوی دیگر نیروهای امنیتی الجزایر، یک باند کوچک تروریستی را که در زمینه به کارگیری جوانان در گروه تروریستی جندالخلافه وابسته به داعش فعال بود در منطقه عنابه در شرق این کشور متلاشی کردند. وزارت دفاع الجزایر همچنین اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور، 15 مخفیگاه سلاح و مهمات در دو منطقه بومرداس و باتنه در شرق این کشور را منهدم کردند.
• عملیات گسترده نیروهای امنیتی الجزایر در شرق این کشور.
به نقل از خبرگزاری رویترز از الجزایر، یک منبع امنیتی در الجزایر از عملیات گسترده نیروهای مبارزه با تروریسم برای شناسایی و بازداشت تروریست های وابسته به گروه تروریستی داعش در شهر قسنطینه واقع در شرق این کشور خبر داد. این منبع اعلام کرد پس از اینکه تروریست های وابسته به گروه تروریستی داعش در اقدامی بی سابقه در شهر قسنطینه یک مامور پلیس را به ضرب گلوله کشتند و از محل حادثه گریختند، نیروهای مبارزه با تروریسم روز یکشنبه عملیات گسترده بازرسی در مناطق مختلف این شهر را آغاز کردند. منبع امنیتی گفت سه فرد مسلح وابسته به گروه تروریستی داعش جمعه شب یک افسر پلیس را در رستورانی در منطقه قسنطینه با شلیک گلوله کشتند و با برداشتن اسلحه مقتول از محل حادثه فرارکردند. انفجارها و حملات تروریستی در الجزایر از زمان پایان درگیریهای ارتش این کشور با گروههای مسلح در دهه 1980 (1359) بسیار محدود شده است. دست کم 200 هزار نفر در درگیریهای ارتش الجزایر با گروههای مسلح افراطی در دهه 1980 کشته شدند اما شاخه القاعده در مغرب عربی و برخی گروههای کوچک وابسته به گروه تروریستی داعش همچنان در مناطق کوهستانی و یا در مناطق دور افتاده جنوب الجزایر و در مجاورت مرزهای نیجر و لیبی فعالیت می کنند. گفتنی است ماموران پلیس الجزایر در مارس گذشته یک عامل انتحاری را در شهرک کوچکی در شرق پایتخت به قتل رساندند. آخرین حمله تروریست ها در الجزایر در سال 2011(1390) در همین شهرک و زمانی که یک عامل تروریستی تلاش کرد با کامیون بمب گذاری شده یک مرکز پلیس را منفجر کند، روی داد. در این حادثه دست کم 29 نفر زخمی شدند.
مراکش
• کمک 12 میلیون دلاری مغرب به" هیلاری کلینتون " (نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا)
سایت «ویکی لیکس» افشا کرد که در 18 ژانویه 2015(28 دی 1393) "محمد ششم" پادشاه مغرب 12 میلیون دلار به حساب نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا واریز کرده است. سایت «ویکی لیکس» افشا کرد که "محمد ششم"( پادشاه مغرب) به «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کمک مالی کرده است. این سایت گزارش داد که این کمک مالی به مبلغ 12 میلیون دلار است. به گزارش این سایت، این مقدار کمک مالی به حساب «بنیاد کلینتون» واریز شده که شخصا هیلاری مدیریت آن را بر عهده داشت. ویکی لیکس همچنین اعلام کرد که این مقدار پول در 18 ژانویه 2015 به حساب نامزد دموکرات انتخابات آمریکا واریز شده است. کلینتون نیز در زمانی که عهده دار وزارت خارجه آمریکا بود از پادشه مغرب بشدت حمایت کرد. همچنین در زمانی که وی وزیر خارجه بود، به «شرکت استخراج معدن» مغرب وامی به مبلغ 92 میلیون دلار از سوی یکی از بانکهای آمریکا اعطا شد. بر اساس آمار بنیاد کلینتون، شرکت استخراج معدن مغرب 5 تا 10 میلیون دلار به این مؤسسه واریز کرده است.
