89/04/23 - 89/04/30
شمال آفريقا
1- 89/04/26 با دعوت اتحاديه آفريقا، نشست مشورتی بین المللی درباره مسائل سودان كه پس از توافقنامه صلح فراگير 2005 ميلادي در نوع خود كم نظير بود، با حضور نمایندگانی از اتحادیه عرب، سازمان کنفرانس اسلامی، سازمان ایگاد، سازمان ملل، آمريكا، كشورهاي همسايه سودان، نمايندگان اعضاي دائم شوراي امنيت، فرستادگان بين المللي به سودان، قطر به عنوان ناظر مذاکرات صلح دارفور و نروژ به عنوان میزبان نشست کشورهای کمک کننده به بازسازی و توسعه سودان در سال 2008 ميلادي در خرطوم برگزار شد. «معاویه عثمان خالد» سخنگوی وزارت امورخارجه سودان در گفتگوی مطبوعاتی اعلام کرد در این نشست همه مسائل سودان از جمله روند اجرای توافقنامه صلح فراگیر بین شمال و جنوب سودان، مسئله دارفور و مقدمات برگزاری همه پرسی درباره تعیین وضعیت جنوب سودان در ژانویه 2011 ميلادي بررسی شد.
2- به گزارش خبرگزاري رسمي دولت موريتاني، ژنرال عبدالعزيز در بازگشت از كشور فرانسه به جمهوري آذربايجان رفت. بر پايه اين گزارش، رؤساي جمهور دو كشور در اين ديدار به بحث و بررسي راه هاي همكاري مشترك ميان دو كشور پرداختند.
3- به گزارش خبرگزاري عربستان سعودي (واس)، "مجمع عمومي مجلس وزراي كشور" كشورهاي عرب از برگزاري نشست كارشناسان امنيتي كشورهاي عرب در تونس، به منظور بررسي راهكارهاي مبارزه با تروريسم در اين كشورها خبر داد. نشست مقامات امنيتي كشورهاي عرب قرار است كه در تاريخ 89/4/28 در تونس برگزار گرديد. لازم به ذكر است كه اين نشست پيرو طرح پيشنهادي ملك عبدالله پادشاه عربستان انجام خواهد شد كه با هدف تاسيس مركز بين المللي مبارزه با تروريسم در راستاي استراتژي سازمان ملل ميباشد.
4- عمر البشير در اظهاراتي كه در نوع خود كم نظير بود، در ديدار با وكلاي سوداني تاكيد كرد مرحله آينده بسيار مهم است و ما نتايج همه پرسي سرنوشت سودان را مي پذيريم، منتها اعتماد سازي عنصر مهمي در وحدت است كه خود را در اجراي تمامي بندهاي توافقنامه صلح نشان مي دهد. وي افزود: كنگره ملي قبل از رسيدن به اين مرحله در بسياري از موارد كوتاه آمده است. البشير با بيان اينكه قبل از اجراي همه پرسي بايد بحث ترسيم مرزها تكميل شود، تا بتوان آن را بر منطقه جغرافيايي مشخصي پياده كرد، گفت: اگر همه پرسي با آزادي، شفافيت و سلامت برگزار شود، نتيجه آن گزينه وحدت خواهد بود. وي به سفر انتخاباتي اخير خود به مناطق جنوبي اشاره كرد و گفت: عناصر مستحكمي براي وحدت در جنوب وجود دارد.
5- عمر البشیر رئیس جمهور سودان تاكيد كرد كه ارتش این کشور به لحاظ نظامی جنبش شورشی عدالت و مساوات را شکست داده و آنها را تا منطقه مالحه در شمال منطقه دارفور در غرب سودان تعقیب کرده است. وي در ادامه اشاره كرد جنبش شورشي عدالت و مساوات دو گزينه در پيش رو دارند يا تسليم شوند و يا در مقابل بيابان قرار بگيرند. رئیس جمهور سودان همچنین عوامل خارجی را به تلاش برای دامن زدن به ناآرامی ها و جنگ در این کشور و تحریک شورشیان به انجام دادن حملات متهم کرد. عمر البشير ميانجيگري جنبش خلق جنوب سودان بين دولت و جنبش هاي شورشي دارفور را رد و تاكيد كرد كه جنبش خلق جزئي از دولت است و مساله دارفور در راه حل شدن است. البشير با بيان اينكه توطئه عليه كشور، قدرت و يكپارچگي سودان را افزايش خواهد داد، گفت: مشكل دارفور مراحل پاياني خود را طي مي كند و تحركات سياسي بين دارفور، خرطوم و دوحه حاكي از صلحي آشكار در منطقه است و حكم دادگاه جنايي بين المللي نشان مي دهد كه مساله دارفور در جهت صحيح گام بر مي دارد. «عمر البشیر» در ادامه افزود اقدام اخیر دیوان کیفری بین المللی در متهم کردن وی به نسل کشی تاثیري بر سودان نخواهد داشت در حقیقت اینگونه اقدامات با تلاش ها برای پایان دادن به بحران در منطقه دارفور مغایرت دارد .
------------------------------------------------------------------------
غرب آفريقا
1- 12 كانديداي دور اول انتخابات رياست جمهوري گينه با پذيرش نتيجه آراء، ائتلاف جديدي تشكيل داده و از كانديداتوري آلفا كونده در دور دوم انتخابات حمايت به عمل آورده اند.
2- عبدالله واد رييس جمهور سنگال در روز پنجشنبه مورخ 89/06/24 در مصاحبه با راديو يك اروپا اظهار داشت، من هيچ قصدي براي جايگزيني فرزندم به جاي خودم قبل از كنار رفتن از پست رياست جمهوري ندارم.
3- هشت نفر از طراحان كودتا در گامبيا شامل فرماندهان نظامي سابق، فرمانده پليس و يكي از قاچاقچيان مواد مخدر اين كشور توسط دادگاه عالي به مرگ محكوم شدند."امانوئل امابي" قاضي صادر كننده حكم بعد از برگزاري دادگاه در مصاحبه اي اعلام داشت، بعد از بررسي شواهد، مدارك و دفاعيات، اين افراد متهم تشخيص داده شده و حكم اعدام صادر گرديد.
4- در درگيري هاي قومي كه در روستاي "مازاه" در 12 كيلومتري شهر جاس نيجريه رخ داد، هشت نفر كشته شدند. در اين درگيري ها كه در روز شنبه مورخ 89/04/26 به وقوع پيوست، همچنين تعدادي خانه و كليسا به آتش كشيده شده اند. يكي از فرماندهان نظامي ارشد حاضر در منطقه در مصاحبه با خبرنگاران اظهار مي دارد، گروه قومي مسلمان فولاني در روز شنبه مورخ 89/04/26 وارد اين روستاي مسيحي نشين شده و با سلاح سرد افرادي را به قتل رسانده اند. در ميان كشته شدگان خانواده يك كشيش مسيحي به نام "نوهو داوات" نيز وجود دارد. مطابق اعلام خبرگزاري ها، همسر و دو فرزند اين كشيش در ميان كشته گان اين حمله وجود دارند. اما خود "داوات" در اين حمله آسيبي نديده و جان سالم به در برده است.
5- نخست وزير دولت انتقالي گينه "ژان ماري دوره" در مصاحبه با تلويزيون دولتي اين كشور در روز شنبه مورخ 89/04/26 اعلام داشت، نيروهاي امنيتي گينه برنامه طرح ريزي شده براي ايجاد آشوب و ناآرامي در كشور را كشف و خنثي نموده اند. نخست وزير گينه در ادامه سخنان خود افزوده، برخي افراد كه ما كاملاً بر روي آنها اشراف اطلاعاتي داشته در ملاقات هايي برنامه ريزي نموده بودند تا از داخل تظاهرات آرام طرفداران كانديداها، كشور را به سمت ناآرامي و بي ثباتي سوق دهند. اين افراد در لباس نظامي و با پوشش هاي پليس در ميان تظاهر كنندگان حضور داشته و سعي در انحراف مردم به سمت خواسته هاي نامشروع خود داشته اند. اما اين افراد به طور كامل شناسايي شده و ما همگي آنها را دستگير خواهيم نمود.
6- دادگاه عالي گينه كوناكري در روز سه شنبه مورخ 89/04/29 نتايج انتخابات رياست جمهوري اين كشور را در دور اول مورد تاييد قرار داد. سلو ديالو و آلفا كونده بدين ترتيب براي رقابت به دور دوم انتخابات وارد شدند. تاريخ برگزاري دور دوم انتخابات تا كنون اعلام نگرديده است.
------------------------------------------------------------------------
شرق آفريقا
1- جاكايا كيكوته، رئيس جمهور كنوني تانزانيا، به عنوان كانديداي حزب حاكم (CCM) براي شركت در انتخابات ماه آبان سال جاري و كسب كرسي رياست جمهوري براي بار دوم برگزيده شد. وي پس از انتخابش به عنوان كانديداي حزب به خبرنگاران گفت: اولويت هاي من شامل توسعه اقتصادي، آموزش بهتر، خدمات بهداشتي بهتر و حكمراني مطلوب مي باشد. وي همچنين خشكسالي و قيمت بالاي نفت را از موانع سر راه دولت خود در دوره گذشته دانست كه تا حدودي مانع تحقق وعده هاي وي در انتخابات گذشته شد.
2- رييس جمهور آمريكا آقاي باراك اوباما در مصاحبه با رسانه هاي آفريقاي جنوبي در كاخ سفيد در اظهاراتي بيان داشت، ايالات متحده امريكا در همكاري نزديك با اوگاندا و ساير كشور هاي آفريقايي در مقابله با حملات تروريستي، به گروه هايي از قبيل الشباب اجازه فعاليت و انجام عمليات هايي از قبيل واقعه انفجار در اوگاندا را نخواهد داد. او در ادامه افزود، من در تماس با رييس جمهور اوگاندا آقاي موسويني، تاسف خود و مردم آمريكا را از واقعه انفجار در اوگاندا كه به كشته شدن حدود 70 نفر از مردم اين كشور و همچنين زخمي شدن تعدادي ديگر انجاميد ابراز نمودم.
3- شركت مواد غذايي نستله در سه سال آينده در حدود 139 ميليون دلار در مناطق شرق، مركز و جنوب آفريقا سرمايه گذاري خواهد نمود. اين شركت قصد دارد تا ميزان فروش خود در بازار مواد غذايي آفريقا را از سهم كنوني 35% در ده سال آينده به عدد 45% افزايش دهد. مدير اجرايي اين شركت با بيان مطالب فوق در ادامه افزود، ما با يك بازار 400 ميليوني در منطقه شرق مواجه هستيم و سعي داريم تا با برنامه ريزي گسترده فروش محصولات غذايي شركت را در آفريقا افزايش دهيم.
بروز بحران قحطي در چاد و نيجر
برنامه غذايي سازمان ملل WFP در روز سه شنبه مورخ 89/04/29 اعلام نمود كه كمك هاي خود را به كشور نيجر افزايش خواهد داد. در حدود هشت ميليون نفر از جمعيت اين كشور با مشكل عدم تغذيه مناسب روبرو بوده كه به دليل كاهش كشت محصولات كشاورزي اين كشور و همچنين مرگ دام ها و احشام مي باشد.
مدير اجرايي WFP "خوزه شيران" اظهار مي دارد، بروز خشك سالي وسيع در اين كشور سبب گرديده تا مردم با بحران غذايي وسيع روبرو گردند. او در روزسه شنبه مورخ 89/04/29 وارد كشور نيجر گرديد.
او در ادامه سخنان خود افزود، خردسالان و نوجوانان در اولويت برنامه هاي ما قرار دارند. بحران غذايي نيجر از ماه سپتامر سال 2009 ميلادي شدت بيشتري به خود گرفته است.
WFP كه در راستاي برنامه هاي خود با دولت ها و نهاد هاي غيردولتي همكاري دارد، اعلام نموده كه قصد دارد تا پايان سال جاري تغذيه 8 ميليون نفر از مردم نيجر را بر عهده بگيرد.
كمك هاي مواد غذايي اين نهاد، شامل مواد غذايي در حال ارسال به اين كشور غرب آفريقا مي باشد. اين نهاد براي اجراي كامل برنامه خود به حدود 213 ميليون دلار نياز داشته كه تا كنون نيمي از اين مبلغ فراهم گرديده است.
شيران در ادامه اظهارات خود مي افزايد، ما در راه كمك به مردم نيجر چشم ياري به كشورهاي همسايه داريم .
شرق كشور چاد دائماً به خاطر گروه هاي شورشي و منطقه دارفور در راس اخبار رسانه ها قرار دارد. اما در غرب اين كشور در حدود دو ميليون نفر از مردم با فقر غذايي شديد روبرو مي باشند. قيمت مواد غذايي در اين منطقه در حدود 35% افزايش يافته كه موجب بروز مشكلات فراواني براي مردم اين منطقه گرديده است.
ورود محصولات غذايي نيز به اين منطقه با كندي صورت گرفته و زمان زيادي را به خود اختصاص مي دهد. برخي منابع اظهار مي دارند كه كار انتقال مواد غذايي به اين منطقه كه بيشتر از مرز كشور كامرون صورت مي گيرد، در حدود چهار تا پنج ماه زمان به خود اختصاص مي دهد. در حدود 46 هزار تن موادغذايي براي مردم اين منطقه در حال ارسال است، كه WFP تنها در حدود يك پنجم اين مقدار را دريافت نموده است.
درگيري هاي سومالي
نيروهاي امنيتي كنيا در در روز سه شنبه مورخه 89/04/29 در مرز اين كشور با سومالي با گروه الشباب درگير گرديدند. هر دو طرف بنا به نقل از خبرگزاري ها، نيروهاي خود را در مرز مشترك دو كشور تقويت نموده اند، اما تا قبل از اين درگيري هاي دو طرف به جنگ تمامي عيار تبديل نگرديده است.
"ويلسون مورونگي" از مسوولان مرزي كنيا اظهار مي دارد، يك گروه از نيروهاي الشباب در كمين نيروهاي مرزي كنيا به آن ها حمله نموده و يك افسر نظامي كنيا را مجروح نموده اند. او مي افزايد، بعد از وقوع اين حادثه يك گروه از ماموران امنيتي كنيا براي بررسي موضوع به منطقه اعزام گشته اند. وي در ادامه مي افزايد، اين درگيري جهت ورود به داخل مرز كنيا نبوده و در جريان گشت زني نيروهاي ما پيش آمده است. منابع خبري به نقل از مردمي كه در كنار منطقه مرزي كنيا سكونت دارند مي نويسند، حجم تبادل آتش ميان طرفين بسيار گسترده بوده است.
گروه الشباب كنترل قسمت هاي زيادي از مرز جنوبي اين كشور را كه به شمال شرقي كنيا مرتبط مي گردد را در اختيار دارد. وقوع بمب گذاري در اوگاندا اين ترس را در كنيا به وجود آورده كه درگيري هاي گروه الشباب به داخل مرزهاي كنيا نيز كشيده شود.
برخي منابع خبري به نقل از داخل سومالي مي نويسند، گروه الشباب در شهر "دهوبلي" براي جذب مردم اعلاميه پخش نموده و از آن ها مي خواهند تا براي جهاد عليه كنيا به اين گروه بپيوندند. همچنين اين گروه نيروهاي بيشتري را به مرزهاي سومالي با كنيا اعزام مي نمايد.
مقامات دولتي امريكا در روز سه شنبه مورخ 89/04/29 اعلام نمودند كه به جهت كمك به نيروهاي اتحاديه آفريقا و مقابله با حملات گروه الشباب، برنامه هايي را تدارك ديده اند.
در گزارش منتشر شده امده است، سازمان اطلاعات امريكا ( سيا) در ارتباط گروه الشباب با نيروهاي القاعده هشدار جدي داده و خواهان ممانعت از افزايش ارتباط اين گروه ها جهت حفظ آرامش شرق آفريقا گرديده است. دولت اوباما نيز اولويت اساسي خود را مقابله با هر دو گروه القاعده و الشباب اعلام نموده است.
ژنرال ويليام وارد فرمانده نيروهاي آفريكوم اظهار مي دارد، كمك هاي آمريكا به نيروهاي اتحاديه آفريقا در قالب افزايش حجم تجهيزات، اموزش نيروها، كمك هاي لجستيكي و اطلاعاتي مي باشد.
مركز مبارزه با تروريسم ايالات متحده اعلام نمود، عمليات هايي را بر عليه گروه الشباب تدارك خواهد ديد كه خسارات زيادي را به اين گروه وارد خواهد ساخت. اين مركز در بيانيه اي اعلام مي دارد، اين گروه تروريستي هدف اصلي ما در منطقه شرق آفريقا مي باشند، ما نمي توانيم اجازه دهيم كه اين گروه عمليات هاي خود را به جاهاي ديگر آفريقا گشترش دهد. ارتباط مابين گروه القاعده و گروه الشباب در وضعيت خطرناكي قرار گرفته است.
اين بيانيه مي افزايد، اين دو گروه حملات را مابين خود تقسيم نموده اند و عمليات ها به صورت مشترك مابين دو طرف اجرا مي گردد، اين موضوعي است كه سبب گرديده تا ما حملاتي را بر عليه آن ها ترتيب دهيم.تلاش هاي ما گسترده و بسيار هجومي خواهد بود. برخي منابع بر اين عقيده اند كه افزايش حضور امريكا در صحنه سومالي منجر به اين خواهد گرديد كه احساسات ضد امريكايي در سومالي برافروخته تر گردد.
در هفته گذشته در درگيري مابين نيروهاي دولتي و گروه الشباب در شمال سومالي در حدود 52 نفر كشته و 152 نفر مجروح گرديدند. بعد از عمليات بمب گذاري گروه الشباب در اوگاندا بحران در اين كشور افزايش فراواني داشته است.
ويليام وارد در سخناني در مركز مطالعات استراتژيك واشنگتن اظهار مي دارد، ما به كشورهايي كه در سومالي نيرو به عنوان حافظ صلح اعزام داشته اند، كمك خواهيم نمود تا فعاليت هاي خود راگسترش دهند و كمك هاي ما در حوزه هاي گوناگون از قبيل لجستيك، اطلاعات، تجهيزات و امكانات لازم خواهد بود.
او در ادامه مي افزايد، كمك هاي ما به اين كشورها تنها به دليل بمب گذاري اخير نمي باشد، بلكه ما مدت هاي مديد است كه در فكر اين هستيم كه چطور مي توانيم به اين كشورها كمك نظامي نماييم.
درگيري در آفريقاي مركزي
حمله گروه هاي شورشي به شهر "بيرائو" چند روز بعد از آن صورت گرفت كه نيروهاي دولتي و گرو هاي شورشي در خصوص مذاكره برنامه صلح در شهر "پائوآ" حضور يافتند.
نيروهاي نظامي آفريقاي مركزي بعد از حمله اي كه از سوي شورشيان به شهر شمالي اين كشور بيرائو صورت گرفت، در روز دوشنبه مورخ 89/04/28 كنترل اين شهر را مجدداً در دست گرفتند. در حدود 300 نيروي پاسدار صلح نيز در اين شهر حضور دارند. يكي از مسوسلان نظامي ارتش اظهار داشت نيروهاي نظامي افريقاي مركزي موسوم به FACA در حال حاضر كنترل شهر را در دست گرفته اند. او در ادامه سخنان خود افزود حمله به شهر بيرائو توسط نيروهاي گروه شورشي موسوم به MLCJ صورت گرفته بود.
نام اين گروه نيز در ميان گروه هاي شورشي قرار دارد كه پيمان صلح با دولت فرانسوا بوزيزه رييس جمهور اين كشور را امضا نموده اند. يكي از افسران نظامي ارشد در بانگوي پايتخت آفريقاي مركزي اظهار مي دارد، هنوز از ميزان خسارات وارده براوردي صورت نگرفته است. نيرو هاي ما در حال برقراي امنيت كامل در شهر مي باشند.
شهر بيرائو مركز منطقه " واكاگا" مرز مشترك با كشورهاي سودان و چاد دارد. در ميان گروه هاي شورشي كه در اين حمله وجود داشته اند، نام گروه CPJP نيز به چشم مي خورد كه منابع خبري اعلام نموده اند كه حمله ابتدايي از سوي اين گروه صورت گرفته است.
اما فرمانده اين گروه به نام "عبدالله حيسن" اظهار مي دارد، نيروهاي تحت امر او در ساعت 4 صبح به وقت محلي از شهر خارج شده اند كه اين اظهارات از سوي نيروهاي ارتش تكذيب مي گردد.
كشور آفريقاي مركزي با بحران انساني در اثر فعاليت هاي گروه هاي شورشي روبرو مي باشد. سازمان ملل كه در حال حاضر در حدود 300 نيروي نظامي را براي برقراري صلح در آفريقاي مركزي وچاد به شهر بيرائو در قالب ماموريت MINURCAT اعزام داشتهف اعلام نموده كه در حدود 162 هزار نفر بي خانمان در انتهاي سال 2009 ميلادي در كشور آفريقاي مركزي وجود داشته اند. در حدود 31 هزار پناهنده از سودان و جمهوري دمكراتيك كنگو نيز در اين كشور حضور دارند و در مقابل در حدود 137 هزار نفر از مردم آفريقاي مركزي به كشورهاي چاد و كامرون پناهنده شده اند.
فرآيند صلح در اين كشور با تعيين نشدن زمان انتخابات رياست جمهوري با وضعيت مبهمي مواجه گرديده است. بعد از چند بار تعويق در زمان برگزاري انتخابات، نهايتاً تاريخ 24 اكتبر سال جاري براي برگزاري انتخابات در اين كشور مقرر گرديد كه هنوز اين زمان مورد تاييد رييس جمهور بوزيزه قرار نگرفته است.
درگيري مابين گروه CPJP و نيروهاي دولتي در سال 2009 ميلادي منجر به اواره شدن تعداد زيادي از مردم گرديده و يك كمپ براي استقرار مردم بي خانمان با ظرفيت حدود 6 هزار نفر در منطقه داها در نزديك مرز چاد ايجاد گرديده است.
شهر بيرائو كه در فاصله 800 كيلومتري شمال بانگوي قرار دارد توسط نيروهاي شورشي اتحاد دموكراتيك اداره مي گرديد كه اين گروه در سال 2007 ميلادي پيمان صلحي با دولت امضا نمود.
گروهCPJP پيمان صلح را قبول ننموده، اما گروه MLCJ اين پيمان را امضا نموده و قبول دارد. شورشيان طبق بخشي از برنامه صلح موسم به DDR بايد سلاح هاي خود را به دولت تحويل دهند و در مقابل امكاناتي را از دولت دريافت دارند.
شركت فرانسه در جنگ هاي داخلي آفريقاي مركزي ريشه در منافع ملي فرانسه و معادن غني اورانيوم اين كشور آفريقاييست. فرانسه به شدت به انرژي هسته اي وابسته است و تهيه اورانيوم لازم براي نيروگاه هاي هسته اي اين كشور اهميتي اساسي دارد. اگرچه آنها بيشتر اورانيوم خود را از نيجر تهيه مي كنند، اما منابع آفريقاي مركزي پشتيبان و ذخيره اي مناسب براي مواقع ضروري است. هدف نهايي فرانسويان در دست گرفتن منابع كشورهاي آفريقايي و سوق دادنشان به سمت شركت هاي فرانسوي است.
از طرف ديگر حضور در آفريقاي مركزي به معني تسلط بر منابع تمام قاره است. جريان نفت كنگو به شركت هاي فرانسوي واقع در كشور چاد كه از آفريقاي مركزي مي گذرد يكي از مثال هاي اين مورد است.
دولت فرانسه خود ادعا مي كند كه حضورش در آفريقاي مركزي به دليل قرارداد نظامي است كه در دهه 1970 ميلادي ميان اين دو كشور امضا شده است و طي آن دولت فرانسه متعهد شده كه اين كشور را در مقابل حملات خارجي حمايت كند. از آنجا كه شورشيان شمال اين كشور از سوي دولت سودان حمايت مي شوند، فرانسه موظف است از دولت دموكرات و منتخب مردم آفريقاي مركزي حمايت كند.
اما واقعيت اين است كه از گذشته هاي دور فرانسويان در اين كشور حضور داشته اند. قبل از استقلال حضور و استقرارشان در اين كشور آشكار بود و علناً مناطق آن را ميان شركت هاي خود تقسيم كرده، ساكنان بي پناه آن را همچون برده هايي مجبور به كار كردن كرده، هر حركتي كه به مخالفت با اين رويه آغاز مي شد را به شدت سركوب مي نمودند. اما پس از استقلال ظاهري كشور در دهه 1960 ميلادي نيز آنها كماكان حضورشان را در اين كشور حفظ نموده و اين بار با روي كار آوردن دولت هايي دست نشانده منافع خود را پيگيري مي نمايند.
