شمال آفريقا
1- رئيس دولت جنوب سودان هشدار داد، در صورتي كه همهپرسي تعيين سرنوشت جنوب سودان به تاخير بيفتد، اقدامات خشونتآميز، سودان را فرا ميگيرد. «سلواكر ميارديت» رئيس دولت جنوب سودان و رهبر جنبش آزادي بخش خلق كه اين روزها براي گفتگو و مذاكره با رهبران آمريكا پيرامون مسائل آتي سودان در واشنگتن به سر مي برد، در سخنراني خود در نشست ساليانه فراكسيون سياه پوستان كنگره آمريكا تاكيد كرد هر گونه تاخير در برگزاري همهپرسي جنوب كه در ژانويه سال 2011 ميلادي برگزار ميشود، منجر به اعمال خشونتآميز شديدي خواهد شد. سلواكر تصریح کرد با برگزاری همه پرسی در جنوب سودان مفاد توافق نامه صلح فراگیر بین دولت مرکزی و جنبش آزادی بخش جنوب سودان به پایان خواهد رسید.
در همين راستا، سلواكر ميارديت در همايشي كه مركز صلح آمريكا در واشنگتن تدارك ديده بود، شركت نمود و به ايراد سخنراني پرداخت. وي گفت: جنبش آزادي بخش خلق از اين كه حزب كنگره ملي پس از انتخاب گزينه جدايي توسط جنوبي ها، دولت تازه تاسيس جنوب سودان را به رسميت نشناسد تعجب نخواهد كرد. ميارديت در بخش ديگري از سخنان خود به استراتژي دولت سودان براي حل بحران دارفور كه اخيراً توسط حزب حاكم اعلام شد، نيز گريزي زد و گفت: استراتژي جديد كنگره ملي بحران دارفور را حل نخواهد كرد، چرا كه اين استراتژي به ريشه هاي اين بحران نپرداخته است. وي در ادامه افزود: دولت جنوب سودان حق كوچ و چراگاه در جنوب را به شرط عدم حمل سلاح به دو قبيله عربي «الرزيقات» و «المسيرية» داد اما هر چند كه قبيله الرزيقات به اين توصيه ها توجه نمود، اما قبيله المسيريه به دليل حمايت هاي كنگره ملي از اين قبيله به اين توصيه ها توجهي نكرد و به حمل سلاح در جنوب سودان پرداخت.
2- پادشاه مراكش در خلال سفر به نيويورك جهت شركت در مجمع عمومي سازمان ملل بر التزام كشورش در همكاري با سازمان ملل به منظور رسيدن به راهحلي سياسي جهت حل و فصل بحران صحراي باختري تاكيد كرد. به گزارش منابع رسمي، اين تاكيد در نتيجه مذاكرات روز گذشته پادشاه مراكش با دبيركل سازمان ملل اتخاذ پيرامون مسائل منطقه شمال آفريقا اتخاذ گرديده است. پادشاه مراكش به منظور حل بحران صحراي باختري در سال 2007 ميلادي، مبادرت به ارائه پيشنهاداتي نمود كه از جمله آن ها ميتوان به اعطاي خودمختاري به استانهاي صحراي باختري به شرط قيموميت مراكش اشاره نمود. ساركوزي نيز در حاشيه اين سخنان، حمايت خود را از خودمختاري صحراي باختري اعلام كرده و آن را گامي مثبت در راستاي تحقق ايده اتحاديه مغرب عربي دانست.
------------------------------------------------------------
غرب آفريقا
1- رييس جمهور نيجريه گودلاك جاناتان در روز چهارشنبه مورخ 89/6/24 اعلام داشت كه در انتخابات رياست جمهوري آتي كشور شركت خواهد نمود. او در بيانيه خود اظهار داشته است، من ادعاي دارا بودن عصاي سحر آميز براي حل تمامي مشكلات كشور را ندارم، اما اگر شانسي از طرف مردم نيجريه به من داده شود، تمامي تلاش خود براي حل مشكلات به كار خواهم گرفت. جاناتان براي اعلام حضور خود در انتخابات، از سايت فيس بوك استفاده نموده و بيان داشت كه من قول كمي به مردم خواهم داد و بيشتر در عمل و در مقام اجرا، اعتماد مردم را پاسخ خواهم گفت. زيرا مردم نيجريه از قول هاي پوچ و توخالي خسته شده اند.
2- ژنرال ابراهيم بابانگيدا در روز چهارشنبه مورخ 89/6/24 قصد خود براي شركت در انتخابات رياست جمهوري آتي نيجريه را اعلام رسمي نمود. آتيكو ابوبكر معاون سابق رييس جمهور نيز در روز چهارشنبه مورخ 89/6/24 نامه اي به حدود 3400 نفر از اعضاي حزب PDP از جمله رييس جمهور گودلاك جاناتان نوشته و از آن ها خواسته تا در انتخابات درون حزبي به او راي دهند. در همين راستا، نوهو ريبادو رييس سابق كميسيون مبارزه با جرايم مالي و اقتصادي نيجريه نيز در روز چهارشنبه مورخ 89/6/24 از تصميم خود براي شركت در انتخابات رياست جمهوري كشور خبر داد. همچنين روزنامه هاي نيجريه از انتشار رسمي كانديداتوري فرماندار ايالت كوارا "بوكولا ساراكي" در روز جمعه مورخ 89/6/26 خبر دادند.
3- هزاران نفر از طرفداران گودلاك جاناتان روز شنبه مورخ 89/6/27 در ميدان مركزي آبوجا ( EAGLE) گردهم آمده تا شاهد اعلام كانديداتوري رسمي او در انتخابات رياست جمهوري باشند. در اين همايش مطابق اخبار گزارش گرديده در حدود هزاران نفر از طرفداران او حضور داشته و همچنين دو سوم فرمانداران ايالتي عضو حزب حاكم نير در اين مراسم حمايت خود را كانديداتوري جاناتان در انتخابات اعلام نموده اند. جاناتان در اين مراسم اظهار داشت، حضور اين تعداد جمعيت براي من بسيار جالب توجه بوده و من فكر مي كنم كه انقلابي در كشور رخ داده است.
4- چهار نفر از سياسيون منطقه شمال نيجريه كه در روز هاي گذشته كانديداتوري خود را براي شركت در انتخابات رياست جمهوري اعلام نموده بودند، در بيانيه اي اعلام داشتند كه كانديداي واحدي را از منطقه شمال كشور معرفي خواهند نمود. ابراهيم بابانگيدا، آتيكو ابوبكر، عليو گوسائو و بوكولا ساراكي چهار فردي هستند كه در اواخر هفته جاري طي مصاحبه مطبوعاتي يا با گردهم آيي و اعلام بيانيه، كانديداتوري خود را براي شركت در انتخابات ماه ژانويه اعلام نمودند.
5- احزاب مختلف در نيجريه، حمايت خود را از طرح كميسيون برگزاري انتخابات اين كشور، مبني بر تعويق زمان برگزاري انتخابات اعلام نمودند. كميسيون برگزاري انتخابات نيجريه در روز دوشنبه مورخ 89/6/29 در بيانيه اي اعلام داشت كه زمان بيشتري براي آماده سازي مقدمات برگزاري انتخابات رياست جمهوري نياز دارد. اين كميسيون در ادامه بيانيه خود افزود، كار نام نويسي از شركت كنندگان در انتخابات بسيار زمان بر بوده و با برنامه ريزي كنوني نخواهيم توانست انتخابات را در ماه ژانويه برگزار نماييم.
فعاليت هاي گروه القاعده مغرب اسلامي در منطقه ساحل
به گزارش خبرگزاري "الاخبار"؛ منابع آگاه در موريتاني از وقوع درگيريهاي شديدي در روز جمعه مورخ 89/6/26 ميان نيروهاي القاعده و ارتش اين كشور در مرزهاي موريتاني و مالي خبر دادند. بر پايه اين خبر، محور اصلي درگيريها در خاك كشور مالي و در حوالي شهر "تومبوكتو" قرار داشته است. گفتني است كه به گزارش منابع آگاه، ژنرال ولد عبدالعزيز رئيس جمهور موريتاني شخصاً عمليات مذكور را از نواكشوت اداره ميكرده است.
بيبيسي در گزارشي به درگيري بين نظاميان موريتاني و القاعده، نبود يك سازمان امنيتي منسجم و قوي را عامل اصلي در گستاخي القاعده در سرزمينهاي مغرب اسلامي دانست. اين شبكه خبري با "شديد" توصيف كردن اين درگيريها گزارش داد: در حالي درگيري بين نيروهاي ارتش موريتاني و افراد مسلح القاعده درمناطق مرزي "مالي" به پايان رسيد، كه 17 نفر از طرفين كشته شده و خسارتهاي سنگيني به ويژه بر ارتش موريتاني وارد شده است.
وزارت دفاع موريتاني با صدور بيانيهاي اعلام كرد: يك گروه از ارتش موريتاني عصر روز جمعه با يك گروه تروريست كه قصد داشت به پايگاهي نظامي در نزديكي مرزها حمله كند، درگير شد. اين بيانيه افزود نيروهاي مالي نيز از روند اين عمليات مطلع شده و براي ارائه حمايتهاي لازم اعلام آمادگي كردند. يك منبع خبري امنيتي در نواكشوت، پايتخت موريتاني گفت: براي انجام اين عمليات برنامه ريزي نشده بود، اما به اين دليل كه فرصت مناسبي به وجود آمد، اين عمليات آغاز شد. اين درگيريهاي نظامي پس از كشته شدن 7 نفر از نيروهاي القاعده در عمليات نظامي موريتاني و فرانسه در شمال مالي روي داد.
ارتش موريتاني روز شنبه 89/6/27 اعلام كرد كه درگيري ميان نظاميان ارتش موريتاني و گروه القاعده در كشورهاي مغرب اسلامي در منطقه مرزي با جمهوري مالي، 18كشته برجاي گذاشت كه 12نفر از آن ها، نيروهاي القاعده و 6نفر نيز نظاميان ارتش موريتاني بودند.
وزارت دفاع موريتاني با انتشار بيانيه اي اعلام کرد، اين عمليات که براي جلوگيري از اقدامات جنايت کارانه شبکه نظامي القاعده در منطقه صورت گرفته بود، نيروهاي ارتش موريتاني از چند روز پيش شاهد فعاليت گروهي تروريستي در مرزهاي موريتاني با جمهوري مالي بوده اند. هدف تروريست ها که به صورت ستون هاي مسلح در اين مرزها حضور داشتند، حمله به پايگاه هاي نظامي ما در منطقه بوده است. به اين ترتيب، عصر روز جمعه 26 شهريور ماه يگاني از نيروهاي ارتش موريتاني براي پيشگيري از اجراي اهداف جنايت کارانه اين گروه تروريستي بلافاصله با آن ها درگير شدند.
اين عمليات نظامي در حالي برگزار شد که مسؤلان بلندپايه امنيتي كشورهاي الجزاير، مالي، موريتاني و نيجر اقدام به برگزاري برخي نشستهاي امنيتي و اطلاعاتي به مدت دو روز در الجزاير نمودند كه هدف از برگزاري اين نشست ها عبارت بود از هماهنگي اقدامات آن ها براي مقابله با القاعده در منطقه صحراي آفريقا.
از سوي ديگر، اين درگيري ها همچنين در پي ربوده شدن چند تن از اتباع فرانسوي در شمال نيجر صورت گرفت كه گفته مي شود افراد مسلح همراه با گروگان هاي خود از نيجر به سمت صحراي مالي حرکت کرده اند. اگر چه دولت فرانسه هر گونه ارتباط میان عملیات ارتش موریتانی برضد القاعده و ربوده شدن اتباع خود را در این منطقه تکذیب و تاکید کرده است که برای آزادی گروگان ها همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت.
پنج تبعه فرانسوی، یک تبعه توگويي و یک تبعه ماداگاسکار که برای شرکت های فرانسوی "آروا" و "ساتوم" کار می کردند يك روز پيش از عمليات نظامي ارتش موريتاني عليه القاعده در شهر "آرلیت" در شمال شرقی نیامی که داراي معادن غني اورانیوم ميباشد، ربوده شدند.
رئیس حزب حاکم موریتانی يك روز پس از برگزاري عمليات نظامي عليه القاعده از مردم اين كشور درخواست نمود تا ارتش كشور را در مبارزه با شبکه تروریستی القاعده در مغرب عربی حمایت کنند. بر اين اساس، "محمد محمود ولد محمد لمین" رئیس اتحاد برای جمهوری كه حزب حاکم در موریتانی ميباشد، روز یکشنبه مورخ 89/6/28 اعلام کرد: عملیاتی که ارتش موریتانی برضد شاخه القاعده در مغرب عربی آغاز کرده است یک جهاد مقدس بوده و لذا حمايت مردم از دولت در اين امر ضروري است. وي همچنين خاطر نشان ساخت: ما در حال جهاد با افراط گرایانی هستیم که چهره دین اسلام و مسلمانان را در جهان مخدوش کرده است. وي افزود: تنها با وحدت همگانی و انسجام ملی است که می توانیم در این مبارزه بر تروریستها پیروز شویم و امنیت و اقتدار خود را حفظ کنیم.
صحرای وسیع آفریقا سال هاست كه مقصد گردشگراني از سراسر جهان بوده است. با این حال، اوضاع هم اینک تغییر کرده و منطقه از یک سال و نیم پیش شاهد درگیری هاي پراکندهاي ميان ارتشهاي موجود در منطقه و اعضای سازمان القاعده در مغرب اسلامی بوده است. گفتني است كه شرايط خاص جغرافيايي، صحراي وسيع، فقر مفرط در برخي از كشورهاي منطقه و نبود دستگاه امنيتي قوي، راه را براي فعاليت و قدرت گرفتن القاعده در آن كشورها باز كرده است.
پس از اين كه گروه تروريستي الجزايري موسوم به گروه "سلفي براي تبليغ و مبارزه" در سال 2006 ميلادي به شبكه جهاني "اسامه بن لادن" پيوست، گروه القاعده مغرب اسلامي اعلام موجوديت نمود و از آن پس اقدام به اجراي چند حمله انتحاري و غافل گيرانه در الجزاير و ديگر كشورهاي منطقه نمود. علاوه بر اين، نيروهاي القاعده مغرب اسلامي در چند سال اخير مبادرت به ربودن برخي توريستهاي اروپايي و بعضاً كشتن آن ها ورزيده است. كه از جمله آن ها ميتوان به قتل ميشل ژرمانو تبعه فرانسوي در ماه ژوئيه 2010ميلادي اشاره نمود.
این اقدامات باعث نگرانی دستگاه های امنیتی غرب نسبت به نفوذ القاعده در مغرب اسلامی گرديده است. اين در حالي است كه فقر كشورهاي منطقه، ناتواني كشورها در تامين هزينههاي امنيتي، عدم توانايي در سيطره بر مناطق صحرايي و نفوذ سنت های قبیلهای باعث تشديد اين نگراني گرديده است. بر اين اساس کشورهای غربی اقدام به توسعه تدابير امنيتي در کشورهاي مغرب اسلامی نمودهاند.
نيروهاي نظامي فرانسه به منظور يافتن پنج تبعه فرانسوي كه هفته گذشته توسط نيروهاي القاعده مغرب عربي (AQIM) در نيجر ربوده شدند وارد خاك اين كشور گرديدند. سخنگوي دولت فرانسه در مصاحبه با خبرنگاران در پاريس اظهار داشت، فرانسه هر كاري براي نجات جان گروگان ها انجام خواهد داد. نيروهاي نظامي فرانسه كه وارد خاك نيجر شده، در حدود هشتاد نفر بوده و از بخش مبارزه با تروريسم ارتش فرانسه مي باشند.برخي اخبار حاكي از آن است كه اين افراد در يك پايگاه نظامي قديمي فرانسه در نيجر مستقر گرديده اند.
خبرنگار خبرگزاري فرانسه در خصوص حضور نيروهاي فرانسوي در خاك نيجر اظهار مي دارد، اين نيروها به طور بسيار محتاط در منطقه فعاليت خواهند نمود و تنها حمايت هاي لجستيكي از ارتش نيجر در مبارزه با نيروهاي القاعده خواهند داشت.
ربوده شدن اين 5 تبعه فرانسوي موجب بروز اختلاف و درگيري ميان شركت آروا و دولت نيجر گرديده است. دولت نيجر اعلام داشته است كه اين شركت، پيشنهاد دولت نيجر را به منظور محافظت از جان فرانسوي هاي مشغول به كار در معادن آرليت را رد نموده و اصرار بر اين داشته تا از نيروهاي امنيتي خود در منطقه استفاده نمايد. اما شركت آروا اين ادعا را رد، ولي در مقابل اذعان نموده كه تمهيدات امنيتي اين شركت در منطقه براي حفظ جان كارگران خود ضعيف بوده است.
دولت هاي واقع در منطقه ساحل بعد از ربوده شدن اين افراد، تمهيدات امنيتي خود را افزايش داده اند. در همين راستا دولت بوركينافاسو طبق گفته سخنگوي دولت، نيروهاي امنيتي خود را در قسمت هاي شمالي اين كشور در مرز مالي و نيجر افزايش داده اند. در ماه جولاي دولت هاي فرانسه و آمريكا به هموطنان خود هشدار دادند تا هر چه زودتر مناطق شمالي و شرقي بوركينافاسو را به خاطر تهديدات امنيتي ترك نمايند. اين موضوع سبب گرديد تا وضعيت امنيتي در بوركينافاسو در حالت هشدار قرار گيرد.
گروه القاعده در اوايل مرداد ماه سال جاري، پس از عمليات نظامي ارتش موريتاني با همكاري فرانسه بر عليه اين گروه، يك تبعه فرانسوي به نام "ميشل ژرمانو" را كه در نزد اين گروه گروگان بود به قتل رساند. ابو مصعب رهبر القاعده مغرب اسلامي در رابطه با اين موضوع اشاره داشت: "ساركوزي با اين اقدام، عجز و ناتواني خود را براي آزادي تبعه فرانسوي آشكار كرد. ملت فرانسه نيز بداند كه كشتن ميشل ژرمانو در حقيقت به انتقام كشته شدن برادران مان در عمليات نظامي ارتش موريتاني به همكاري فرانسه بود".
3 نفر از اتباع اسپانيا نيز در 31 نوامبر 2009 ميلادي در موريتاني توسط گروهك تروريستي القاعده مغرب اسلامي ربوده شدند كه از اين ميان خانم "آليسا گاميس" پس از اظهار اسلام توسط القاعده آزاد شد. دو گروگان باقي مانده در اوايل شهريور ماه سال جاري با وساطت دولت بوركينافاسو و تحويل ده ميليون يورو توسط دولت اسپانيا به گروه القاعده آزاد گرديدند.
گروه القاعده مغرب عربي در يك پيام صوتي كه روز سه شنبه مورخ 89/6/30 در شبكه الجزيره پخش گرديد، مسووليت آدم ربايي تبعه هاي فرانسوي را بر عهده گرفت. در ادامه اين پيام آمده است، گروه القاعده آمادگي اين موضوع را دارد كه به تمامي معادن اورانيوم نيجر كه در اختيار فرانسوي هاست حمله نموده و دولت اين كشور را با مشكلات جدي مواجه سازد. در پي انتشار اين پيام صوتي، شوراي دفاع ملي فرانسه متشكل از نخست وزير، وزير دفاع و فرمانده نيروهاي ارتش، جلسه فوق العاده براي بررسي اوضاع تشكيل دادند.
دولت انتقالي نيجر روز سه شنبه مورخ 89/6/30 اعلام داشت كه افراد رباينده تبعه هاي فرانسوي مرتبط با گروه القاعده بوده اند. در بيانيه دولت نيجر آمده است، ما در حال جستجو براي نجات جان گروگان هاي فرانسوي و آفريقايي هستيم. ما اين اطمينان را داريم كه تمامي گروگان ها در صحت و سلامت كامل به سر مي برند. دولت نيجر معتقد است كه عمليات آدم ربايي فوق توسط "احمد ابو زيد" فرد الجزايري كه با گروه القاعده در ارتباط است صورت گرفته است. ابو زيد همچنين متهم به كشتن يك تبعه انگليسي در سال گذشته و ميشل ژرمانو تبعه فرانسوي در ماه جولاي سال جاري است.