• کارگاه «نقش آموزش دینی در تقویت صلح» در مراکش.
کارگاه آموزشی «نقش دین در تقویت صلح و مبارزه با خشونت و تندروی»، ۱۱ و ۱۲ آبانماه سال جاری در شهر «رباط» مراکش(مقر سازمان اسلامی آیسسکو) برگزار میشود. این کارگاه آموزشی به همت سازمان علوم، فرهنگ و آموزش اسلامی(آیسسکو) و با همکاری انجمن بینالمللی مبارزه با تروریسم برگزار خواهد شد. بررسی میزان سازگاری و هماهنگی شیوههای معاصر آموزش دینی با گرایشها و برنامههای آموزش و شیوههای تدریس، ارزیابی عملکرد معلمان و دانشآموزان و خروجیهای آموزش دینی از اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی است. شرکتکنندگان در این کارگاه آموزشی، راههای مشارکت مدارس و نهادهای متنوع دینی و تجارب گسترده آموزشی در تقویت صلح، اندیشیدن در مسائل روز و جلوگیری از سقوط در دام تندروی و افراطگرایی را بررسی خواهند کرد. یادآور میشود، نشستی در سطح کارشناسان با هدف زمینهسازی برای این کارگاه آموزشی ۳۰ و ۳۲ تیرماه در مقر آیسسکو در شهر رباط برگزار شد.
• اعتراضات گسترده مردم مغرب در پی کشته شدن یک ماهی فروش.
به نقل از خبرگزاری رویترز از رباط، هزاران تن از مردم مغرب روز شنبه در شهرهای مختلف این کشور راهپیمایی اعتراض آمیز برگزار کردند. این راهپیمایی ها پس از آن برگزار شد که یک ماهی فروش در شهر «الحسیمه» در شمال این کشور، زمانی که قصد داشت ماهی های توقیف شده خود توسط نیروهای پلیس را پس بگیرد کشته شد. حادثه کشته شدن این ماهی فروش که روز جمعه رخ داد، باعث واکنش های خشمگینانه گسترده مردم مغرب در رسانه های اجتماعی علیه سوء استفاده های مقامات و بی عدالتی در این کشور شد. سازماندهی اعتراضات روز یکشنبه(9/8/95) را فعالان جنبش «بیستم فوریه» به عهده داشتند. این جنبش در زمان ناآرامی های کشورهای عربی در سال 2011 نیز وظیفه سازماندهی اعتراضات را به عهده داشت. در پی وقوع این ناآرامی ها، "محمد ششم "(پادشاه مغرب) که هم اکنون به کشورهای آفریقایی سفر کرده است، به وزیر کشور دستور داد تا با اعضای خانواده این ماهی فروش دیدار کنند و از طرف وی به آنها تسلیت بگویند. همچنین وزیران کشور و دادگستری مغرب متعهد شده اند درباره این حادثه تحقیقات لازم را انجام دهند. بر اساس گزارش های منتشر شده، بارهای خریداری شده توسط این ماهی فروش که "محسن فکری" نام داشت روز جمعه(7/8/95) توقیف شد. مقامات محلی، فروش اره ماهی را در این فصل در مغرب ممنوع اعلام کرده اند. مطالب منتشر شده در رسانه های اجتماعی و اظهارات مقامات مغرب حاکی از آن است که این ماهی فروش به داخل کامیونی رفت که از آن برای معدوم کردن بارهای توقیف شده استفاده می شد، اما در میان تیغه های دستگاه خردکن جان باخت. برخی از کارشناسان سیاسی بر این باور هستند که مرگ این ماهی فروش مغربی، یادآور حوادث و قیام مردم تونس در سال 2011(1390) است که در پی خودسوزی یک مرد جوان آغاز شد. پلیس تونس نیز بار سبزیجات و میوه جات این فروشنده را توقیف کرده بود.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
آفران: تحولات مغرب عربی (181) |
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |