شمال آفريقا
1- به گفته منابع آگاه، سازمان مراكز هسته اي مصر قصد دارد تا تعدادي از كارشناسان اين سازمان را ماه آينده براي آموزش سيستم هاي آماده سازي ايستگاه ها و مطالعات مراكز هسته اي و سيستم امنيت هسته اي عازم روسيه كند.اين منابع در گفتگو با «مصري اليوم» خاطرنشان شدند كه شركت «رواستوم» روسي مسئوليت آموزش كارشناسان اين كشور را بر عهده دارد و دولت مصر نيز در قبال تسهيلاتي كه روس ها به آموزش ديده ها مي دهد، تامين مالي هزينه هاي مربوط به اين كار را فراهم مي كند.به گفته اين منابع، تيم اعزامي براي سفر به روسيه شامل 20 نفر است كه براي تكميل آموزش مدت 3 هفته را در اين كشور باقي خواهند ماند. علاوه بر اين، مراكز هسته اي مصر نيز اكنون در حال بررسي اعزام هيات هاي ديگر براي آموزش در تعدادي از كشورهاي اروپايي و آسيايي است. مصر اخير اعلام كرد كه قصد دارد تا سال 2025 ميلادي، چهار سايت هسته اي براي توليد برق راه اندازي كند كه اولين آنها در سال 2019 ميلادي آغاز به كار خواهد كرد.
2- "موسسه القذافي العالمية للجمعيات الخيريه و التنمية" به رياست سيف الاسلام قذافي روز شنبه مورخ 89/04/19 اقدام به اعزام يك كشتي حامل كمك هاي انساني به غزه نمود. كشتي مذكور كه حامل 2 هزار تن كمك هاي انساني بود، از بندر يوناني "لاورو" در سواحل درياي مديترانه عازم سواحل غزه شد. كشتي حامل كمك هاي انساني موسسه قذافي با نام "الامل" حركت خود را آغاز كرد. اين كشتي كه متعلق به خطوط كشتي راني جمهوري مولداوي است و توسط موسسه قذافي در بندر "لاورو" اجاره شده است حاوي دو هزار تن كمك هاي انساني از جمله كالاهاي ضروري، مواد غذايي، دارو، شير خشك ... ميباشد.
3- "سيد محمد خليل" يكي از وزراي اراضي اشغال شده صحراي باختري با انتقاد از مواضع اتخاذ شده از سوي فرانسه در شوراي امنيت سازمان ملل در قبال صحراي باختري، خواهان بازنگري سياست فرانسه در قبال اين مسئله شد. فرانسه در جلسه اخير شوراي امنيت پيرامون بررسي وضعيت حقوق بشر در صحراي باختري، توسعه اختيارات "مينوروسو" (كميته اعزامي از سازمان ملل براي بررسي مسايل صحراي باختري) براي نظارت بر حقوق بشر را وتو كرده است. اين در حالي است كه توسعه اختيارات مينوروسو از مطالبات مردم صحراي باختري و سازمان هاي غير دولتي فرانسه از شوراي امنيت سازمان ملل متحد به شمار ميرفت.
4- عمر البشير كه در وزرشگاه پورتسودان واقع در ايالت «بحر الاحمر» در ميان جمع كثيري از مردم منطقه سخن مي گفت، با اعلام اينكه قصد دارد براي حل مشكل حلايب با مقامات مصري مذاكره كند، تاكيد كرد: حلايب منطقه اي سوداني است و همچنان سوداني خواهد ماند. البشير در ادامه با تاكيد بر تمايل كشورش در برقراري روابط حسنه با كشورهاي همسايه به ويژه مصر افزود: مرزهاي ما نبايد محل درگيري ها، تبادل شورشيان و سلاح و مهمات باشد.
5- جماعت اخوان المسلمين مصر به مبارزه "محمد البرادعي"، مدير كل سابق سازمان انرژي اتمي پيوستند و خواستار ايجاد اصلاحات سياسي در اين كشور شدند. اخوان المسلمين در پايگاه اينترنتي خود «اخوان آنلاين» به اين نكته اشاره كرد كه "محمد بديع"، رهبر اين گروه و اعضاء دفتر ارشاد، با تاييد درخواستهاي هفتگانه البرادعي براي ايجاد تغييرات، فراخواني را جهت جمع آوري امضاء اعلام كرده اند. بديع از تمامي اعضاي اخوانالمسلمين در سراسر مصر و خارج از آن خواست تا همه طوايف و فرزندان ملت مصر را به مشاركت در اين طرح ترغيب كنند. وي افزود: بر تمامي ملت مصر واجب است تا در اين طرح براي پايان دادن به فساد، جلوگيري از تقلب، توقف شكنجه و حفظ كرامت شهروند مصري مشاركت جدي داشته باشند. بر اساس اين گزارش تمامي اعضاي دفتر "ارشاد" جماعت از جمله "محمود عزت" و "رشاد البيومي" دو معاون بديع، "محمود حسين" دبيركل جماعت و "سعد الكتاتني" رئيس فراكسيون پارلماني اين جماعت اين بيانيه را امضا كردند.
6- "اسلم ولد عبدالقادر" از وزراي سابق در دولت پيشين موريتاني، در همايش نمايندگان مخالف موريتاني پيرامون روابط فرانسه – موريتاني، خواستار خروج نيروهاي فرانسوي موجود در خاك اين كشور شد. در حال حاضر 200 افسر و سرباز فرانسوي در خاك موريتاني به سر ميبرند كه بخشي از نيروهاي فرانسه در مستعمرات سابق خود در شمال آفريقا به شمار ميآيند.
7- كشتي كمك هاي انساني ليبي موسوم به "الامل" ساعت يك بامداد روز 89/04/22 به وقت محلي ليبي كه به سوي غزه در حركت بود، مسير خود را به سوي بندر العريش مصر تغيير داد.
8- منابع ديپلماتيك نزديك رياست جمهوري مصر مطالب منتشر شده در يكي از روزنامه هاي لبناني پيرامون سفر مجدد حسني مبارك به آلمان براي انجام دوره درماني جديد را تكذيب و تاكيد كردند كه رئيس جمهور شنبه آينده با «محمود عباس» رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين و يكشنبه آينده نيز با «بنيامين نتانياهو» نخست وزير اسرائيل ديدار خواهد كرد. اين منابع آگاه به مصري اليوم گفتند كه رئيس جمهور در صحت و سلامت قرار دارد و فعاليت هاي روزمره خود را به شكل عادي انجام مي دهد و به زودي ملاقات هاي خود را از سر خواهد گرفت و در طول روزهاي آينده در جشن هاي فارغ التحصيلي تعدادي از دانشكده هاي نظامي و همچنين برخي نشست هاي منطقه اي و آفريقايي شركت خواهد كرد.
9- 89/04/26 با دعوت اتحاديه آفريقا، نشست مشورتی بین المللی درباره مسائل سودان كه پس از توافقنامه صلح فراگير 2005 ميلادي در نوع خود كم نظير بود، با حضور نمایندگانی از اتحادیه عرب، سازمان کنفرانس اسلامی، سازمان ایگاد، سازمان ملل، آمريكا، كشورهاي همسايه سودان، نمايندگان اعضاي دائم شوراي امنيت، فرستادگان بين المللي به سودان، قطر به عنوان ناظر مذاکرات صلح دارفور و نروژ به عنوان میزبان نشست کشورهای کمک کننده به بازسازی و توسعه سودان در سال 2008 ميلادي در خرطوم برگزار شد. «معاویه عثمان خالد» سخنگوی وزارت امورخارجه سودان در گفتگوی مطبوعاتی اعلام کرد در این نشست همه مسائل سودان از جمله روند اجرای توافقنامه صلح فراگیر بین شمال و جنوب سودان، مسئله دارفور و مقدمات برگزاری همه پرسی درباره تعیین وضعیت جنوب سودان در ژانویه 2011 ميلادي بررسی شد.
10- به گزارش خبرگزاري رسمي دولت موريتاني، ژنرال عبدالعزيز در بازگشت از كشور فرانسه به جمهوري آذربايجان رفت. بر پايه اين گزارش، رؤساي جمهور دو كشور در اين ديدار به بحث و بررسي راه هاي همكاري مشترك ميان دو كشور پرداختند.
11- به گزارش خبرگزاري عربستان سعودي (واس)، "مجمع عمومي مجلس وزراي كشور" كشورهاي عرب از برگزاري نشست كارشناسان امنيتي كشورهاي عرب در تونس، به منظور بررسي راهكارهاي مبارزه با تروريسم در اين كشورها خبر داد. نشست مقامات امنيتي كشورهاي عرب قرار است كه در تاريخ 89/04/28 در تونس برگزار گردد. لازم به ذكر است كه اين نشست پيرو طرح پيشنهادي ملك عبدالله پادشاه عربستان انجام خواهد شد كه با هدف تاسيس مركز بين المللي مبارزه با تروريسم در راستاي استراتژي سازمان ملل ميباشد.
12- عمر البشير در اظهاراتي كه در نوع خود كم نظير بود، در ديدار با وكلاي سوداني تاكيد كرد مرحله آينده بسيار مهم است و ما نتايج همه پرسي سرنوشت سودان را مي پذيريم، منتها اعتماد سازي عنصر مهمي در وحدت است كه خود را در اجراي تمامي بندهاي توافقنامه صلح نشان مي دهد. وي افزود: كنگره ملي قبل از رسيدن به اين مرحله در بسياري از موارد كوتاه آمده است. البشير با بيان اينكه قبل از اجراي همه پرسي بايد بحث ترسيم مرزها تكميل شود، تا بتوان آن را بر منطقه جغرافيايي مشخصي پياده كرد، گفت: اگر همه پرسي با آزادي، شفافيت و سلامت برگزار شود، نتيجه آن گزينه وحدت خواهد بود. وي به سفر انتخاباتي اخير خود به مناطق جنوبي اشاره كرد و گفت: عناصر مستحكمي براي وحدت در جنوب وجود دارد.
13- عمر البشیر رئیس جمهور سودان تاكيد كرد كه ارتش این کشور به لحاظ نظامی جنبش شورشی عدالت و مساوات را شکست داده و آنها را تا منطقه مالحه در شمال منطقه دارفور در غرب سودان تعقیب کرده است. وي در ادامه اشاره كرد جنبش شورشي عدالت و مساوات دو گزينه در پيش رو دارند يا تسليم شوند و يا در مقابل بيابان قرار بگيرند. رئیس جمهور سودان همچنین عوامل خارجی را به تلاش برای دامن زدن به ناارامی ها و جنگ در این کشور و تحریک شورشیان به انجام دادن حملات متهم کرد. عمر البشير ميانجيگري جنبش خلق جنوب سودان بين دولت و جنبش هاي شورشي دارفور را رد و تاكيد كرد كه جنبش خلق جزئي از دولت است و مساله دارفور در راه حل شدن است. البشير با بيان اينكه توطئه عليه كشور، قدرت و يكپارچگي سودان را افزايش خواهد داد، گفت: مشكل دارفور مراحل پاياني خود را طي مي كند و تحركات سياسي بين دارفور، خرطوم و دوحه حاكي از صلحي آشكار در منطقه است و حكم دادگاه جنايي بين المللي نشان مي دهد كه مساله دارفور در جهت صحيح گام بر مي دارد.«عمر البشیر» در ادامه افزود اقدام اخیر دیوان کیفری بین المللی در متهم کردن وی به نسل کشی تاثیري بر سودان نخواهد داشت در حقیقت اینگونه اقدامات با تلاش ها برای پایان دادن به بحران در منطقه دارفور مغایرت دارد .
وزارت امور خارجه آمريكا اعلام كرد: گروهك تروريستي القاعده مغرب اسلامي كه به تازگي مورد حمله ارتش موريتاني و نيروهاي امنيتي فرانسه قرار گرفته است، ميتواند خطري جدي براي امنيت كشورهاي شمال آفريقا، اروپا و آمريكا محسوب گردد" .
14- شبكه الجزيره در گزارشي به نقل از سخنگوي گروهك تروريستي القاعده مغرب اسلامي از كشته شدن "ميشل ژرمانو" گروگان فرانسوي پس از عمليات نظامي ارتش موريتاني با همكاري فرانسه خبر داد. اين در حالي است كه 3 تبعه اسپانيايي نزد اين گروه هنوز در قيد حيات هستند.
15- دكتر سيد البدوي رئيس حزب «الوفد» مصر با گرايش هاي ليبرالي با جمعي از اعضاي كميته عالي حزب به ديدن «محمد بديع» مرشد عام جماعت اخوان المسلمين در مقر دفتر ارشاد اين جماعت رفت.طرفين بر ضرورت اتفاق نظر تمامي احزاب و نيروهاي سياسي بر مشتركات بين خود و تلاش و همكاري براي حل مشكلات كشور متشنج و بحراني مصر تاكيد كردند.«عصام العريان» سخنگوي اطلاع رساني اخوان المسلمين در رابطه با اين ديدار گفت: طرفين تاكيد كردند كه اسلام دنبال حكومت ديني نيست، بلكه طبيعت و روح حكومت در اسلام، دولت مدني است. همچنين اسلام قائل به مساوات در روابط مسلمانان و مسيحيان است و مسيحيان نيز داراي تمامي حقوق و مزاياي مسلمانان هستند. عريان همچنين افزود كه دو طرف در اين ديدار به جزئيات مواضع خود در قبال انتخابات آينده نپرداختند، چرا كه دفتر ارشاد اخوان المسلمين و كميته عالي حزب الوفد علي رغم آمادگي كامل طرفين، هنوز تصميم نهايي خود در رابطه با انتخابات آينده را اتخاذ نكرده اند.العريان همچنين تاكيد كرد كه بديع و البدوي درباره تقلب در انتخابات و ضمانت هايي كه بايد قبل از ورود به انتخابات فراهم شود، رايزني كردند و الوفد در تلاش است تا طرحي كه ديدگاه هايش درباره ضمانات هاي مطلوب را در بر مي گيرد، تهيه كند.
16- وزارت امور خارجه سودان هشدار داد در صورتي كه مسائل پيچيده موجود بين شمال و جنوب سودان قبل از برگزاري همه پرسي تعيين سرنوشت جنوب سودان حل نشود، جنگ داخلي بار ديگر در جنوب شعله ور خواهد شد. به گزارش شبكه رسانه اي امين به نقل از روزنامه الشروق مصر، «كمال حسن علي» وزير دولت در امورخارجي سودان، تاكيد كرد كه عدم دستيابي به راه حلي براي پرونده هاي پيش رو بين شركاي حكومت يعني حزب كنگره ملي و جنبش خلق جنوب سودان، بار ديگر احتمال تكرار سناريوهاي جنگ داخلي را افزايش مي دهد به گونه اي كه اين جنگ بسيار سنگين تر از جنگ هاي ماقبل امضاي توافقنامه صلح فراگير بين شمال و جنوب در سال 2005 ميلادي خواهد بود. اين وزير سوداني در اظهارات خود با انتقاد از برخي سخنان مبني بر جدايي جنوب سودان كه آن را تنها گزينه همه پرسي مي دانند، گفت: روزهاي اخير صداهايي بلند شده و مدعي است كه گزينه جدايي تنها گزينه همه پرسي خواهد بود و اين صداها قبل از برگزاري همه پرسي در صدد مصادره نتيجه همه پرسي به نفع خود است. وي افزود: اين سخنان به جاي اينكه فرصت هاي وحدت و صلح بين شمال و جنوب سودان را تقويت بخشد، ممكن است منجر به ازسرگيري شعله هاي جنگ شود. «كمال حسن علي» همچنين به وجود برخي مداخلات خارجي كه در جهت تقسيم سودان حركت مي كند، اشاره و انگشت اتهام را به سمت نقش بارز آمريكا كه از جدايي جنوب سودان حمايت مي كند، نشانه گرفت.
17- "محمد محمود ولد محمد امين" رئيس حزب "اتحاد براي جمهوري" كه حزب حاكم در موريتاني است در مراسم ائتلاف احزاب اكثريت موريتاني اعلام كرد: ما آماده ائتلاف و همكاري با كشورهاي فرانسه، الجزاير، مالي، نيجر و حتي شيطان (اشاره به آمريكا) براي مبارزه با گروهك تروريستي القاعده در مغرب اسلامي هستيم". وي در سخنان خود همچنين اشاره داشت كه جنگ عليه تروريسم از سال 2005 ميلادي به صورت جدي در موريتاني آغاز شده و اخيراً فرصت مناسبي براي انتقام خون سربازان وطن فراهم آمده است. رئيس حزب اتحاد براي جمهوري در حمايت از سياست هاي دولت افزود: عملياتهاي انجام شده عليه القاعده تا كنون خارج از موريتاني و در خاك كشور مالي صورت گرفته و دليلي براي انتقاد از اقدامات دولت مبني بر به خطر افتادن جان شهروندان موريتانيايي وجود ندارد.
18- دانيل بنيامين فرستاده ويژه دولت آمريكا به منظور انجام مذاكراتي پيرامون همكاري امنيتي ميان آمريكا – الجزاير در مبارزه با تروريسم به الجزاير سفر كرد .
19- قبايل عرب شمال كشور مالي، اقدام به اقامه دعوي قضايي عليه ارتش موريتاني و نيروهاي امنيتي فرانسه مبني بر ربودن 2 شهروند ماليايي پس از عمليات نظامي مشترك موريتاني و فرانسه نمودند. خبرگزاري فرانسه به نقل از "سيدي محمد ولد محمد" معاون شهردار شهر "تومبوكتو" در شمال مالي اعلام كرد: پس از وصول سربازان موريتانيايي و فرانسوي به اردوگاه كوچكي در شهر تومبوكتو و كشتن افراد مورد نظر خود، اقدام به ربودن "شيخ ولد بولا" و "رابح ولد باموشي" از بزرگان قبيله نمودند.
20- روزنامه "الشروق" چاپ الجزاير به نقل از روزنامه فرانسوي "لو پاريسين" گزارش داد، "برنارد كوشنر" وزير امور خارجه فرانسه در پي ماجراي قتل گروگان فرانسوي توسط گروه تروريستي القاعده مغرب اسلامي اعلام كرد: ما به دنبال اعزام نيرو به صحراي آفريقا نيستيم، بلكه سعي داريم تا ابتدا پايگاه هاي خود را در صحراي آفريقا تقويت سازيم.
21- كميته برنامه و بودجه مجلس سناي آمريكا از وزارت خارجه اين كشور درخواست كرد تا حداكثر 45 روز آينده گزارشي پيرامون اقدامات يك سال گذشته دولت مراكش در مواجهه با مسئله حقوق بشر از جمله مسئله آزادي بيان و حق تعيين سرنوشت در صحراي باختري ارائه كند.
22- رئیس منطقه آبیه در سودان اعلام کرد، مذاکرات میان دو بخش شمال و جنوب این کشور بر سر این منطقه نفت خیز به بن بست رسیده و احتمال تشدید مجدد درگيري در اين منطقه وجود دارد. دنگ اروب رئیس منطقه نفت خیز آبیه در سخنانی در خرطوم به خبرنگاران گفت: موضوع همه پرسی در این منطقه به بن بست رسیده و این امر ممکن است باعث تنشی منطقه ای و بین المللی شود. آروب که خود از اعضاي جنبش آزادي بخش خلق سودان است، نسبت به اسكان هفتاد و پنج هزار نفر از اعضاي قبیله باديه نشين عربی المسیریه در شمال آبیه از سوي حزب كنگره ملي انتقاد كرد. وي افزود: حزب حاكم سعي دارد تا بافت جمعیتی این منطقه را به نفع خود تغییر دهد و بر نتیجه همه پرسی تاثیر گذارد. وی شمار ساکنان اصلی آبیه را بدون در نظر گرفتن قبیله عربی المسیریه حدود صد هزار نفر تخمین زد. رئیس این منطقه گفت، هدف از اسکان افراد این قبیله، برتری قوی و محسوس در همه پرسی است و در صورتی که به آنان گفته شود نمی توانند در این همه پرسی شرکت کنند، آن را لغو خواهند کرد.
23- "محمد جميل منصور" رئيس حزب اسلام گراي "تجمع ملي براي اصلاح و توسعه" موسوم به "تواصل" در كاخ رياست جمهوري موريتاني با رئيس جمهور اين كشور ديدار كرد. ولد منصور در مصاحبه تلفني با خبرگزاري الاخبار اعلام كرد: در اين ديدار پيرامون مسائلي از قبيل اوضاع سياسي كشور و شرايط امنيتي اخير حاكم بر موريتاني مباحثي مطرح شد.
------------------------------------------------------------------------
غرب آفريقا
1- مراسم جشن روز ملي فرانسه در روز چهارشنبه مورخ 89/04/23 با حضور سران كشور هاي آفريقايي برگزار خواهد گرديد. دولت فرانسه از سران چهارده كشور آفريقايي عضو جامعه فرانكوفون براي شركت در اين مراسم دعوت به عمل آورده است. در اين ميان رييس جمهور ساحل عاج "لورنت گباگبو" در اين مراسم شركت نداشته و به جاي او وزير دفاع ساحل عاج حضور دارد و همچنين "آندره راجولينا" رييس جمهور موقت ماداگاسكار كه با تحريم هاي بين المللي روبروست نيز در اين مراسم حضور نخواهد داشت.
2- نيكولا ساركوزي در مراسم ضيافت شامي كه در روز سه شنبه مورخ 89/04/24 با حضور 13 تن از سران كشور هاي آفريقايي در كاخ اليزه برگزار گرديد اظهار داشت، سربازان آفريقايي كه براي دولت فرانسه در سال هاي گذشته جنگيده و عضو ارتش اين كشور بوده اند، از اين پس تمامي مزايا و حقوق بازنشستگي خود را مانند همراهان فرانسوي خود دريافت خواهند نمود.
3- 12 كانديداي دور اول انتخابات رياست جمهوري گينه با پذيرش نتيجه آراء، ائتلاف جديدي تشكيل داده و از كانديداتوري آلفا كونده در دور دوم انتخابات حمايت به عمل آورده اند.
4- عبدالله واد رييس جمهور سنگال در روز پنجشنبه مورخ 89/04/26 در مصاحبه با راديو يك اروپا اظهار داشت، من هيچ قصدي براي جايگزيني فرزندم به جاي خودم قبل از كنار رفتن از پست رياست جمهوري ندارم.
5- هشت نفر از طراحان كودتا در گامبيا شامل فرماندهان نظامي سابق، فرمانده پليس و يكي از قاچاقچيان مواد مخدر اين كشور توسط دادگاه عالي به مرگ محكوم شدند. "امانوئل امابي" قاضي صادر كننده حكم بعد از برگزاري دادگاه در مصاحبه اي اعلام داشت، بعد از بررسي شواهد، مدارك و دفاعيات، اين افراد متهم تشخيص داده شده و حكم اعدام صادر گرديد.
6- در درگيري هاي قومي كه در روستاي "مازاه" در 12 كيلومتري شهر جاس نيجريه رخ داد، هشت نفر كشته شدند. در اين درگيري ها كه در روز شنبه مورخ 89/04/26 به وقوع پيوست، همچنين تعدادي خانه و كليسا به آتش كشيده شده اند. يكي از فرماندهان نظامي ارشد حاضر در منطقه در مصاحبه با خبرنگاران اظهار مي دارد، گروه قومي مسلمان فولاني در روز شنبه مورخ 89/04/26 وارد اين روستاي مسيحي نشين شده و با سلاح سرد افرادي را به قتل رسانده اند. در ميان كشته شدگان خانواده يك كشيش مسيحي به نام "نوهو داوات" نيز وجود دارد. مطابق اعلام خبرگزاري ها، همسر و دو فرزند اين كشيش در ميان كشته گان اين حمله وجود دارند. اما خود "داوات" در اين حمله آسيبي نديده و جان سالم به در برده است.
7- نخست وزير دولت انتقالي گينه "ژان ماري دوره" در مصاحبه با تلويزيون دولتي اين كشور در روز شنبه مورخ 89/04/26 اعلام داشت، نيروهاي امنيتي گينه برنامه طرح ريزي شده براي ايجاد آشوب و ناآرامي در كشور را كشف و خنثي نموده اند. نخست وزير گينه در ادامه سخنان خود افزوده، برخي افراد كه ما كاملاً بر روي آنها اشراف اطلاعاتي داشته در ملاقات هايي برنامه ريزي نموده بودند تا از داخل تظاهرات آرام طرفداران كانديداها، كشور را به سمت ناآرامي و بي ثباتي سوق دهند. اين افراد در لباس نظامي و با پوشش هاي پليس در ميان تظاهر كنندگان حضور داشته و سعي در انحراف مردم به سمت خواسته هاي نامشروع خود داشته اند. اما اين افراد به طور كامل شناسايي شده و ما همگي آنها را دستگير خواهيم نمود.
8- دادگاه عالي گينه كوناكري در روز سه شنبه مورخ 89/04/29 نتايج انتخابات رياست جمهوري اين كشور را در دور اول مورد تاييد قرار داد. سلو ديالو و آلفا كونده بدين ترتيب براي رقابت به دور دوم انتخابات وارد شدند. تاريخ برگزاري دور دوم انتخابات تا كنون اعلام نگرديده است.
مجلس سناي نيجريه در روز پنج شنبه مورخ 89/04/31، ژانويه سال 2011 ميلادي را به عنوان زمان برگزاري انتخابات رياست جمهوري آينده كشور تعيين نمود. "آيوگو ازه" رييس كميته رسانه هاي مجلس سنا در گفتگو با خبرنگاران اين مطلب را اعلام نموده است.
9- نخست وزير ساحل عاج گيليام سورو كه فرماندهي نيروهاي شورشي شمال اين كشور را نيز بر عهده دارد، از مقام فرماندهي نيروهاي شورشي شمال كناره گيري نمود. سخنگوي نيروهاي شورشي "آلن لوبوگنون" در بيانيه اي اعلام نمود كه دبير كل حزب نيروهاي شورشي شمال موسوم به گروه "نيروهاي نو" كه گيليام سورو مي باشد، از تاريخ 22 جولاي مطابق 89/04/31 از مقام خود كناره گيري خواهد نمود و تنها در امور داخلي حزب فعاليت خواهد داشت. اين بيانيه در ادامه مي افزايد نخست وزير قصد دارد تا از اين به بعد تمامي تمركز خود را بر روي انتخابات رياست جمهوري كشور متمركز نموده و هرچه زودتر مقدمات برگزاري انتخابات را فراهم آورد.
انجمن فرمانداران شمال نيجريه موسوم به NGF در بيانيه اي اعلام نمودند كه رييس جمهور كنوني اين كشور "گودلاك جاناتان" آزاد است تا در انتخابات آتي رياست جمهور كشور به عنوان كانديدا شركت نمايد. در ادامه بيانيه فرمانداران شمال نيجريه آمده، ما به قانون اساسي كشور كه در سال 1999 ميلادي تنظيم گرديده است احترام گذاشته و بند 131 اين قانون در مورد شرايط افراد براي شركت در انتخابات رياست جمهوري مورد تاييد ما مي باشد. مطابق شرايط اشاره گرديده در اين بند، ما رييس جمهور گودلاك جاناتان را واجد شرايط لازم براي كانديداتوري در انتخابات آتي رياست جمهوري كشور مي دانيم. در ادامه بيانيه آمده، طرح انتخاب كانديدا به صورت منطقه اي تنها در مورد قانون داخلي حزب حاكم PDP بوده و ارتباطي با قانون اساسي كشور ندارد.
10- دولت ايالات متحده امريكا در خلال روزهاي 89/05/12 الي 89/05/14 ميزبان 120 تن از رهبران، روساي جمهور و كارشناسان بخش هاي مختلف اقتصادي و خصوصي از 17 كشور آفريقايي خواهد بود. دعوت از سران آفريقايي به مناسبت پنجاهمين سالگرد استقلال كشورهاي افريقايي صورت گرفته است.
11- ائمه جماعات در شهر "گودياوايه" خواستار تحريم پرداخت قبوض برق از سوي پيروان خود شدند. اين درخواست درپي اعتراض به قطع مكرر و طولاني مدت برق توسط دولت اتخاذ گرديده است. قطع برق در سنگال باعث اعتراض شديد مردم در خيابان هاي خود شهر داكار نيز گرديده است. در برخي از ساعات شبانه روز در حدود ده ساعت برق مردم در داكار قطع مي شود. هفته گذشته وزير انرژي سنگال در ديدار با نمايندگان در پارلمان كشور از قطع مكرر برق عذر خواهي نمود. او در ادامه سخنان خود ابراز اميدواري نمود كه وضعيت توليد برق كشور از 15 اگوست (89/05/24) به وضعيت مطلوب بازگردد. مردم و رهبران مذهبي در سنگال از قطع مكرر برق در سال هاي گذشته نيز خاطره خوبي به ياد ندارند، اما اين براي اولين بار است كه واكنش رهبران مذهبي به قطع برق به صورت تحريم پرداخت قبوض مي باشد.
12- كانديداي انتخابات رياست جمهوري گينه در دور دوم "سلو ديالو" در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت، تمامي قراداهاي اقتصادي اين كشور به خصوص در حوزه معادن كه در زمان زمامداري نظاميان در خلال سال هاي 2008 و 2009 ميلادي در كشور منعقد گرديده، بعد از برپايي دولت جديد بايستي مورد بازبيني قرار گيرند. ديالو در ادامه سخنان خود افزود قراردادهايي كه در زمينه معدن منعقد شده بايد بازبيني گردند تا مشخص شود كه اين قراردادها آيا عادلانه بوده يا خير. ما بايد از سرمايه گذاري سالم در كشور حمايت نماييم كه به ايجاد شغل در كشور منجر گردد. در اين زمينه ما از كشورهاي ديگر و سرمايه گذران تقاضا داريم تا وارد چرخه اقتصاد گينه گردند، اما موضوع مهم در اين ميان، شفافيت اقتصادي است كه براي مردم كشور نيز مهم است.
13- بعد از اعلام خبري مبني بر حمايت فرمانداران شمال نيجريه از كانديداتوري جاناتان، برخي از سياسيون اين منطقه در واكنش نسبت به اين موضوع، مخالفت خود را با آن اعلام نمودند. روزنامه ونگارد در اين خصوص مي نويسد، شعار هايي در شمال نيجريه در ميان مردم منتشر گرديده كه مضمون آن ها حمايت از خاك، ميهن، فرهنگ و مذهب مردم شمال نيجريه مي باشد. در اين شعار ها بدين مطلب اشاره گرديده كه با روي كار آمدن جاناتان در انتخابات آتي رياست جمهوري تمامي موارد مذكور در شمال نيجريه به خطر خواهد افتاد.
14- در اين خصوص ژنرال ابراهيم بابانگيدا رييس جمهور سابق به همراه آتيكو ابوبكر معاون سابق رييس جمهور كه هر دو قصد خود را براي شركت در انتخابات آتي كشور اعلام نموده اند، ديدار هايي با يكديگر داشته و قصد دارند تا در هفته آينده ملاقات هايي را با برخي از سياسيون شمال نيجريه ترتيب دهند.
15- حزب CDC اولين حزبي است كه كانديداي خود را براي انتخابات آتي معرفي نموده است. در كنگره سراسري حزب كه در روزهاي شنبه و يكشنبه در آبوجا برگزار گرديد، تصميم اعضاي حزب بر اين مقرر گرديد كه گودلاك جاناتان كانديداي حزب در انتخابات آتي رياست جمهوري باشد.
------------------------------------------------------------------------
شرق آفريقا
1- جاكايا كيكوته، رئيس جمهور كنوني تانزانيا، به عنوان كانديداي حزب حاكم (CCM) براي شركت در انتخابات ماه آبان سال جاري و كسب كرسي رياست جمهوري براي بار دوم برگزيده شد. وي پس از انتخابش به عنوان كانديداي حزب به خبرنگاران گفت: اولويت هاي من شامل توسعه اقتصادي، آموزش بهتر، خدمات بهداشتي بهتر و حكمراني مطلوب مي باشد. وي همچنين خشكسالي و قيمت بالاي نفت را از موانع سر راه دولت خود در دوره گذشته دانست كه تا حدودي مانع تحقق وعده هاي وي در انتخابات گذشته شد.
2- رييس جمهور آمريكا آقاي باراك اوباما در مصاحبه با رسانه هاي آفريقاي جنوبي در كاخ سفيد در اظهاراتي بيان داشت، ايالات متحده امريكا در همكاري نزديك با اوگاندا و ساير كشور هاي آفريقايي در مقابله با حملات تروريستي، به گروه هايي از قبيل الشباب اجازه فعاليت و انجام عمليات هايي از قبيل واقعه انفجار در اوگاندا را نخواهد داد. او در ادامه افزود، من در تماس با رييس جمهور اوگاندا آقاي موسويني، تاسف خود و مردم آمريكا را از واقعه انفجار در اوگاندا كه به كشته شدن حدود 70 نفر از مردم اين كشور و همچنين زخمي شدن تعدادي ديگر انجاميد ابراز نمودم.
3- شركت مواد غذايي نستله در سه سال آينده در حدود 139 ميليون دلار در مناطق شرق، مركز و جنوب آفريقا سرمايه گذاري خواهد نمود. اين شركت قصد دارد تا ميزان فروش خود در بازار مواد غذايي آفريقا را از سهم كنوني 35% در ده سال آينده به عدد 45% افزايش دهد. مدير اجرايي اين شركت با بيان مطالب فوق در ادامه افزود، ما با يك بازار 400 ميليوني در منطقه شرق مواجه هستيم و سعي داريم تا با برنامه ريزي گسترده فروش محصولات غذايي شركت را در آفريقا افزايش دهيم.
4- رييس كميسيون اقتصادي اتحاديه آفريقا در روز شنبه مورخ 89/05/02 در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت، اتحاديه آفريقا بايستي توجه بيشتري به چين داشته و در جريانات مختلف از قبيل اقتصادي، سياسي و غيره تمركز بيشتري بر روي نحوه همكاري با اين كشور نمايد. رييس كميسيون در ادامه اظهارات خود خاطرنشان ساخت، آفريقا بايد تكيه خود را بر پول هاي غربي كاهش داده و در معاملات اقتصادي ارزهاي ديگر را نيز وارد نمايد. او ادامه داد، براي پيشرفت و يكپارچگي ما تا كنون تنها به دولت هاي غربي متكي بوده ايم، اما ديگر نمي توان با اين روش حركت نمود. ما نيازمند اين هستيم كه شركاي تجاري، اقتصادي و سياسي خود را متنوع نموده و با تمامي آن ها فعاليت خود را تنظيم نماييم. در اين ميان چين شريك مناسبي براي آفريقا در اين خصوص بوده و ما از همكاري با اين كشور استقبال مي نماييم. او در ادامه سخنان خود بيان مي دارد، شرايط سختگيرانه شركاي غربي مانند بانك جهاني در اعطاي وام به كشورهاي آفريقايي سبب مي گردد تا كشورهاي اين قاره با آغوش باز از پيشنهادات چين استقبال نمايند. او در سخنان خود هيچ گونه اشاره اي به شرايط محدود كننده اهداي وام از طرف بانك جهاني نمي نمايد.
5- فرانسوا بوزيزه، رئيس جمهور جمهوري آفريقاي مركزي طي حكمي، براي بار سوم برگزاري انتخابات رياست جمهوري كشورش را تا تاريخ 089/11/03 به تعويق انداخت. دليل تعويق انتخابات، عدم پايبندي كشورهاي غربي به تعهد خود مبني بر تامين 70 درصد بودجه انتخابات اعلام شده است. رييس كميسيون انتخابات اين كشور پيش از اين هشدار داده بود كه "اگر پول نباشد انتخابات نيز نخواهد بود".
6- با اعلام نتايج پاياني انتخابات پارلماني بروندي، حزب حاكم اين كشور (شوراي ملي دفاع از دموكراسي (CNDD-FDD) پيروز مطلق آن لقب گرفت. اين حزب 81 كرسي از 106 كرسي انتخابات را از آن خود نمود. حزب اتحاد براي پيشرفت ملي UPRONA) 17) كرسي و جبهه دموكراسي نيز 5 كرسي را از آن خود نمودند. سه كرسي نيز بر اساس قانون به گروه اقليت توآ (Twa) رسيد.نتايج انتخابات سناي بوروندي نيز كه در همين هفته برگزار شده بود اعلام گرديد كه در آن از 34 كرسي سنا در 17 حوزه انتخابيه، 32 كرسي به حزب حاكم و 2 كرسي ديگر نيز به حزب مخالف دولت اتحاد براي پيشرفت ملي (UPRONA) رسيد.
7- با اعلام نتايج پاياني همه پرسي تشكيل دولت وحدت ملي، مشخص گرديد كه 4/66 درصد از مردم اين مجمع الجزاير موافق تشكيل اين دولت مي باشند. در اين همه پرسي حدود 188.705 نفر رأي مثبت و 95.613 نفر معادل 6/33درصد آراء رأي منفي دادند. مجموع تعداد رأي دهندگان نيز 293.039 نفر بود كه نشان از اين دارد كه 9/71درصد واجدان شرايط، در اين رفراندوم شركت نموده اند. با اين نتيجه، پارلمان زنگبار بايد با اصلاح قانون اساسي بندي را به آن اضافه نمايد كه تشكيل دولت وحدت ملي را اجازه دهد.
------------------------------------------------------------------------
جنوب آفريقا
1- رئيس فيفا، "سب بلاتر"، از آفريقاي جنوبي به دليل ميزباني شايسته جام جهاني 2010 قدرداني نمود. وي در آخرين كنفرانس خبري جام جهاني در شهر ژوهانسبورگ (89/04/21)، 9 نمره از 10 نمره كامل سازماندهي و ميزباني جام جهاني را به آفريقاي جنوبي داد.وي افزود: آفريقاي جنوبي فراتر از انتظارها عمل كرد و اين نه تنها براي اين كشور بلكه براي كل قاره آفريقا موفقيت هايي را به همراه خواهد داشت. آفريقاي جنوبي و قاره آفريقا نشان دادند كه با داشتن صداقت، اعنماد و خودباوري، قابليت مديريت پروژه هاي سنگين را دارند.
2- بررسي ها نشان مي دهد كه عليرغم بحران مالي و ركود اقتصادي، بانك هاي آفريقاي جنوبي از وضعيت بهتري نسبت به بانك هاي انگليسي و آمريكايي برخوردار هستند. اين در حالي است كه بنا به گزارش نهاد اقتصادي "PricewaterhouseCoopers) "PWC)، حقوق مديران اجرايي بانك ها در سال گذشته 7% افزايش يافت. البته اين ميزان در مقايسه با سال 2008 ميلادي، كه افزايش دستمزد تا 23% بود، كمتر است، اما به هر حال افزايش يافته است.
3- رئيس جمهور آفريقاي جنوبي پس از آنكه كشورش به مدت يك ماه ميزباني جام جهاني فوتبال 2010 را بر عهده داشت، اعلام كرد: من براي آغاز مجدد مسئوليتم در قبال "توافقنامه سياسي بين المللي" زيمبابوه موسوم به GPA مشتاق هستم. "جاكوب زوما" رئيس جمهور آفريقاي جنوبي افزود: من از طرف سادك به عنوان ميانجيگر بحران سياسي زيمبابوه معرفي شدم و بايد براي توافق موگابه و چانگراي براي حل بحران زيمبابوه تلاش كنم.
4- بنا به اطلاعيه دولت آفريقاي جنوبي در 89/04/29، سفير آفريقاي جنوبي در تل آويو به زودي به اسرائيل باز مي گردد.
"اسماعيل كواديا" (Ismail Coovadia)، سفير آفريقاي جنوبي در اسرائيل، كه به دليل اعتراض به حمله وحشيانه نيروهاي امنيتي اسرائيل به كشتي آزادي غزه (در 89/03/10)، سفارتخانه اين كشور در تل آويو را ترك كرده و به آفريقاي جنوبي بازگشته بود، به زودي به محل ماموريت خود مراجعت مي كند.
5- آنگولا به بدهي 6.8 ميلياردي خود به شركت هاي نفتي خارجي اذعان كرد. اين مبلغ تقريباً معادل نيمي از ذخاير ارزي كشور هاي منطقه جنوب آفريقا مي باشد.
رئيس جمهور آنگولا، "ژوزه ادواردو دوسانتوس" (Jose Eduardo dos Santos)، روز دوشنبه 89/04/28 اعلام كرد كه دولت بالغ بر 6.8 ميليارد دلار به شركت هاي نفتي خارجي بدهكار است. اين در حالي است كه پيش از اين، ميزان اين بدهي تقريباً نصف اين مبلغ تخمين زده مي شد. اين بدهي مربوط به نظام جديد نفتي آنگولا پس از جنگ هاي داخلي است. البته در اين زمينه اختلافاتي هم ميان آنگولا و صندوق بين المللي پول وجود دارد.
6- جاكوب زوما رئيس جمهور آفريقاي جنوبي 89/05/01 وارد كامپالا، پايتخت، اوگاندا شد. جاكوب زوما در حالي تحت تدابير شديد امنيتي وارد پايتخت آنگولا شد، كه اين كشور در 89/04/20 شاهد دو انفجار تروريستي در كامپالا بود كه 90 كشته بر جاي گذاشت. رئيس جمهور آفريقاي جنوبي به منظور شركت در اجلاس اتحاديه آفريقا به اوگاندا سفر كرده است. اين اجلاس قرار است در روز يكشنبه 89/05/03 آغاز به كار كند. يكي از موضوعات اصلي اين اجلاس بررسي روند صلح در سومالي است.
7- "بينگو وا موتاريكا" رئيس جمهور كشور مالاوي، با تغيير پرچم اين كشور موافقت كرد. سخنگوي پارلمان مالاوي در اين خصوص اظهار داشت، اين طرح از جانب كابينه دولت مطرح، و پس از پذيرش آن توسط رئيس جمهور، وارد پارلمان مالاوي شد. موتاريكا پس از يك بررسي 21 روزه موافقت خود را اعلام نموده است.
8- "جاكوب زوما"، رئيس جمهور آفريقاي جنوبي، در ماه جاري (مرداد ماه 1389) به روسيه و سپس چين سفر خواهد كرد. 14 و 15 مرداد براي سفر به مسكو قطعي شده، اما هنوز از جانب وزارت خارجه آفريقاي جنوبي، تاريخ دقيقي براي سفر به چين اعلام نگرديده است.به گفته شبكه خبري رويترز، علت اصلي اين سفر جايگزيني بازار اتحاديه اروپا با چهار كشور برزيل، روسيه، چين و هند موسوم به گروه (BRIC) مي باشد. اين گرايش آفريقاي جنوبي در پي رشد اقتصادي سريع گروه BRIC و همچنين توسعه همكاري هاي جنوبي – جنوب به وجود آمده است.
107301 - 89/05/16
منابع در دفتر موسسه آفران موجود است.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
قذافی رهبر سر به هوای لیبی؛ با امید مردمانش بر سر کار آمد و طغیان کرد |
۱۳۹۵/۸/۲ |
۱۳۹۵/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۵/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۵/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۵/۲/۶ |
|
۱۳۹۵/۱/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۹/۳۰ |
|
۱۳۹۴/۹/۳۰ |
|
۱۳۹۴/۹/۳۰ |
|
۱۳۹۴/۹/۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۱ |
|
تشکیل گروه ۵+۳؛ ترفند جدید کشورهای غربی برای مداخله نظامی در لیبی |
۱۳۹۴/۵/۱۳ |
اوباما و آفریقا؛ سفری برای جبران عقبماندگی تجاری در مقابل چین |
۱۳۹۴/۵/۱۳ |
۱۳۹۴/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۸ |
|
۱۳۹۴/۴/۸ |
|
۱۳۹۴/۴/۷ |
|
۱۳۹۴/۴/۱ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۰ |
|
واشنگتن پست: لیبی به پایگاه داعش در لیبی علیه آفریقا تبدیل میشود |
۱۳۹۴/۳/۲۰ |
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۵ |
|
۱۳۹۴/۳/۴ |
|
۱۳۹۴/۳/۳ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۳ |
|
از رقابتهای پنهانی مصر و عربستان تا جای خالی فلسطین در طرح دفاع مشترک عربی |
۱۳۹۳/۱۲/۲۰ |
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
پس از سوریه و عراق آیا اکنون نوبت نابودی ارتش مصر رسیده است؟ |
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۱ |
|
«بهار داعش» در شمال آفریقا؛غرب، بزرگترین برنده جنگ در آفریقاست |
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۵ |
|
انتقاد آفریقای جنوبی از اقدامات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی |
۱۳۹۳/۹/۹ |
۱۳۹۳/۹/۵ |
|
۱۳۹۳/۹/۲ |
|
عربستان ۲ میلیارد پوند در پروژه توسعه منطقه کانال سوئز سرمایه گذاری میکند |
۱۳۹۳/۹/۲ |
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
هشدارکارشناسان درباره حمایت های مالی عربستان از افراطی گری در آفریقا |
۱۳۹۳/۷/۱۴ |
۱۳۹۳/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۷/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۳ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۵ |
|
خلع سلاح مقاومت، بدون خلع سلاح هستهای رژیم صهیونیستی پذیرفته نیست |
۱۳۹۳/۵/۱۹ |
۱۳۹۳/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۴ |
|
تظاهرات ضدصهیونیستی هزاران الجزایری به درگیری با پلیس منجر شد |
۱۳۹۳/۴/۳۰ |
۱۳۹۳/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۴ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۵ |
|
آفریقا از جنگ داخلی در سودان جنوبی تا نسل کشی مسلمانان در آفریقای مرکزی |
۱۳۹۳/۱/۱۰ |
۱۳۹۲/۱۱/۶ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۳ |
|
احضار رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر و نقش «بندر بن سلطان» |
۱۳۹۲/۱۰/۲۱ |
رفراندوم قانون اساسی؛ ترفندی برای مشروعیت بخشیدن به کودتا علیه مرسی |
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
۱۳۹۲/۱۰/۴ |
|
کناره گیری رابرت موگابه از قدرت؛ تاثیر از ماندلا یا تضعیف جایگاه؟ |
۱۳۹۲/۱۰/۳ |
۱۳۹۲/۹/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۳ |
|
هویت اسلامی، منصب وزیر دفاع و سیستم انتخاباتی چالشهای قانون اساسی مصر |
۱۳۹۲/۸/۶ |
۱۳۹۲/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۸ |
|
۱۳۹۲/۷/۲ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۶/۹ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۹ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۲/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۹ |
|
مقایسهای بین دو اتحاد؛ از وفای ایرانیان به اسد تا خیانت شیوخ عرب به مرسی |
۱۳۹۲/۴/۱۷ |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۵ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۱ |
|
«نلسون ماندلا» از مبارزه با آپارتاید تا دست و پنجه نرم کردن با بیماری |
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
۱۳۹۲/۳/۵ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۹ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۲/۲/۲ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۱۷ |
|
تونس در سال ۹۱؛ تداوم تنشهای سیاسی و سقوط اولین دولت پس از انقلاب |
۱۳۹۲/۱/۷ |
۱۳۹۱/۱۲/۲۷ |
|
مصر در سال ۹۱؛ از تصویب همهپرسی قانون اساسی تا درگیریهای خیابانی |
۱۳۹۱/۱۲/۲۶ |
۱۳۹۱/۱۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۹/۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۶ |
|
۱۳۹۱/۸/۳ |
|
الجزایر؛ کشوری جوان که سیاستمدارانی سالخورده بر آن فرمانروایی میکنند |
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
۱۳۹۱/۷/۲۵ |
|
چرا تونس جرم شمردن عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را تصویب نمیکند؟ |
۱۳۹۱/۷/۲۳ |
۱۳۹۱/۷/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۸ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۶/۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
آفريقا براي جلوگيري از سرقت سرمايه هاي خود بايد زيرساختهاي اقتصادي اش را تقويت کند |
۱۳۹۱/۵/۸ |
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۲ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
انقلاب جاوید و قدرتمند ایران باید الگوی انقلابهای عربی باشد |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
شورای عالی نظامی،اخوان المسلمون و احتمال تکرار سناریوی سال 1954 |
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
بهرهبرداری صهیونیستی از منازعات منطقهای و مناقشات دو جانبه- سودان |
۱۳۹۱/۲/۹ |
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
عقب نشيني سودان جنوبي از منطقه "هجليج" اقدامي واقعي يا تاكتيكي |
۱۳۹۱/۲/۲ |
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
تجاوز سودان جنوبی به سودان با تحریک رژیم صهیونیستی صورت گرفت |
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
"خیرت الشاطر"، نامزد اخوان المسلمون برای انتحابات ریاست جمهوری مصر کیست؟ |
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
اسرار جدیدی از پرونده فعالیت سازمانهای خارجی در مصر برملا شد |
۱۳۹۰/۱۲/۱۴ |
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۵ |
|
افشای تلگراف محرمانه سفیر آمریکا با طنطاوی درباره جانشینی مبارک |
۱۳۹۰/۱۱/۲۴ |
۱۳۹۰/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
"سعدالکتانی" کاندیدای اخوان برای ریاست پارلمان مصر را بهتر بشناسیم |
۱۳۹۰/۱۱/۱ |
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
البرادعی: قانوناساسی مصر در حد قانون اساسی بورکینافاسو هم نیست |
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
مذاكرات محرمانه شوراي نظامي مصر با آمريكا درباره «كمپ ديويد» بود |
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
در آينده شاهد درگيري بزرگ ميان اخوانيها و نظاميان در مصر خواهيم بود |
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۹ |
|
۱۳۹۰/۸/۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
جدال بين اسلام گرايان و ليبرال ها درباره هويت آينده مصر ادامه دارد |
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
خشم امريکايي ها از ناتوانی نرمافزار "پیشگویی" پنتاگون در تشخیص ناآرامیهای مصر |
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
آيا انتخابات پيش از موعد در مغرب تلاشي براي مهار کردن اعتراضات است؟ |
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
انتقال دموکراتیک در مصر: پنج نکته مهم درباره اقتصاد و کمک های بین المللی |
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
بررسی انقلابهای خاورمیانه و شمال آفریقا در مرکز پژوهشهای مجلس |
۱۳۹۰/۵/۳ |
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۲ |
|
عناصر و مولفه های تعیین کننده در روابط ایران و مصر پس از سقوط مبارک |
۱۳۹۰/۳/۲۲ |
۱۳۹۰/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
نقش سیاستهای خزنده انگلستان در انحراف انقلابهای اسلامی ـ عربی |
۱۳۹۰/۳/۹ |
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۷ |
|
۱۳۹۰/۳/۷ |
|
۱۳۹۰/۳/۷ |