------------------------------------------------------------------------
جنوب آفريقا
1- رئيس جمهور آفريقاي جنوبي پس از آنكه كشورش به مدت يك ماه ميزباني جام جهاني فوتبال 2010 را بر عهده داشت، اعلام كرد: من براي آغاز مجدد مسئوليتم در قبال "توافقنامه سياسي بين المللي" زيمبابوه موسوم به GPA مشتاق هستم. "جاكوب زوما" رئيس جمهور آفريقاي جنوبي افزود: من از طرف سادك به عنوان ميانجگر بحران سياسي زيمبابوه معرفي شدم و بايد براي توافق موگابه و چانگراي براي حل بحران زيمبابوه تلاش كنم.
"اسماعيل كواديا" (Ismail Coovadia)، سفير آفريقاي جنوبي در اسرائيل، كه به دليل اعتراض به حمله وحشيانه نيروهاي امنيتي اسرائيل به كشتي آزادي غزه (در 89/03/10)، سفارتخانه اين كشور در تل آويو را ترك كرده و به آفريقاي جنوبي بازگشته بود، به زودي به محل ماموريت خود مراجعت مي كند.
2- آنگولا به بدهي 6.8 ميلياردي خود به شركت هاي نفتي خارجي اذعان كرد. اين مبلغ تقريباً معادل نيمي از ذخاير ارزي كشور هاي منطقه جنوب آفريقا مي باشد.
رئيس جمهور آنگولا، "ژوزه ادواردو دوسانتوس" (Jose Eduardo dos Santos)، روز دوشنبه 89/04/28 اعلام كرد كه دولت بالغ بر 6.8 ميليارد دلار به شركت هاي نفتي خارجي بدهكار است. اين در حالي است كه پيش از اين، ميزان اين بدهي تقريباً نصف اين مبلغ تخمين زده مي شد. اين بدهي مربوط به نظام جديد نفتي آنگولا پس از جنگ هاي داخلي است. البته در اين
زمينه اختلافاتي هم ميان آنگولا و صندوق بين المللي پول وجود دارد.
بزرگداشت نلسون ماندلا
او در روز يكشنبه مورخ 89/04/27، 92 ساله شده و در سراسر جهان جشني به مناسبت بزرگداشت روز او برگزار گرديد.
رهبران سراسر جهان و مردم آفريقاي جنوبي متعهد گرديدند كه در حدود 67 دقيقه از زمان خود را در روز يكشنبه به كارهاي اجتماعي و كمك به ساختن جامعه اي بهتر اختصاص دهند. 67 تعداد سالهايي است كه ماندلا در صحنه سياسي حضور فعال دارد.
تاريخ تولد او در 18 جولاي، در سال 2009 ميلادي از سوي سازمان ملل به عنوان روز ماندلا معرفي گرديد و مقرر شد كه در اين روز در سراسر جهان جشني به مناسبت بزرگداشت روز او برگزار گردد.
ماندلا در اين روز وقت خود را به خانواده خود اختصاص داده و در خانه خود در شمال ژوهانسبورگ اقامت داشت. در خارج از خانه او گروه هاي مردمي حضور به هم رسانده و شروع به جشن گرفتن اين روز در خارج از خانه او نمودند.
ماندلا در حدود 27 سال از زندگي خود را در زندان هاي رژيم منحوس آپارتايد گذراند. او در سال 1994 ميلادي موفق گرديد پس ازكش و قوس هاي فراوان موجبات انتخابات عمومي در كشور را فراهم اورد.
در سال 2004 ميلادي پس از سال ها مبارزه او از صحنه سياسي كشور كنار رفت. بسياري از مردم نيز در زادگاه او در منطقه
"ام وزو" كه منطقه اي فقير نشين مي باشد حضور يافته و به برگزاري جشن پرداختند.
ماندلا در حال حاضر در حال سفر به كشورهاي مختلف جهان و صحبت در خصوص كمك به صلح بين الملل و مبارزه عليه نژاد پرستي و همچنين مقابله در خصوص بيماري ايدز مي باشد.
در 11 فوريه سال جاري، آفريقاي جنوبي بيستمين سالگرد آزادي ماندلا از زندان آپارتايد را جشن گرفت.
1070282 - 89/05/02
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
آفريقا در هفته اي كه گذشت (890424 الي 890430) |
۱۳۸۹/۵/۲ |
۱۳۸۹/۴/۲۶ |