در روز سه شنبه مورخ 89/6/30 روزنامه لوموند فرانسه نامه اي را منتشر نمود كه تاريخ آن اول سپتامبر سال جاري بوده و از طرف دولت نيجر براي شركت آروا فرانسه ارسال گرديده است. متن اين نامه هشدار دولت نيجر به اين شركت در خصوص اقدامات تروريستي در منطقه بوده كه جان شهروندان فرانسوي را تهديد مي نمايد.
گروه القاعده در ادامه تهديدات خود، بيانيه اي در روز دوشنبه مورخ 89/6/29 در سايت هاي موريتاني منتشر نمود و دولت اين كشور را به اتهام كشتن شهروندان ماليايي مورد انتقاد قرار داده و اين دولت را عامل فرانسه در منطقه دانست.
در اين بيانيه آمده است، برادران مسلمان ما در شمال كشور مالي مورد هجوم وحشيانه ارتش موريتاني قرار گرفتند كه به كشته و زخمي شدن برخي از آنان انجاميد. اين بيانيه در ادامه مي افزايد ارتش موريتاني در راه كفر آميزي قدم برداشته كه همانند اين كار در افغانستان و عراق موجب كشته شدن صدها هزار انسان بي گناه در سال هاي گذشته گرديده است. اين دروغ بزرگي است كه شهروندان عادي را به قتل رسانده و سپس ادعا مي كنند كه آن ها افراد گروه هاي مجاهدين مي باشند. در ادامه اين بيانيه، گروه القاعده مغرب عربي، ولد عبدالعزير را عامل دولت فرانسه در غرب آفريقا دانسته و تهديد نموده اند كه انتقام خون افراد بي گناه را از دولت موريتاني خواهند گرفت.
"پل ملي" از متخصصان امور آفريقا در گفتگو با خبرگزاري فرانسه اظهار مي دارد، حضور نظامي فرانسه در منطقه لزوماً به معناي عمليات نظامي نمي باشد. او ادامه مي دهد، خصوصاً اين موضوع قابل تامل است كه در دو سال گذشته 19 تبعه فرانسوي ربوده شده كه تنها دو نفر از آن ها كشته شده و مابقي جان سالم بدر برده اند. نجات جان اين افراد بدون عمليات نظامي خاصي صورت گرفته است.
او در ادامه سخنان خود مي افزايد، حضور نظامي فرانسه در منطقه بدين معناست كه بگويد، مساله گروگان گيري يك مساله ملي در فرانسه است. فرانسه سرمايه گذاري بسياري در معادن اورانيوم نيجر دارد و اين موضوع براي شركت آروا و صنايع نيروگاهي فرانسه كه از اين معادن تغذيه مي نمايند، بسيار حايز اهميت مي باشد.
اعضای القاعده در مغرب اسلامی پیشتر از گروههای سلفی در الجزایر خط می گرفتند و در سال 2006 ميلادي، به طور علنی به سازمان القاعده پیوستند، مسئله ای که نشان می دهد سازمان یافته تر شده اند. بیشتر اقدامات این افراد از آغاز پیدایش تا سال 2007 ميلاديدر الجزایر متمرکز بود و با این حال آنان در سال 2008 ميلادي، استراتژی خود را تغییر دادند و چند گردشگر اتریشی را در تونس ربودند.
رئيس جمهور مالي در پنجاهمين سالگرد استقلال كشورش اعلام كرد: ما آماده هر گونه همكاري براي آزادسازي اتباع فرانسوي ربوده شده در صحراي آفريقا هستيم. وي در مصاحبه با شبكه برون مرزي تلويزيون فرانسه خاطر نشان ساخت: مرزهاي كشور مالي بر روي هر كشوري كه خواهان نابودي تروريسم است، گشوده ميباشد و اين در حالي است كه سياست مسالمت با تروريسم به سر رسيده و نوبت اقدامات عملي عليه گروههاي تروريست منطقه فرا رسيده است.
جمعيت "براي موريتاني" در آخرين بيانيه خود كه به مناسبت اقدام دولت اين كشور در جنگ عليه القاعده به انتشار رساند، متذكر گرديد: رهبران و گروههاي سياسي حاضر در موريتاني بايد بيش از هر چيز منافع ملي و روحيه عقلگرايي را در اين مسئله مورد توجه داسته باشند. اين در حالي است كه برخي احزاب حامي دولت از جمله حزب "تواصل" طي بيانات و اظهارات خود خواهان مقابله با مسئله تروريسم و نفوذ القاعده در صحراي آفريقا شدهاند.