|
۱۳۹۰/۳/۷ |
|
۱۳۹۰/۳/۷ |
|
۱۳۹۰/۳/۷ |
|
۱۳۹۰/۳/۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۴ |
|
تعويق انتخابات تونس چالشهاي سياسي و امنيتي اين کشور را تشديد مي کند |
۱۳۹۰/۳/۴ |
۱۳۹۰/۳/۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲ |
|
۱۳۹۰/۳/۲ |
|
۱۳۹۰/۳/۱ |
|
۱۳۹۰/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۲۴ |
|
کشورهاي غربي در حمله به ليبي، اهداف استعماري را دنبال مي کنند |
۱۳۹۰/۲/۲۴ |
۱۳۹۰/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۴ |
|
دانشگاه دفاع ملی آمریکا: انقلاب ایران و تجربه های آن برای بهار اعراب_ بخش اول |
۱۳۹۰/۲/۱۴ |
۱۳۹۰/۲/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۲/۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۵ |
|
۱۳۹۰/۲/۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۴ |
|
۱۳۹۰/۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۲/۳ |
|
جریان شناسی احزاب مصری (1) پیشینه احزاب قبل و بعد از قیام 25 ژانویه |
۱۳۹۰/۱/۳۱ |
۱۳۹۰/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۹ |
|
آیا شروع روابط مصر با ایران از نشانههای تغییر در منطقه است؟ |
۱۳۹۰/۱/۲۹ |
۱۳۹۰/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
نگاهی به تأثیر و تأثر فرهنگی و سیاسی ایران و مصر در قرن اخیر |
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۵ |
|
سياستهاي صندوق بينالمللي پول و بانك جهاني در نسل كشي رواندا |
۱۳۹۰/۱/۲۵ |
۱۳۹۰/۱/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۲ |
|
تحلیل واشنگتن پست از اوضاع متفاوت الجزایر با دیگر کشورهای عربی |
۱۳۹۰/۱/۲۲ |
۱۳۹۰/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۷ |
|
۱۳۹۰/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱/۴ |
|
۱۳۹۰/۱/۴ |
|
۱۳۹۰/۱/۴ |
|
۱۳۹۰/۱/۳ |
|
۱۳۹۰/۱/۳ |
|
۱۳۹۰/۱/۲ |
|
۱۳۹۰/۱/۱ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۶ |
|
آيا جهانيان درباره شکل گيري جبهه متحد عليه ليبي، زمان در اختيار دارند؟ |
۱۳۸۹/۱۲/۲۶ |
۱۳۸۹/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۹ |
|
بررسی رفتار سیاسی اخوان المسلمین در تحولات مصر و تحلیل نقش آفرینی آن در تحولات آتی |
۱۳۸۹/۱۲/۱۹ |
۱۳۸۹/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۲ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۲ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۹ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۸ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۵ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۵ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۵ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۴ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۹ |
|
مردم مردم مصر در آخرين نظر سنجي درباره گرايش هاي اسلامي خود چه گفته اند؟ |
۱۳۸۹/۱۱/۱۹ |
۱۳۸۹/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۹ |
|
آمريكايي دانستن انقلاب واقعي مردم مصر و تونس ظلم و اهانت به ملت ها است |
۱۳۸۹/۱۱/۱۹ |
۱۳۸۹/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۲ |
|
آفران: دخالتهای فرانسه و آمریکا در تونس، قبل و بعد از انقلاب |
۱۳۸۹/۱۱/۱۲ |
۱۳۸۹/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۹ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۷ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۵ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۴ |
|
آفران: معرفی کاندیداهاي تاثیرگذار انتخابات ریاست جمهوری آفریقای مرکزی |
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
آفران: آيينه انتخابات هاي سال 2010 در آفريقا و تجسم آن در آينده |
۱۳۸۹/۱۱/۲ |
۱۳۸۹/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۹ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۸ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱ |
|
۱۳۸۹/۹/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۶ |
|
۱۳۸۹/۹/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۱ |
|
۱۳۸۹/۸/۳۰ |
|
همكار افتخاري آفران: نگاهي به روابط ايران و الجزاير از ابتدای شکل گیری تاکنون |
۱۳۸۹/۸/۲۹ |
۱۳۸۹/۸/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۸/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۸/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۸/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۸/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۱۲ |
|
۱۳۸۹/۸/۱۱ |
|
آفران: شرايط تانزانيا و مجمع الجزاير زنگبار پيش از برگزاري انتخابات |
۱۳۸۹/۸/۱۰ |
۱۳۸۹/۸/۹ |
|
۱۳۸۹/۸/۵ |
|
۱۳۸۹/۸/۴ |
|
۱۳۸۹/۸/۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۲ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۶ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۰ |
|
محسن پاك آيين: بررسي علل قطع روابط زامبيا و جموري اسلامي ايران |
۱۳۸۹/۷/۱۹ |
۱۳۸۹/۷/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۷/۷ |
|
۱۳۸۹/۷/۶ |
|
۱۳۸۹/۷/۵ |
|
۱۳۸۹/۷/۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۳ |
|
۱۳۸۹/۷/۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۳۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۳۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۳۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۶/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۹ |
|
آفران: تظاهرات مردم سومالي در اعتراض به اهانت به قرآن در امريكا |
۱۳۸۹/۶/۲۸ |
۱۳۸۹/۶/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۶/۹ |
|
۱۳۸۹/۶/۸ |
|
۱۳۸۹/۶/۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۴ |
|
۱۳۸۹/۶/۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۲ |
|
۱۳۸۹/۶/۱ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۱ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۸ |
|
آفران: رفراندوم قانون اساسي كنيا و تاثير آن بر انتخابات رياست جمهوري (2) |
۱۳۸۹/۵/۲۷ |
۱۳۸۹/۵/۲۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۱ |
|
آفران: سخنان رييس جمهور امريكا در افتتاحيه همايش رهبران جوان آفريقا |
۱۳۸۹/۵/۲۰ |
۱۳۸۹/۵/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۸ |
|
آفران: رويدادهاي آفريقا در ماه گذشته (89.04.15-89.05.15) |
۱۳۸۹/۵/۱۷ |
۱۳۸۹/۵/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۳ |
|
آفران: سياست هاي ايالات متحده امريكا در آفريقا از نگاه جاني كارسون |
۱۳۸۹/۵/۱۲ |
۱۳۸۹/۵/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۷ |
|
۱۳۸۹/۵/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۴ |
|
۱۳۸۹/۵/۳ |
|
۱۳۸۹/۴/۳۱ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۲ |
|
آفران: رفراندوم قانون اساسي كنيا و تاثير آن بر انتخابات رياست جمهوري |
۱۳۸۹/۴/۱۷ |
۱۳۸۹/۴/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۴/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۴/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۴/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۴/۱۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۹ |
|
۱۳۸۹/۴/۸ |
|
۱۳۸۹/۴/۷ |
|
آفران: اوضاع اسف بار آفريقاي مركزي و نقش فرانسه در پيدايش آن |
۱۳۸۹/۴/۶ |
آفران: پيروزي بر آپارتايد؛ اتحاد و قدرت سياه يا هوشمندي سفيد |
۱۳۸۹/۴/۲ |
۱۳۸۹/۴/۱ |
|
۱۳۸۹/۳/۳۱ |
|
۱۳۸۹/۳/۳۰ |
|
آفران: كنفرانس بازنگري اساسنامه ديوان كيفري بين المللي در اوگاندا |
۱۳۸۹/۳/۲۹ |
۱۳۸۹/۳/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۳/۲۶ |
|
۱۳۸۹/۳/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۳/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۳/۲۰ |
|
آفران: سخنان معاون آفريقاي وزارت امور خارجه ايالات متحده به مناسبت روز آفريقا |
۱۳۸۹/۳/۱۹ |
۱۳۸۹/۳/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۳/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۳/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۳/۱۶ |
|
آفران: همكاري آفريكوم و ديوان بين الملل كيفري، اجراي عدالت در آفريقا ؟! |
۱۳۸۹/۳/۱۳ |
۱۳۸۹/۳/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۳/۱۲ |
|
۱۳۸۹/۳/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۳/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۳/۹ |
|
۱۳۸۹/۳/۸ |
|
۱۳۸۹/۳/۴ |
|
۱۳۸۹/۳/۳ |
|
۱۳۸۹/۳/۲ |
|
۱۳۸۹/۲/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۲/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۲/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۲/۲۶ |
|
۱۳۸۹/۲/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۲/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۲/۲۲ |
|
۱۳۸۹/۲/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۲/۱۹ |
|
۱۳۸۹/۲/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۲/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۲/۱۲ |
|
۱۳۸۹/۲/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۲/۹ |
|
۱۳۸۹/۲/۸ |
|
۱۳۸۹/۲/۶ |
|
۱۳۸۹/۲/۵ |
|
۱۳۸۹/۲/۴ |
|
۱۳۸۹/۲/۲ |
|
۱۳۸۹/۲/۱ |
|
۱۳۸۹/۲/۱ |
|
۱۳۸۹/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۱/۲۸ |
|
۱۳۸۹/۱/۲۶ |
|
۱۳۸۹/۱/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۱/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۱/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱/۱۰ |
|
۱۳۸۹/۱/۹ |
|
۱۳۸۹/۱/۸ |
|
۱۳۸۹/۱/۸ |
|
۱۳۸۹/۱/۸ |
|
۱۳۸۹/۱/۸ |
|
۱۳۸۹/۱/۸ |
|
۱۳۸۹/۱/۸ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۲۳ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۴ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۴ |
|
۱۳۸۸/۱۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۸۸/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۸۸/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۱۱/۱۳ |
|
۱۳۸۸/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۱۱/۸ |
|
آفران: انتخابات رياست جمهوري سودان و تحولات سياسي اخير اين كشور |
۱۳۸۸/۱۱/۵ |
آفران: نشست كارشناسان و شخصيت هاي برجسته مصري درباره ديوار فولادي مصر |
۱۳۸۸/۱۰/۲۲ |
۱۳۸۸/۱۰/۲۰ |
|
۱۳۸۸/۱۰/۲۰ |
|
۱۳۸۸/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۸۸/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۱۰/۹ |
|
آفران: مراسم سوگواري دهه اول محرم سال 1431 هجري قمري در نيجريه |
۱۳۸۸/۱۰/۷ |
۱۳۸۸/۱۰/۳ |
|
۱۳۸۸/۱۰/۲ |
|
۱۳۸۸/۱۰/۱ |
|
آفران: اعلام آمادگي مجدد موريتاني براي عضويت در سازمان فرانكفون |
۱۳۸۸/۹/۲۵ |
۱۳۸۸/۹/۱۹ |
|
۱۳۸۸/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۸/۹/۱۶ |
|
آفران: چه كسي عامل ربودن كارمندان اسپانيايي در موريتاني است؟ |
۱۳۸۸/۹/۱۱ |
۱۳۸۸/۹/۸ |
|
۱۳۸۸/۹/۱ |
|
آفران: گزارش مدير برنامه خاورميانه بنياد كارنگي با تكيه بر نقش مصر در منطقه |
۱۳۸۸/۸/۳۰ |
۱۳۸۸/۸/۲۹ |
|
آفران: بررسي روابط ايران و لسوتو در حاشيه ديدارهاي مقامات دو كشور |
۱۳۸۸/۸/۲۳ |
۱۳۸۸/۸/۱۹ |
|
۱۳۸۸/۸/۱۹ |
|
۱۳۸۸/۸/۱۷ |
|
آفران: سخنراني شيخ ابراهيم زاكزاكي در مراسم ولادت حضرت مهدي (عج) |
۱۳۸۸/۸/۱۷ |
۱۳۸۸/۸/۱۶ |
|
۱۳۸۸/۸/۹ |
|
۱۳۸۸/۸/۶ |
|
۱۳۸۸/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۸/۷/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۷/۸ |
|
۱۳۸۸/۷/۸ |
|
۱۳۸۸/۷/۷ |
|
۱۳۸۸/۷/۶ |
|
۱۳۸۸/۷/۴ |
|
۱۳۸۸/۷/۱ |
|
۱۳۸۸/۷/۱ |
|
آفران: افشاي گزارش همكاري سفارت آمريكا در حمله به گروه شيعيان |
۱۳۸۸/۶/۲۸ |
۱۳۸۸/۶/۲۴ |
|
۱۳۸۸/۶/۲۲ |
|
۱۳۸۸/۶/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۶/۸ |
|
آفران: جانشين آينده رئيس جمهور مصر، جمال مبارك يا عمر سليمان؟ |
۱۳۸۸/۶/۷ |
۱۳۸۸/۵/۲۵ |
|
۱۳۸۸/۵/۲۴ |
|
۱۳۸۸/۵/۲۲ |
|
۱۳۸۸/۵/۱۷ |
|
۱۳۸۸/۵/۷ |
|
۱۳۸۸/۵/۴ |
|
۱۳۸۸/۵/۱ |
|
۱۳۸۸/۴/۳۱ |
|
۱۳۸۸/۴/۲۳ |
|
۱۳۸۸/۴/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۴/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۴/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۴/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۴/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۴/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۴/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۴/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۴/۱۰ |
|
۱۳۸۸/۴/۹ |
|
۱۳۸۸/۴/۶ |
|
آفران: بيانيه رئيس جمهور آفريقاي جنوبي در نشست مجمع عمومي سازمان ملل |
۱۳۸۸/۴/۵ |
۱۳۸۸/۴/۳ |
|
۱۳۸۸/۴/۲ |
|
۱۳۸۸/۳/۲۸ |
|
۱۳۸۸/۳/۲۸ |
|
۱۳۸۸/۳/۲۸ |
|
۱۳۸۸/۳/۲۸ |
|
۱۳۸۸/۳/۲۰ |
|
۱۳۸۸/۳/۱۷ |
|
۱۳۸۸/۳/۱۷ |
|
۱۳۸۸/۳/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۳/۹ |
|
۱۳۸۸/۳/۹ |
|
۱۳۸۸/۳/۹ |
|
۱۳۸۸/۳/۹ |
|
۱۳۸۸/۳/۹ |
|
۱۳۸۸/۳/۹ |
|
۱۳۸۸/۳/۹ |
|
۱۳۸۸/۳/۶ |
|
۱۳۸۸/۳/۵ |
|
۱۳۸۸/۳/۵ |
|
۱۳۸۸/۳/۴ |
|
۱۳۸۸/۳/۴ |
|
۱۳۸۸/۳/۴ |
|
۱۳۸۸/۳/۴ |
|
۱۳۸۸/۳/۴ |
|
۱۳۸۸/۳/۴ |
|
۱۳۸۸/۳/۴ |
|
۱۳۸۸/۳/۴ |
|
۱۳۸۸/۳/۳ |
|
۱۳۸۸/۳/۳ |
|
۱۳۸۸/۳/۳ |
|
۱۳۸۸/۳/۳ |
|
۱۳۸۸/۳/۳ |
|
۱۳۸۸/۳/۳ |
|
۱۳۸۸/۲/۳۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۳۰ |
|
۱۳۸۸/۲/۳۰ |
|
۱۳۸۸/۲/۳۰ |
|
۱۳۸۸/۲/۳۰ |
|
۱۳۸۸/۲/۳۰ |
|
۱۳۸۸/۲/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۲۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۲۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۲۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۲۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۲۳ |
|
۱۳۸۸/۲/۲۰ |
|
۱۳۸۸/۲/۲۰ |
|
۱۳۸۸/۲/۲۰ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
انتخابات دمکراتيک مرحله چهارم پارلمان حزبي و مجالس استاني آفريقاي جنوبي |
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۴ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۹ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۸ |
|
۱۳۸۸/۲/۷ |
|
۱۳۸۸/۲/۷ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۶ |
|
۱۳۸۸/۲/۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۵ |
|
۱۳۸۸/۲/۳ |
|
۱۳۸۸/۲/۳ |
|
۱۳۸۸/۲/۳ |
|
۱۳۸۸/۲/۳ |
|
۱۳۸۸/۲/۳ |
|
۱۳۸۸/۲/۳ |
|
۱۳۸۸/۲/۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۲ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۲/۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۹ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۸/۱/۲۴ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۸ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۲ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۱۱ |
|
۱۳۸۸/۱/۵ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۸ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۷ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۴ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۳ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۲ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۹ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۹ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۷ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۷ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۴ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۳ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱ |
|
۱۳۸۷/۱۲/۱ |
|
۱۳۸۷/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۸۷/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۸۷/۱۱/۸ |
|
۱۳۸۷/۱۱/۸ |
|
۱۳۸۷/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۷/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۷/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۸۷/۱۰/۲۰ |
|
۱۳۸۷/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۸۷/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۸۷/۱۰/۸ |
|
۱۳۸۷/۱۰/۸ |
|
۱۳۸۷/۱۰/۷ |
|
۱۳۸۷/۹/۳۰ |
|
۱۳۸۷/۹/۱۱ |
|
۱۳۸۷/۹/۱۰ |
|
۱۳۸۷/۹/۹ |
|
۱۳۸۷/۹/۸ |
|
۱۳۸۷/۹/۸ |
|
۱۳۸۷/۹/۷ |
|
۱۳۸۷/۹/۷ |
|
۱۳۸۷/۹/۶ |
|
۱۳۸۷/۹/۶ |
|
۱۳۸۷/۹/۵ |
|
۱۳۸۷/۹/۲ |
|
۱۳۸۷/۹/۱ |
|
۱۳۸۷/۸/۳۰ |
|
۱۳۸۷/۸/۱۹ |
|
۱۳۸۷/۸/۱۹ |
|
۱۳۸۷/۸/۱۹ |
|
۱۳۸۷/۸/۱۹ |
|
۱۳۸۷/۷/۲۳ |
|
۱۳۸۷/۷/۲۳ |
|
۱۳۸۷/۷/۲۳ |
|
۱۳۸۷/۷/۲۳ |
|
۱۳۸۷/۷/۲۳ |
|
۱۳۸۷/۷/۸ |
|
۱۳۸۶/۲/۲۹ |
|
۱۳۸۶/۲/۱ |
|
۱۳۸۵/۱۲/۲۳ |