------------------------------------------------------------
شرق آفريقا
1- "آگوستين ماهيگا"، فرستاده ويژه دبير كل سازمان ملل به سومالي، روز پنج شنبه مورخ 89/6/25 اولين گزارش خود را به نشست شوراي امنيت ارائه داد. وي در اين گزارش افزايش ميزان كمك هاي بين المللي را براي ايجاد تغيير در سومالي ضروري دانسته و يادآور شد: نيروهاي اتحاديه آفريقا به شدت از فقر امكانات و تجهيزات براي جلوگيري از خسارت هاي شهروندان رنج مي برند و لازم است دنيا هرچه سريع تر حمايت هاي تسليحاتي و مالي خود را از اين نيروها و دولت سومالي افزايش داده، از اندك فرصت مثبت سياسي و امنيتي باقيمانده براي پيش برد فرايند صلح در اين كشور استفاده كند. وي همچنين گفت: اتحاديه آفريقا به زودي از شوراي امنيت خواهد خواست اجازه افزايش تعداد نيروهاي صلح بان اين اتحاديه را در موگاديشو و ساير مكان هاي استراتژيك سومالي صادر نمايد.
2- جنگ قدرت در ميان سياسيون سومالي افزايش يافته و به تشديد اختلافات ميان رييس و نخست وزير دولت انتقالي منجر شده است. به طوري كه شيخ شريف از پارلمان خواسته، براي رفع اين اختلاف ها وارد عمل شود. به دنبال اين درخواست وي، جلسه پارلمان در روز پنج شنبه مورخ 89/6/25 با اكثريت قاطع آراء طرح استيضاح نخست وزير را تصويب نمود.
3- پس از ماه ها كشمكش و جنگ قدرت، عمر عبدالرشيد علي شرماركي، نخست وزير سومالي در يك كنفرانس مطبوعاتي مشترك با رييس دولت انتقالي، اعلام نمود براي حفظ منافع شهروندان، جلوگيري از فروپاشي كامل دولت انتقالي و كشيدن خط پاياني بر اختلافات داخلي در اين دولت از سمت خود استعفا مي دهد. شيخ شريف نيز در همين كنفرانس مطبوعاتي با تشكر از تصميم شجاعانه وي، موافقت خود را با آن اعلام نمود.
1070354 - 89/07/03
منابع در دفتر موسسه آفران موجود است.
|
مطالب دیگر در این بخش | تاریخ انتشار |
۱۳۹۶/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۲ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۵/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۷ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۱/۳ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۱۰/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۲۴ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۸ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۹/۲ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۸/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۲۱ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۴ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۱۳ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۷/۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۶/۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۵/۶ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۴/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۷ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۳/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۹ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۲/۲ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۴/۱/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۹/۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۲۰ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۸/۶ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۹ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۱۵ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۷ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۷/۲ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۶/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۲۷ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۵/۵ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۸ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۳۰ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۹ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۲/۲ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۳/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۱/۱ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۹ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۱۰/۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۹/۶ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۸/۲۵ |
|
آفران: آفريقاي جنوبي اولين ايستگاه اجلاس كميسيون مشترك دولت تدبير و اميد |
۱۳۹۲/۸/۱۸ |
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۸/۷ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۳ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۹ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۷/۱ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۶ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۶/۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۱۳ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۵/۶ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۳۰ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۲/۴/۱۸ |
|
آفران: گزارش تحليلي بر سفر رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا به آفريقا |
۱۳۹۲/۴/۱۶ |
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۴ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۴/۲ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۳/۶ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۳/۴ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۲۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۲/۷ |
|
۱۳۹۲/۱/۳۱ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۲/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۱۰/۴ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۹/۵ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۸/۹ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۳ |
|
۱۳۹۱/۷/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۷ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۶ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۶/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۹ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۸ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۷ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۴ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۳ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۵/۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۷ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۶ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۵ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۴ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۴/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
آفران: میزان موفقیت اخوان المسلمین در بازیابی پایگاه مردمی خود |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
۱۳۹۱/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
|
آفران: بروز اعتراضات در مصر و نشانه رفتن نامزدی نخست وزیر مبارک |
۱۳۹۱/۳/۱۷ |
۱۳۹۱/۳/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
|
آفران: وجوب توافق بین اخوان و نیروهای انقلابی علیه احمد شفیق |
۱۳۹۱/۳/۱۳ |
۱۳۹۱/۳/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۳/۹ |
|
۱۳۹۱/۳/۸ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۷ |
|
۱۳۹۱/۳/۶ |
|
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
آفران: انتخابات مصر صحنه پراکندگی آراء میان دو مجموعه اسلام گرا و مدنی |
۱۳۹۱/۳/۳ |
۱۳۹۱/۳/۳ |
|
۱۳۹۱/۳/۲ |
|
۱۳۹۱/۳/۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
|
آفران: شعارهای انتخاباتی برخی نامزدهای برجسته انتخابات ریاست جمهوری مصر |
۱۳۹۱/۲/۳۰ |
۱۳۹۱/۲/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۸ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۷ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۲ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۱ |
|
۱۳۹۱/۲/۱۰ |
|
۱۳۹۱/۲/۹ |
|
۱۳۹۱/۲/۵ |
|
۱۳۹۱/۲/۴ |
|
۱۳۹۱/۲/۳ |
|
۱۳۹۱/۲/۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۳۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۳ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۲ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۱ |
|
۱۳۹۱/۱/۲۰ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۹ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۶ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۵ |
|
۱۳۹۱/۱/۱۴ |
|
۱۳۹۱/۱/۷ |
|
۱۳۹۱/۱/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۷ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۳ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۲ |
|
۱۳۹۰/۱۲/۱ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۹ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۸ |
|
۱۳۹۰/۱۱/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۶ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۵ |
|
۱۳۹۰/۱۰/۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۹/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۹ |
|
۱۳۹۰/۹/۸ |
|
۱۳۹۰/۹/۷ |
|
۱۳۹۰/۹/۶ |
|
۱۳۹۰/۹/۵ |
|
۱۳۹۰/۹/۲ |
|
۱۳۹۰/۹/۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۸/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۸/۸ |
|
۱۳۹۰/۸/۳ |
|
۱۳۹۰/۸/۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۷/۹ |
|
۱۳۹۰/۷/۶ |
|
۱۳۹۰/۷/۵ |
|
۱۳۹۰/۷/۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۲۰ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۶/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۸ |
|
۱۳۹۰/۶/۷ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۶ |
|
۱۳۹۰/۶/۵ |
|
۱۳۹۰/۶/۲ |
|
۱۳۹۰/۶/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۷ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۶ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱۰ |
|
۱۳۹۰/۵/۹ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۸ |
|
۱۳۹۰/۵/۵ |
|
۱۳۹۰/۵/۴ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۳ |
|
۱۳۹۰/۵/۲ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۵/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۷ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۲۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۹ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۳ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۸ |
|
۱۳۹۰/۴/۷ |
|
آفران: نشانه های “همه پرسی نظامی" درباره رئیس جمهور آینده مصر |
۱۳۹۰/۴/۶ |
۱۳۹۰/۴/۶ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۵ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۴ |
|
۱۳۹۰/۴/۲ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۴/۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۳۰ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۹ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۵ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۴ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۳ |
|
۱۳۹۰/۳/۲۱ |
|
۱۳۹۰/۳/۹ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۸ |
|
۱۳۹۰/۱/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۴ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۶ |
|
۱۳۸۹/۱۱/۳ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۲۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۵ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ |
|
۱۳۸۹/۱۰/۴ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۹ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۹/۲۰ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۸ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۷ |
|
۱۳۸۹/۹/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۸/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۸/۸ |
|
۱۳۸۹/۸/۱ |
|
۱۳۸۹/۷/۲۴ |
|
۱۳۸۹/۷/۱۷ |
|
آفريقا در هفته اي كه گذشت (890625 الي 890701) |
۱۳۸۹/۷/۳ |
۱۳۸۹/۶/۲۷ |
|
۱۳۸۹/۶/۲۱ |
|
۱۳۸۹/۶/۱۳ |
|
۱۳۸۹/۶/۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۳۰ |
|
۱۳۸۹/۵/۲۳ |
|
۱۳۸۹/۵/۱۶ |
|
۱۳۸۹/۵/۹ |
|
۱۳۸۹/۵/۲ |
|
۱۳۸۹/۴/۲۶ |